Hur man hanterar barnskyddstjänster

Barnskyddstjänster (CPS) är en statlig tjänst som svarar på rapporter om barnmisshandel eller försummelse, även om namnet kan variera beroende på staten. När de slutar med ditt hus är det troligt att du kommer att bli överväldigad med många motstridiga känslor: ilska, rädsla, oro och till och med skuld är bland de känslor som kan tävla genom ditt sinne. När du står inför en oväntad utmaning som ingripande av barnskyddstjänster, så att han klarar av prövningen från början till slut.

Steg

Del 1 av 4:
Arbetar genom introduktionen
  1. Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 1
1. Be om identifiering. När någon dyker upp vid din dörr, frågar du om dina barn, har du rätt att vara lite misstänkt. Sanna CPS-arbetstagare har inte ett problem med att visa dig deras identitetskort, och varje CPS-arbetare ska bära en.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 2
    2. Förstå varför CPS besöker. Du är naturligtvis upprörd av det faktum att ditt barn är inblandat i en undersökning. Det är emellertid CPS-ansvar att följa upp varje rapport om försummelse eller missbruk. Denna policy skyddar barnen i dåliga situationer. Om de dyker upp på din dörr betyder det att någon har utfärdat en rapport om din situation. Det betyder inte att du automatiskt kommer att få dina barn borta. Det betyder bara att CPS behöver se till att allt är okej i ditt hem.
  • Faktum är att CPS är på plats för att hjälpa dig om du kan ha problem i framtiden. Om du till exempel har problem med att få slut, kan de ta kontakt med rätt resurser så att du inte försummar ditt barn genom att inte kunna ge rätt mat eller skydd.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 3
    3. Fråga om vilka betänkandet gäller. Rapporten får inte riktas mot dig. Det kan faktiskt vara en annan vuxen i barnets liv som CPS undersöker. Varje person som är involverad i barnomsorg kan komma under undersökning, från sjuksköterskor och läkare till ministrar och lärare.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 4
    4. Låt ditt barn vara ensam med arbetarna. Arbetarna kommer att vilja intervjua ditt barn ensam. CPS vill kunna prata med ditt barn utan störningar och förhoppningsvis få sanningen från dem.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 5
    5. Svara på frågor noggrant och respektfullt. Naturligtvis är du arg på tanken på någon som undersöker dig eller någon i ditt barns liv. Men att bli arg och vägra att svara på frågor kommer bara att göra situationen värre. Faktum är att arbetare får rätten enligt lag att intervjua dig. Att vägra kan innebära att de tar dina barn bort direkt, snarare än att använda den information du och ditt barn ger för att bedöma situationen.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 6
    6. Vet vad rättigheterna har. Om det är uppenbart att ditt barn har blivit missbrukat eller försummat, kan CPS ringa i polisen för att ta bort dina barn. Polisen kommer att placera dem i skyddande vårdnad i 3 dagar, inte räkna helger och helgdagar. Under den tidsperioden kommer en utfrågning att vara planerad att bedöma om avlägsnandet var motiverat.
  • Baserat på vad som händer vid den hörseln kan dina barn returneras till dig. Å andra sidan, om domaren tycker att du för närvarande inte har tillgång till dina barn, kommer de att placeras med en släkting, om den är tillgänglig. Om inte, kommer de att placeras i fosterhem.
  • Det betyder inte att dina barn är borta permanent - det betyder bara att du måste göra några allvarliga förändringar innan du får dem tillbaka.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 7
    7. Gå till domstol. Även om du inte är skyldig att gå till förhandlingen är det viktigt för dig att vara där. Det visar att du bryr dig om vad som händer med ditt barn. Du kommer att bli underrättad om när hörseln kommer att vara. Du kan också anställa en advokat för att representera dig vid förhandlingen, speciellt om du måste vara vid förhandlingen. Om du inte har råd med en, ska domstolen ge en för dig.
  • Del 2 av 4:
    Förstå vad CPS söker
    1. Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 8
    1. Vet att CPS letar efter tecken på fysiskt missbruk. För det första är CPS att se till att ditt barn inte är fysiskt missbrukat, antingen av dig eller en annan vuxen i sitt liv. Fysisk missbruk innehåller någon fysisk skada som avsiktligt kommer till ditt barn, från att bli slagen för att brännas eller skära.
    • Det kan också innehålla allt som kunde ha skadat ditt barn, men gjorde inte det då, som att skjuta en pistol framför dem.
    • Tecken på missbruk inkluderar blåmärken, nedskärningar, bettmärken och brännskador.
    • Även om spanking fortfarande är tillåtet i de flesta stater är det inte okej för föräldrar att lämna märken på ett barn från spanking, inklusive blåmärken.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 9
    2. Förstå CPS söker också tecken på mental eller emotionellt missbruk. Denna typ av missbruk är när ett barn kommer till känslomässig skada eftersom föräldern eller en annan vuxen berättar att de är värdelösa eller oförskämda. Emotionellt missbruk kan också bero på ett barn som bevittnar våldsamma handlingar.
  • Andra åtgärder kan leda till känslomässigt missbruk också. Till exempel, låsande ett barn i en garderob anses vara emotionellt missbruk, liksom att alienera barnet eller skräp något som barnet värderar mycket.
  • Tecken på känslomässigt missbruk inkluderar ett barn som isolerar sig själv eller är alltför aktivt - hon kan också ha talproblem eller kanske inte är så utvecklad som hon borde vara fysiskt.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 10
    3. Var medveten om att CPS också letar efter tecken på försummelse. Försummelse är när ett barn inte är ordentligt omhändertagna. Denna typ av missbruk kan hända när en familj inte kan ge tillräcklig mat eller skydd för ett barn. Det kan också hända när ett barn är kvar med någon som inte är tillräckligt ansvarig för att ta hand om barnet, vilket kan inkludera någon som är under påverkan av droger eller alkohol.
  • Din CPS-arbetare letar efter tecken som extrem hunger, extrem tunnhet, felaktig hygien och obehandlade sjukdomar eller sår.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 11
    4. Vet att CPS letar efter tecken på sexuella övergrepp. Sexuella övergrepp är någon sexuell aktivitet som utförs med eller på ett barn. Det kan inkludera allt från att visa pornografiskt material till ett barn för att engagera sig i eller försöka engagera sig i någon sexuell aktivitet med ett barn.
  • Några tecken på sexuella övergrepp inkluderar svårigheter med att sitta eller gå, rippade eller färgade underkläder och blåmärken.
  • Del 3 av 4:
    Visar dig att stödja ditt barn om hon är i skyddande vårdnad
    1. Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 12
    1. Håll kontakten med ditt barn. Även om ditt barn är i skyddande förvaring, bör du hålla kontakten om du får göra det. Det visar att du bryr dig om ditt barns välbefinnande och vad som händer med dem.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 13
    2. Planera för ditt barn. Ett sätt att visa att du är redo för ditt barn att återvända är att göra en plan. Börja med vad domstolen motsatte sig. Kanske var du i missbruk med en partner eller kanske du inte hade råd att mata ditt barn. Visa att du byter genom att komma ur förhållandet och gå med i en supportgrupp. Visa att du kan stödja ditt barn genom att få ett bättre jobb eller ansöka om matfrimärken om du behöver göra det.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 14
    3. Följ CPS: s instruktioner. CPS lämnar dig inte på egen hand för att hantera rätt liv. De kommer att arbeta med dig för att göra ditt liv bättre, inklusive att hjälpa dig att göra en plan. De kommer också att sätta dig i kontakt med resurser du behöver för att hjälpa till att sätta ditt liv tillbaka tillsammans.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 15
    4. Visa upp för möten. Du kommer att behöva delta i ett antal möten i förhållande till ditt barn. Du måste också dyka upp för eventuella domstolshearings som är inställda för dig eller ditt barn. Det är viktigt att visa CPS att din vård om vad som händer med ditt barn.
  • Del 4 av 4:
    Ändra din hemmiljö
    1. Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 16
    1. Ge ditt barn det stöd hon behöver. Alla barn behöver beröm och kärlek, och du bör regelbundet ge det för ditt barn. Berätta för dem när de gör ett bra jobb på något och påminn dem ofta att du älskar dem.
    • Du kan också stödja ditt barn genom att se till att de kommer till skolan i tid. Också uppmuntra dem att ha vänner och bjuda in dem när det är möjligt.
    • Du kan också stödja dem genom att fråga om sin dag, se till att de gör sina läxor, och hjälper dem att delta i aktiviteter de tycker om.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 17
    2. Upprätta en daglig rutin för dig själv och dina barn. Ditt barn behöver den här strukturen så att de vet vad de kan räkna med från dag idag. Dessutom hjälper det att hålla dig ansvarig. Till exempel bör dina barn veta att du kommer att vara där för att hämta dem från skolan eller daghemmet varje dag. De borde också veta vad de kan förvänta sig när de kommer hem, som de behöver göra läxor fram till middagstid. Försök att upprätta en rutin på natten där du får spendera tid med ditt barn, oavsett om det äter middag tillsammans eller läser en sängtidshistoria tillsammans.
  • Ha kontroll över ditt liv. Se till att du själv har en personlig rutin. Det kan ta ett tag att vänja sig med att ha kontroll över dina dagliga händelser och dina barns händelser, men jobba på det bit-för-bit, dag-för-dag.
  • Ta det steg för steg. Till exempel, om ditt mål är att äta middag tillsammans varje natt tillsammans, börja med att äta middag tillsammans varje natt, oavsett om det är snabbmat eller hemlagning. Därefter rör dig mot matlagning för familjen. Fortsätt lägga till delar tills du har en stadig, hälsosam miljö för din familj.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 18
    3. Var uppmärksam på personlig hygien. En del av din dagliga rutin bör inleda bra personliga hygienvanor i dina barn, från att hjälpa dem att borsta sina tänder för att lära dem att tvätta sina händer och bad. Skapa dessutom ett schema för housecleaning, som tvätt på fredagar och få dina barn att hjälpa till med sysslor. Det hjälper dig att hålla koll på hushållsarbetet och införa ansvaret i dem.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 19
    4. Håll dig och dina barn friska. En del av detta steg äter hälsosamt, men det är också att du och dina barn har regelbundna kontroller. Sjukvård är billigare nu eftersom du kan kvalificera dig för subventioner för att hjälpa till att betala för det. Kontrollera med din statens hälso- och sjukvårdsutbyte eller med den federala regeringens vårdutbyte om ditt tillstånd inte erbjuder en. Om du inte har råd med sjukförsäkring kan du kvalificera dig för Medicaid-Be din CPS-arbetare att sätta dig i kontakt med rätt personer att ansöka.
  • Se till att du erbjuder ditt barn gott om frukter och grönsaker, magert proteiner som fisk och kyckling och hela korn. Mejeri är också viktigt för växande kroppar.
  • Också uppmuntra motion i din familj. Ta promenader tillsammans, eller gå till parken. Om dina barn är inuti att spela videospel, försök att begränsa skärmtiden. Skicka dem ute för att spela.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 20
    5. Förbättra dina omsorgsförmåga. Att vara förälder är inte lätt, men du har resurser för att hjälpa till att göra det bättre. CPS kan kräva att du tar föräldraklasser, men även om de inte gör det kan det vara en bra idé att hitta en fri föräldraklass i ditt område. Om du inte är säker på var du kan hitta en, fråga din CPS-arbetare, som han eller hon kommer gärna hjälpa dig att hitta en i ditt område.
  • Dessa klasser kan hjälpa dig att lära dig hur man hanterar dina barn när de blir arg eller rörigt. De kan också hjälpa dig att bygga relationer med andra föräldrar.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 21
    6. Bygg ett förhållande med ditt barn. Du måste jobba med ett förhållande med ditt barn precis som du arbetar med relationer med andra människor i ditt liv. Se till att du gör tid att spendera med ditt barn, och se till att du följer igenom med vad du säger att du kommer att göra. Ditt barn kommer bara att lita på dig om du ger dem en anledning till att göra vad du säger. Det betyder också att respektera vem de är som en person. Det vill säga, ge värde för sina åsikter och deras varelse. Hon måste dock också lära sig att respektera dig, som du hjälper dem att göra genom att ställa in lämpliga gränser.
  • Ett sätt du visar ditt barn, du respekterar dem är att lyssna på dem. Till exempel, om de har problem, borsta inte det så dumt. Det är viktigt för dem. Ta dig tid att lyssna, och hjälp dem att räkna ut en lösning.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 22
    7. Hitta ett sätt att stödja dina barn. Att hitta och hålla ett jobb är inte alltid enkelt, men för din barns fördel, behöver du eller någon i ditt hushåll att kunna hålla ett jobb. Du måste kunna ge ekonomiskt för ditt barn på ett eller annat sätt.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 23
    8. Skydda dina barn. En av nycklarna att hålla dina barn från missbruk är att du håller missbrukande människor ur sina liv. Se till att de vuxna i sitt liv är trovärdiga nog att vara runt dina barn.
  • Precis som CPS, bör du titta på tecken på missbruk i ditt barn, som blåmärken, ditt barn plötsligt blir återkallat eller blodigt eller tröst underkläder. Om du märker tecken på missbruk, ring i CPS och använd deras expertis för att hjälpa till att räkna ut var problemet är.
  • Om du leder den missbrukande vuxen i ditt barns liv genom att vara i missbrukande förhållande, vidta åtgärder för att komma ut ur det. Det bästa sättet är att skära den här livet helt, vilket är svårare än det låter, speciellt om personen vill fortsätta att styra dig. Men du har resurser tillgängliga. Om du är rädd för dig eller barns säkerhet, ring polisen. Om problemet är mindre omedelbart kan du kalla den nationella våldshjälpen, 1-800-799-7233 (Säker), som kan ta kontakt med resurser i ditt samhälle. CPS-arbetstagare kommer också att kunna hjälpa till.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 24
    9. Föregå med gott exempel. När du har löst dina problem är det dags att leda genom exempel. Goda föräldrar gör inte saker som de inte vill att deras barn ska göra. Om du vill att dina barn ska ta hand om, vårda människor, måste du skapa en omtänksam, vårdande miljö för dem. Om du förväntar dig att dina barn lyssnar när du talar, måste du lyssna när de talar. De tittar på dig för att lära dig att agera.
  • Bild med titeln Deal med barnskyddstjänster Steg 25
    10. Diskutera problem med CPS. CPS har många program och resurser för att hjälpa dig att förhindra ett återfall. Det är absolut nödvändigt att du utnyttjar den hjälp som de erbjuder dig. Inte bara kommer det här att hjälpa dig, men det kommer att indikera för fallet att du går upp till plattan och vill förbättra dig själv för att förbättra din familj.
  • Tips

    CPS är vanligtvis intresserad av att nå lösningar som gynnar alla berörda parter, inklusive dig och dina barn. Men om du tror att CPS-agenter har brutit mot dina medborgerliga rättigheter, kan du SUE CPS För monetära skador.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande