Hur man emulerar dean winchester från övernaturliga

Dean Winchester är en cool karaktär i hit TV-drama Övernaturlig. Han är lugn när han konfronteras av de andra världsgränsen han och hans bror jagar, han är en jämn talare, han har en distinkt stil - det är bara naturligt om du vill imitera honom! Du kanske till och med kan få andra att tänka på dig som en mer mystisk, mer övernaturligt involverad person genom att emulera honom. Allt du behöver göra är att utveckla sin stil, tankegång och liknande färdigheter, och innan långa människor kommer att säga att du verkar vara en hel del som Dean Winchester.

Steg

Del 1 av 3:
Anta Deans stil
  1. Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 1
1. Ha en cool klassisk bil. Den ikoniska 1967 Chevy Impala som Winchester Brothers kryssning runt i jaktmonster är dekanens bebis, och en viktig del av hans identitet. Dekan insisterar på att ta hjulet vid varje tillfälle, och medan du borde Var ansvarig vid körning, Du borde också ha en nära anslutning till en klassisk bil om du vill vara som dekan.
  • Ge din bil ett coolt smeknamn. Till ära av sin kärlek till klassisk rock och i synnerhet bandet Metallica, DEAN döpte sin bil "Metalliker." På samma sätt kan du använda ett av dina favoritband för att nämna din klassiska bil.
  • Även om dekan nästan alltid ses i sin `67 Chevy Impala, har han vid andra tillfällen drivna bilar som kan inspirera ditt klassiska bilval. Två modeller som är värda att nämna är 1976 Dodge Aspen och 1972 AMC Gremlin.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 2
    2. Lyssna på Classic Rock. När du kör runt, njuter duan nästan alltid en bra gammal klassisk rock. Vissa artister som han är förtjust i ingår LED Zeppelin, AC / DC, Blue Oyster Cult och Metallica. Eller du kan träna dina musikaliska känslor i den genren genom att ställa in i en din lokala klassiska rockradiostation.
  • Dean är inte bara ett fan av det klassiska rockljudet - han vet hans favoritband i vägen bara en sann fläktburk! Var uppmärksam på trivia som du hör av Classic Rock DJs, så ingen kommer att tro att du är en mindre dedikerad fan än Dean.
  • Det finns många olika undergenrer i klassisk rock. Du kan dra nytta av en klass på musikhistoria på ditt lokala samhällscenter, Community College eller University. Du kan också ägna någon personlig forskning om de olika typerna av klassisk rock.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 3
    3. Ha på sig flanell och accessorize nostalgally. Flanell är robust, maskulin och är en vanlig del av Deans garderob. Att vara mer av en typisk mans man, kommer du inte att se Dean som bär den trevligare kläderna, hans bror Sam gör om han inte har en bra anledning till det. Dekan är dock inte rädd för att stolt bära saker som har känslomässig betydelse för honom, som Amulet / Halsband han bär dagligen att han fick från sin bror.
  • Du kan mode ett objekt en syskon eller älskad gav dig till en Memento halsband. Till exempel kan du väva ett mynt som ges till dig av en favorit morförälder i ett armband.
  • Del 2 av 3:
    Efterlikna dekanens tankegång
    1. Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 4
    1. Utveckla en protektor mentalitet. Han kan bekämpa ondska och ser cool ut medan du gör det, men Deans största jobb är att hjälpa människor. Detta framgår av Winchester Family Motto, "Spara människor, jakt saker - familjeföretaget." Alltid nå ut för att hjälpa dem i nöd, även om de inte frågar. Dean skulle göra allt i sin makt för att hjälpa någon som var i svåra sträckor, och du borde också om du vill emulera dekan.
    • Du kanske vill spendera lite tid att ställa in din förmåga att uppfatta saker runt dig. En ökad medvetenhet om din miljö kommer att förbereda dig bättre för uppgiften att hjälpa andra.
    • Förbered dig för värsta scenarier. Att veta hur man svarar i en nödsituation hjälper dig att svara utan att missa ett slag när du behövs mest.
    • Bygg din mentala och emotionella styrka. Dean måste ibland konfrontera mörka och onda saker som kan göra normala människor att springa i rädsla. Du måste kunna stå din mark emotionellt och mentalt för att hjälpa dem som behöver det mest.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 5
    2. Ta hand om din familj och vänner. Dean kan agera hård, men han lägger fortfarande familjen först. Dean och hans bror Sam är olika människor som ibland intensivt är oense om vad man ska göra och hur man gör det, men även så ser du alltid efter sin lilla bror. Han ser också till att familjevänner, som Bobby Singer, som är en faderfigur till dekan, tas hand om. Detta visar hur mycket dekan bryr sig om sina vänner. Till Dean Winchester behöver du inte vara ett blod i förhållande till en person att vara familj.
  • Det kan vara hårt arbete, speciellt om du och dina syskon inte kommer överens, men precis som dekan bör du göra allt för att vara en bra bror. I ditt liv kan det innebära att hjälpa till med läxor, uppmuntra dina syskon i sina sporter eller erbjuda råd.
  • Du kommer inte att kunna ta hand om de viktiga personerna i ditt liv om du håller ett grudge! En viktig del av att ta hand om vänner och familj tar hand om dina relationer med dem. Det kan innebära att du måste förlåta vissa saker och acceptera andra.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 6
    3. Ge aldrig upp. Dekan har varit i vissa klibbiga situationer där alla har verkade hopplösa. Detta har aldrig hindrat honom från att ge sitt allt, och det är tack vare hans fasthet att han dras igenom några av de svårare utmaningarna han står inför. För att verkligen vara som dekan måste du utveckla samma beslut i ansiktet av svårigheter.
  • Det kan ta tid och ansträngning, men du kan Träna din vilja så att du kan fortsätta i ansiktet av svårigheter. Ju mer du tränar din viljestyrka, desto starkare blir det och ju mer du kan fortsätta, precis som Dean.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 7
    4
    Möt dina rädslor. Även om dekan har en intensiv rädsla för att flyga, tillåter han inte att detta stoppa honom när andras liv är på linjen. Beroende på din situation och den typ av rädsla du har att göra med, kan du upptäcka att uppmuntran till en vän allt du behöver övervinna. Svåra rädslor eller fobier kan å andra sidan kräva hjälp av en mentalvårdspersonal, som en terapeut, innan du kan erövra din rädsla.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 8
    5. Alltid ha en backup plan. I många situationer har dekanen överträffat starkare och mer kraftfulla motståndare genom strategin. Även om du kanske inte är på väg till en farlig situation med demoner eller monster, borde du ha en backupplan för situationer som kräver det. Du kan säkerhetskopiera din dator, Planera alternativa rutter när du reser så att du vet vad du ska göra när trafiken är stilla på grund av en olycka eller en stängd väg, och du kan även komma med backup plan för ditt jobb bara om du inser att du inte är lämpade för den du " har yrkat.
  • I dagens värld uppmanas en av de viktigaste och dyra besluten en ung vuxen att göra är det för en college major. Du kan vara osäkert vad du vill göra på college. Om så är fallet, var som dekan och komma med alternativ så att det spelar ingen roll vad som kommer att passera, har du ett alternativ redo och väntar.
  • Dating kan vara nästan lika allvarlig som jagar mytiska varelser och demoner. Om du är osäker på om ditt datum kommer att bli en bra tid, kanske du vill ordna en "nödsamtal," där en vän ringer under ditt datum för att ge dig en potentiell ursäkt för att fly.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 9
    6
    Vara kvick och sarkastisk! Dekan är extremt rolig och sarkastisk. Han blyg inte bort från rå humor och sexuella initiendos, heller. Denna användning av humor har hjälpt honom och hans bror dra igenom några svåra situationer i hela tv-serien, och att vara som dekan, måste du också använda det.
  • Vissa aspekter av humor är naturligtvis en del av din personlighet, men det betyder inte att du inte kan Utveckla din humoristisk känsla. Du kanske kan träna din komediska timing på en stand-up komedi klass på ditt lokala samhällscenter, Community College eller Comedy Club.
  • Del 3 av 3:
    Odla dekanens färdigheter
    1. Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 10
    1. Bli en skarpshooter. Deans första erfarenhet Fotograferingsmålen visade att han var ett naturligt skott. Även om du tycker är mindre naturligt apt när det gäller att hantera en skjutvapen, bör du ta en skjutvapen säkerhetsklass så att du vet hur man ska Hantera en skjutvapen säkert. Om du är nybörjare när det gäller att skjuta ett vapen, kanske du vill börja med något lite mindre farligt, som en Airsoft Gun.
    • Många sportartiklar, avfyrningsområden och jaktförsörjningsaffärer erbjuder Hunters säkerhet / skjutvapen säkerhetsklasser. När du väl vet hur man säkert hanterar en pistol, kan du starta målpraxis.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 11
    2. Lära sig praktiska färdigheter. Dean är en skicklig förare och en fulländad mekaniker. Du behöver inte behärska dessa färdigheter i synnerhet vara som dekan - det är troligt att han skulle uppskatta någon praktisk färdighet som hjälpte till att slåss mot den övernaturliga. Några färdigheter du kan tänka på:
  • Spårningsdjur
  • Camouflaging dig själv
  • Svetsning
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 12
    3. Lär dig att hysa. Dean och Sam har lite tid att arbeta ärliga jobb medan du kör runt landet som sätter ondskan. För att få ändamål att träffas på väg Dean kommer ofta Hustle pengar ut ur barmästare i poolen. Om du bestämmer dig för att prova din hand på hustling, bör du vara försiktig! Många platser har lagar mot den här typen av saker, och om du vinner stor kan du göra någon upprörd nog för att starta en kamp.
  • I stället för pool kan du upptäcka att du är starkare på spela dart. Men även där dart är bekymrade kan hustling vara olagligt där du bor och kan få dig i trubbel.
  • Dean är också ganska förtjust i kort. Spela poker kommer inte att kräva ett biljardbord eller dartkort och kräver lite utrymme. Bära ett kort kort runt med dig och perfekt din poker skicklighet så att du kan vinna potten precis som dekan.
  • Bild med titeln Emulera Dean Winchester från övernaturligt steg 13
    4. Studera mytologi och ockultens mysterier. Medan dekanen kan komma ut som en kvinnlig kötthuvud, enligt hans bror Sam, förutom att vara en av de bästa jägarna av den övernaturliga Sam någonsin träffas, är Dean också en av de bästa utbildade i Lore. Utan kunskap om monster "och demons svagheter, skulle dekan aldrig kunna stoppa dem från att skada människor.
  • För mer historisk information om bekämpning av ondska, kan du titta på att läsa den medeltida häxjägare manualen, Der hexenhammer, kallas också Malleus maleficarum eller "Hammaren av häxor."
  • Tips

    Varningar

    Dean Winchester och Övernaturlig TV-show universum är rent make-tro. Det är inget fel med att emulera en karaktär som du respekterar, men försök att inte offra din egen personlighet för en TV-shows skull.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande