Hur man slog tristess över sommaren

Den första veckan av sommaren är härlig. Vid den andra veckan vill du nästan gå tillbaka till skolan tidigt. Skaka den tanken ur ditt huvud. Det finns en värld av aktivitet där ute, så gripa dagen och se vad som griper din uppmärksamhet.

Steg

Del 1 av 6:
Hur man har kul med nya intressen
  1. Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 1
1. Lär dig en ny hobby. Finns det något du alltid har velat lära, men trodde inte att du kunde? Sommaren kan ge den fritid du behöver hämta något nytt. Här är några förslag:
  • Lär dig att spela ett musikinstrument.
  • Ta upp sång eller dans.
  • Prova en ny konstform som fotografi eller stickning.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 2
    2. Spela en sport. På de flesta ställen är sommaren en bra tid på året för utomhussporter, så länge du kan stå värmen. Om du inte har en favorit sport ännu, finns det ingen bättre tid att välja en upp.
  • Få vänner tillsammans eller gå med i en klass för att spela lagsporter som fotboll (Förening fotboll), basketboll, eller landhockey.
  • Hitta en aktivitet för en eller två personer, som surfing, Urban Golf, eller tennis.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 3
    3
    Göra en film. Få några vänner över och brainstorma en filmidé. Detta kan vara allt från en science fiction story, till en konkurrenskraftig matlagning, till en musikvideo. Om du kommer in i projektet kan det ge veckor av roligt att planera en storyboard, kostymer, rekrytera extrafunktioner och redigera filmen.
  • Du kan också komma med en idé för en serie mindre videor och starta en YouTube-kanal.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 4
    4
    Starta en radioshow. Få ett inspelningsprogram eller en bandspelare och starta din egen show. Skriv upp en lista med saker du vill inkludera på din show: Musik, skämt, intervjuer, annonser, falska eller äkta nyhetskommentarer, etc.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 5
    5. Hitta ett hantverksprojekt. Konst och hantverksprojekt kan ta tid och tålamod du inte har under skolåret, men de är perfekta för sommartid. Här är några idéer:
  • Vik ett pappershjärta. Du kan klippa ut hjärtformade anteckningar för dina nära och kära, eller få lite kvadratisk origamipapper och försök att göra en snyggare version. Det finns många fler origami Projekt för att försöka också.
  • Göra regnbåge kritor, eller försök smälta kritor på heta stenar för att göra konst.
  • Gör din egen slime eller spela degen. Använd dessa konstiga känslor för pranks, eller bara för att leka med för skojs skull.
  • Gör en solbarluftsballong. Dessa ballonger kan resa hundratals mil på en dag, och är lätt att göra.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 6
    6. Excel på ett komplicerat spel. Det finns fler spel där ute än du någonsin kunde lära dig under en livstid, men sommaren ger dig möjlighet att välja en och bli en masterstrateg. Vissa spel som bro, schack, Magi, eller Starcraft II har även internationella turneringar med massiva belöningar för vinnarna.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 7
    7. Lär dig laga mat.Om du inte vet hur man lagar mat eller du vet inte mycket om mat, kan du lära dig några recept nu. Det finns tusentals recept tillgängliga online eller i kokböcker från biblioteket eller bokhandlarna, eller du kan prova dessa enkla idéer att börja med:
  • Göra kalla, uppfriskande smoothies. Prova olika, även wacky combinations, antingen för att göra en trevlig kall sommardryck, eller att våga dina vänner att dricka en mystisk sammansättning.
  • Göra en choklad jordnötssmör parfait som en läcker efterrätt.
  • Göra hummus För doppande kakor. Om du är ambitiös kan du ens göra hemlagat bröd.
  • Del 2 av 6:
    Hur man förbättrar dig själv
    1. Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 8
    1. Få ett sommarjobb. Det kommer att hålla dig upptagen, presentera dig för nya människor och tjäna lite pengar.Många detaljhandeln, turistattraktioner eller sommarfestivaler behöver arbetare under sommaren.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 9
    2
    Volontär. Att hjälpa ditt samhälle kan vara tillfredsställande, upplyftande arbete, och självklart arbetar du med en bra sak av det. Leta efter organisation i ditt område som hämtar papperskorgen, arbetar med skadade eller övergivna djur, eller arbetar för politiska orsaker.
  • Volontärarbete ser också bra ut på college-applikationer, även om intervjuer och uppsats kommer att gå mycket bättre om du verkligen är intresserad av arbetet.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 10
    3. Kolla in en bunt böcker från biblioteket.Böcker kan transportera dig till en annan värld, eller låta dig se andras ögon. Försök att lära dig allt du kan på ett visst ämne, som norska mytologi, japansk historia eller rymdresa.
  • Om du vill lära dig ännu mer, prova en online-college kurs. Några av världens högsta universitet även efter föreläsningar online, och det är ofta mer intressanta än en gymnasium (gymnasieskola).
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 11
    4
    Starta en tidskrift. Många människor håller tidskrifter att reflektera över sin dag, arbeta genom svåra tider, eller skriva ner sina planer för den kommande dagen. Kanske, om några år, läser du det igen och ler på dina sommarminnen.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 12
    5
    Skriv en roman. Detta är ett stort projekt, som kan fylla hela sommar och mer om du blir inspirerad. Om du inte är säker på var du ska börja, försök skriva en historia som imiterar din favoritförfattare, eller arbeta tillsammans med en vän så att du kan handla idéer.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 13
    6
    Lär dig ett språk. Att veta ett främmande språk kan leda till många möjligheter, för att inte tala om det ser bra ut på högskolans applikationer. Kom igång med att hitta en nybörjarklass i närheten, eller fråga en vän eller familjemedlem för att lära dig ett språk de vet. Sök online för gratis språk lektioner, online inlärningsverktyg eller utländska konversationspartners.
  • Del 3 av 6:
    Hur man deltar i händelser
    1. Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 14
    1. Hit upp lokala evenemang. De flesta områden är värdmässor, festivaler, karnevaler eller andra roliga händelser under sommaren. Kontrollera din stads kalender online, eller fråga andra människor i området om de har hört talas om evenemang. Kontrollera webbplatser eller annonser för närliggande arenor, inklusive konsertplatser, teatrar och sportstadioner.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 15
    2. Agera som en turist i din egen stad. Titta på din stad eller regionens turistwebbplats eller broschyrer reklamhändelser och ta reda på vad som lockar människor som reser från andra platser. Det kan finnas något från museer till glädje gå runt som lurar i din stad, eller i områden en kort bilresa bort.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 16
    3. Campa. Tillbringa ett par dagar med vänner eller familj på en campingplats, eller läger i din bakgård. Samla vänner runt ett lägereld eller grill till berätta läskiga historier och göra s`mores.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 17
    4
    Go geocaching. Hitta en geocaching-webbplats online, och kolla upp platser nära dig för att se om någon har dolda hemliga belöningar. Du kan söka efter dessa caches eller dölja din egen dimma med en GPS-enhet eller genom att hitta koordinaterna på en karta.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 18
    5. Uppfinna en inomhus semester. Om väder, transport eller brist på händelser hindrar dig från att lämna huset, ta en falsk semester. Bjud in ett par vänner för en sömn och dekorera ditt rum som ett palats, djungel, hotell eller något du vill. Gå och handla om ovanliga livsmedel och "souvenirer" Att dela med dina gäster. Om vädret är regnigt, klä upp i baddräkter och solglasögon och lounge runt inomhus som låtsas att du besöker en plats med en riktig sommar.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 19
    6. Kom i kontakt med gamla vänner. Om dina nuvarande vänner är ute av stan eller upptagen, kolla igenom dina gamla årsböcker, telefonkontakter eller e-postmeddelanden och återansluta med personer du brukade veta. Någon av aktiviteterna ovan kan vara roligare med vänner, eller du kan helt enkelt spendera en eftermiddag som hamnar med varandra eller reminiscing.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 20
    7. Försök att bygga något. Det kan vara något, ett hus gjord av kartong eller ett enkelt 3D-pussel. Detta skulle hjälpa dig att tänka logiskt och hjälpa dig att hålla din motståndskraft.
  • Del 4 av 6:
    Hur man har kul i varmt väder
    1. Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 21
    1. Gå och simma. Om du bor i ett område där somrarna är heta, kan du ha kul och svalna på samma gång. Besök stranden eller poolen med vänner eller familj.Spela simningsspel som Marco Polo eller Shark Attack, håll simbassäng, eller få en grupp vänner tillsammans för att spela vattenpolo.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 22
    2. Kyl av med vattenaktiviteter. Även om du inte har någonstans att simma, kan du hitta sätt att ha kul med vatten. Sätt på en baddräkt eller lätta kläder som du inte har något emot att bli våt, och hitta några överhettade vänner att gå med i dessa aktiviteter:
  • Slå på sprinklersna på en gräsmatta och spela tagg, göm-och-go-sökning, eller röd rover I mitten av sprutvattnet.
  • Ha en vattenkamp. Fyll upp några vattenballonger, köp en billig vattenpistol på dollaraffären, eller använd en trädgårdsslang. Detta kan vara en rolig engångsaktivitet... eller början av ett vattenkamp krig.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 23
    3. Gör kalla drycker och desserter. En kall dryck eller en skål med glass kan vara underbar i varmt väder. Att göra dem själv är ännu bättre för att bota tristess.
  • Prova gör hemlagad glass, antingen med den klassiska "Salt och is" Metod eller med en metod som återskapar den krämiga, rika smaken av verklig glass.
  • Göra popsicles och håll din frys fylld hela sommaren.
  • Fyll ditt kylskåp med Hemlagad Ginger Ale eller citronsaft.
  • Göra en isslicka. Placera kallt vatten i en kopp med ett disponibelt halm eller sked. Håll det i frysen i 2 timmar, ta sedan ut och äta det medan det är kallt och smaskigt.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 24
    4. Koppla av inomhus. Hitta ett coolt, skuggigt rum, eller Gör ett filtort Utan ljusa lakan för att skapa en tillflykt från solen. Slå på en fläkt, hitta en bok att läsa och vänta på den hetaste delen av dagen att passera.
  • Andra avslappnade inomhusaktiviteter inkluderar sömnad, spela solitaire eller andra kortspel, titta på en film eller lyssna på musik.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 25
    5. Spela spel runt solnedgången. Eftersom skymningen börjar falla och temperaturerna svalna, samla en grupp vänner för att spela spel som gömma och söka, sardiner, frysa tagg eller fånga flaggan i en stor gård eller park. Om kvällen fortfarande är för varm för fysisk aktivitet, sätt upp ett bord utanför och spela kortspel eller brädspel medan luften kyler ner.
  • Välj ett brädspel som inte kommer att blåsas bort med vind, som Carcassonne, Tikal eller Blokus. Dessa är alla måttligt populära spel som säljs på många spelbutiker, men klassiker som schack, checkers eller någon brädspelets magnetiska reseversion är ännu enklare att hitta.
  • Ett knepskortspel som Hjärtan kan spelas i blåsiga områden, så länge du har stenar eller andra tunga föremål för att hålla ner trickarna.
  • Del 5 av 6:
    Hur man gör lite dekoration
    1. Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 26
    1. Organisera eller redecorate ditt rum. Vissa människor gillar den här aktiviteten mer än andra, men även om du inte är mycket av en dekoratör slår det att sitta runt och gör ingenting. Till och med att bara sortera genom gammal rodnad kan hjälpa dig att hitta gamla leksaker, böcker och andra nostalgiska föremål. För ett större projekt, måla ditt rum eller hänga upp affischer och bilder.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 27
    2. Välj blommor i ditt grannskap. Se hur många typer av olika vilda blommor du kan hitta i din gård eller närliggande fält. Gör en bukett, eller Tryck på dem för att göra permanenta dekorationer. Bladen kan också torkas att använda i konstprojekt eller bara för att hålla sig som dekoration.
  • Välj inte blommor från andra människors varv utan tillstånd, eller om blommorna ser avsiktligt planterade.
  • Del 6 av 6:
    Hur man har kul med grooming
    1. Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 28
    1. Gör dina egna skönhetsbehandlingar.Det finns hundratals naturliga DIY-recept, med hjälp av yoghurt, avokado, eller andra naturliga ingredienser. Öppna dina skåp och behandla dig med en billig spa dag.
  • Bild med titeln Beat Boredom över sommaren Steg 29
    2. Uppdatera din garderob. Sortera genom dina kläder och välj de som du inte vill ha / är för små för dig. Bjud in några vänner, och be dem att ta med några kläder / andra saker som de inte vill ha. Handel kläder med varandra, eller sälja dem på en gårdsförsäljning för att höja några utgifter.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kan ha en sömn med dina vänner!
  • I varmt väder, drick mycket vatten och bära solskyddsmedel när det är utanför.
  • Gör ett tält i ditt rum och bjuda in några vänner runt för några inomhus camping.
  • Du borde ta en promenad med ditt husdjur varje dag.
  • Dra ut några av dina gamla leksaker! Barbie dockor, amerikanska tjejdockor, zoobles, etc.
  • Gör söta skolmaterial eller bli förberedd för skolan.
  • Camping i ryggen eller yttergården är kul med vänner.
  • Hangout med dina vänner.
  • Besök en park och spendera tid på att njuta av utomhus.
  • Skriv en historia med dina vänner.
  • Fick ett husdjur? Spela med det, lär det tricks.
  • Bygga ett fort. Använd stolar, kuddar, filtar, lakan eller något annat för att bygga det mest episka Fort någonsin.
  • Göra en fanfiction.
  • Du kan organisera en dansfest med dina vänner.
  • Åka på semester!
  • Ta reda på hur dina syskon är underhållande själva, om du har någon, eller bjuda in dem på dina aktiviteter om de är uttråkade.
  • Välj dina favoritaktiviteter från den här artikeln, lägg till dina egna idéer och vänd dem till en sommarbucklista. Försök att kolla på varje aktivitet på din lista innan du går tillbaka till skolan.
  • Om du har en hund, tvätta den. Om du vill ha lite pengar, håll en carwash med vänner. Kanske efteråt, ha en vattenkamp!
  • Sätt på ny smink och experiment med olika stilar.
  • Prova nya frisyrer på.
  • Gå och handla,
  • Måla naglar eller skämma bort dig själv.
  • Spela ute på gräsmattan.
  • Varningar

    Se till att dina föräldrar är okej med vad du gör innan du gör det. Sommaren är en eländig tid att vara jordad.
  • Bara simma i områden med livräddare eller expert simmare som uppmärksammar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande