Hur man känner sig bekväm i höga klackar

Damer, vill du ha på sig höga klackar med förtroende? Höga klackar kan få ett dåligt rykte för att vara obekväma eller omöjliga att gå i: Men sanningen är, de behöver inte vara. När du har en kvalitet, bra passande högklacksko, och lite övning som går i dem, kan du enkelt bära höga klackar.

Steg

Del 1 av 3:
Hitta en bra passande sko
  1. Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 1
1. Få dina fötter uppmätta och storlek. Det är viktigt att känna till den exakta storleken på dina fötter när du köper skor. En gång på en skoaffär kan du be en försäljningsassistent för att hjälpa dig i rätt fotmätning så att du kan hitta skor som passar dig korrekt.
  • Bär skor som är till och med bara en halv storlek kan göra för en mycket smärtsam utflykt. Dina fattiga tootsies kommer att vara i smärta och dina benmuskler kommer att vara mycket ömma.
  • Se till att dina tånaglar är trimmade så att de inte skrapar dina tår när dina skor är på.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 2
    2. Ta reda på skobredden. Många modesskor kommer i en standard medellång bredd, men du kan ha fötter som kräver en bredare eller smalare passform. När du hittar ett par skor du älskar, se om de kommer i olika bredder.
  • En skomakare kan vanligtvis sträcka skorna för att bredda tånlådan, vilket förbättrar skonens komfort.
  • Om du har smala fötter, köp fotinsatser som hjälper din fot grepp skon och fyller något extra utrymme på sidorna.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 3
    3. Försök alltid skorna innan du köper. Kom ihåg att inte alla skor följer samma storleksstandard. Två olika par skor i samma storlek kan passa dig väldigt annorlunda. Skor kan springa stora eller springa, så det är viktigt att du alltid försöker dem i butiken innan du köper dem. Dessutom kan skonens form spela en viktig faktor i hur de passar dina fötter.
  • Om skorna klämmer dig lite när du försöker dem, köp inte dem. Det blir bara värre.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 4
    4. Testa skorna runt affären. Om du köper skor i en butik, försök på skor och gå runt i dem i två minuter. Detta kommer att vara tillräckligt med tid för dig att känna om de orsakar något obehag. Om de misslyckas med två minuters test, bör du förmodligen hitta ett par klackar som är bekvämare.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 5
    5. Köp kvalitetsskor. Det känns bra att hitta billiga varor, men skor är inte ett objekt som du vill skimp på. Gör din forskning innan du köper skor, särskilt höga klackar och se till att de är ett pålitligt varumärke. Dina fötter är grunden för din kropp och det är viktigt att de får stor omsorg och är frisk.
  • Del 2 av 3:
    Skydda dina fötter från skada
    1. Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 6
    1. Behandla blåsor på dina fötter. Blåsor kan utvecklas på dina fötter från tårna glider framåt, för-täta skor, eller svettiga fötter som orsakar för mycket friktion i din sko. För att hjälpa till att lugna dina blåsor, täcka dem med moleskin bandage. Dessa typer av bandage är mjukare och låter din hud lätt andas. Dina blåsor kommer säkert att hindra dig från att gå normalt om du lämnar dem obehandlade.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 7
    2. Investera i skoinsatser utformade för höga klackar. Skoinsatser hjälper din fot passformen mer säkert i din sko, så att du kan bära dem längre. Det finns skum och gelinsatser tillgängliga att använda. Skuminsatserna kan skäras på fotstorleken, medan gelinsatser är transparenta och ger diskret komfort. De hjälper till att hålla din fot på plats och kan stödja din fots naturliga bågar, hålla dina fötter bekväma.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 8
    3. Planera dina skor för tillfället. Du bör bära specifika typer av klackar beroende på om du kommer att vara inne eller ute. Om du planerar att spendera tid ute i gräset, eller gå långa avstånd på ytor du inte är bekant med, välj skor som har en bredare "kontaktpunkt" På botten så du inte reser. Om du kommer att vara inuti, se till att det är friktion eller textur, på botten av dina skor så att du inte glider.
  • Höga klackar som har spikade klackar kan enkelt genomborra mjuka marken. Om du bär dem utanför kommer du att sjunka i smuts hela dagen.
  • Företrädesvis vill du att hälen ska ha en bred "kontaktpunkt," Den punkt som hälen på hälen berör marken, för utvändig användning. Ju bredare kontaktpunkten, desto mindre sannolikt är du att falla i sidled och vrida din fotled, falla eller båda.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 9
    4. Ta av dina klackar under långa sträckor. Om du bär dina skor till jobbet, eller i mer än fyra timmar om dagen, hitta en ställe att ta av dem för några ögonblick. Detta möjliggör dig en chans att sträcka ut dina fotmuskler och förhindra dina fötter från skada.
  • Böj dina fötter och rotera dina anklar när du släpper dina skor i några minuter. Du kan göra det under ditt skrivbord på jobbet eller ens i badrummet.
  • Del 3 av 3:
    Öva hur man går i dina klackar
    1. Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 10
    1. Lär dig hur du går ordentligt i klackar. När du bär klackar måste din kropp ta ett annat sätt att gå på grund av den nya vinkel som den placerar dina ben och fötter. Försök följa ett enkelt tillvägagångssätt för att hjälpa dig att enkelt gå i höga klackar. Först, ta ett steg framåt, börja med hälen och rocka hela vägen till tånens spets. Upprepa dessa två ord med varje steg som en påminnelse, "Heel - Toe-Heel - Toe-Heel - Toe...", Och innan du vet det kommer du att känna dig robust, stabil, självsäker och bekväm att gå i klackar.
    • Så småningom kommer du att utveckla muskelminne för att gå bekvämt och enkelt i klackar.
    • När du kan gå i en bra takt, titta på dig själv i en spegel för att släta ut din nya strut. Din Stride ska vara naturlig, och din kropp ska förbli vinkelrätt mot golvet.
    • Om du tar dig själv wobbling ostört, sakta ner det igen tills du mår bra.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 11
    2. Öva bra hållning. Du borde gå som om du dras upp av en sträng. När du går, använd dina höfter för att skifta och lyfta benen till mitten med varje steg du tar. Villkor din kropp för att hantera förändringarna i hållning, som kommer att engagera olika muskler än när du går barfota eller i lägenheter. Dina fötter, anklar, knän och tillbaka kommer tacka dig!
  • Håll ryggen rakt, inte slouch.
  • Blockera inte dina armar när du går, sväng dem normalt.
  • Ta små steg och gå i en rak linje.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 12
    3. Arbeta dig upp för att längre ha på sig tid. Du skulle inte gå från soffpotatis till Marathon Runner på en dag. På samma sätt kan du inte gå från ballettlägenheter till fyra-tums stilettos på en dag. Om du planerar att bära klackar för ett speciellt tillfälle, börja med att bära dem för ökade tidsintervaller varje dag före din händelse. Först, bära dem i trettio minuter, sedan en timme nästa dag, och sedan två timmar. Detta kommer att hjälpa till att förbereda dig för en längre tid i dina klackar.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 13
    4. Öva väsentliga rörelser i dina klackar. Börja långsamt genom att gå fram och tillbaka på en icke-haltig yta. Försök sedan gå upp och ner trappor. Se till att du kan böja över för att plocka upp saker. Försök ha på sig ett par medan du dammar, gör dig redo på morgonen eller före sängen och kör små och rutinmässiga ärenden.
  • Bild med titeln känner sig bekväm i höga klackar Steg 14
    5. Ha självförtroende. Vissa människor känner sig dumt sätta på ett par klackar... inte! Föreställa dig att bli en modehjälte när du sätter dem på, och folk kommer att avundas ditt självförtroende. Du ser förmodligen bra ut med dem, så låt inte osäkerhet resa upp dig.
  • Lita på dina skor. Om du är rädd, kommer du att blockera och kontakta din kropp, så du kommer inte att kunna gå normalt. Om du är övertygad om, kommer du att glömma att du bär dem och går normalt.
  • Tips

    Om du behöver bära klackar ofta kan du tillämpa en kräm som skyddar din hud från friktion. Det är generellt gjord för idrottare och kan hittas i apotek.
  • Om du inte är van vid att ha på sig klackar, bör du börja med låga klackar först. Spike Heels är också mycket svåra att gå med.
  • Högklackade insatser är verkligen magnifika små underverk i världen. De är en vän till alla högklackade bärare överallt. När du har investerat i ditt första par undrar du hur du någonsin gick i klackar utan dem!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande