Hur får man någon tjej att tycka om dig

Många unga tycker att en viss tjej är väldigt söt, men de har ingen aning om hur man får den tjejen att tycka om dem. Naturligtvis är alla tjejer olika, så det finns inget garanterat sätt att få en tjej att tycka om dig, men det finns saker du kan göra för att maximera dina chanser.Sammantaget kommer det ner till att sätta din bästa fot framåt, vara presentabel, vänlig och självsäker och göra ditt intresse.

Steg

Del 1 av 4:
Öka din egen uppdatering
  1. Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
1. Arbeta på ditt självförtroende. Förtroendet är ofta klassat som en av de mest attraktiva egenskaperna när det gäller att locka tjejer. Om ditt självförtroende och självkänsla är lågt, kommer det att göra hela mötet, flörta och dating processen mycket svårare. Vissa metoder för att öka förtroendet är:
  • Eliminera negativa tankar om dig själv. Om du märker att du ofta har tankar på ditt huvud som sätter dig ner, försök att arbeta med tystnad och inte bo på dessa tankar.
  • Fokusera på andra. Ett gemensamt drag av okonvention är att de är för i sina egna huvuden. Försök att fokusera mer på vad som händer runt dig, och vad folk gör och säger.
  • Lär dig att acceptera misslyckande. Sanningen är att du kommer att avvisas, och sociala situationer med alla slag kommer inte alltid att gå på dig. Godkännande av detta faktum kommer att ta dig långt när det gäller att få förtroende.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 2
    2. Utveckla dina intressen. Det kan tyckas uppenbart, men det är värt att säga att människor med intressen är mer intressanta. Hitta dina lustar och saker att göra bortom skola, arbeta och socialisera, och du kommer kraftigt att öka din förmåga att locka tjejer. Vilka intressen du bör utveckla är helt upp till dig. Tänk på vad du vill, och vilka hobbyer du redan har, och sedan hitta sätt att driva dem längre.
  • Till exempel, om du gillar datorer, överväga att lära dig att programmera som en hobby. Det finns många gratis webbplatser som kan användas för att lära sig hur man kodar.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 3
    3. Håll dig uppdaterad om aktuella händelser och populärkultur. Helt enkelt sätta, ju mer i slingan handlar du om vad folk pratar om, desto bättre konversationist kommer du att vara. Att dela våra tankar och känslor om populär kultur, som filmer, shower och musik, är en av de vanligaste sätten genom vilka människor först binder med varandra och etablerar vänskap. Och att veta om aktuella händelser kommer att göra dig en mer världslig, informerad person, som är attraktiv.
  • Hitta en nyhetswebbplats du gillar och börja surfa på regelbundet.
  • Prata med dina vänner om vilka visar och filmer de har varit i nyligen, och vilken musik de har lyssnat på. Du behöver inte gilla allt som är populärt, bara lära dig vad som är där ute och vad du tycker om det.
  • Del 2 av 4:
    Göra ett bra första intryck
    1. Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    1. Ta hand om din hygien. Tjejer som människor som tar hand om sig själva. Att lägga in lite extra ansträngning i din hygien ger dig en fördel över de flesta.
    • Borsta dina tänder och tandtråd dagligen.
    • Få regelbundna hårklippningar och tvätta och skicka ditt hår regelbundet.
    • Använd alltid deodorant. Och kroppsvask är din vän.
  • Bilden med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    2. Klä sig väl. Tro det eller inte, tjejer bryr sig om hur du klär dig. De flesta människor sätter mycket lite ansträngning i sina kläder, så gör du en tjänst och lägg lite tanke på det sätt du klär dig. Förmärkt, säker på att dina kläder alltid är rena. Dina kläder är en metod för självuttryck så hitta en stil som speglar din personlighet och rockar den.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 6
    3. Närma sig flickan. Om flickan du gillar är någon du inte redan har någon form av vänskap med, måste du börja med att göra dig känd för henne. Det är upp till dig var och hur du gör det, men några av de bästa platserna är: i skolan, i cafeterian eller klassrummet före eller efter klassen börjar, på en fest eller levande musik visar mellanband, eller på något slags Social hobby, som matlagningskurser eller yoga. Hittar bara en anledning att prata med henne lite och utbyte namn. Håll det enkelt.
  • Vad du säger till henne när du närmar dig är mycket mindre än att vara självsäker och vänlig när du gör det. När du är i tvivel, bara komplimanger henne på något hon har på sig. Om du säger det med ett varmt leende, är det en bra chans att hon är öppen för att prata med dig.
  • Ofta är det bästa och enklaste sättet att starta en konversation med någon, inklusive den tjej du gillar, att kommentera något som händer omkring dig. Till exempel, på en levande musikutställning, fråga henne vilka låtar hon ser fram emot att höra huvudlinjen.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    4. Fastställa början av en vänskap. När du väl känner till varandra väl nog att det inte är ovanligt att de två har några korta samtal här och där, fråga henne för hennes nummer, det sättet du kan prata med henne genom textning också. Om du vet några av de människor som hon sitter vid lunch, fråga om du kan gå med i dem ibland, eller bjuda henne att sitta med dig och dina vänner under lunchen. Eller till exempel om du går till samma yogaklass, fråga om hon vill gå med dig och dina vänner till lunch efter klassen.
  • Lägg till henne på Facebook också för bra mått. På det sättet får du en annan aveny att interagera med henne. Gilla några av hennes statuser och märker om hon gör detsamma är ett bra sätt att subtilt mäta hennes intresse för dig. Det har visats att människor som är intresserade av varandra tenderar att interagera på Facebook mer.
  • Var försiktig så att du inte skriver henne för mycket eller försök att vara runt henne hela tiden, eftersom det kan komma över som att försöka för hårt.
  • Del 3 av 4:
    Kommunicera bra
    1. Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    1. Hitta sätt att få chanser att prata med henne. När du har introducerat dig, leta efter möjligheter att bli mer bekanta med henne. Om du har en klass med henne, var inte rädd för att slå upp konversationer. Säg hej till henne på morgonen när du passerar henne i hallen, eller när du klickar in för arbete. Om du är vänlig mot henne regelbundet än hon kommer sannolikt att vara vänlig tillbaka.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 9
    2. Lyssna på henne. En av de viktigaste delen av att göra ett bra intryck på en tjej är en bra lyssnare. När du pratar med henne, borde du både prata om samma belopp, eller om hon pratar, låt henne prata lite mer än du. Och när hon pratar, ta ett intresse för vad hon säger, och svarar på ett sätt som låter henne veta att du lyssnar. De tre nycklarna till att vara en bra lyssnare är:
  • Var uppmärksam, med andra ord, tänker inte på något annat än vad hon säger. Om hon pratar om vad hon gjorde under helgen, tänker du inte på vad du gjorde över helgen samtidigt.
  • Göra ditt intresse för hennes ord tydliga, genom kroppsspråk och ansiktsuttryck som reagerar på vad hon säger. Det mest grundläggande exemplet på detta är nickande och säger "uh-va" i en intresserad ton när hon slutför idéer, för att visa att du har hört och förstå.
  • Ge feedback, i form av frågor om vad hon säger, och uttalanden om hur du kan relatera. Till exempel, om hon säger att hon vill få en katt när hon flyttar till sin nya lägenhet, fråga henne om hon hade några husdjur som växer upp.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    3. Få henne att skratta. Humor är ett av de bästa sätten att få en tjej att tycka om dig. Om du kan få henne att skratta regelbundet, så kommer hon att vilja vara omkring dig. Alla har sin egen humor, så det bästa är att låta det komma naturligt. Gör roliga kommentarer på saker som händer runt dig. Helst kommer hon ens att gå med på skämten med dig.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    4. Komplimanger henne. Komplimanger gör två bra saker, de gör en tjej som är speciell och uppskattad, och de antyds att du är intresserad av henne, utan att vara för framåt. Kom inte komplimangera henne ständigt som det kommer att komma av som ojämn. Bara komplimangera henne när något hon verkligen står ut för dig på ett bra sätt.
  • Några av de bästa sakerna att komplimangera tjejer är: hennes kläder, hennes akademiska framgångar, positiva drag i hennes personlighet, eller hennes skicklighet i en hobby som hon tycker om.
  • Del 4 av 4:
    Försegla affären
    1. Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 12
    1. Flirta för att göra ditt intresse känt. Om du vill vara mer än bara vänner med en tjej måste du göra det möjligt för. Det betyder att flörta. Flirta är bara speciell uppmärksamhet du ger någon som du inte skulle ge till en vanlig vän. Det finns många sätt att flörta, till exempel:
    • Icke-invasiva beröringar som att röra hennes övre arm när du gör en punkt eller sitter bredvid henne så dina ben är lite rör.
    • Oavsiktlig ögonkontakt med henne som varar längre än normal konversationens ögonkontakt.
    • Lekfull reta om små saker. Detta görs bäst när konversationen är oerfaren.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 13
    2. Var snäll mot sina vänner och familj. Tjejer kommer att märka hur du beter sig runt sina vänner och hennes familj, och de bryr sig om. Behandla sina vänner med vänlighet och inte som de är en börda som ska hanteras kommer att gå långt när det gäller att locka den tjej du gillar. Beroende på hennes förhållande till sina föräldrar kan det till och med gå dubbelt för dem. Alltid vara artig och snäll när i företaget av sina föräldrar. Om du är inbjuden till middag, ta med en gåva, erbjuda att hjälpa med disken och komplimanger kocken. Att behandla sina föräldrar och vänner är inte svårt, men det är viktigt.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig
    3. Bjud ut henne. Slutligen, när du har etablerat en vänskap och med tanke på hennes anledning att tro att du är intresserad av henne, är det dags att sätta dina kort på bordet. Fråga henne på ett datum och se till att hon vet att det är ett datum. Du kan antingen göra det genom att faktiskt använda ordet "datum," eller du kan säga något som "det är min gåva," eller "Jag vill göra något med bara de två av oss," och betala för vad det är du två gör. Några datumidéer inkluderar att få lunch, se en film, eller gå till en park.
  • Om hon inte accepterar, svett inte det. Kanske behöver hon bara känna dig bättre först. Det är inte värt att undra vad du kunde ha gjort annorlunda.
  • Bild med titeln Få någon tjej att tycka om dig Steg 15
    4. Ta henne på ett bra första datum. På första dagen, oavsett var det är, finns det vissa beteenden att undvika. Var inte sen självklart. Undvik att använda din telefon, som det lätt kan bli oförskämd och undvika att prata för mycket. Samtalet ska vara lika, eller låt henne göra mer av att prata, och bara vara en bra lyssnare. Det är viktigt att göra det första dagen att känna sig annorlunda än dina tidigare interaktioner som bara vänner. Det betyder att du måste verkligen öppna, och vara sårbar.
  • Tecken på ett bra datum inkluderar: massor av skratt, en kombination av roligt konversation och djup konversation, massor av ögonkontakt och leende, och viktigast av allt, lämnar det datum som du verkligen har bunden.
  • Det bästa sättet att göra ett bra första datum är sannolikt att fokusera på tre enkla saker: Koppla av, var ditt hela och ärligt själv och fokusera på din önskan att lära känna henne.
  • Tips

    Alltid vara artig runt henne och alla andra. Du vill inte ge henne intrycket att du är snäll mot henne, då agerar som någon annan mot en annan person.
  • Ridderlighet är inte död. Tjejer som en kille som är både respektfull och uppmärksam. Så håll dörren för henne och fortsätt att göra så länge efter det första datumet.
  • Om du gillar henne, tycker hon förmodligen tillbaka dig, så freak inte för mycket!
  • Hitta gemensamma intressen men gå inte ut ur din väg att veta om allt hon gillar.
  • Om och när du frågar henne, gör det inte på en allmän plats. Ta henne åt sidan och försök att göra det personligt.
  • Lägg inte press på en tjej genom att fråga henne framför vänner.
  • Varningar

    Försök inte för hårt. Flickor kan känna det.
  • Försök inte argumentera med henne. Om du gör det, höja inte din röst och var snäll.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande