Hur man är populär i den femte klassen

Du kanske tror att det är populärt i femte klassen bredvid omöjligt. Så femte klass är den perfekta tiden att arbeta med din popularitet, för att du är på väg till gymnasiet innan du vet det. Du kan använda den femte klassen för att återuppta din bild, bli mer social och att bli mer involverad i din skola och ditt samhälle. Sann popularitet betyder inte att det är en "Medelflicka" Vem är oförskämd för nästan alla som korsar sin väg. Det betyder att vara välskött, väl respekterad, och i allmänhet har en bra tid. Så hur kommer du dit? Se steg 1 för att komma igång.

Steg

Del 1 av 3:
Märkt
  1. Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 1
1. Låt alla se dig ha en bra tid. Var inte i andra folks skuggor. Om du vill bli märkt, kan du inte vara känd som Wallflower som hänger tillbaka i skolans danser eller tjejen som säger ingenting i klassen. Du måste vara känd för din positiva energi, ditt skratt och din optimistiska natur. Du borde njuta av dig själv, oavsett om du är på lekplatsen med dina vänner eller lär dig om amerikansk historia i klassen. Du behöver inte förfalska det, men du borde arbeta med att vara den typ av person som kan hitta något att vara glad över i nästan vilken miljö som helst.
  • Okej, så du kommer nog inte att spricka upp i mitten av ett vetenskapstest. Men du borde försöka vara så framgångsrik som du kan, och att göra andra vill vara runt dig på grund av din positiva energi. Om du tenderar att vara negativ eller whiny, kommer människor att vara mindre benägna att umgås med dig.
  • Det betyder inte att du borde vara falsk eller att du ska låtsas att du är glad när du är verkligen inte. Det betyder att du ska arbeta för att tänka positivt genom att trycka ut de negativa känslorna och att projicera ditt bästa själv till världen. Alla har dåliga dagar, och du behöver inte tvinga dig att vara chipper om du känner dig ledsen, men du borde försöka ha mer goda dagar än dåligt.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 2
    2. Stå ut - på ett bra sätt. Du kommer förmodligen inte bli mer populär om du är känd som den tjej som spillde soda över sig själv - men hej, det händer. Men om du är känd för att alltid ha löjligt söta skor, med ett unikt skratt, gör vävmband i urtag, eller att kunna prata med nästan någon, så kommer folk att märka dig oftare. Du behöver inte färga ditt hår rosa eller bära falska tatueringar för att bli märkt - vad du än behöver vara mer subtil och mindre uppmärksamhet än det. Det är upp till dig att bestämma vad du vill att ditt varumärke är.
  • Det kan vara att människor alltid ser dig att gå din söta hund på helgerna. Verkligen kan det vara något positivt som gör att du sticker ut mer.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 3
    3. Var bra på något. Om du är känd för att ha en talang eller en färdighet, som att ha en bra signeringsröst, är den bästa kickballspelaren i din betyg, eller är riktigt bra på spanska, då kommer fler människor att veta vem du är och kommer att respektera dig för Det. Du behöver inte visa eller försöka vara bäst vid varje liten sak. Det är faktiskt mycket bättre om du verkligen är riktigt bra på en sak så att det gör att du sticker ut. Välj något du bryr dig om och försök att behärska det - snart kommer folk att märka dig för det.
  • Också, som är riktigt bra på något kan hjälpa dig att bygga upp ditt självförtroende, för att du känner att du har mer att erbjuda. Det är en win-win-situation.
  • Om du arbetar med att behärska något som är en gruppinsats, som att spela fotboll eller vara i skolspelet, kommer det också att vara ett bra sätt för dig att lära känna fler människor och bli mer populära på det sättet.
  • Bild med titeln Var populär i femte klass 4
    4. Bygga upp ditt självförtroende. Ett annat sätt att bli märkt är att bygga upp ditt självförtroende. Även om det inte alltid är lätt att känna sig självsäker om dig själv, särskilt när du är i femte klassen och känner dig lite osäker på allt, men du kan göra ett försök att gilla och vara stolt över den person du är och den person du " bli. Du kan göra det genom att hänga med människor som får dig att må bra, försöka excel i skolan och få hjälp om du behöver det, och genom att prata med människor om de saker du älskar. Om dina vänner blir mobbade, stå upp till mobbningen. Om du har förtroende kommer folk att märka det - och du - från en mil bort.
  • Om du känner dig osäker, är det helt okej. Prata med en vän om det och tänka på hur du kan förbättra dig, från att bli bättre att prata med nya människor, för att lyckas i skolan. Att göra ett försök är det första steget.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 5
    5. Har ett självsäkert kroppsspråk. Du kanske inte alltid känner dig självsäker, men ser självsäker kan vara hälften av slaget. Om du vill att folk ska märka dig för att vara säker, måste du se till att din kropp återspeglar detta. Ditt kroppsspråk kan göra mycket arbete för dig, oavsett om du bara går ner i hallarna eller hänger med vänner. Plus, om ditt kroppsspråk är mer självsäker, kommer det att lura dig att känna dig mer självsäker, och det skadar aldrig någon. Här är några knep för att försöka om du vill ha mer självsäkert kroppsspråk:
  • Gör ögonkontakt när du pratar med människor
  • Stå lång istället för att slouching
  • Ha bra hållning, även när du sitter
  • Korsa inte armarna över bröstet
  • Titta rakt fram när du går, istället för ner på marken
  • Vänd mot människor när du pratar med dem, istället för borta
  • Bild med titeln Var populär i femte klass 6
    6. Upprätthålla god hygien. Du behöver inte se ut som en hårmodell för att ta hand om dig själv. Det är dock viktigt att ta hand om ditt utseende så att andra människor märker att du behandlar dig själv med respekt. Om du inte bryr dig om hur du ser och lämnar huset ser slarvigt, kommer folk att tro att du inte värdesätter dig väldigt mycket. Det handlar inte om att se falskt eller som en kändis - det handlar bara om att du är värt det nog att ta hand om ditt utseende. Här är vad du ska göra:
  • Tvätta håret varje dag eller varannan dag, beroende på hårtyp
  • Borsta tänderna varje morgon
  • Dusch dagligen
  • Borsta ditt hår före skolan
  • Bild med titeln Var populär i femte klass 7
    7. Bära kläder som får dig att må bra. Du behöver inte hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna eller att bära vad alla coola barn har på sig att vara populära. Faktum är att om du försöker göra det och sluta bära något som inte är det, så kommer det inte att se rätt. Du kan handla på trendiga butiker som Hollister, American Eagle, Justice, Delias eller Forever 21 om det är vad du gillar, Fashion-Wise, men bara om det känns äkta för dig. Ju viktigare är att dina kläder är rena, passar bra och får dig att må bra.
  • Du kan också få några matchande tillbehör, som halsband eller hattar, för att gå med ditt utseende. Men du behöver inte överdriva det.
  • Del 2 av 3:
    Att vara social
    1. Bild med titeln Var populär i femte klass 8
    1. Le på människor. Du kanske tror att leende gör att du ser dopey eller desperat, men det här är långt ifrån sanningen. Alla älskar en person som ler på dem, och ler kan få dig att må bättre om dig själv och det kan göra andra att känna sig bättre om sig själva. Göra en vana att le på människor när du passerar dem i hallarna, vid busshållplatsen, eller ens i klassen om du låser ögonen. Leende hos människor kan hjälpa dem att lägga vakten, och det kommer att få dig att se mer användbar så att fler människor kommer att vilja prata med dig.
    • Du behöver inte vara maniacal om det. Sök inte folk att le på, men gör le när du tittar på varandra.
    • Leende mycket kommer också att ge dig ett rykte för att vara vänlig, och människor kommer att vara mer benägna att komma till dig med frågor eller att be dig att spela.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen Steg 9
    2. Kunna skratta åt dig själv. Om du glider och får dina kläder smutsiga i skolan eller gör något som är pinsamt, säg bara "hoppsan", och skratta om det och ha kul med dina vänner istället för att göra en stor sak om det. Om du av misstag gör en pinsamt kommentar i klassen eller berätta ett skämt som inte har någon mening, verkar det bara som en stor sak om du gör det så. Om du kan skratta, borsta saker och visa att du inte tar dig själv allvarligt, kommer folk att respektera dig mer och blir mer upphetsad över att hänga med dig.
  • Ingen vill hänga med en person som är så allvarlig att de ständigt är rädda för att förolämpa dem. Om du kan skratta åt dig, kommer folk att vara mycket glada att vara i din omlopp eftersom de inte kommer att känna att de måste titta på vad de säger.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 10
    3. Var vänlig för alla. Var inte bara snäll mot "Häftigt" Barn och ignorera resten. Göra en vana att vara trevlig och vänlig för alla, om inte den personen ger dig en anledning att inte vara. Lyssna inte på vad andra människor säger och bestämmer själv om varje person är riktigt snäll djupt nere istället för att man är "konstig" På grund av vad någon säger. Du bör uppskatta varje person för vem han är, le, fråga hur hans eller hennes dag var, och vet att du har något att lära av absolut alla. Att ha ett rykte för att vara trevlig och vänlig kan bara göra dig mer populär.
  • Den enda gången du inte borde vara vänlig är om någon behandlar dig dåligt. Du vill inte vara snäll mot den punkt där människor utnyttjar dig.
  • Plus, tänk på det så här: Du är bara i femte klass. I motsats till populär tro, publiken av "Populära barn" kan byta från grundskolan till gymnasiet till gymnasiet. Om du är snäll mot alla, är det garanterat att du inte alienerar någon som blir populär senare.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 11
    4. Håll sakerna positiva. Även om det är omöjligt att aldrig, någonsin klaga, bör du arbeta med att vara en källa till positivitet istället för negativ energi. Du bör prata om de saker du älskar, komplimanger människor, diskutera roliga saker som ligger precis runt hörnet, som sommarsemester eller en film du verkligen ville se, eller bara göra en vana att hålla saker med sig när du pratar med människor. Du vill inte att folk ska tänka på dig som den som alltid är negativ eller whining om ingenting, eller de kommer att vara mindre benägna att umgås med dig.
  • Om du är känd för att vara positiv, kommer folk att vara mer benägna att vilja spendera tid med dig och närma dig dig. Om folk tror att allt du gör när de pratar med dig, kan de rensa bort dig.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 12
    5. Var inte falsk. Tyvärr kan människor bli falska i femte klassen, om de är ute för att få något. De kan le på människor som de inte gillar, skvaller för mycket, eller bara säga saker som de inte egentligen tror på att bara få uppmärksamhet. Medan denna typ av beteende kan öka din popularitet på kort sikt, på lång sikt, bör du försöka undvika denna typ av beteende och verkligen jobba med att vara dig själv. Låt folk veta vem du verkligen är och inte vara oärlig om dina intressen. Om du är falsk kommer folk att vara på dig ganska snart.
  • Även om du kanske tror att verkligen populära människor backstab och skvaller om varandra hela tiden, är verkligen populära människor så övertygade om att de inte behöver prata smacka om människor. Se till att du inte faller i frestelsen och att du är lojal mot dina vänner. Om folk börjar skvaller runt dig, försök att vänligen ändra ämnet eller ta bort dig själv från konversationen.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 13
    6. Var öppen för att möta nya människor. Om du verkligen vill vara social, kan du inte bara vara social runt de tio personer du redan vet. Det kommer inte att få dig någonstans. Istället bör du vara öppen för att prata med helt nya människor, oavsett om det är någon i en annan klass eller till och med en annan klass, eller en ny student i din klass. Om du är verkligen bekväm med dig själv, borde du inte ha något problem att prata med nya människor, introducera dig själv och se om du klickar på. Detta är ett viktigt drag i riktigt populära människor: de är inte rädda för att sätta sig där ute.
  • Du behöver inte vara otroligt utåtriktad för att vara populär. Tyvärr får människor som är blyga ett dåligt rykte för att vara oförskämd eller standoffish. Om du är för blyg för att slå upp en konversation med en ny person, borde du fortfarande försöka le och vara vänlig när personen närmar sig dig.
  • Du borde inte vara avstängd eller tror att du bör undvika vissa personer på grund av deras sociala status eller rykte. Någon person borde vara värt att prata så länge som den personen är snäll och omtänksam.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 14
    7. Ta ett intresse för andra människor. Om du verkligen vill vara populär, måste du visa folk som du bryr dig om vem de är, inte om att prata om dig själv hela tiden. Du kan fortfarande öppna upp till människor samtidigt som de tar intresse för vad de bryr sig om, vad deras liv är, och vilka planer de har kommit upp. När du hänger med människor, se till att de gör minst hälften av pratningen, och att du inte dominerar konversationen. Fråga dem frågor om sina klasser, deras husdjur, deras syskon, de sport som de gillar att spela, eller något annat som de gillar att prata om. Du kan visa att du är verkligen intresserad av dem, istället för att bara skryta om dig själv.
  • Även om öppningen av människor är ett viktigt sätt att vara socialt, se till att personen har en chans att öppna upp också.
  • Du behöver inte fråga för många frågor på en gång. Du vill inte att folket ska känna att de är utfrågade. Bara fråga tillräckligt med frågor för att visa att du verkligen bryr dig.
  • Del 3 av 3:
    Bli involverad
    1. Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 15
    1. Bli involverad på din skola. Det kan inte vara så många sätt att engagera sig på din skola i femte klassen, eftersom det kommer att finnas i mitten eller gymnasiet, men du kan fortfarande leta efter sätt att engagera sig. Du kan gå med i en främmande språkklubb, Pet Lover`s Club, eller till och med studentrådet. Många människor gillar att köra för skolpresident eller andra studentråds ståndpunkter att bli kända, och du kan prova det om det känns rätt för dig. Du kan också hjälpa till med dina lärare efter skolan, eller hitta andra sätt att göra din närvaro känd i din skola.
    • Ju fler aktiviteter du engagerar dig i, desto fler kommer att lära känna vem du är, och de fler möjligheter du måste träffa människor.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen steg 16
    2. Bli involverad i ditt samhälle. Ett annat sätt som du kan engagera är att hjälpa till i ditt samhälle. Även om det inte finns några små saker du kan göra i din ålder, kan du hjälpa dina grannar att hålla sina gräsmattor rena, gå hundar, hjälpa till på en lokal park eller samhälle, eller hjälpa till med en baka försäljning med dina föräldrar. Om du går till kyrkan eller ett annat religiöst läge kan du hitta ett sätt att bli involverad i ditt samhälle genom det. Om du hjälper till i ditt samhälle, kommer du att ha en starkare känsla av själv och kommer att lära känna fler människor.
  • Att hjälpa till i ditt samhälle kommer också att avslöja dig för människor i olika åldrar och många olika livslängder. Detta hjälper dig att få popularitet och känns stolt över vem du är.
  • Bild med titeln Var populär i femte klass 17
    3. Bli involverad i en sport. Om du är intresserad av sport och vill försöka vara en del av ett lag, det kan vara kul att vara involverad i en sport som cheerleading, fotboll, volleyboll, baseball, tennis eller verkligen någon sport som din skola eller samhällsbjudanden erbjuder. Du behöver inte vara världens största idrottare att vara involverad i en sport, och att vara en del av en sport hjälper dig att lära dig att arbeta med andra, utveckla kommunikationsförmåga och hitta din nisch när det gäller lagarbete. Vem som helst kan spela sport. Även om det inte är obligatoriskt, kan vara inblandad i en sport hjälpa dig att bli mer involverad och vara mer populär, om det är rätt passform för dig.
  • Var inte självmedveten om du inte känner dig atletisk nog att gå med i en sport. Ge det ett försök först och se om du har hittat den bästa passformen. Om du inte gillar fotboll, till exempel, prova baseball. Och om du bara inte hittar det klickar med någon sport, prova en annan aktivitet, som att måla eller spela gitarr, det kan vara mer spännande för dig.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen Steg 18
    4. Gör en mängd olika vänner. Om du verkligen vill vara en riktigt social varelse, bör du vara inblandad i en mängd människor i ditt liv. Du borde inte bara vara vänner med samma typ av person om och över - istället, var vänner, eller åtminstone vänliga, med människor som är mer sportiga, människor som är mer i datorer eller människor som är mer blyg. Ju mer olika typer av människor du är vänner med, desto bekvämare kommer du att vara i någon social miljö, och den mer kända och populära du kommer att vara.
  • Vara djärv och lära känna människor i olika betyg. Människor i yngre betyg kommer att se upp till dig, och människor i sjätte klass (om de är i gymnasiet eller din skola) kan ge dig några tips om hur man överlever i de högre betygen.
  • Begränsa inte bara dig till din skola. Var vänner med dina grannar, människor på dina REC-lag eller personer från andra skolor. Detta hjälper dig att gripa ut och vara bekväm med en mängd olika människor.
  • Bild med titeln Var populär i femte klassen Steg 19
    5. Hjälpa andra. Om en vän behöver hjälp, bör du hjälpa dem. Om du studerar mycket kan du hjälpa dina vänner att studera för test och hjälpa en vän att göra sina läxor. Erbjuda att hjälpa människor och vara snälla. Var inte elak. Kom ihåg att vara populär handlar inte om att vara meningsfull. Aldrig chef någon och alltid hjälpa andra.
  • Tips

    Ta komplimanger artigt och ge dem en komplimang också.
  • Gör något annat som: Gör något annat med ditt hår, köp nya kläder, gör nya fads.
  • Försök inte vara vänner med människor som du tycker är populära. Försök att vara vänner med människor som delar dina intressen.
  • Häng ut med en mängd vänner! Du kommer att lära känna andra bättre, och utöka din kunskap.
  • Du behöver inte ha en populär flickvän / pojkvän att vara populär. Faktum är att du borde spendera din tid på studier.
  • Undvik perfektionism. Om du känner att allt måste vara perfekt, kommer du aldrig att vara nöjd med dig själv. Kom ihåg att ingen och ingenting är perfekt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande