Hur man annonserar till högskolestudenter

För att framgångsrikt annonsera till högskolestudenter måste du överväga sina begränsade budgetar och digitala vanor. Fokusera på att göra annonser som är koncisa, äkta och relevanta för högskolestudenternas liv. För att få dina annonser sett av studenter, lägg dem online och på sociala medier. Om du upptäcker att din annonskampanj inte fungerar, var inte rädd för att byta upp den och prova en ny strategi!

Steg

Metod 1 av 3:
Använda rätt sorters annonser
  1. Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 1
1. Använd videoannonsering. Gör korta videor som annonserar ditt företag eller produkt och marknadsför dem på YouTube och sociala medier. Högskolestudenter som helhet spenderar mycket tid online och på sociala medier, så engagerande online videoinnehåll är ett effektivt sätt att nå dem.
  • Om du till exempel annonserar en studentrummet städservice kan du göra en video med en högskolestudent med en rörig sovsal som anställer ditt företag för att hjälpa.
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 2
    2. Dra nytta av riktade sociala medier. Betala för att få dina annonser visat högskolestudenter mellan 18-24 år. Eftersom högskolestudenter som helhet använder sociala medier regelbundet, vet du att dina annonser ses av rätt personer.
  • Sätt dina annonser på populära sociala medierplattformar som Facebook, Twitter, Instagram och Snapchat.
  • Målspecifika demografi av högskolestudenter, som spelare, idrottare eller forskare.
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 3
    3. Ta ut annonser i campus tidningar. Cirka 70-80 procent av högskolestudenterna läser sin campusstidning, vilket gör campuspublikationer ett bra ställe att annonsera om du vill få elevernas uppmärksamhet. Nå ut till olika högskolor och fråga hur mycket det kostar för en annons i deras papper.
  • Prova det med 1 eller 2 högskolor först för att se om det är värt investeringen. Om du får många nya studentkunder, gren ut till andra högskolans tidningar.
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 4
    4. Fokusera mindre på tv-reklam. Med ökningen av popularitet för strömmande webbplatser som Netflix, tittar högskolestudenterna mindre och mindre. I stället för att spendera pengar på TV-annonser, ta ut annonser på platser du vet att du kommer att kunna nå dem, som Internet och sociala medier.
  • Metod 2 av 3:
    Annonsera de rätta sakerna
    1. Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 5
    1. Annonsera dina mest prisvärda produkter och tjänster. College studenter har lite pengar att spara, så förmedla genom dina annonser att de har råd med vad du säljer. Du kan också erbjuda studentrabatter i dina annonser som ett sätt att locka studenterna att köpa din produkt. Ge dem en speciell studentkod för att komma in på din webbplats, eller låta dem veta att de kan få rabatt när de visar ett student-ID.
    • Använd ord som "billig," "överkomlig," och "budget" I din annonskopia.
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 6
    2. Gör annonser som visar ditt företag är etiskt och välgörbart. Högskolestudenter som helhet föredrar företag som ger tillbaka till samhället och har moraliska affärsmetoder. Humanisera ditt varumärke för att göra en långvarig förbindelse med studenterna.
  • Till exempel kan du göra en kort videoannons som har ditt företag som arbetar med en lokal välgörenhet.
  • Du kan skapa en annons som visar högskolestudenter hur ditt företag är miljömedvetet.
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 7
    3. Var äkta och ärlig om ditt varumärke. Känner inte att du måste ändra ditt varumärkes bild när du annonserar till högskolestudenter. Om högskolestudenter tror att du är oinär, kan det stänga av dem från att köpa dina produkter eller tjänster. Undvik att lägga ut annonser som inte är relevanta för vad du säljer bara för att imponera på högskolestudenter. Istället, gör annonser som visar hur du kan lösa högskolestudenternas problem och göra sina liv enklare.
  • Metod 3 av 3:
    Skräddarsy dina annonser
    1. Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 8
    1. Se till att dina annonser är mobilvänliga. Om högskolestudenter inte kan visa din annons eller webbplats på sin smartphone, saknar du ett stort tillfälle att ansluta till dem. Se alltid till att dina annonser är synliga på mobila webbläsare. Om du styr studenter till en webbplats i din annons, se till att webbplatsen också är mobilvänlig.
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 9
    2. Använd enkel, kortfattad kopia i dina annonser. Högskolestudenter är ofta upptagna och distraherade. När du skriver dina annonser, försök att komma till punkten så fort som möjligt så att du inte förlorar sin uppmärksamhet. Gör det omedelbart klart i dina annonser vad det är du annonserar.
  • Till exempel, istället för att skriva "är du trött på att behöva gå till bokhandeln varje gång du behöver en ny lärobok? Nu behöver du inte. Introducerar lärobokleveranser rätt till din sovsal, "Du kan skriva" Billiga lärobokleverans direkt till din sovsal."
  • Bild med titeln Annonsera till högskolestudenter Steg 10
    3. Target college studenternas föräldrar också. Ibland är det lättare att sälja till högskolestudenter om du också får sina föräldrar ombord. Lägg ut 2 olika annonser för din produkt eller tjänst - en skräddarsydd för studenter, och en skräddarsydd för sina föräldrar.
  • Om du till exempel säljer sovsalar, kan du lägga en annons på sociala medier som är riktade mot studenter, och en annan annons på TV som är riktad mot sina föräldrar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande