Hur man klär sig som james dean

För gentleman som alltid har velat se och agera som en modern dag James Dean, finns det många sätt att perfekta sin stil. Denna artikel ger några förslag att inspirera dig att utveckla din egen moderniserade James Dean Look.

Steg

  1. Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 1
1. Förstå uttalandet James Dean gjord med sina kläder. James Deans kläder var enkel och praktisk, liksom att vara ett tecken på de tider han bodde i, vilket återspeglar ungdomskulturen. Men, även mitt i enkelhet, gjorde han ett uttalande med sin läderjacka och denim. Faktum är att hans Lee 101 Riders Jeans epitomiserade födelsen av tonårskultur och denim blev synonymt med uppror. Till skillnad från tidigare epoker i historien där massor av kläder återspeglade social status och attityd, blev plötsligt dressing nere mode uttalandet att gå till. På det hela taget, när du tillåter dig att bli inspirerad av James Deans look, håll det enkelt och unadulterated och vet vad som passar dig väl överallt, var James Dean aldrig om att följa fads utan att smida sin egen väg i en värld som behövde påminna om det överensstämmelse var allt lite av en borrning. Dean skulle inte ha varit imponerad av någon som copycating hans utseende till nth-graden och ser en dåre, så gör ingen del av vad som föreslås i dessa steg om det inte fungerar för dig.
  • Kom ihåg att dekanens kläder kommer från en era där kläder monterade kroppen nära, efter den mänskliga formen och kramar den. Ingenting baggy, lös eller tältliknande bör användas när du försöker uppnå James Dean Look.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 2
    2. Börja med att köpa eller hitta grundläggande, klassiska blå jeans. De borde vara raka ben och av en klassisk snitt. Viktigast, de borde vara i utmärkt skick, utan rips, tårar eller scruffy hames. De jeans bör passa bra och inte vara baggy eller lös och definitivt inte hänger av din baksida.
  • Om du vill ha ett riktigt autentiskt utseende, lägg till manschetter till jeans benändar eller helt enkelt vända dem. Om det inte är något du är angeläget att bära, se till att ändarna är snygga och inte frayed.
  • De flesta av James Deans jeans var i mitten till mörkblå räckvidd, med lite slitage men fortfarande snyggt.
  • Lägg till ett stort bälte med en uppenbar bältespänne för att slutföra utseendet.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 3
    3. Välj t-tröjorna som James Dean skulle ha haft på sig. Igen, vistas med enkelhet, De vanligaste valen för James Dean ingår:
  • Vit T-shirts: Det gör aldrig ont för att ha ett antal av dessa i garderoben, nyligen tvättat och tryckt, redo för att ha på sig. Den vita tee är också mycket mångsidig - det ser bra ut under jackor (speciellt lädertypen) och i sig.
  • Muscle Cut Polo Shirts: Självklart, för att visa upp muskelarbetet och i allmänhet se upproriska och coola.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 4
    4. Kolla upp filmerna För fler idéer. Om du gillar James Dean och vill klä dig som han, kommer din bästa källa till idéer att hittas i sina filmer. Självklart hade han designers att arbeta ut många av dessa kläder, men de framkallade en tid av en era och dekan var inte avvikande för att ha många av samma kläder av den stora skärmen heller. Här är några av de saker du kan upptäcka när du tittar på dem:
  • Om du går för en filmutseende, Rebel utan orsak och öster om Eden är värda att titta på som de visar sina största filmkläder.
  • Rebel utan orsak, Han sportade en röd bomulls windbreaker jacka, som du kan köpa på Deans officiella hemsida, en vit V-nacke muskelskuren tröja och slitna mörka jeans, med mycket enkla svarta ingenjör stövlar.
  • öster om Eden var hans "bra pojke ser ut", han hade en khaki färgad v-hals tröja, under den en vit eller ljusblå polotröja, khaki slacks eller byxor, med bruna klänning skor eller grå converse chuck taylor s.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 5
    5. Välj skor och stövlar som speglar James Deans stil. Valet här är ganska lätta:
  • Arbete stövlar: några klassiska svarta stövlar, som är vanliga och oadrerade är det perfekta valet. Par dessa med vanliga vita strumpor. Om det är en häl på dem, så mycket desto bättre.
  • Enkla konversella skor eller liknande för vardagligt slitage är bra. Återigen, par med mycket grundläggande, vanliga strumpor.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 6
    6. Få en svart läderjacka. Detta är förmodligen en av de mest minns ikoniska kläderna som bärs av Dean. Liksom den vita t-shirten och denim jeans är det en enkel bit som lätt kan användas med ett antal objekt.
  • När du bär jackan, har kragen vänd "upp" (pop det), om du måste ta av det, häng det över din axel.
  • Som noterat tidigare hade dekan också en upprorisk röd jacka i Rebel utan orsak, vilket ger lite sort till din garderob.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 7
    7. Överväg att ha på dig håret som James Dean. James Dean Sported a pompadour. Detta var den enda stilen som han någonsin hade på sig, så om det är en du vill, överväga att anta det också. Det är dock en bra idé att prata med din frisör om praktiken att ta hand om det och huruvida det passar din ansiktsform, etc.
  • Det svepade bakre utseendet kan göras i varierande grad av svårighetsgrad, så låt din frisör hjälpa dig att välja vad som är bäst för dina behov.
  • Om du har en Pompadour, har du alltid en kam-när ditt hår ser bra ut, kommer du att må bra, och när en sexig tjej passerar, kamma sidan av ditt hår. Tillbaka på 50-talet, berättade män att de var sexiga genom att kamma håret nära dem, eller när de passerade.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 8
    8. Klä upp. För klädkläder var dekan fortfarande mycket förenklad i sin stil. När han hade en smoking, hade han en vit middagsjacka med en smal svart slips, Svarta slacks, med svarta läderskor (mycket shinny svarta skor).
  • När han är i ett tillfälligt klädsel, har han vanligtvis en ullsportjacka, i de bruna eller khaki-färgerna, en vit eller krämfärgad knapp nerskjorta, tunna brunt bälte, khaki byxor och bruna klädskor - bär aldrig fyrkantig tå skor, alltid runt.
  • Den långa överrocken som bärs i den här bilden var också ett Dean-varumärke. Det är ett bra tillskott för det kallare vädret.
  • Bild med titeln Klänning som James Dean Steg 9
    9. Sport attityden. Slutligen, medan kläder gör att du är intressant, är din personlighet det som verkligen drar folk i. Flirta Försiktigt, att vara en allround trevlig kille och vara hjälpsam runt kvinnor är ett dekanliknande sätt att vara, medan det är coolt, är tufft och inte känsligt ett dekanliknande tillvägagångssätt att hänga med killarna.
  • Skaka av andras elakhet. Det är inte värt att jaga komplimanger eller bekräfta människors nastiness genom att stanna till deras nivå.
  • Stå upp för dig själv. Dekan tyckte inte om våld - han var tuff men inte grov. Använd dina smarts och din vit för att manövrera runt de våldsamma människor du stöter på och inte vara en mobbning.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Överväg att köpa dina kläder från välgörenhetsbutiker. Håll varje outfit på ett sortiment på $ 20- $ 50, handla på goodwill eller frälsningsarmé - medan du används, ibland kan du få bra vintage saker.
  • Var väldigt exakt med din hygien. När det gäller ansiktshår, kan det vara bra om du är ung, eftersom det får dig att se äldre - bara gå överbord - ett ljus 5-skugga är ett bra utseende.
  • När du bär ett stort bältesspänne är det sexigaste att ha dina händer på det, eller att glida fingrarna genom bälteslopparna, när du står fortfarande - med händerna nära din gren är mycket suggestiv.
  • Om du funderar på att köpa en gammal bil, få en 1950 eller 1952 Mercury Convertible eller A 1953-1955 Cadillac Coupe de Ville. Om du har pengarna för att upprätthålla ett vintagefordon, kan det vara en källa till cool. Men inte överdo de gamla bilar kräver mycket omsorg och pengar som kastas på dem och det är, väl mycket ansträngning för en rebell.
  • Hänvisa inte till dina T-shirts som "blast". Det skulle vara en död giveaway som du är en tjej. James Dean var inte en tjej, och han hade aldrig en "topp" i hans liv.
  • Varningar

    Även om dekan rökt, det var definitivt något av den tid som har visat sig vara skadlig för hälsan och mycket uncool. Börja inte röka för att emulera dekan.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande