Hur man dricker kamelmjölk

Att dricka mjölk är ett bra sätt för barn och vuxna att få kalcium och protein, vilket kan leda till starka ben, friska tänder och glödande hud. Men många människor kan inte dricka ko mjölk eftersom de är laktosintoleranta. Faktum är att miljontals människor lider av en mjölkallergi, och många av samma personer reagerar också negativt på get, får och muttermjölk. Det finns ett lönsamt alternativ: kamelmjölk.

Steg

Del 1 av 3:
Dricker kamelmjölkslätt
  1. Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 1
1. Njut av kamelmjölk som sin egen dryck. Kamelmjölk smakar som likmjölk, så det är inte nödvändigt att lägga till något för att kompensera smaken. Det är också friskare än mjölk från andra djur eftersom det har mindre laktos, sockret som finns i mjölk. Se till att du bara dricker den pastöriserade versionen, eftersom förbrukande rå kamelmjölk kan lämna dig utsatt för djurbaserade patogener.
  • Bild med titeln Drink Camel Milk Steg 2
    2. Konsumera kamelmjölk när som helst på dagen. Kamelmjölk är en fyllningsdryck, vilket innebär att det kan vara som ett mellanmål när du längtar efter det. Många människor dricker kamelmjölk som en del av sin frukost, medan andra tycker om det bäst som en midnattsbehandling.
  • Det finns ingen gräns för hur mycket kamelmjölk du kan ha på en dag.
  • Kamelmjölk är effektiv när den konsumeras middagen, eftersom det kan ge dig en energi.
  • Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 3
    3. Använd kamelmjölk före eller efter träning. Kamelmjölk ger den energi och näring som behövs för att komma igenom en lång dag. Att dricka det före eller efter träning är ett bra sätt att hålla ditt hjärta friskt. Kamelmjölk kan både få dig redo för en ansträngande träning och fyll på din kropp efter att du har slagit på gymmet.
  • Enzymerna som finns i kamelmjölk hjälper din kropp att bekämpa bakterier.
  • Del 2 av 3:
    Blanda kamelmjölk med andra drycker och mat
    1. Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 4
    1. Sätt kamelmjölk i ditt kaffe. Kamelmjölk blandas sömlöst med kaffe och är ett bra sätt att kickstart din dag. Ett hälsosamt sätt att hålla din produktivitet upp, är kamelmjölk perfekt för alla som känner sig trög i mitten av veckan.
  • Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 5
    2. Doppa kakor i kamelmjölk. Kamelmjölk innehåller en liten antydan av saltighet, vilket hjälper det att harmonisera med cookies. Chokladchipkakor fungerar bra, eftersom doppa dem i kamelmjölk skapar ett gott och balanserat sött och salt mellanmål.
  • Du kan inte gå fel med andra kakor, eftersom sötmen är vad som är nyckeln till att ha det med kamelmjölk.
  • Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 6
    3. Koka med kamelmjölk när recept kräver mjölk. Kamelmjölk kan användas i stället för kojölk när det gäller matlagning. Någon maträtt som du skulle förbereda med hjälp av ko mjölk kan göras med kamelmjölk. Detta inkluderar olika ostar och yoghurt.
  • Kamelmjölk gör fetaost i synnerhet särskilt välsmakande.
  • Del 3 av 3:
    Köpa och lagra kamelmjölk
    1. Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 7
    1. Försök hitta kamelmjölk i hälsokostaffärer. Även om kamelmjölk ännu inte är allmänt tillgänglig i USA, finns det i vissa livsmedelsbutiker och hälsokostaffärer. Hela livsmedel säljer produkten i sina butiker över hela landet, medan Kalifornien är hem för många mindre butiker som säljer kamelmjölk.
  • Bild med titeln dricka kamelmjölk Steg 8
    2. Köp Camel Milk online om du inte hittar någon i lokala butiker. Det enklaste sättet för de flesta att få kamelmjölk är att köpa den på internet, så många företag som gör att produkten också säljer den online. Tänk på att kameler producerar mindre mjölk än andra djur, som kor, så det är inte billigt.
  • Kameler kan producera upp till två liter mjölk per dag, medan kor kan ge omkring 12 liter mjölk per dag.
  • Bild med titeln Dryck Camel Milk Steg 9
    3. Kyl den kamelmjölk du köper. Kamelmjölk måste förvaras vid 40 grader Fahrenheit eller kallare. Kamelmjölk har i allmänhet en längre hållbarhet än kojölk, så det kan hållas i kylskåpet i några veckor utan att förstöra.
  • Färsk kamelmjölk kan hålla i upp till en vecka, medan ko mjölk kan vända sig sur inom två dagar.
  • Bild med titeln Drink Camel Milk Steg 10
    4. Köp kamelmjölk försiktigt. Kamelmjölk är fortfarande något av en nischdryck, så handla det smart. Medan en gallon ko mjölk går lite mer än tre dollar i genomsnitt, en 16 ounce flaska kamelmjölk kan köra dig ca 18 dollar. Kamelmjölk finns också i pulverform, men ett 200-gram-paket kan kosta nästan 80 dollar. Dessa priser står inte för skatter eller frakt- och hanteringsavgifter.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande