Hur man är en modern gentleman

Om det verkar som att ridderligheten är död, skulle du vara felaktig i att anta sådana. Men kvinnor känner igen att det blir svårare och svårare att hitta den typ av man som länge har blivit kallad "en gentleman".

Män, låt oss vara frank-den här artikeln är för dig. Om du inte har gjort ett andra datum nyligen - eller någonsin - det kan vara dags att omvärdera din dating teknik. Det är inte nödvändigt att vara i mörkret när det gäller rätt sätt att behandla kvinnor. Att bli en modern gentleman är bara några steg bort.

Steg

  1. Bild med titeln vara en modern gentleman steg 1
1. Förstå att jämlikhet inte betyder att kasta din uppförande och god smak ut ur fönstret. Dating spelet är fortfarande om att fängsla varandra, imponerar varandra och är på ditt bästa beteende. Beter sig på ett ungentlemanly sätt kan få lite skratt i retelling och det kan till och med tillfälligt locka en kvinna som är in i datumet för en lark, men det kommer inte att få dig ett långsiktigt engagemang och det kommer definitivt inte att vinna dig respekt. Djärvt angående att kvinnor är lika, så de kan jolly väl betala och sätta upp med dig som du är är ett blinkerat tillvägagångssätt för att datera. Betydelsen av att hänga sig i en liten etikett när dating kommer att återbetalas av en datingsupplevelse som är hänsynsfull, omtänksam och mest roligare eftersom ditt datum definitivt kommer att bli imponerat av dina sätt och vad som brukade kallas "god avel". Så det är dags att klä sig bra, planera ett anständigt datum och polera upp dina gentleman-sätt.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman steg 2
    2. Vara i tid. En gentleman håller aldrig sitt datum som väntar men är punktligt och redo att gå på den utsedda timmen. Ställ in ditt larm Om det behövs, och planera hur länge det kommer att ta för att komma fram till din destination i förväg.
  • Var inte sen utan en mycket bra ursäkt och var noga med att ringa henne Förklara vad som har hänt att hålla dig. Hon kanske inte väntar länge, speciellt om hon har tidigare erfarenheter med icke-gentlemanstyper som står upp henne.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman steg 3
    3
    Komplimanger ditt datum. Kvinnor som trygghet när det gäller deras utseende. Ett bra sätt att göra ett positivt första intryck är genom att erbjuda en komplimang på ditt datumets utseende. Var försiktig men. Med kliched pick-up linjer och corny komplimanger skulle göra de flesta kvinnor sprint tillbaka till sina lägenheter. Var försiktig så att du inte stöter på som otrevlig. Ingen tjej gillar att känna sig objektiverad. Håll komplimangerna lätt och oskyldig.
  • Förolämpa aldrig ditt datum. Ett snabbt sätt att garantera att du inte får ett andra datum är att förolämpa ditt datum. Om du känner igen att du är en person som är benägen att kritisera, försök att hålla tillbaka på den här minsta kritik. Göra någon kritik, oavsett hur konstruktiv du känner att det är, kommer troligen att komma över som en förolämpning som kommer att starta downhill spiralen av ditt datum. Om du känner igen att du är en sarkastisk eller humoristisk person, var försiktig så att du inte tar ett skämt för långt. Även om du skämtar, kan en kvinna ta ditt skämt på fel sätt. Det är bäst att undvika något som liknar en förolämpning eller en sarkastisk ton helt och hållet, och om det är politiskt felaktigt, volatilt eller skvaller, Säg inte det.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman steg 4
    4. Öppna dörrar för ditt datum. Män, det här är ridderligt 101. När du går ut ur någon dörr, se till att du håller dörren öppen för ditt datum och låt henne gå ut först. Detta kommer att göra ditt datum speciellt och respekterat. Det är inte nödvändigt att göra det med flamboyanta gester men - gör det bara subtilt och eftertänksamt.
  • Låt inte dörren slam på ditt datum. Detta borde vara en given. När du går ut ur dörrarna är det oförskämt att gå ut först, särskilt när det betyder att dörren stängs på ditt datum. Till kvinnor, denna åtgärdssignaler själviskhet. Män, om du är rädd för att se ut som du bryr dig för mycket, gör det inte. Det är inte ett tecken på svaghet för att öppna dörrar för dina datum, det är faktiskt bara motsatsen.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman steg 5
    5. Hjälp ditt datum till hennes stol innan du sätter dig ner. Det kan tyckas konstigt eftersom det inte händer mycket ofta idag, men genom att dra ut stolen för ditt datum så att hon kan sitta först, det här visar ditt datum som du bryr dig om hennes intressen före din egen. Det är också en mycket gentleman-gest som är skyldig att göra dig en stor seger i uppförande insats.
  • Dra inte ut stolen så att hon faller ner. Kom ihåg hur gammal du är - den här typen av prank fungerade inte i den sjätte klassen, och det kommer definitivt inte att fungera nu. Ditt datum kommer att vara generad eller chockad och om hon inte lämnar rätt då och där, kommer hon definitivt inte att hålla fast för ett andra datum.
  • Om du äter med andra vid bordet, vänta tills alla sitter och redo att äta innan du börjar äta. En gentleman bultar inte ner sin middag.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman steg 6
    6. Ställ frågor om ditt datum. Vara en bra konversationist. Var inte rädd för besvärlig tystnad - istället, håll konversationen att rulla genom att komma förberedd med massor av saker att prata om. Ditt datum kommer att känna sig respekterat om du lyssnar på vad hon måste säga och hon kommer att bli imponerad om du inte släpper samtalet.
  • Spela inte med din mat, prata medan du tuggar, gäspa, etc. Att vara en modern gentleman betyder att sitta upp rakt och titta på ditt datum i ögat när du pratar med varandra. Spendera inte för mycket tid på att titta ner på din tallrik - din potatismos kan inte prata tillbaka.
  • Flaunt inte vara rik eller prata avleda om människor som är rika. Båda tillvägagångssätten visar en total brist på förfining och får lyssnaren att skryta obehagligt, undrar vad personlig övertagande eller revolution du planerar nästa. Om du är rik och du vill göra detta uppenbart, slitera kvalitetskläder men inte skryta. Å andra sidan behöver ingen man vara rik att ha god smak, så bära bra, rena och välpressade kläder, oavsett hur du är.
  • Läsa Hur man gör små samtal För fler idéer om att hitta ämnen att prata om.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman Steg 7
    7. Var beredd att betala för dig och ditt datumets måltider. Om hon erbjuder att betala, vänligen vägra. Påminna henne om att du är på ett datum och det är ditt nöje att ta räkningen. Det finns mycket förvirring om denna aspekt av ett datum men en gentleman är aldrig förvirrad - en gentleman fortsätter helt enkelt med att betala.
  • Använd inte ruse för att lämna din plånbok bakom och väntar på ditt datum att betala. Även om du inte gör det "glömma bort" Din plånbok, förvänta dig inte ditt datum att betala för sin egen måltid. När servitris kommer med med räkningen, tveka inte att ta det. Genom att lämna den på bordet för länge kan ditt datum bli nervös att undra om du ska betala.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman steg 8
    8. Erbjud armen när du går med ditt datum. Detta är en gentlemanly handling och det är också en garanterad att hjälpa ditt datum när hon går på ojämn mark i henne högklackat. Även om det är en intim handling, är det helt acceptabelt för en gentleman och betyder ingenting mer än att vara respektfullt. Alltid gå bredvid en kvinna när du går nerför trappor, inte bakom henne.
  • Det är också en bra idé att hjälpa henne att sätta på sin kappa när han lämnar en byggnad under det kallare vädret.
  • Gå alltid bredvid vägen på vägkanten - det sättet om det finns någon stänk från pölar, kommer det att slå dig, inte henne.
  • Bild med titeln vara en modern gentleman Steg 9
    9. Låt ditt datum veta hur mycket roligt du hade och erbjuda ett möjligt andra datum. Håll dina gränser genom att vara artig och respektfull. Kvinnor gillar inte att känna sig tvungna i en godnatt kyss eller något mer.
  • Försök inte tvinga några drag, speciellt om hon verkar ovillig. Behandla henne med respekt. Det är en stor avstängning när en man antar sin rätt att flytta in på hans datum.
  • Behålla sin ära. Kyssa aldrig och berätta.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Låt ditt datum prata om sig själv, men stäm inte ut! Kvinnor värderar en bra lyssnare. Det finns en bra chans att hon förväntar dig att komma ihåg något hon delade med dig senare.
  • Ta initiativ. Att vara en gentleman betyder att vara ledande. Kvinnor är inte imponerade av blygsamma män som tvingar dem att fatta alla beslut.
  • Regna? Erbjuda henne ditt paraply för skydd.
  • Undvik att tala illa av familjemedlemmar. Det här är dåligt och en gentleman diskuterar inte hans personliga problem på det första datumet.
  • Var inte rädd för att visa intresse - svälja din stolthet! Vissa män är rädda för att visa för mycket intresse för en kvinna eftersom de inte vill komma över som svaga. Detta tjänar bara att skada dig. Kvinnor gillar att veta att du är intresserad. Så medan du inte behöver komma ut med en exuberant "Jag älskar dig!"I mitten av ditt datum är det ingen skada för att visa lite intresse.
  • En gentleman vet hur man hanterar en kvinna som skriker Hur man tröstar en gråtande kvinna För mer information om vad man ska göra i denna besvärliga situation.
  • Om ditt datum insisterar på att betala det kan vara oförskämt att ignorera henne och fortsätta med att betala. Hon kanske känner att du försöker visa ekonomisk makt över henne och för vissa kvinnor i ett modernt samhälle som är ett stort nej. Visa att du respekterar hennes röst och lägger ner någon stolthet.
  • Alltid öppna dörrar för ditt datum, dra ut stolar och även beställa för henne.
  • Om hon röker, tänd hennes cigarett. Detta kan vara en graciös, romantisk touch av godkännande och acceptans för hennes vana. Om du röker också, erbjuda henne en cigarett. Det finns en hel serie romantiska tullrökare Dela att icke-rökare inte, lätt att hitta dem 1940-filmer. Inte bara är den här romantiska, det fastställer att du är båda på samma sida där rökning är orolig.
  • Kontrollera alltid ditt humör när du är offentligt. Du vill inte starta onödiga argument.
  • Om du äter med andra, stå när en dam går in i rummet. Och talar aldrig med mat i munnen!
  • Deklarativa uttalanden är mer intima än frågor - tänk på hur du pratar med nära vänner, till exempel - och det är också en viktig motsättning för att kväva ditt datum.Men försök att göra uttalandena om något mer än dig själv.
  • Om du vill ha ett andra datum, vara respektfullt. Ber om ursäkt om du är, som att stöta på henne. Var artig och säg "Ursäkta mig", eller "Ursäkta" genom att börja eller lösa en ursäkt.
  • Varningar

    Var inte en högljudd LOUT-gentlemen talar med en lugn och jämn ton och behöver inte höja sina röster att höras eller lyftas.
  • Avbryt inte. Kvinnor hatar att avbrytas. Och avbrottsregeln bör sträcka sig till alla du pratar med framför ditt datum. Visa ditt datum att du är en gentleman genom att låta andra avsluta sina tankar innan du interjecterar din egen.
  • Förbanna inte eller prata crudely. Detta säger helt enkelt att du saknar respekt för andra och det visar att du inte har möjlighet att formulera dina känslor, tankar och åsikter med riktiga ord.
  • Välj inte näsan, skrapa örat, preen ditt hår eller utföra andra personliga grooming gester i allmänhet, och särskilt inte före ditt datum.
  • Bli inte arg eller visa ditt humör. Visar denna sida av dig själv skickar ditt datum som kör - som eventuellt kan se en framtid med någon som behöver barnpassning, lugna ner eller måste alltid vara annorlunda än?
  • Undvik att stirra - det är oartigt i bästa fall, så mycket.
  • Undvik att röka om hon inte inbjuder dig att göra det. Det här är en sak som gentleman av det förflutna troligen gjorde annorlunda men dagens etikett kräver hänsyn till de förändrade värdena som omger rätt tid och plats för att puffing i en annan persons ansikte.
  • Saker du behöver

    • Kvalitetskläder
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande