Hur man smickrar tjejer

Smickrande är ett bra sätt att berätta för en tjej som du gillar henne, eller helt enkelt för att få en tjej att må bra om sig själv. Naturligtvis är det ganska lätt att falla i den skumma smickrande kategorin. Följ dessa steg och du kommer att vara säker på att lysa upp någon tjejdag.

Steg

Del 1 av 2:
Smickrande tjejer med ord
  1. Bild med titled Flatare Girls Steg 1
1. Komplimanger något specifikt om hennes utseende. Den största typen av smickrande människor använder på tjejer komplimangerar sitt utseende. Kom ihåg att vissa tjejer tycker om att uppskattas för deras intelligens, fysiska färdigheter eller förmågor. Det finns ett sätt att göra detta utan att vara obehagligt eller fokusera för mycket på den fysiska sidan av en kvinna.
  • Använd en specifik komplimang som "Jag gillar verkligen hur din tröja ger ut färgen i dina ögon." En specifik komplimang är skräddarsydd för tjejen och är mer än bara "du är söt," eller "Du är attraktiv."
  • Ett annat bra sätt är att märka hur hon sätter ihop sina outfits. Om hon har ett par fantastiska örhängen, säger något liknande "De örhängen ser väldigt bra ut på dig. Du har bra smak."
  • Gör det inte, gör inte en sexuell kommentar ("trevlig rack," eller "Jag skulle slå det") Om du inte känner flickan riktigt bra och hon har accepterat den typen av kommentar. De flesta tjejer finner den typen av kommentar skumma.
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 2
    2. Använd alternativ till "varm" och "sexig." Dessa är tråkiga komplimanger och sätt överanvända och olämpliga på tjejer under 16 år. Försök med något lite mer ovanligt och intressant. Även "skön" kan vara överanvändning. Ett annat sätt att säga att hon är attraktiv, kommer intrigera henne, för hon är osannolikt att ha hört det förut.
  • Några bra ord att försöka: "strålande," "hisnande," "elegant," "rivning," eller "bländande" för att nämna några.
  • Du kan till och med använda något som "otroligt" vilket kan innebära både hennes utseende och hennes personlighet och prestationer.
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 3
    3. Komplimanger hennes personlighet. Alltför ofta håller folk till att bara komplimangera eller smickrande en kvinnas utseende. Du måste bredda din smickrande för att inkludera sin personlighet också. Se till att du är så specifik och uppriktig som möjligt när du pratar om hennes personlighet, annars kommer hon inte att ta dig på allvar.
  • Berätta för henne något som "Jag älskar hur du lyser upp någon fest och lyckas göra allt roligare bara genom att vara där."
  • Eller notera hur snäll och generös hon är. Om hon hjälper sina vänner och familj hela tiden, kan du säga något som "Det är fantastiskt hur mycket du gör för andra människor. Var noga med att ta lite tid att ta hand om dig själv!" Du kommer båda att visa att du märker vad hon gör och vem hon är, men du visar också att du bryr dig om henne.
  • Bild med titeln flatare tjejer Steg 4
    4. Komplimanger en av hennes prestationer. Tjejer, precis som andra medlemmar i mänskligheten, vill inte vara märkta för sitt utseende ensam. Ta reda på saker som hon är klar för att hon är stolt över och komplimangerar henne på dem.
  • Om hon spelar ett instrument eller sjunger, be henne att utföra för dig. Beröm hennes förmåga när hon är klar. Se till att det är specifikt. Du kan säga något som "Jag älskar hur du är så fantastisk att hålla de höga anteckningarna."
  • Om hon bara slår ett svårt videospel, berätta för henne hur imponerande det är. (Säg inte "Du är riktigt bra för en tjej-" Det är inte ett kompliment.)
  • Om hon bara har gjort något som fullbordade sin avhandling eller fått hennes doktorand, komplimanger henne på sitt valda fält och hur mycket arbete hon har satt på att uppnå sina mål.
  • Bild med titeln smalare tjejer Steg 5
    5. Låt henne veta vad hon menar för dig. Smickrande handlar om att låta någon veta hur viktigt och underbart de är, så berätta för en tjej vad hon menar för dig och varför hon är så viktig för dig.
  • Till exempel kan du säga något som "Jag tycker det är väldigt enkelt och roligt att prata med dig."
  • Ett annat exempel: "Ingen annan kan få mig att skratta som du gör." Du uppmärksammar något specifikt och underbart att hon gör och inramar det på ett sätt som gör din unika och viktiga för dig.
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 6
    6. Komplimanger hennes idéer. Att låta henne veta att du tror att hennes idéer är viktiga är en stor form av smickrande. Det kommer att få henne att känna sig smart och som om du lyssnar när hon pratar och intresserar sig för sina tankar.
  • Om hon gör mycket konstnärligt arbete (av något slag, skrivande, bildkonst, fotografi, musik, etc) berätta för henne att du tycker att hon är otroligt kreativ. Ännu bättre, ge ett specifikt exempel på hennes kreativitet. Säg något som "Jag älskar det sätt du använde den gröna i den målningen - det stod verkligen ut vackert."
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 7
    7. Be om hennes åsikt. Detta kommer att smickra henne eftersom det kommer att visa att du har respekt för henne och vad hon tycker och att du uppmärksammar hennes idéer.
  • Om du vet att hon är intresserad av politik, engagera henne i ämnet. Berätta för henne att hon verkligen får dig att tänka.
  • Speciellt be om sin åsikt om något som du vet att hon är en expert på. Om kvinnan du komplimangerar är en marinbiolog, till exempel fråga sin åsikt om något att göra med havet.
  • Del 2 av 2:
    Smickrande tjejer med gester
    1. Bild med titled Flatare Girls Steg 8
    1. Ge henne en liten token av din uppskattning. Detta behöver inte vara ett super dyrt diamant halsband eller något, men något litet som låter henne veta att du har tänkt på henne och att hon är viktig för dig.
    • Om hon gillar blommor, få henne en härlig bukett av hennes favoriter. Genom att få hennes favoriter visar du att du har uppmärksammat henne som gillar och ogillar (smickrande i sig) istället för att bara återvända till den gamla röda rosenotypen (även om vissa kvinnor gillar rosor, förstås).
    • Om hon är en trädgårdsmästare kan du få henne några fröpaket som hon vill ha ett tag eller ett nytt par handskar.
    • Om hon älskar att skriva, eller skriver i en tidskrift eller dagbok, få henne en härlig anteckningsbok eller speciell penna. Återigen bör token vara något som är specifikt för henne som en person och vad hon gillar.
  • Bild med titeln smalare tjejer Steg 9
    2. Visa att du har lyssnat på henne. Visar att du lyssnar på vad hon säger och de saker som hon gör är en stor komplimang och en som många människor glömmer att göra. Det betyder självklart att du ska lyssna när hon pratar och uppmärksammar vad hon är upp till.
  • Om hon har haft problem med en rumskamrat eller en familjemedlem, se till att fråga henne hur det går med dem. Det visar att du bryr dig och att du uppmärksammar.
  • Om hon har pratat om att få en ny frisyr eller piercing eller tatuering, komplimangerar henne när hon faktiskt får det gjort. Säg något som "Din nya frisyr ramar verkligen ditt ansikte på ett bra sätt" eller "Den tatueringen är så kreativ och vacker. Designade du det själv?"
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 10
    3. Ta intresse för hennes prestationer. Även om det är något som är lite be henne att visa dig något som hon är stolt över att ha uppnått. Det kan vara allt från att baka en tårta, för att återställa sin bilmotor, att fixa en läckande kran.
  • Be henne att hjälpa dig med ett projekt som appellerar till hennes styrkor. Till exempel, om hon är riktigt bra på inredningen, fråga henne om några idéer om hur du gör ditt vardagsrum bättre eller mer bekvämt.
  • Om hon är bra med webbdesign, be henne hjälp att utforma webbsidan för din nya roman, ditt nya företag, eller helt enkelt en blogg.
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 11
    4. Låt henne välja filmen / restaurang / musik. Genom att uppmuntra henne att välja något för er båda, visar du att du tror att hon har god smak och att du litar på henne att utöva den smaken. Det är lite som är smickrande än någon som tänker du har god smak.
  • Säg något som "Du väljer alltid den bästa maten, varför väljer du inte var vi ska äta."
  • Be henne att hjälpa dig att välja några kläder (om det är något hon gillar att göra). Berätta för henne att du inte är bra på det och att hon har ett så bra öga du skulle älska det om hon skulle shoppa med dig. Du kommer att spendera mer tid med henne och du kommer att visa henne hur viktigt hennes färdigheter och hennes åsikter är för dig.
  • Bild med titled Flatare Girls Steg 12
    5. Erbjuda en hjälpande hand. Om hon har en stressig tid, eller hon försöker köra en händelse, ta hand om sina åldrande föräldrar, och så vidare, erbjuda att hjälpa henne. Det kommer att visa att du har märkt vad hon går igenom och att du gillar henne tillräckligt för att hjälpa.
  • Om hon går igenom en upptagen period med arbete, skolan eller något utanför intresset, erbjuda att ta med sin middag och att städa upp efteråt (bonuspoäng om du gör det själv).
  • Om hon kör någon form av händelse, volontär en del av din tid för att hjälpa henne att göra det till en framgång. Hon kommer inte att glömma att du var där för henne och hon kommer att bli smickrad att du tog ett intresse för vad hon jobbar med.
  • Erbjuder inte bara att göra saker som är självbetjäning till dig. Om hon verkligen är stressad och du erbjuder henne en massage och hon säger nej, hitta ett annat sätt att visa din uppskattning för henne som att fråga vad hon behöver.
  • Bild med titeln Flatare Girls Steg 13
    6. Visa henne du respekterar henne. Detta är en stor del av smickrande och att se till att smickrande blir inte riktigt otrevlig. Se till att du respekterar hennes gränser och henne som en person. Om du inte är respektfull, kommer du smickrande att komma ut som obehagligt.
  • Till exempel: Om du säger något trevligt om hennes utseende och hon svarar inte bra, låt det gå. Badmouth henne helt enkelt för att hon inte svarade på din smickrande.
  • Kom ihåg: Bara för att du har sagt något trevligt, eller gjort något trevligt betyder inte att hon är skyldig dig någonting.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Hitta något nytt om henne och erkänna det.
  • Hon kommer att känna sig riktigt smickrad om du frågar henne. Även om hon säger nej, kommer hon förmodligen fortfarande att älska det faktum att du bryr dig så mycket du plockade upp modet och frågade.
  • Låt henne veta att du älskar henne. Om du träffar henne, komplimanger henne.
  • Få henne att känna sig bekväm när hon är med dig.
  • Specificitet, uppriktighet och respekt är nycklarna till smickrande tjejer. Var specifik i dina komplimanger, se till att du är uppriktig om vad du säger och respekterar hennes svar.
  • Varningar

    Stalk inte med komplimanger.
  • Ta inte upp komplimanger du har sagt tidigare. Harping på samma tre komplimanger kommer att få henne att tro att det är de enda saker du gillar eller märker om henne (speciellt om de handlar om hennes utseende).
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande