Hur man daterar en högskoleflicka

Oavsett om du daterat mycket i gymnasiet eller inte alls, är College en helt ny bollspel när det gäller relationer. Det finns gott om möjligheter att träffa nya människor, men det kan tyckas omöjligt att göra ett förhållande med ett upptaget studentschema. Om du är intresserad av att träffa en college-tjej är nyckeln att hitta någon med gemensamma intressen och göra spendera tid med henne en prioritet.

Steg

Metod 1 av 3:
Träffa en tjej
  1. Bild med titeln Ändra ditt liv efter att ha gjort samma sak för så länge steg 37
1. Var uppmärksam på klasserna. Om du själv är en högskolestudent, spenderar du också en bra del av din dag i klasserna, så det är bara meningsfullt att titta och se om det finns intressanta tjejer bland dina klasskamrater. Du har förmodligen den lycka till i en klass i ditt favoritämne eftersom det finns en chans att du kommer att dela några gemensamma intressen.
  • Om du är obekväma närmar sig tjejer kan möte i klassen hjälpa till att ta några av nerverna ut ur upplevelsen eftersom du har en konversationsstart redo att gå - fråga om hjälp med ett uppdrag eller commiserate om professorn.
  • Dra nytta av gruppprojekt som kan komma upp i klasser. Det är ett bra sätt att lära känna en tjej utan att trycket måste närma sig henne.
  • Bild med titeln Pack för att gå bort till college steg 2
    2. Få en på campus jobb. Arbeta medan du är en student är inte bara ett bra sätt att se till att du har lite extra pengar - det kan vara ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor. Du kan hitta en tjej som du gillar bland dina medarbetare eller dina kunder om du jobbar någonstans som bokhandeln eller snackbaren. Precis som med att träffa någon i klassen, lära känna någon på jobbet kan ta några av trycket, eftersom du redan har något gemensamt.
  • Om du inte är en student själv kan det vara svårt att få jobb på campus. Istället, försök att hitta en position på ett företag nära campus som besöks av studenter, som ett kaffehus eller smörgåsaffär.
  • Du behöver inte nödvändigtvis leta efter ett betalande jobb. Volontärpositioner och praktikplatser kan också erbjuda möjligheter att träffa tjejer.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse i Middle School Steg 1
    3. Gå med i en klubb. Förhållanden fungerar vanligtvis bäst när du delar intressen med din partner, så det är en bra idé att leta efter en tjej som du har något gemensamt med. Oavsett om du blir involverad i skoltidningen, miljöklubben eller en intramural sport, möter du massor av nya människor som är intresserade av samma sak du är - och du kan verkligen lära känna någon bra när du arbetar mot ett gemensamt mål.
  • Om du inte hittar en klubb på campus som passar dina intressen, överväga att starta din egen organisation.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 7
    4. Besök Campus Hangouts. Det är bara meningsfullt att du kommer att träffa massor av college-tjejer på fläckar där eleverna samlas, så spendera tid på matsalen, studentkåren och till och med biblioteket. Om det inte är populära hangouts på campus eller du är inte en student, prova off-campus-lokaler som studenterna frekvent, som kaféer, barer, klubbar och restauranger.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 6
    5. Gå på fester. Träffa en tjej när hon är i ett socialt humör kan förbättra dina chanser att få ett datum, så en fest är vanligtvis en bra möjlighet att lära känna någon. Fratfester, huspartier, och även skoldanser kan ge en rolig miljö för att träffa en tjej.
  • Om du inte är festtyp, är det bäst att inte tvinga dig att gå en fest. Du kommer sannolikt att känna sig obekväma, och bara sluta träffa någon som har olika intressen från din.
  • Metod 2 av 3:
    Upprätta ett förhållande
    1. Bild med titeln vara säker, var dig själv och har fortfarande kul i gymnasiet steg 2
    1. Gör ett bra första intryck. Det går förmodligen självklart eftersom målet alltid är att göra ditt första möte med en ny person positiv, men det är särskilt viktigt med college-tjejer, som förmodligen har gott om datumalternativ på campus. Det är därför du vill ta hand om ditt utseende och vara artig och uppmärksam när du först gör kontakten.
    1. 1
    2. Om du pratar med en tjej på fest, se till att du inte har haft för mycket att dricka. Medan flytande mod kan göra det lättare att närma sig henne, kommer hon förmodligen inte att bli imponerad om du slår dina ord och har problem med att stanna på fötterna.
    3. Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 5
      2. Fråga om henne. För att visa att du har ett genuint intresse för en tjej, borde du lära dig mer om henne. Fråga öppna frågor, snarare än enkla ja-inga förfrågningar, fungerar vanligtvis bäst eftersom det ger henne en chans att verkligen dela sina erfarenheter, känslor och åsikter med dig.
    4. Vara mer kreativ än att bara fråga henne vad hennes större är eller vilken sovsal hon bor i. Hon hör noga dessa frågor mycket. Istället, försök att bygga upp vad hon säger. Till exempel, om hon berättar att hon älskar att resa, fråga henne vad hennes favoritresa var och varför.
    5. Bild med titeln Köp en mobiltelefon Steg 4
      3. Ring eller text henne efter det första mötet. Om du vill ha en tjej att ta ditt intresse för henne på allvar, hjälper det att visa att du fortfarande tänker på henne när du inte är tillsammans. Telefonsamtal eller texter kan hjälpa till att upprätta en rapport som gör att hon känner sig bekväm med dig, så hon är mer villig att säga ja när du ber om ett datum.
    6. Om du inte är säker på vad du ska stanna i ditt telefonsamtal eller text, fråga en uppföljningsfråga till din senaste konversation, dela ett inre skämt om sista gången du såg henne, eller berätta för henne att du såg något som påminde dig om henne.
    7. Ring inte bara eller text sent på kvällen - hon kan få fel idé.
    8. Bild med titeln Flirta med din förälskelse i mellanskolan Steg 10
      4. Bjud ut henne. När du känner att du har fått känna henne, finns det inget kvar att göra men fråga henne. Du behöver inte vara formell, men. Fråga henne om hon skulle vilja umgås någon gång, och om hon säger ja, föreslå en dag och tid.
    9. Det är normalt att vara nervös innan du frågar en tjej ut. Ge dig en liten pep prata innan du gör det, påminner dig om alla dina positiva egenskaper.
    10. Bild med titeln lever bra och billigt steg 7
      5. Planera ett avslappnat första datum. Du behöver inte ta henne ut för en stearinit middag direkt ur porten. Det är faktiskt bäst att göra din första utflykt en lågtryckssituation, som att ta en kopp kaffe eller äta lunch på studentkåren. Men du borde välja en plats som tillåter kvalitetssamtal, så en film eller bullriga bar är förmodligen inte det bästa alternativet. När du har gått på några lediga datum kan du utvecklas till mer typiska utflykter, till exempel middag på en trevlig restaurang.
    11. När du är på college har du vanligtvis inte för mycket pengar. Det betyder inte att du inte kan ta en tjej på minnesvärda datum. Några billiga datumidéer inkluderar en skola sportevenemang, en picknick i en lokal park, eller en filmmarathon hemma.
    Metod 3 av 3:
    Vilket gör det arbete
    1. Bild med titeln Få någon
    1. Upprätta förtroende. Det är en viktig komponent i alla relationer, men när du är på college finns det så många möjligheter att träffa nya människor. Din flickvän borde veta vad hon kan lita på dig, och du borde kunna lita på henne i gengäld. Tyvärr finns det inga genvägar för att bygga förtroende, så du måste sätta i tiden. Att vara konsekvent betrakta, stödjande, lojala och tillgivna är det bästa sättet att få din flickvän att lita på dig.
    • Det blir lättare att lita på varandra om du skapar ett åtagande från början. Se till att du båda vet exakt vad du förväntar dig av varandra.
  • Bild med titeln Vistas i kärlek Steg 3
    2. Hantera din tid. Mellan klasser, arbete, extracurricular aktiviteter och vänner, högskolestudenter har många krav på deras schema, men för att ditt förhållande ska kunna trivas måste du regelbundet se din flickvän. Till och med begå sig till att se varandra bara två eller tre gånger i veckan kan göra stor skillnad för att göra ditt förhållande arbete.
  • Om du är väldigt upptagen, bli kreativ om att hitta tid att spendera med din flickvän. Till exempel, om du båda swamped med midterms, studera tillsammans. Du kan vända sig quizzing varandra eller möta för att ha en sen natt mellanmål.
  • Bild med titeln vara säker, var dig själv och har fortfarande kul i gymnasiet steg 11
    3. Ge sitt utrymme ibland. Medan det är naturligt att vilja spendera hela din tid med någon som du bryr dig om, så att de båda parter ska växa som människor. Tillåta henne att odla intressen som är separata från din, medan du gör detsamma.
  • Medan hon gör sin egen sak är det fortfarande viktigt att vara stödjande. Till exempel, om hon tar upp en ny hobby som du inte deltar i, som det intramurala volleybollslaget, dyker upp för spel och evenemang att heja henne på.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse i mellanskolan Steg 3
    4. Diskutera framtiden. College är en övergångsperiod för många människor, och det kan göra det svårt att hålla ett förhållande att gå. Om du är seriös om din flickvän, borde du ha en ärlig konversation med henne om vad som kommer att hända på vägen och var du båda förväntar sig att förhållandet ska gå. Till exempel, om hon planerar att gå till Graduate School i New York efter college och du flyttar till Seattle för läkarskolan, kan du bestämma att du inte vill bli för investerad.
  • Tips

    När du närmar dig en tjej är förtroendet nyckel. Om du mår bra om dig själv, kommer hon att kunna berätta.
  • Låtsas inte vara någon du inte bara för att få en tjej att tycka om dig. Du kommer inte att vara glad om du inte kan vara dig själv.
  • Var inte rädd för att ta en chans och fråga en tjej. Hon kanske säger nej, vilket kan definitivt skada, men du kommer att ångra att du saknar eventuell lycka om du är för rädd för att ta en risk.
  • Kom alltid ihåg att vara mogen. Du bör inte hoppa till slutsatser om vad hon tänker eller känner - om du tror att det finns ett problem eller har bekymmer om förhållandet, prata med henne om det.
  • Varningar

    Begär inte för fort. Om du inte är säker på en tjej är det inte rättvist att låta henne tänka att du är mer allvarlig än du är.
  • Medan sovsal kan tyckas som ett bra ställe att träffa tjejer, är det bäst att inte datera någon där du bor. Tänk på den obekvämhet att behöva se henne varje dag om du bryter upp.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande