Hur man utövar en rhodesian ridgeback

Rhodesian Ridgebacks är atletiska hundar som behöver regelbunden, kraftig träning. För att hålla din hund glad och frisk, planera regelbunden motion för det, och inkludera det i din egen utomhusövning (e.g. Jogging, vandring). Låt din hund ha lite loss tid i bakgården eller på en hundpark, och ta det simma när det är möjligt. Titta på Lure Coursing Clubs för antingen konkurrenskraftiga eller icke-konkurrenskraftiga kursprov för din hund. Spela spel som hämtning, tagg, fotboll och filt hinder för att träna din hund på ett roligt sätt.

Steg

Metod 1 av 2:
Håll din Rhodesian Ridgeback Active
  1. Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 1
1. Planera regelbunden motion. Rhodesian Ridgebacks kräver frekvent rörelse och motion för att vara glad och frisk, så var noga med att planera regelbunden, rigorös träning för ditt husdjur utanför vardagliga promenader (2-3 gånger i veckan i ungefär en timme). Jogging och vandring är aktiviteter som är väl lämpade för rasens uthållighet och atletiska tendenser. Ta med din hund för dina utomhus träning och hålla dig i form och innehåll, tillsammans.
  • Vänta tills din hund är minst 15-18 månader gammal för att utöva den kraftfullt - ansträngande träning kan orsaka problem för att utveckla ben.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 2
    2. Kör med din hund. Rhodesian Ridgeback hundar älskar att springa, men rasen har en naturlig nyfikenhet som kan leda till att vara lätt distraherad. Synet av en ekorre eller en annan hund, till exempel, kan leda hunden att springa ut i trafik och bli skadad. Försök springa med din hund i en koppel, en aktivitet som kommer att ge ditt husdjur med träning och stå som en bindningsaktivitet mellan de två.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 3
    3. Låt din hund flytta runt din bakgård. Rhodesian Ridgebacks gör bäst med lite utanför rymden - helst en stor gård. På grund av sin äventyrliga anda och naturliga proclivity för att gräva hål, bör dock hundar av denna ras övervakas hela tiden när de är utomhus. Gården bör också ha ett robust, långt staket (jag.e. Ett staket som är minst 6 meter långa) - Rhodesiska Ridgebacks har varit kända för att rensa staket så långa som 5 meter (1.5 m).
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 4
    4. Ta med din hund simning. Rhodesian Ridgebacks är skickliga simmare och njut av aktiviteten väldigt mycket. När det gäller motion är simning ett idealiskt alternativ för energinivå och uthållighet som rasen har. Organisera familjen simning dagar (vid en sjö eller hundvänlig strand) för att inkludera ditt husdjur, men se till att alltid hålla en titt på det både in och ut ur vattnet.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 5
    5. Besök en hundpark. Medan Rhodesian Ridgebacks älskar att springa fritt, behöver de ett säkert, sluten utrymme att göra det. Att föra ditt husdjur till hundparken låter dem utöva sina koppel och umgås med andra hundar - det är också ett bra alternativ för att träna ditt husdjur om deras energinivå börjar överträffa din egen. Försök att besöka en hundpark minst en gång i veckan så att din hund är van vid att leka med andra hundar och bekväma med upplevelsen när du går.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 6
    6. Titta på locket coursing. Lure Coursing är en prestandakrets som utvecklats för sighthound-raser som Rhodesian Ridgebacks för att visa sina instinktiva jaktkunskaper. Inom detta system av mekaniserade lockar och remskivor (simulering av levande byte) utvärderas sighthounds baserat på deras smidighet, hastighet och uthållighet - din hund kan delta i antingen konkurrenskraftiga eller icke-konkurrensutsatta kursprovningar.
  • För mer information om att komma igång, hitta Lure Coursing eller Sighthound Clubs i ditt område genom att besöka den amerikanska Kennel Club-webbplatsen på https: // appar.akter.Org / Apps / Clubs / Search /.
  • Metod 2 av 2:
    Spelar spel med din hund
    1. Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 7
    1. Spela hämtning. Spela hämtning, Ett klassiskt spel älskat av de flesta hundar, sysselsätter din hunds naturliga instinkt att jaga och hämta. Medan du håller din Rhodesian Ridgeback Active är viktig, är det också viktigt att hålla den engagerad och psykiskt stimulerad - när den är uttråkad, kan denna ras komma i trubbel (e.g. gräva upp växter eller träd i bakgården). Använd en av din hunds favoritleksaker att spela hämta med, som en gummiboll eller squeak leksak.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 8
    2. Ställ in filthinder. För ett roligt spel som kommer att hålla din hund aktiv inomhus, försök att konfigurera filthinder. Rensa så mycket utrymme som möjligt i vardagsrummet, källaren eller annan plats och skapa en liten hinderkurs med rullade filtar eller andra säkra objekt (e.g. plastleksaker, kuddar). Gå din hund genom kursen några gånger tills det är bekant med det, så har det kört genom kursen från ena sidan av rummet till den andra.
  • När din hund blir van vid kursen, lägg till några filtar eller kuddar för att öka utmaningen.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 9
    3. Spela fotboll. Medan fotboll kan låta som ett udda val av spel att leka med din hund, är det en utmärkt aktivitet att försöka med din Rhodesian Ridgeback. Använd en stor storlek gummiboll som är svårt för din hund att hämta med munnen - undvika några bollar som är lätta att punktera eller deflera. Att spela, sparka bollen och låt din hund chase den - låt honom spela för det i en minut när han tar upp det, och ta det försiktigt tillbaka och sparka det igen.
  • För att göra bollen mer önskvärd, försök smearing en dab av jordnötssmör på den.
  • Bild med titeln Övning En Rhodesian Ridgeback Steg 10
    4. Spela ett spel av tagg. Tag är ett utmärkt spel att leka med en hund som är bekväm nog med dig att engagera dig med dig fysiskt. Spelet är inte en mycket strukturerad, men inbegriper istället att springa, jaga, dodging och vara dum. Spela taggen i en inhägnad gård eller park för att säkerställa att din hund inte går av för långt eller gå vilse under spel.
  • Tips

    Håll din hund hydratiserad under träning för att undvika överhettning eller uttorkning.
  • För kraftig aktivitet utomhus, sikta på att gå ut på kvällen när temperaturen är svalare.
  • Rhodesian Ridgebacks kan vara aggressiva mot andra djur, liksom hundar av samma kön, så övervaka din hund försiktigt när de är i offentliga parker, hundparker eller utforskning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande