Hur man tillhandahåller din första college sovsal eller lägenhet på en budget

Som någon högskolestudent kan rapportera kan pengar vara täta. Du måste vara kreativ och smart för att förse din lägenhet eller sovsal så billigt som möjligt. Här är några tips för att plocka upp några väsentliga levnadsposter.

Steg

Del 1 av 3:
Besluta vad du behöver
  1. Bild med titeln startar en ny dag Steg 16
1. Ta reda på vad du behöver. Börja med saker som du absolut behöver för ditt sovsal. Högskolor har vanligtvis ett orienteringspaket som tydligt visar vad du behöver. Till exempel: sängkläder som lakan, kuddar, filtar, madrassskydd.
  • Vad är förbjudet? Många skolor tillåter inte "heta krukor", Brödrostugnar, ljus, rymdvärmare och liknande. Detta kommer också sannolikt att anges mycket tydligt.
  • Vad rekommenderar upperclassmen? Orientering är en bra tid att fråga folk som är bekanta med campus vad som kanske inte är absolut nödvändigt, men rekommenderas. Om inte, vanligtvis är den första veckan bra också. Detta kan innehålla sovsalstorlek, fläktar (särskilt i varmare klimat), lampor, små mikrovågor, småmattor och så vidare.
  • Med lägenheter, i allmänhet måste du ge möbler. Detta inkluderar sängar, byråer, soffor och saker som TV-apparater.Men var noga med att fråga om det finns möbler som kommer med lägenheten. Ibland kan en lägenhet ha några möbler - ofta för att den sista hyresgästen lämnade den bakom. Ibland om du frågar hyresgästen som lämnar (speciellt om för en avlägsen plats), kan de lämna dig något eller för en hög rabatt.
  • Akta "Tillbaka till skolan" reklam-. Butiker kommer att försöka övertyga dig om att du behöver saker som kan vara helt onödiga. Till exempel kan du inte ha något utrymme för en överdimensionerad beanbagstol i din lilla sovsal.
  • Bild med titeln Gör en kriminell bakgrund Kontrollera steg 2
    2. Gör en lista med objekt som du behöver. En lista med vanliga föremål för att få dig att tänka kan hittas nedan i Saker du behöver sektion. Tänk på att utrymme utan tvekan kommer att vara begränsat. Lägenheten kan kräva mer. Använd din dom och sunt förnuft. Sätt listan i ordning av betydelse.
  • Tänk också på hur länge du kommer att vara där. En person som spenderar en termin på ett speciellt program kommer sannolikt att behöva mindre än någon som spenderar ett skolår på campus.
  • Kom ihåg att mindre inleddes, desto lättare att packa och flytta ut. Om du bor på campus måste du flytta ut alla dina saker på 9 månader. För mycket saker kan också vara problematiska om du måste ta en buss eller flygplan hemma. Även högskolestudenter tenderar att flytta ofta, så det är vettigt att hålla ditt hushållsartiklar ljus.
  • Ibland är det vettigt att göra en löplista när du går. När du bosätter sig i ett utrymme, tenderar du att ta reda på vad du behöver, vilken storlek, och så vidare. Det kan också hjälpa dig att utlösa ditt minne när du handlar, eller på ett garageförsäljning eller vad.
  • Butiker är vanligtvis lättillgängliga. Medan vissa högskolor är på avlägsna platser med svårt att nå köpcentrum, kommer de flesta att ha detaljhandelsplatser att köpa saker du behöver. Vanligtvis måste inte allt köpas omedelbart. Även om det finns få butiker tillgängliga, kan online shopping göra många saker att köpa.
  • Bild med titeln Survive High School Steg 13
    3. Planera på kort sikt. De flesta av de objekt du behöver gå igenom college eller för din första lägenhet behöver inte vara mer än några år i bästa fall. Medan du alltid ska försöka välja objekt av anständig kvalitet, kommer inredningen av din första plats troligen inte det bästa.
  • Känn dig fri att köpa billiga plastartiklar, till exempel plastlådor, vikbara bord, futons eller till och med utemöbler, som ett billigt sätt att uppfylla dina behov.
  • Men var försiktig så att du inte går med verkligen Lågkvalitativa möbler. En gammal klumpig futon kommer sannolikt att skada din rygg. En plastlådsuppsättning som aldrig fungerar ordentligt och bryter före vinterbrottet är ingen fynd.
  • Bli inte för noga. De saker du använder under högskolans år tenderar att användas i några år i bästa fall, och tenderar inte att vara så trevligt som vad du kan ha under din karriär. Du kan vara van vid din föräldrars hus, som kommer att ha saker de har ackumulerats genom åren. Men för närvarande kommer du inte att vara osannolikt att ha en matchande sovrumsuppsättning, eller något som liknar fina möbler.
  • Del 2 av 3:
    Hitta och köpa dina möbler
    1. Bild med titeln Tala din mamma till att säga ja Steg 1
    1. Fråga släktingar eller grannar om de har några föremål som du kan använda. Du kan bli förvånad över hur många människor som har vindar och lådor fulla av oanvända eller oönskade saker som behöver ett bra hem. Du kan göra dem en tjänst genom att ta det av sina händer. Börja fråga över sommaren så att de kan hålla ögonen öppna och sätter saker åt sidan.
    • Var försiktig med att ta saker från familjehemmet. Du vill inte komma ut som en girig scavenger. Om din pappa tänker på att uppgradera tv, kan det vara ett tillfälle att diskutera att ta den gamla till din lägenhet. Men förvänta dig inte att få saker som används i hemmet.
    • Om dina nära och kära vill kasta en fest eller ge gåvor för att fira din examen, be om leveranser för college eller din lägenhet.Stora kedjebutiker som mål och sängbad och bortom erbjudande registren.
    • Gör inte överdådiga förfrågningar. Det är en sak att be om ett sovsalstorlek, men en plasma-tv kan tyckas girig. Genom att hålla det enkelt och rimligt kommer människor att uppskatta din situation och känna sig mer benägen att hjälpa dig.
    • Du måste skicka tack Anteckningar till alla som ger dig en gåva. Var tacksam.
  • Bilden med titeln Gå ut ur ett leasingsteg 17
    2. Kontrollera kanten. Många människor kastar saker istället för att försöka sälja eller donera. Detta är vanligt, särskilt när människor flyttar, på sopor dag eller dagen för eller efter en gårdsförsäljning. Naturligtvis får du bara saker som kan tvättas och saneras - problem med mögel, sängbuggar och grundläggande renlighet kan vara ett problem.
  • För de bästa sakerna, resa till mer välbärgade områden. Människor med extra pengar att spendera ofta kasta ut nya och som-nya saker bara för att de har gått i stil.
  • Återvinningscentraler, sparsamhetsbutiker och andra begagnade butiker i sådana regioner är också utmärkta resurser.
  • Bild med titeln Beräkna mängden matfrimärken Steg 7
    3. Gå till det lokala deponi- eller återvinningscentret.I många deponier finns en separat byggnad där människor kan släppa av lätt använda möbler och andra husposter, som vanligtvis kategoriseras som "För bra att kasta ut."Vårrengöring för länsbesäkringar kan innebära en ny soffa för din lägenhet eller en datorstation för sovsal utan kostnad för dig, utom energi för att ladda sakerna i ditt fordon.Var noga med att besöka dessa platser ofta, som en full skjul kan en morgon vara ben-torr nästa.
  • Bild med titeln Marknad En produkt Steg 1
    4. Leta efter andra typer av gratis giveaways. Kontrollera på webbplatser som Craigslist.org eller freecycle. Mycket ofta kommer folk att posta saker som är gratis för att fråga.
  • Var extremt försiktig med bedbugs. Tyvärr kan infestationer vara vanliga i saker som madrasser, lätta stolar och soffor. Curbside-objekt som dessa bör närma sig med extrem försiktighet.
  • Bild med titeln Gör pengar Växande Grönsaker Steg 11
    5. Prova sparsamhetsbutiker. De är ofta anslutna till en välgörenhet. Inte bara kan du få billiga varor, de pengar du spenderar går mot att hjälpa välgörenheten. Kolla tillbaka ofta när deras försörjning ändras dagligen till veckovis. Du kan enkelt hämta krukor, kokkärl, skålar och redskap för $ 1 eller mindre. Se också för kyrkans försäljning. Många äldre Churchgoers lossar bra saker som ska säljas super billigt på den här försäljningen.
  • Bild med titeln tjäna pengar som en tonårsflicka steg 12
    6. Besök Dollar Stores i ditt grannskap. Det här är ett bra ställe att köpa mops, kvastar, köksartiklar och rengöringsmedel. Försök också att plocka upp dina toalettborstar och toalettar här. Det är två saker som du inte vill använda.
  • Dollar Stores är också bra ställen att köpa bildramar. Fotografier gör stora, personliga och billiga dekorationer.
  • Dollar butiker är också vanligtvis utmärkta för en mängd hushållsartiklar som whiteboards, anteckningsblock, kalendrar, ugnsmötter, tvålrätter och mer.
  • Bild med titeln Minska dina studielånsbetalningar Steg 2
    7. Shop Local Yard Sales. Yard-försäljningen är ofta stora resurser för den sparande unga vuxen. Dessa kommer nästan alltid att vara på helgen (speciellt lördag) och tenderar att börja tidigt och linda upp runt 3 p.m.
  • Be den person som kör gårdsförsäljningen för saker du är speciellt letar efter, eftersom de kan vara dolda eller säljaren kan plötsligt komma ihåg att det finns en som kan säljas.
  • Om objekten är för dyr eller kan hittas billigare någon annanstans, borde du vänta. Vissa människor pris garage försäljning objekt för höga. Om så är fallet, avgås gårdsförsäljningen eller försök igen i mitten av eftermiddagen när priserna kan falla.
  • Ett annat tips är att tyst tala med gårdsförsäljningsvärden. Förklara att du går till college och försöker hitta vissa föremål. Ge dem ditt nummer och berätta för dem att du skulle gärna ta saker av sina händer om de inte säljer i slutet av dagen. De flesta skulle hellre ge saker till en vänlig, personlig, behövande student än att sätta dem på kanten eller kasta den ut.
  • Bild med titeln Utför Research Steg 6
    8. Kontrollera auktionslistor. Många människor sätter sina oanvända föremål till lagring och ibland glömmer de att betala lagringsräkningen. Dessa föremål är upptagna för auktion. Du kanske kan lagra upp för bara några dollar. De flesta försöker få sina händer på skatterna i auktioner, så grunderna kan hämtas super billigt.
  • Bild med titeln Ha kul med dina tonårs vänner (tjejer) Steg 16
    9. Kolla med dina lokala antikaffärer. Antikaffärer är inte alla snygga gamla föremål. Överraskande säljer antikaffärer ofta föremål till ett pris som är lägre än nya möbler. Även om termen är "antikaffär", Dessa butiker säljer ofta det som faktiskt är vintage och ibland inte ens det gamla. Uppriktigt sagt kommer de att sälja vad de tycker att de kan göra en vinst på, gammal och värdefull eller inte! De har ofta många dekorativa föremål.Du kan ofta fynda med dem för att få en rabatt.
  • Bild med titeln vara ett framgångsrikt entreprenör steg 13
    10. Besök ditt universitets överskottsbutik. De kommer ofta att erbjuda använt kontorsmöbler, lampor, verktyg och liknande till rimliga priser.
  • Bild med titeln Pamper dig själv Steg 7
    11. Besök ditt universitets låne garderob. Vissa högskolor fungerar "lånebåda" på en ära, där du kan få saker gratis om du godkänner det (och ta med fler saker) så snart du inte behöver det längre.
  • Ibland är tillgången till låneboken begränsad till personer med speciella behov: internationella studenter, studenter av en viss avdelning eller skola, eller de i synnerhet behöver (som en student som kommer från en extremt fattig bakgrund.) Det gör det aldrig ont att fråga.
  • Del 3 av 3:
    Anpassa och förpackning av din inredning
    1. Bild med titeln faller somna snabbt steg 17
    1. Måla eller tillämpa funky finish för att få något att se mer din stil. Slipcovers finns tillgängliga på rabattbutiker, eller du kan använda lakan i en nypa. Var kreativ och ha kul med det!
  • Bild med titeln Flytta ut ur staten steg 13
    2. Wrap och packa brytbara föremål försiktigt. Du vill inte hamna i skolan med en massa trasiga rätter och måste börja överallt. Var noga med att märka lådorna.
  • Bild med titeln Överleva ett apokalyps steg 17
    3. Handla för mat medan du fortfarande är hemma. Naturligtvis tenderar detta att arbeta om du kör till skolan, inte om du flyger längd. Lager upp på konserverade saker som soppor, pulveriserad dryck blandningar, tonfisk och ravioli, boxade blandningar och föremål som inte kommer att krossa eller bli dåliga. Glöm inte salt, peppar, senap, ketchup, socker, sötningsmedel, icke-mjölkpulver Kaffe-creamer, matlagning, popcorn, burkar av jordnötter, etc.
  • Fråga innan du tar! Föräldrar tenderar att vara bra om att skicka ut sin högskolestudent med mat. Vissa föräldrar kommer att insistera. Men det borde inte vara en överraskning. Inte heller tar du bara en persons mat utan att fråga, även dina föräldrar.
  • Öppna inte något som kräver kylning innan du lämnar för dina nya gräver. Många Jarred Products är säkra vid rumstemperatur tills den öppnas, som majonnäs och salladsförband.
  • Prata med dina föräldrar om att lägga till några saker till varje veckas livsmedelsbutiklista. Om du börjar tidigt kan du ha ett bra utbud av mat för att hålla dig i skolan.
  • Fråga dina föräldrar om att göra en resa till den lokala rabattknappen och hämta lite mat i bulk.
  • Smaktillsatser som salt och peppar är förmodligen i gott skick på din föräldrars hus. Kryddor är dyra och du kommer inte att gå igenom det snabbt, så fråga din familj att låna från sina leveranser.
  • Tips

    Om du är lycklig nog för att få flera saker, kan du donera extrafunktionerna till vänner som står inför samma shoppingutmaningar.
  • För födelsedag eller semestergåvor, be om presentkort för rabattbutiker där du kan hämta leveranser.
  • Glöm inte att kolla webbplatser som Craigslist eller andra lokala meddelandekort för gratis eller lågkostnadsposter.
  • Vänta inte till veckan innan skolan börjar. Börja plocka upp föremål under sommaren eller föregående skolår. Strumpor en college pad kan vara dyrt, så ge dig gott om tid att leta efter fynd.
  • Du kan till och med börja nätverk med dina vänner att dela shoppingtips. Låt dem veta när du ser något på deras lista och vice versa.
  • För varje objekt, överväga om du vill verkligen Behöver det - för de flesta nya högskolestudenter, kommer du att flytta in i ett rum mindre än ditt rum hemma, och Du kommer att ha en rumskompis.
  • Även om du bor i en sovsal för nu kan du börja plocka upp de andra väsentliga. Håll ögonen öppna och hämta bra erbjudanden. När du flyttar till den lägenheten kommer du att vara lager med tillbehör.
  • Om du vet eller kommer att ta reda på vem dina rumskamrater är innan du flyttar in i sovsal, kom i kontakt med dem och träna vem som är ansvarig för att få de större saker som mikrovågsugn, tv, spelsystem, skrivare, etcetera, i enlighet med Vad din skola tillåter.
  • Den bästa tiden att hitta kantartiklar är i maj, när de flesta högskolor avslutar skolåret.Studenter kastar ofta saker som de inte kan ta med dem när de flyttar. Anslut med andra studenter på uloop gratis eller billiga föremål-Craigslist är också full av gratis eller billiga föremål den här tiden av året också.Om du är i en stor stad, gå runt i slutet av månaden, när flyttningar är vanligast.
  • Din högskolans webbplats borde ha ett område dedikerat till inkommande freshmen, vilket förmodligen kommer att ha en lista över vad du ska ta med och vad du inte ska ta med med sovsalarna (e.g. Många högskolor förhöjer apparater med exponerade värmeelement, som kaffebryggare med krukor som sitter på kokplattor).
  • Använd din kreativitet för att dekorera dina väggar. Har bilder av vänner, familj och bilder av din hemstad förstorad och sätta i matchande ramar. Du kan hitta dessa från rabattbutiker eller köpa otillbörliga och måla för att matcha.
  • Kontrollera högskolans tidningar eller andra gratis publikationer i din högskolans stad eller för en högskola nära din hemstad. Andra studenter kan flytta ut och ha hand ner till ett mycket bra pris.
  • Varningar

    Laglyft om något är tungt! Starta terminen med en ansträngd rygg (och eventuellt trasiga möbler) gör en mycket olycklig student.
  • Dorms begränsar ofta vilka elektriska apparater som är tillåtna. Verifiera din sovsal tillåter objekt innan du flyttar dem. Du kanske bara måste packa bort tills du har din egen lägenhet.
  • Fråga vilken typ av anslutning som är tillgänglig innan du handlar för en tvättmaskin och torktumlare. Köp inte en gastork om anslutningen är endast för elektrisk.
  • Blekmedel kommer att bleka ut tyg som det av misstag spillts. Var försiktig när du rengör med blekmedel och var försiktig när du hanterar moppen eller trasorna du har använt.
  • När du går till deponi, kontrollera att ditt fordon ordentligt visar länsklistermärket. Det kan finnas tunga böter för a "besökare," Även om du ska hämta (och inte släppa) objekt. Överväg att ha en vän köra dig till dumpen om du är från en annan jurisdiktion.
  • De flesta sparsamhetsbutiker och gårdsförsäljning säljer objekt "I befintligt skick", vilket innebär att det kanske inte fungerar. Be om att plugga in någon elektrisk apparat för att se om det fungerar innan du köper.
  • Blekmedel och ammoniak kan vara billiga och effektiva rengöringsmedel, men de kan inte blandas ihop. Giftiga rök kommer att bilda!
  • Blek och ammoniak har starka rök. Späd med vatten och använd i ett välventilerat område men blanda inte.
  • Begagnade möbler kan innehålla bedbugs.Madrasser är mest utsatta, men bedbugs kan leva i små sprickor i alla möbler.Observera att bedbugs är mycket plana, och så kan gömma sig mycket effektivt i sprickor - du är osannolikt att upptäcka dem genom tillfällig inspektion.När Bedbugs går in i ett hem är de extremt svåra att utrota.För att undvika problem, var noga med att dina möbler inte har kommit från ett infekterat hem.
  • Försiktigt överväga möbler som finns på kanten.Liksom madrasser med bedbugs, trämöbler och soffor kan innehålla roaches om de har hållits i ett hem med en infestation.Du låt bli vill hantera detta.
  • Saker du behöver

    • Kök
    • Redskap: Du behöver knivar, gafflar och skedar att äta med men också knivar för att hugga med och större skedar för omröring. Du bör också få större plast eller trä (inte metall, det repor Teflon) skedar och spatler att använda på teflon-belagd (non-stick) pannor.
    • Kastruller och stekpannor: Du får inte laga mycket nu, men du borde lära dig. När du väl lär dig laga mat för en du kan sträcka din buck mycket längre. Få non-stick (teflon belagd) krukor och kokkärl (lättare att rengöra och mat kommer inte att hålla fast.) Du behöver en stekpanna, medium i storlek, en kastrull eller två, ett bakplåt eller jellyrollpanna och en rund pizzapanna om du kan hitta en (och gillar att äta pizza). Jellyroll och bakplåt kommer i många storlekar. Försök att få en liten eller medelstora sedan de stora pannorna (vanligtvis 17"-19") passar inte alltid i små ugnar.
    • Maträtter: För att underlätta bör du lagra på plastplattor (pappersplattor gör för mycket avfall). Det är också viktigt att ha mikrovågsugnsäker rätter. Titta på botten av plattan - det brukar markeras om det är mikrovågsugn säkert med "Mikrovågsugn säker". Du behöver skålar och tallrikar. Om du dricker kaffe behöver du också kaffekoppar.
    • Glas: Glasögon är för att dricka, inte för användning som askkoppar eller blandningsskålar. Vissa människor föredrar glas över plast. De flesta har en kombination av de två. Leta efter ett tungt känsla av glas som inte är för stort eller för litet. Tänk på glasögonen du dricker ut ur dagligen och letar efter glasögon som storlekar. Glasögon med stammar (tänk vinglas) kan bryter lätt och kanske inte är lämplig för vardagliga sovsal / lägenhetsanvändning. Om du hittar några billiga eller någon erbjuder dig gratis, kan du ta dem, men spara dem för speciella tillfällen. Plastkoppar ska vara robusta och utan lukt.
    • Mat förråd: Förvaringsskålar är vanligtvis plast och kommer med lock. Du kan hitta mycket billiga plastförvaringsbehållare i mataffären. De är billiga nog för att du kastar bort om de blir gamla eller otäcka. Försök att ha 1-3 större förvaringsbehållare och minst 4-5 mindre behållare. Om du bor någonstans mottaglig för insekter, Du kan också få förvaringsbehållare tillräckligt stora för att hålla en låda med spannmål, en sockerpåse och tillräckligt stor för att hålla en brödbröd.
    • Ziploc-väskor är bra för förvaring. Du kan lagra resten av en smörgås, snacks eller använda dem för att packa ta bort mellanmål så att du kan sträcka din budget och inte äta så mycket.
    • Försök att hämta de billiga lagringsbehållarna för dina rester och daglig användning. Dessa kan vanligtvis hittas på aluminiumfolien eller Ziploc-väskan i de flesta livsmedelsbutiker för $ 2- $ 5 för flera små.
    • För lagring av socker, mjöl, bröd, etc. Du kan behöva en större plastförvaringsbehållare som finns i den gummi- eller köksaggregat av din lokala rabattbutik. Dessa kommer att kosta lite mer eftersom de är tunga. Försök att fråga din familj om de har extras innan du köper.
  • Blandning: Du får inte göra mycket blandning, men med 1-2 skålar runt är det inte en dålig sak. Några har även med lock så att du kan få säkerhetskopiering om du behöver det. Rostfria skålar är billiga och kommer bokstavligen att vara en livstid om du behåller dem.
  • Leta efter några kokböcker Om du gillar att laga mat. Det finns kokböcker dedikerade till matlagning för singlar, på budgetar och lätta måltider. Glöm inte att lägga till mätkoppar och skedar i din inköpslista eftersom du behöver mer exakt mätning med kokboks recept.
  • Gadgets och små apparater:
  • Mikrovågsugn- Försök att få en mindre, eftersom rymden kommer att bli ett premium (om du inte får en hel del på en stor).
  • Konservöppnare- Dessa kommer i elektrisk och manuell. Om du öppnar massor av burkar kan du tänka på en elektrisk.
  • Brödrost eller brödrost- kan spara el om du använder den istället för en ugn för små föremål.
  • Kaffebryggare- Leta efter något med en enkel karaff. Bytarna kan lätt hittas om de är trasiga. Du kan också använda kaffe tillverkare för att göra te eller bara uppvärmning av vatten.
  • Blandare- Perfekt för att göra skakningar och smoothies. Locket är viktigt.
  • Hot Air Popcorn Popper- Detta är ett fantastiskt föremål, och om du kan hitta en billig fungerande, borde du få det. Popcorn är lätt att fixa, super billigt och ett bra mellanmål att erbjuda vänner som inte kommer att skada din plånbok. Med de heta luftpopparna kan du förbereda det på 3 minuter och ha minimal rengöring.
  • Handdukar och sängkläder: Du behöver minst två uppsättningar ark för din säng, en filt eller tröstare (mer eller mindre beroende på var du bor), tvättdukar, badlakan, kökshanddukar, ugnsmötter, rengöring trasor och / eller svampar. Coola färger är roliga men vistas med vita kommer att ge dig möjlighet att bleka om saker blir riktigt smutsiga eller illaluktande. Försök att få filtar och täcken som är maskin tvättbara och kan faktiskt passa in i en tvättmaskin. Glöm inte sängkläder och kuddar. Sova på en madrass utan madrasskudde eller lakan kan vara oanvända, främja dammmitinfestation och förkorta objektets livslängd.
  • Rengöring: Ingen gillar att rengöra så gör jobbet enklare med rätt verktyg. Få en mopp, hink, kvast, dammsugare, trasor, svampar, en helt renare som 409 eller fantastiskt som kommer att rengöra eller avfetta, ammoniak är också bra för att rengöra allt från apparater till fönster, badrumsrengörare, toalettskålen och toalettskålborste , (Om du har matta behöver du en dammsugare och dammsugare). Om du verkligen hatar rengöring kan du hämta några gula kökshandskar för att hålla händerna från att bli smutsiga. Du bör också hämta en plunger för ditt badrum. De är billiga och när du behöver en, behöver du en. Ibland kan Super Cheap Dollar-rengöringsmedel inte fungera såväl som namnmärken.
  • Möbelvaror: Detta kan hämtas fritt från familjen. Fråga dina föräldrar om du kan ta äldre möbel Från hemmet eller kolla vinden eller källaren för glömda lampor och tillbehör. Gör en lista över de uppenbara behoven: säng, byrå, soffa, stolar, etc.
  • Om du inte hittar ett bord kan du alltid använda brickbord. De är billigare och lättare att flytta.
  • Kontrollera Craigslist, lokala sparsamhetsbutiker och lägg ut ordet till familjen som du behöver inredning.
  • Undvik vattenbäddar eller king size-sängar. Många platser förbjuder vattenbäddar och king size-sängar fungerar bara i mycket stora rum. Tänk funktionalitet och ta vad som passar. Du kan behöva prata med dina föräldrar om att låta dig ta något från gästrummet eller handla med syskon.
  • Använd slipcovers för att ge gamla soffor och stolar ett nytt utseende. Slipcovers kommer också att skydda dem från spill. Oroa dig inte för att hitta toppen av linjen soffor och stolar. Få vad du kan och vad som passar ditt utrymme och använd glidskydd för att knyta inredningen tillsammans.
  • Större apparater brukar komma med lägenheter men du borde fråga när du hyr ett hus.
  • Tvättmaskin och torktumlare- Tillgängligheten kan variera från plats till plats så se till att du frågar om dessa ingår. Om de inte ingår, men en anslutning är tillgänglig kan du enkelt hitta en begagnad tvättmaskin och torktumlare. Kontrollera de gula sidorna och kontakta köpare som köper och säljer apparater. Dessa företag köper ofta trasiga enheter och renoverar dem för återförsäljning. Kontrollera även tidningen Classifieds och Craigslist. Ofta kommer människor att lossa gamla när de flyttar eller får nya. Dessa är ibland i utmärkt fungerande ordning och säljs till ett mycket lågt pris eftersom de inte vill hantera rörlig eller hämtning. (Det här är också hur vissa begagnade tillbehörshandlare får produkter.) Om de erbjuder ett tvättstuga och i anslutning i anslutning bör du kontrollera kostnaden för deras tvättstuga. Du kan enkelt spendera mer betalande per belastning än att spendera $ 50 vardera på en begagnad tvättmaskin och torktumlare.
  • Verifiera typen av tvättmaskin och torktumlare som är tillgänglig i en lägenhet innan du köper. De kan erbjuda en anslutning men endast för en elektrisk torktumlare eller en stapelbar till.
  • Oroa dig inte om pluggen på torken inte matchar behållaren i lägenheten. Det finns två typer av sladdar och pluggar som används i stor utsträckning. Du kan gå till någon hemförbättring eller apparatbutik och få en ny kontakt för ca $ 10- $ 15. Efter instruktionerna tar det cirka 10 minuter att byta ut den gamla för den nya.
  • Luftkonditioneringar- Dessa kan eller kanske inte vara en nödvändighet där du kommer att leva. Ibland kan gamla hus som hyrs ut inte ha bekvämligheter som luftkonditionering. Du kan ofta hitta fönsterenheter till salu på några av samma använda apparatcentra som du skulle hitta tvättmaskin och torktumlare. Kontrollera Craigslist och ditt lokala papper för billiga använt alternativ. Några större lägenhetsbyggnader kan hyra och installera dessa. Om du flyttar till en hög uppgång kan det vara ett lågt stressalternativ.
  • Belysning. Du behöver det för att studera och lampor kan vara mycket mer kostnadseffektiva än att köra överliggande ljus. Se till att du frågar familj om oönskade lampor. Kontrollera gårdsförsäljning och sparsamhetsbutiker. Var öppen för golvlampor, skrivbordslampor och bordslampor. Gilla med annan hand-down décor kan du ofta måla det svart, guld eller silver som matchar mest inredning. Rabattbutiker säljer också ersättning nyanser. Överväg att använda energieffektiva lampor och se till att du inte använder en 100 watt glödlampa i en lampa som görs för ett 40 watt ljus. Det kan vara en brandrisk.
  • Lagringsalternativ. Genom att ha lagring tillgänglig kommer du att eliminera rodnad och ha saker som staplas runt din nya plats. Lägg till bokhyllor eller lagringshyllor i din lista. Studenterna kommer att ha massor av böcker och hålla dem organiserade kan spara tid och frustration. Har tillräckligt med utrymme för att lagra de saker du har. Glöm inte att ta med adekvat lagring för kläder, personliga föremål, etc.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande