Hur man falskt förtroende

Många vill omge sig med människor som har självförtroende. Men vad händer om du inte är en av dessa människor? Vad mer, även om du har det förtroendet ibland, andra gånger känner du inte det i dig. Det är helt naturligt - de flesta, på en eller annan punkt, kämpar med den här frågan. Att övertyga alla som du är säker, självsäker, och känner sig bra om livet, börja med steg 1 nedan.

Steg

Del 1 av 3:
Använder kroppsspråk
  1. Bild med titeln falskt förtroende Steg 1
1
Stå upp rakt. Dra dina axelblad ner och tillbaka så långt som möjligt för att tvinga din torso upp och nacken tillbaka. Detta ger dig en hållning som säger, "Se upp världen!" När du slår över, ger du av intrycket som världen har besegrat dig och du skulle bara vara i sängen.
  • Öva att komma ut ur en stol utan att gunga framåt, speciellt om du arbetar på ett skrivbord från 9-5. I början, har du bra hållning lite svårt - om du inte är van vid det, har du förmodligen inte utvecklat kärnstyrkan. Men med övning gör vana och så småningom kommer det att vara automatiskt.
  • Att ha på en hållning Brace kan också bidra till att förbättra din hållning. Du kan hitta dessa i butiker och online.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 2
    2. Välj din haka upp och titta rakt framför dig. När du inte känner dig självsäker, tenderar du att tänka nedåt om allt - och titta neråt också. Att projicera att du är "" känner sig självsäker, välj huvudet och titta på. Detta avger det intryck som du känner dig värdig att döma världen och är inte fast i ditt eget huvud.
  • Försök titta ner ett tag. Hur mår du? Försök sedan titta upp och kartlägga din omgivning. Ändras din inre känsla lite? Ibland tar våra sinnen cues från våra kroppar - när du tittar ner, känner du naturligtvis lite mer dämpad och ledsen. När du tittar upp blir ditt humör bättre och du känner dig mer självsäker (förutom att titta på det också).
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 3
    3
    Leende. Att fungera som om du är redo för världen, le. Det visar andra du är tillgänglig och glad att se dem. Andra kommer att vara mer benägna att få dig vänligt, skapa en cykel av positivitet. Som en extra bonus kan leende få dig att känna dig lyckligare även när du inte känner för att le.
  • Du vill ge andra en äkta leende. Inte en av de falska, lätt detekterbara som du gips på ditt ansikte när någon piskar ut en kamera när du bara inte känner det. Att komma runt det här, träna. Stå framför din spegel med huvudet ner. Le och "" då "lyfta huvudet upp. Oavsett om du gillar det här leendet eller inte, det är ditt naturliga leende. Inte någon modifierad version som är mer kameravänlig.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 4
    4
    Gör bra ögonkontakt. Inget säger "Jag är rädd för din bedömning" Mer än någon som är ovillig att se dig i ögat. Vissa människor tycker att det förolämpar, som om du inte uppmärksammar dem. För att visa de personer du pratar med att du "är" lyssna och att du är en aktiv, värdefull del av konversationen, gör ögonkontakt med dem. Ta bort brytningar när gester finns i strålkastaren eller när du tänker vid behov, men sedan återvända alltid för att titta på dem i ögat.
  • Att öva detta (det kan vara ganska svårt), mästare konsten av stjärnkonkurrensen med främlingar. Medan du ler och blinkar, förstås. Försök att fortsätta titta på dem tills de Titta bort först. När är sista gången du tittade på någon och var inte Den första att titta bort?
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 5
    5. Håll din kropp avslappnad. En person som är nervös och inte känner sig självsäker kommer att vara fidgety och spänd. En person som är självsäker och redo för nästa utmaning kommer att vara avslappnad, lös och lugn. Gå igenom din kropp, börja med huvudet och slappna av varje del. Tänk på vilka delar av din kropp som är tensest - massor av människor håller spänning i ryggen, rumpa, käke och axlar.
  • Om du någonsin befinner dig med dina ben korsade, är händerna knäppta ihop och axlar uppvuxna - eller till och med stående, pacing och tugga på dina naglar - göra en medveten ansträngning för att lossna upp. Du kan finna att en lös kroppsposition lossnar din ångest också.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 6
    6. Ta upp en makt. Forskning har visat att de som tar upp makten poserar - det vill säga att sprida sig och göra sig "större" - rapporten känner sig mer självsäker. För att ge ditt sinne att förtroende ökar, lägg dina händer på dina höfter, bredda din hållning och visa världen som är vem.
  • Tänk dig att prata med din chef och du har fötterna upp på skrivbordet medan hans händer är tucked mellan benen. Ganska lätt att berätta vem som känner sig självsäker! Så sprid ut, oavsett om det är en stol på ditt kontor med din chef, står i en bar med dina vänner, eller ger ett tal till dina klasskamrater.
  • Gör det här även före din händelse. Ett par minuter i badrummet innan du gör en presentation (om det är ett tal eller bara introducerar dig till en främling) kan räcka för att få dig i kraftzonen när du behöver det.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 7
    7. Gå på en snabb takt. Walking snabbt kan indikera för andra människor som du är övertygad om. Walking snabbt kommer att få dig att stå upprätt och upprepa också.
  • En snabb takt betyder att du har en anledning till rörelse, du är dedikerad och motiverad att få något gjort. En långsammare takt betyder att du inte känner mig ambitiös och har mindre anledning att flytta. Det förra låter säkert mer självsäker!
  • Att göra lite livlig gång eller motion innan du behöver falska förtroende kan också hjälpa till att det kommer att brinna av överskott av kortisol. Detta kommer att minska stress och göra det lättare för dig att verka självsäker. Försök ta trappan istället för hissen på väg upp till kontoret, eller gör en snabb promenad eller jogga runt kvarteret.
  • Del 2 av 3:
    Talar självsäker
    1. Bild med titeln falskt förtroende Steg 8
    1. Sänk din röst. När du inte är självsäker och lite nervös, tenderar din röst att stanna i ett högre register. Det är inte alltid lätt att upptäcka när det händer. Göra en medveten ansträngning för att hålla din röst lite lägre, oavsett om du märker att du talar i en hög röst eller inte. Om du vet att du känner dig obekväm, var uppmärksam på hur din röst ändras.
    • Sänk på din rösts höjd, förutom volymen om det är ett problem för dig. Tala med andra ord! Detta kommer att berätta för andra att du ser din röst som värdig att bli hörd. Och då kommer de att vara mer benägna att följa, tänker på samma sätt.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 9
    2. Tala långsammare. Mycket som hur våra röster höjer när vi är nervösa, tenderar de att påskynda också. Så nästa gång du är framför klassen som ger en presentation, sakta ner. Sakta ner. Sakta ner till den punkt där du tror att du går för långsam - odds är då gör du det bara rätt. Denna teknik är också känd som "långsam prata."Du kan träna det genom att läsa högt för dig själv.
  • En obekymrad person vill att ögonblicket ska passera så fort som möjligt och komma över det - varför de påskyndar sig i första hand. Att falska förtroende, sakta ner, ge av intrycket att du är bekväm att bygga i strålkastaren.
  • Bild med titeln falskt förtroende steg 10
    3. Använda sig av "Jag" uttalanden. Trygga människor är mer benägna att vara assertiva och använda "Jag" uttalanden. Istället för "Du gör mig arg," som är ganska passiv, kan en självsäker person säga, "jag är arg på dig," vilket är mycket mer direkt och skärning. Att fälla förtroende, prata om dig själv. Ingen annan kommer till!
  • Det är trevligt att ställa frågor om dem omkring dig, definitivt. Alla uppskattar en bra lyssnare. Men du måste också vara en aktiv del av konversationen, genom att tala. Om något kommer upp som du kan relatera till, prata om dina erfarenheter med det. Den person du pratar med att bara såg din favoritfilm? Istället för, "Åh, vilken bra film!" Du kanske säger, "jag älskar den filmen! Det är min favorit. Jag såg det bara för den femte gången senast...."
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 11
    4. Tala positivt och undvik skvaller. Att vara negativ, nagging, och sprida skvaller om andra människor indikerar brist på förtroende. Istället jobbar med att säga positiva saker om andra människor och undvika skvaller. Människor som känner sig bra visar det genom sina positiva handlingar och ord.
  • Försök att sätta en positiv snurr på saker när det är möjligt. Istället för, "Åh, jag hatar thailändsk mat," man skulle kunna säga, "Jag föredrar italienska," När du diskuterar potentiella middagsplaner. Istället för, "Hennes skor är så fula," Du skulle säga, "Hon gjorde ett intressant mode val, inte hon?"
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 12
    5. Inte ramble. Har du någonsin suttit med en ny bekant eller två och började bara prata med att bli av med den besvärliga känslan i magen? Det är ett ganska viktigt tecken på att du känner dig nervös och inte Känsla för självsäker. Istället, omfamna tystnaden. Och den känslan? Ignorera det. Du kan vara den enda som känner det ändå.
  • Lyssna mer än du pratar. Om du huggar strålkastaren, istället för att folk tänker på att du är den stora osten, kommer du förmodligen bara att komma ut som irriterande och behövande. Istället slappna av. Ta ett steg tillbaka. En person som är självsäker behöver inte strålkastaren eller uppmärksamheten hela tiden. Låt andra ta värmen en gång i taget.
  • Del 3 av 3:
    Utveckla positiva vanor
    1. Bild med titeln falskt förtroende Steg 13
    1. Låt inte dig själv överväga det. Låt oss säga att du är i en bar och du ser en söt kille eller tjej över i hörnet. För ungefär de första tre sekunderna förutsätter du att prata med dem och få sitt nummer. Då tvivlar du på och du övervinner med rädsla. Det är när du måste stoppa det överdinkande. Efter de första tre sekunderna, släpp det. Bara gå. Gå och göra. Låt dig inte få fångas i ditt huvud.
    • Något tänkande bortom det första tre sekunderna kommer bara att orsaka mer oro. Och oro kommer att göra dig absolut noll bra. Stäng den rösten upp i ditt huvud och gå för det innan det berättar att du inte ska. Det har ingen aning om vad det pratar om!
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 14
    2. Tänk på att alla är för oroade över sig att märka. När vi blir äldre börjar vi tänka att världen ständigt pekar på ett finger på oss, redo att påpeka våra fel vid en viss tidpunkt. I själva verket är resten av världen alltför bekymrad över sig att verkligen betala oss någon uppmärksamhet och fruktar exakt samma sak. Den enda personen som tänker på hur du kommer av är du.
  • Kom ihåg att det kan tyckas som människor är inriktade på dig ibland, men det här är inte verkligheten. De är sannolikt mycket mer fokuserade på sig själva. Det är bara din åsikt om dig själv som betyder något.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 15
    3. Skratt. Skrattar kommer att fylla din hjärna (och därmed hela ditt själv) med äkta lycka. Det släpper ut spänningen, förbättrar ditt humör och gör det lättare att le ett genuint leende. Allt detta gör fakingförtroende tio gånger lättare, vilket gör det tio gånger mer övertygande.
  • Att vara självsäker kan vara svårt, men det är lite lättare att gå och positivt och positivt är lite lättare. Så när någon spricker ett skämt, skratta. Håll ett leende i din bakficka för när du behöver det. Människor som lyckliga människor och lycka är förknippad med förtroende.
  • Försök hålla ett skämt på dig hela tiden så att du kan läsa den när du behöver skratta. Du kan också titta på standup komiker att skratta ofta och hålla sig glad.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 16
    4. Klä och brudgum själv bra. Minns din sista dåliga hårdag. Du kände förmodligen ganska självmedveten, va? Vad sägs om sista gången du klädde upp till näsarna och gick ut på staden? Förmodligen ganska bra. Ibland tar våra hjärnor en cue från utsidan för att bestämma hur vi känner på insidan. Om du behöver ett skott av förtroende, sätt på en outfit du vet att du ser bra ut och städa upp dig själv. Ser bra ut, gör det mycket, mycket lättare att må bra.
  • Dessutom tenderar folk att anta saker om människor som är klädda bra och ser bra ut. De antar att de är mer utbildade, smartare, har mer pengar och är i allmänhet mer sympatisk. Det är det mänskliga tillståndet att döma en bok genom dess omslag. Dra nytta av det genom att sprucera dig själv.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 17
    5. Var entusiastisk. Många människor misstänker lätt entusiasm för förtroende. Om du inte kan samla förtroende, är det här en bra satsning att göra. Din favoritlåt kommer på radion? Berätta alla hur mycket du älskar det. Någon föreslår att du går till en film du ville vilja se? Säg hur mycket du har sett fram emot det. Du kan också ge äkta komplimanger till andra människor att visa din entusiasm. Din energi kommer att vara smittsam, upplyftande och få alla att känna att du är full av positivitet och självförtroende.
  • Se till att din kropp matchar dina ord, men. Föreställ dig någon som säger, "Jag kan inte vänta med att se den filmen!" i en monoton röst medan de tittar ner med sina händer dolda i sina fickor och deras ögon avledas till sidan. Du kommer förmodligen inte att vara övertygad. Föreställ dig nu en person vars ögon lyser, deras händer skjuter upp och deras röstbomar, "Jag kan inte vänta med att se den filmen!" Mycket mer övertygande.
  • Bild med titeln falskt förtroende Steg 18
    6. Berätta själv att du kan göra det. Det mänskliga sinnet är ibland en förvirrande kraftfull sak. Faktum är att studier har visat att förväntans makt kan till och med sätta cancer i eftergift. Detta är känt som placebo-effekten. I de ursprungliga studierna trodde patienter att de tog ett läkemedel, men de var verkligen inte, och de "fortfarande" blev bättre. Om du berättar att du kan, det är möjligt att du vill. Och om du berättar att du inte kan, det är troligt att du inte.
  • Mycket av livet är en självuppfyllande profetia. Känner inte att du har en anledning att vara säker och du kommer inte vara. Tror att du inte gör det bra och du kommer nog att göra dåligt. Rätt inställning kan verkligen förändra allt. Och det enda som bestämmer din attityd? Du.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det finns ett ordstäv: "Låtsas tills du lyckas." Du kommer noga att hitta att när du har fakat ditt förtroende för att du börjar vara säker.
  • Överväga inte vad det tar att vara självsäker, gör bara vad som kommer naturligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande