Hur man frågar en tjej till en dans

Är du lite för blyg för att fråga din favoritflicka till skolans dans? Att göra en plan och öva vad du säger kan hjälpa dig att känna dig mer självsäker. Att fråga en tjej till en dans handlar om att förstöra din rädsla för avslag och vara den riktiga du, för att en kille med ingenting att förlora är en killeflickor vill vara runt.

Steg

Metod 1 av 3:
Planerar att fråga henne
 1. Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 12
1. Fråga henne några veckor före dansen. Vänta inte att fråga henne på dagen för dansen. Hon kanske redan har ett datum då, och det finns en chans att hon kommer att tro att hon inte var ditt första val. Fråga henne runt två till tre veckor före dansen. Detta ger också sin tid att ta reda på vad du ska bära.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 13
  2. Öva vad du säger. Tillbringa några minuter över vad du vill säga så att du inte reser över dina ord när tiden kommer. Du kan till och med träna framför spegeln tills din fråga låter Casual och uppriktig. Se till att du har en go-with-flow-inställning.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 14
  3
  Klä snyggt. Du behöver inte gå ut och ha något som en kostym - Spara det för dansen. Bara se till att du har duschat, ditt hår ser trevligt ut, och att du har en outfit som inte ser slarvig ut.
 • Använd deodorant och borsta tänderna i förväg.
 • Överdriv inte det på Köln, eftersom det här kan driva henne bort.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 15
  4. Kom ihåg, inget betyder nej. Om hon säger att hon inte gillar dig på det sättet eller bara säger "nej", sedan tillbaka. Ingenting ticks agirl av mer än en irriterande kille som inte lämnar henne ensam. Inte bara är det oförskämt, men det kan göra henne ogillar dig mer.
 • Om hon säger "Nej," fråga inte varför. Säg något som, "Åh, okej. Inga problem."
 • Om hon säger, "jag ska tänka på det," Ring inte henne för ett bekräftat svar. Vänta tills hon ringer tillbaka. Om hon inte ringer tillbaka tre dagar före dansdatumet, ta det som ett nej.
 • Metod 2 av 3:
  Kommer upp med ett kreativt sätt att fråga
  1. Bild med titeln Be en tjej till en danssteg 7
  1. Ta med henne en liten present. Plocka upp något enkelt som blommor eller godis. Ge gåvan till henne innan du frågar om hon blir ditt datum. Det kommer inte vara så mycket tryck på henne att säga ja om du håller med något enkelt, och hon kommer att uppskatta den snälla gesten.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 8
  2. Få romantisk. Att fråga henne på ett romantiskt sätt kommer att skapa ett minne som hon inte kommer att glömma. En idé är att sätta en massa nycklar i en hink och etikett en med orden "hitta nyckeln till mitt hjärta."Märk den med din adress, och förhoppningsvis kommer hon att följa cue och komma över till ditt hus där du äntligen kan fråga henne till dansen.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 9
  3. Stava det. Skriv ditt meddelande på ballonger och leverera dem till henne. Varje ballong kan ha ett annat ord på det (e.g.en ballong vardera för "kommer" "du" gå "" till "" "" dansen "med" "mig" "?"). Du kan också stava ut ditt meddelande i godis, som Jellybeans eller Lollipops. Få tillstånd (från huvudmannen eller hennes förälder) för att sätta godismeddelandet i hennes skåp eller hennes sovrum.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 10
  4. Skriv det i krita. Få tillstånd från sina föräldrar att dekorera sin uppfart. Stava ut ditt meddelande, eller helt enkelt sätta "dans?"Få kreativitet med hjälp av olika eller färger eller illustrerar ditt meddelande.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 11
  5. Skapa en skattjakt. Designa en skattejakt med en karta som leder henne direkt till dig. Rita till exempel en karta över din skola och lägg till en prickad linje som leder till parkeringsplatsen. Vänta där för henne att anlända, och presentera henne med blommor eller godis för att slutföra jakten. Fråga henne då dansen.
 • Metod 3 av 3:
  Poppar frågan
  1. Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 1
  1. Starta konversationen. Innan du frågar en tjej till en dans, bör du börja konversationen med något som generiskt som en enkel hej. Prova den här metoden och du kommer att stöta på henne smidigt.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 2
  2. Fråga henne personligen. Även om du kan bli frestad att fråga henne över textmeddelandet, kommer hon att uppskatta det mer om du frågar henne personligen. Du kan skriva henne för att se om hon kan möta dig, eller hitta henne före eller efter klassen.
 • Bild med titeln Be en tjej till en danssteg 3
  3. Se till att du två är ensamma. Hitta ett privat område i skolan (men inte för privat), och fråga henne där. Om du frågar henne offentligt, kan hon känna sig pressad att säga ja och det lägger också henne i en pinsamt situation. Att fråga henne i allmänhet kan också vara pinsamt för dig om hon avvisar din inbjudan!
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 4
  4
  Var självsäker. Ta ett djupt andetag innan du närmar dig henne. Titta henne rakt i ögonen och håll huvudet upp under konversationen så att du är närvarande och engagerande. Oavsett hur nervös du är, ta din tid.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 5
  5
  Berätta för henne att hon ser bra ut. Starta konversationen genom att säga något som, "Du ser väldigt trevligt ut idag."Förhoppningsvis kommer hon att uppskatta komplimangen och det kommer att göra" frågar henne ut "mycket enklare.
 • Bilden med titeln Be en tjej till en danssteg 6
  6. Gör ditt drag. Bli enkelt och förklara att du vill att hon ska vara ditt datum. Säg något som "Vill du gå till dansen med mig?"Eller" Jag hoppades vi kunde gå till dansen tillsammans. Vad tror du?"
 • Om hon redan har ett datum kan du säga något som, "Åh, det är en bummer. Jag hoppades vi kunde gå tillsammans. Kanske nästa gång?"
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Var dig själv.
 • Fråga en tjej till bara någon dans är en sak, men om du är frågar henne att prom, Du kommer förmodligen att ha några extra råd.
 • Gå lätt på dig själv.Inte allt måste vara helt perfekt.
 • Var en gentleman och visa hennes vänlighet och respekt.
 • Varningar

  Aldrig ha en vän Fråga henne för dig - Flickor skulle hellre ha modet att göra det själv.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande