Hur man daterar en militär kvinna

Det är lätt att tänka på ditt beteende när man daterar en militär kvinna. Det bästa rådet är att vara dig själv och försök att inte agera något annorlunda. Men eftersom förhållandet blir allvarligare, finns det bestämda aspekter av civila militära relationer som är unika. Du måste lära dig att acceptera alla aspekter av ditt nya förhållande, särskilt perioderna. Eftersom könsroller är i en förändringsperiod, är det viktigare att lära sig grunderna i vad du kan förvänta dig av ett förhållande med en soldat än någonsin.

Steg

Metod 1 av 3:
Går på ett första datum
 1. Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 1
1. Behandla henne som om du skulle någon annan. Sätt dig i hennes skor. Hon har ett högt profiljobb som skapar stereotyper om hennes personlighet. Självklart har hon sin egen personlighet precis som någon annan. Det är inte som att hon kommer att dyka upp för datumet i trötthet, så behandla inte henne så.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 2
  2. Fråga inte "de" frågorna. Aktiva servicemedlemmar och veteraner får en slew av konstiga och lite obekväma frågor från civila. Om du försöker göra ett bra intryck, är bara en annan person att fråga en av dessa, inte att du sticker ut. Hon vill förmodligen inte prata med dig om de psykiska biverkningarna av våld på ett första datum, eller hur det gör hennes känsla.
 • Några olämpliga, eller åtminstone irriterande frågor kan vara: dödade du någon? Har du PTSD? Såg du någon dö? Blev du skott på? Var det varmt?
 • Bild med titeln datum en militär kvinna Steg 3
  3. Överväga inte könsroller. Manliga kvinnliga relationer är i en övergångsperiod. Att lägga till förväntningarna och stereotyper av militära kvinnor kan göra detta mer förvirrande. Det bästa sättet att agera runt militära kvinnor är helt enkelt inte annorlunda. Var dig själv och vara respektfull.
 • Om du är den typ av person som öppnar dörrar för människor, fortsätt att göra det. Om du inte i allmänhet gör det, är det inte nödvändigt att hitta sätt att "behandla henne som en kvinna".
 • Män som daterar en militär kvinna borde inte känna behovet av att agera mer maskulin runt henne.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 4
  4. Undvik att prata om krigets politik. Om du inte godkänner något krig, är det som helst i militären ett recept på katastrof. Å andra sidan, kom inte av som en cheerleader för militären. Att gå ut ur ditt sätt att berömma servicemen och kvinnor kommer att låta som om du bara försöker kyssa upp till henne.
 • Det är naturligt, särskilt om det finns stora aktuella händelser, för att få upp politik i konversation. Om du regelbundet diskuterar politik, göm inte dina intressen från henne eftersom hon är i militären. I det här fallet undviker emellertid dock upphäva uttalanden om godkännande eller missnöje med militären.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 5
  5. Ignorera inte elefanten i rummet. Det bästa sättet att bete sig naturligt är att erkänna något uppenbart för er båda, om det behövs. Hon är en kvinnlig soldat. Du är en civil. Detta är en ny och konstig dynamik som inte har varit vanlig i amerikansk kultur hittills. Om du skulle känna dig mer lugn med det här, kommer hon sannolikt att respektera din ärlighet.
 • Till exempel kan du säga något som: "Jag har aldrig gått på ett datum med någon i militären innan. Jag försöker agera som jag skulle runt någon annan, men jag vill att du ska veta det här är ocheckigt territorium för mig."
 • Metod 2 av 3:
  Dating under implementering
  1. Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 6
  1. Acceptera den här delen av ditt förhållande. Om din flickvän är karriär militär kan långdistansdatering bli en vanlig del av ditt förhållande. Du måste göra fred med att hon är borta och känner igen sin tjänst till landet. Om du älskar henne är det troligt att hennes offer är en del av din attraktion.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 7
  2. Håll dig till normala hobbyer. Börja inte göra någonting du inte skulle göra när hon är hemma. Om du normalt går ut till barer, fortsätt göra det. Om inte, börja inte. Eftersom detta kan bli en vanlig del av ditt förhållande, skapar stabilitet mellan tider som hon är här och bort är viktigt för båda. Det hjälper henne att föreställa sig var du är dag-till-dag och hjälper dig att klara av sin frånvaro.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 8
  3. Skicka sina telefonkort. Ett av de bästa sätten att Wow din militära flickvän eller fru är att göra det enkelt för henne att kommunicera med dig och andra. Skicka sina telefonkort så att hon inte behöver oroa sig för den logistiska detaljerna när hon är på semester. Det är också en kärleksfull och subtil påminnelse om att du är där och redo att prata när hon är.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 9
  4. Ring eller videochatt. Modern teknik har gjort långdistansrelationer mycket mer uthärdligt. Ringa på telefonen är det minsta minsta, och videochatten är bättre. Att kunna se varandra i dina respektive miljöer hjälper dig att bilda varandra. Börja inte att hata dessa kommunikationsmetoder, för att de är en del av ditt liv nu.
 • Långdistansförhållanden har en tendens att förstärka idealiserade versioner av en person i sin partners huvud. Att se varandra hjälper dig att hålla reda på små detaljer, som frisyrförändringar. Ansiktsuttryck är också en bättre indikator på känslor än röst ensam.
 • Metod 3 av 3:
  Dating efter implementering
  1. Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 10
  1. Undvik att bli "mer militär."När din fru eller flickvän kommer hem, försök inte kompensera för ditt icke-militära jobb på något sätt. Att göra huset okarakteristiskt snyggt eller tvinga dig att vakna mycket tidigare än normalt kommer att vara en obekväm justering för er båda. Som alltid, var du själv. Trots allt valde hon att datera någon som inte är i militären.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 11
  2. Acceptera att hennes temperament kan ha förändrats. Många kvinnor som återvänder från militären, och till och med aktiv tjänst, agerar mer maskulin. Du kan upptäcka att hon verkar som "en av killarna" runt dig, eller visar lockerrumsbeteende. Detta kan göra ditt förhållande dynamiskt annorlunda än det var före implementering. Hon kan sakta återvända till sin tidigare civila personlighet, men acceptera henne som hon är. Trots allt kommer du inte heller att vara exakt samma person.
 • För män som daterar en militär kvinna, skulle det vara fel på dig att be henne att spela hemmafru när hon återvänder från att vara en helt annan person. Du försöker att inte byta dig runt henne - låt henne göra detsamma.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 12
  3. Var inte chockad av aggressivitet. Det är vanligt att återvända veteraner som är mer aggressiva än de var före utplacering. Detta gäller också för kvinnor. Så länge det inte finns något fysiskt eller emotionellt missbruk, ge sitt utrymme att justera det civila livet. Detta är en naturlig del av hennes utvalda karriär.
 • Det betyder inte att du går med med henne. Brottning eller fysiskt kämpar med henne kan börja lekfullt och bli mycket värre.
 • Låt henne försiktigt veta om hennes aggressivitet går ur hand eller blir ovälkommen. Att ge sitt utrymme betyder inte att tolerera det faktiska missbruket.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 13
  4. Göra dialoger möjligt. Även om du inte bör fråga om ursäkt för sin tjänst, kan hon behöva slutligen prata. Även om hon förmodligen inser det, låt henne veta att du alltid är glad att lyssna. Veteraner som börjar tappa sina känslor tidigt efter urladdning sätter ett prejudikat för att undvika kommunikation som kommer att vara svårt för dem att bryta. Att vara ett lyssnande öra och en axel att gråta på är viktiga roller för dig att spela i ditt förhållande.
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 14
  5. Överväga rådgivning eller supportgrupper. Om man skriver till det civila livet är svårt att antingen eller båda, överväga att prata med en professionell. Det kan bara vara en av er eller Couples Counseling. Det finns också stödgrupper för veteraner av alla krig, kvinnliga veteraner, betydande andra, och så vidare. Gör en webbsökning för att hitta grupper i ditt område.
 • Varningar

  Om du har uttryckt det aggressiva beteenden har blivit oönskade men de fortsätter, sök hjälp. Kontakta polisen i någon nödsituation och rapportera beteendet till veteransfrågor.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande