Hur man dricker mjölk för bättre hälsa

Mjölk är mycket viktigt för a hälsosam livsstil, Som studier visar att människor som dricker mjölk Undvik betydande fettförstärkning. Mjölk innehåller kalcium för friska ben, fosfor, magnesium, protein, vitamin B12, vitamin A, zink, riboflavin, folat, vitamin C, och viktigast av allt, vitamin D.

USDA har visat att dricka mjölk för att förhindra osteoporos, på grund av dess näringsämnen: kalcium och vitamin D. Andra bevis visar intaget av mjölk och mjölkprodukter är kopplat till förbättrad benhälsa och den reducerade risken för kardiovaskulär sjukdom och typ 2-diabetes.

Steg

  1. Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 1
1. Köp ekologisk mjölk. Studier har visat att ekologisk mjölk är mycket friskare än vanlig mjölk. Ekologisk mjölk kommer från kor som inte har fått tillväxthormoner, det är hälsosamt, producerat utan skadliga bekämpningsmedel, etc.
  • Ekologisk mjölk produceras inte med antibiotika. Överanvändning av antibiotika är ett allvarligt hälsoproblem. Ekologisk mjölk kommer från kor som inte fick antibiotika, så det bidrar inte till det växande problemet med bakteriell resistans.
  • Ekologisk mjölk är mycket hög i konjugerade linolsyror (CLA). Clas är viktiga friska fetter som har visat sig ha varit kopplade till minskad hjärtsjukdom och diabetes. Faktum är att i arkivet av internmedicin, forskare från Massachusetts General Hospital och Harvard School of Public Health, att mejeriprodukter som är låga i fett, inklusive mjölk, visar sig minska risken för typ 2-diabetes (i män).
  • En annan stor fördel med ekologisk mjölk över vanlig mjölk är dess förmåga att gå länge utan att vrida sur: Ekologisk mjölk värms till omkring 280 ° F (138 ° C), så det skulle ta upp till två månader för att det ska bli sur. På grund av det faktum att regelbunden, pastöriserad mjölk värms till 145 ° F (63 ° C) har den inte samma liv. Så om du är orolig för mjölk som blir surt ganska snabbt, kan ekologisk mjölk faktiskt låta dig spara pengar.
  • Förstå att det är rätt att göra. Ekologiska kor måste kunna komma åt öppen luft, till skillnad från fabrikskor. Kor som producerar ekologisk mjölk eller ekologiska kor från många mjölkgårdar får fungera fritt i den ekologiska betesmarken. Denna typ av jordbruk är hänsyn till djur, och är inte grymt, är mycket stödjande för vilda djur, är bra för många landsbygdssamhällen, är respektfull för luft, vatten och mark och är frisk för människor.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 2
    2. Var medveten om att om du försöker dricka mer mjölk genom att sätta mjölk i din kopp eller mugg av te, kommer fördelarna med teet att avbrytashelt.I stället för att sätta mjölk i ditt te, försök att sätta i honung istället. Försök också att lägga mjölk i kaffe i stället för te, eftersom mjölk inte påverkar hälsofördelarna med kaffe.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 3
    3. Var medveten om alla vitaminer och mineraler som finns i mjölk:
  • Kalcium: Håller ben och tänder friska - hjälper din kropp att bibehålla benmassa.
  • Protein: En bra energikälla: Byggs och reparerar din muskelvävnad - bra efter träning.
  • Kalium: Hjälper dig att hålla gott blodtryck.
  • Fosfor: Hjälper till att stärka dina ben och ger dig energi.
  • Vitamin D: Hjälper din kropp att behålla dina ben.
  • Vitamin B12: Hjälper att upprätthålla friska röda blodkroppar och hjälper till att upprätthålla nervvävnad.
  • Vitamin A: Hjälper att upprätthålla immunsystemet - hjälper till att upprätthålla normal vision och god hud.
  • Niacin: Förbättrar din metabolism - ha ett glas innan du gör aerobics.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 4
    4. Drick mjölk för att undvika sjukdomar. USDA har visat att dricka mjölk kan bidra till att förhindra osteoporos, på grund av dess näringsämnen: kalcium och vitamin D. Andra bevis visar intaget av mjölk och mjölkprodukter är kopplat till förbättrad benhälsa och den reducerade risken för kardiovaskulär sjukdom och typ 2-diabetes.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 5
    5. Var medveten om huruvida din mjölk eller mjölkprodukter är gjorda av pastöriserad mjölk eller inte. Pasteurisering dödar bakterier och andra skadliga mikroorganismer som finns i rå mjölk, och det är farligt att dricka rå mjölk.
  • Var noga med att läsa etiketten. Säker mjölk, vilket betyder pastöriserad mjölk, kommer att ha ordet "pastöriserad" på etiketten. Om ordet "pastöriserad" finns inte på etiketten för en produkt, den kan innehålla rå mjölk.
  • Var inte rädd för att fråga din matvaror eller lagrar om mjölk eller mejeriprodukter har pastöriserats, särskilt mjölk eller mjölkprodukter som säljs i kylväskor. Köp inte mjölk eller mjölkprodukter på gården står eller jordbruksmarknader om du inte kan bekräfta att de har pasturiserats.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 6
    6. Drick mjölk för att minska sura. Halsbränna orsakas mycket av tidpunkten med surhet, så logiskt lutar mjölk naturligt halsbränna.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 7
    7. Drick mjölk för att ha klar hud. I tusentals år har mjölk varit känt för att hålla huden klar. Mjölksyran som finns i mjölkhjälpmedel vid avlägsnande av döda hudceller, och håller därför din hud klar och föryngrad.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 8
    8. Drick mjölk för friska tänder. Mjölk har visat sig skydda emaljen mot sura livsmedel. Även kalcium och vitamin D i mjölk håller benen starka, även om tänder inte anses vara ben.
  • Bild med titeln dryck mjölk för bättre hälsa Steg 9
    9. Dricka mjölk till gå ner i vikt. Många dieters konsumerar inte mejeri, eftersom de tycker att mjölken inte hjälper dem att gå ner i vikt. Studier som utförs av Ben-Gurion University har visat att även mer kalcium i din kost kan leda till kontinuerlig viktminskning. Att dricka 12 ounces (350 ml) mjölk varje dag bistår förlusten på mer än 12 kg i genomsnitt medan människor som bara konsumerar en kopp mjölk om dagen förlorar i genomsnitt 7 kg.
  • Tips

    Om du av någon anledning inte kan dricka mjölk eller äta mejeriprodukter, försök Äta många kalciumrika livsmedel som: broccoli, bönor, okra, spenat, kål, ris, brusselspiror och blomkål. Försök också äta många Vitamin-D-livsmedel som": Nötköttlever, lax, ägg (vitamin D finns i äggula), sardiner, tonfisk och torskleverolja.
  • Äta frisk genom att dricka mer mjölk kommer Ge dig många hälsofördelar, men du kommer inte att uppnå de möjliga fördelarna om du inte tränar. Träning behöver inte vara svårt, och du behöver inte ens bryta en svett. Bara går en kort 30 minuters promenad sju (7) dagar per vecka kommer att förbättra din hälsa kraftigt. Börja långsamt, om du måste.
  • Om du behöver gå ner i vikt, ersätt mjölk för en av de mjölkfoder du äter och dricker 1% eller skummjölk.
  • Mjölk är inte avsedd att ersätta mat i din kost, eftersom du behöver näringsämnen från fasta livsmedel för att överleva. Det skulle vara ganska meningslöst att dricka mer än ett adekvat belopp som ersätter även en sallad eller vattenmelon. Bara för att spädbarn bara dricker mjölk från när de är nyfödda till 6 månader betyder inte att du kan också.
  • Gravida kvinnor behöver särskilt dricka mjölk, eftersom barnet behöver kalcium som finns i mjölk.
  • Har lite glass gjord med mjölk, om du har ett begär för något fett, men lite hälsosamt, för om du ska äta något ohälsosamt kan du också lägga till mjölk till det. Var säker på att du bara gör det här i måttligt. Glass, en bra källa till kalcium, är okej om du konsumerar det i moderering. Var noga med att inte ersätta glass för mjölk, men. Det verkar som om det är sunt förnuft, men att ersätta glass för mjölk kommer att göra dig fett mycket snabbt, på grund av det faktum att glass är bara mer kalori-tät, har mer fett, socker och några, men inte alla, av Näringsämnena i mjölk.
  • Försök att dricka mjölk tidigt på natten. Det hjälper dig att få jämn och mjuk hud. Mandelmjölk är bättre för slät hår.
  • Varningar

    Var noga med att inte dricka för mycket mjölk, eftersom du kan utveckla en njursten. Det är osannolikt om du inte är benägen att få njurstenar, men ett annat problem med att dricka så mycket mjölk, är att 8 koppar vätska handlar om det belopp du behöver på en dag, och du dricker sannolikt andra vätskor förutom mjölk, så du kommer att sluta dricka för mycket vätska.
  • Var medveten om att om du bestämmer dig för att dricka rå, opasteuriserad mjölk, riskerar du att bli sjuk. Rå mjölk är mjölk från djur, som inte har pastöriserats. Det finns många anledningar man kan överväga att lägga till rå mjölk till deras kost, allt från näringsmässigt, till etiska, till miljö. Även om mjölk och mjölkprodukter ger många hälsofördelar näringslöst, innehåller rå mjölk mikroorganismer som kan ha allvarliga hälsorisker för människor. Rå unpasteuriserad mjölk kan bära farliga bakterier som salmonella, e. coli och listeria, som är kända för att orsaka sjukdomar. Dessa farliga mikroorganismer kan på allvar påverka hälsan hos alla som förbrukar rå mjölk, eller äter mat från rå mjölk, särskilt bland gravida kvinnor, barn, äldre och människor med svaga immunsystem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande