Hur man flirta med pojkar utan att vara uppenbart

Flirta är verkligen en konstform. När det görs korrekt kan det leda till en pojkes uppmärksamhet genom att du verkar vara charmig, självsäker och cool. Det viktigaste tricket att flirta, är dock att göra det utan att vara uppenbart. Genom att flirta subtly kan du locka pojkar till dig medan du gör det enkelt.

Steg

Del 1 av 3:
Få sin uppmärksamhet
 1. Bild med titeln Flirt Steg 11
1. Prata med honom regelbundet. Ser snyggt från Afar kan få sin uppmärksamhet åt lite, men du måste börja prata med honom om du vill hålla sin uppmärksamhet. Bombardera inte med meningslös chatter varje gång du ser honom i korridoren, men försök att starta avslappnad konversation när du ser att han är ensam och är inte upptagen. Åtminstone försök att säga "hej" och fråga honom hur hans dag går varje dag. När han blir bekant med dig, är han mer benägna att börja gilla dig.
 • Inte bara kommer han ihåg dig och lära känna dig, han kommer säkert att tro att du är en snäll, social person att säga hej varje dag.
 • Bild med titeln Fråga en kille ut steg 1
  2. Fråga honom frågor. Detta är en enkel flirta teknik som definitivt är underutnyttjad. Tänk på hur speciellt du känner när någon frågar dig specifika frågor om ditt liv. Det visar att de uppmärksammar, och de bryr sig om vad som händer med dig. Gör din förälskelse också speciell! Fråga honom frågor om sina klasser, hans extracurricular aktiviteter, eller något annat du vet att han är intresserad av.
 • Detta är en extremt subtil teknik. Ändå kommer det definitivt att få honom att må bra att veta att du är fascinerad i vad han måste säga.
 • Bilden med titeln får honom att ha dig steg 16
  3. Rör honom. Det betyder inte att alla uppenbara Touchy-Feeely flirta rörelser, som kramar och kyssar. Istället borstar tillfälligt armen medan han pratar med honom. Lekfullt beta hans rygg eller bicep när du är djup i konversation. Agera nonchalant, som om du har rört honom utan att ens inse det. Ingen annan kommer förmodligen att märka att dessa subtila rörelser, men han kommer säkert inte att sakna dem.
 • Del 2 av 3:
  Charmig honom
  1. Bild med titeln Flirt Steg 12
  1. Le på honom. Tänk på de människor du vill spendera tid med - är de människor med en konstant rynka på deras ansikte? Antagligen inte! Människor lockas till andra som verkar positiva, glada, roliga och optimala. Även om du inte mår bra, försök att bära ett leende när du är runt din förälskelse och blinkar en gång när du får chansen.
 • Bild med titeln Flirt Steg 18
  2. Ge honom komplimanger. Du behöver inte berätta för honom att hans läppar är läckra och hans ögon får dig att smälta - du kan hålla det subtilt. Kasta honom avslappnad komplimanger varje gång i taget. Berätta för honom att du gillar hans nya skor, och hans nya frisyr ser bra ut, eller att han gjorde ett bra jobb på ett klassprojekt. Ingen av dessa komplimanger är romantiska, men de låter honom veta att du märker och beundrar saker om honom.
 • Bild med titeln Gör vänner Steg 1
  3. Var snäll mot alla hans vänner. Om du erbjuder honom komplimanger och söta leenden men agerar oförskämd eller ointresserad i sina vänner, kan han se dig som oinsen och falsk. Istället, var snäll mot alla, särskilt de människor han bryr sig om. Tänk på att du aldrig kommer att kritiseras för att vara omtänksam, men du burk ser ut som en brat om du bara är snäll mot din förälskelse.
 • Detta är lika subtilt som du kan få när det gäller att flörta. Genom att vara snäll mot sina vänner, visar du honom att du bryr dig om de människor han bryr sig om.
 • Det här är också viktigt för att om hans vänner inte tycker om dig, kommer han att vara mindre benägna att driva ett förhållande med dig.
 • Bild med titeln Gör vänner Steg 17
  4. Hitta gemensamma intressen. Försök att märka om vad han verkar intresserad av att observera saker som hans t-shirts, bilder han hänger upp i hans skåp och vad han pratar om med sina kompisar. Även om ditt enda gemensamma intresse är en tv-show, fråga honom om han fångade den senaste episoden eller omnämnen om du nyligen hade en trevlig binge-watching marathon. När som helst du kan ansluta till honom genom en liknande hobby eller ett gemensamt intresse, det går bra.
 • Om han är passionerad om något som du inte vet, kan du också använda detta till din fördel. Till exempel, om han älskar baseball, fråga honom om han skulle vilja titta på ett spel med dig så att han kan visa dig vad det handlar om.
 • Del 3 av 3:
  Komma ihåg de små sakerna
  1. Bild med titeln Läs kroppsspråk Steg 2
  1. Göra ögonkontakt med honom. Även om du är blyg, försök extra svårt att titta på hans ögon medan du talar med honom. Detta visar att du är förlovad och verkligen lyssnar på vad han måste säga. Att lyssna på honom, och visa att du är intresserad, är ett enkelt sätt att flörta utan att göra det extremt uppenbart.
 • Bild med titeln berätta om du verkligen gillar någon steg 1
  2. Kom ihåg vad han berättar för dig. Om han berättar att han går till sin systers fotbollsspel efter skolan, fråga honom om hon vann nästa dag. Om han nämner ett test är han nervös för, fråga honom hur det gick. Det här är små sätt att visa honom att du inte bara lyssnar, men du bryr dig nog att följa upp med honom om det. Detta är ett sött, enkelt sätt att flörta med din förälskelse.
 • Bild med titeln vet om din flickvän är fusk på dig Steg 7
  3. Spegla hans kroppsspråk. Med andra ord, observera hans kroppsspråk och ansiktsuttryck och imitera dem. Detta har visat sig få människor att känna sig bekväma och till och med känna sig vänligare mot dig. Det kan tyckas lite onaturligt först, det kommer att göra honom varmt upp till dig snabbt, och en flirtig konversation kommer att flöda lättare.
 • Om han lutar sig mot sin skåp, luta sig mot en bredvid det medan du pratar. Om han ler, ler tillbaka.
 • Tips

  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande