Hur man är en jock

Jocks spelar sport för att lära sig självförtroende, lagarbete och ledarskap. Också, de sticker ofta ut som sociala ledare i sina skolor. Om du är villig att ägna åt en sport och positivt utveckla ditt sociala liv, är du redan på rätt spår.

Steg

Metod 1 av 3:
Utmärkelse i sport
  1. Bild med titeln förbättras vid basketsteg 12
1. Bestäm vilken sport som du vill spela. Kanske är det viktigaste steget att vara en jock vara en idrottsman. Vanligtvis är jocks associerade med gymnasiet och college fotboll, även om basket och brottning också är vanliga val. Delta i hämtningsspel på lokala parker, eller organisera vänner att spela tillsammans. Be Team Coaches att låta dig träna och träna med ett lag. När du väl vet vilken som passar dig bäst, prova för ditt skolteam.
  • När du plockar en sport, fråga dig själv dessa frågor: vilken sport har jag den roligaste spelningen? Är min kroppstyp rätt för detta? Vad är mina naturliga fysiska talanger? Vad spelar mina vänner?
  • Fler sport att överväga att spela är cheerleading, dans, vattenpolo, volleyboll, gymnastik, simning, dykning, softball, rugby, lacrosse, tennis och golf.
  • Bild med titeln Gör en fotboll (fotboll) Team Steg 5
    2. Prova för din skolas lag. Efter att ha tagit ut vilken sport passar dina talanger och glädjer sig mest, gå till skolförsöken. Tränare efter information om provdatum och platser, vanligtvis i gymmet. Du kan fråga tränare eller till och med andra idrottare för mer information om vilken utrustning eller specialkläder du behöver ta med. Se till att du kommer förberedd.
  • Prata med äldre studenter som redan är på laget för specifik information om vilka övningar eller tester som kommer att vara en del av try-outs.
  • De flesta sporter är säsongsbetonade (jag.e. Basket är på vintern och fotboll på sommaren). Du kan eventuellt spela för flera lag.
  • Om du inte gör klippet för ett lag, var inte avskräckt. Du kan prova för en annan sport. Vissa lag, som spår och fält, accepterar vanligtvis de flesta sökande. Även om det inte är ditt första val, är det ett utmärkt sätt att bygga upp dig som en idrottsman och göra det mer troligt att du är vald nästa säsong.
  • Bild med titeln Gör en fotboll (fotboll) Team Steg 14
    3. Gå med i en fritidsliga. Om din skola inte har den sport du är intresserad av, eller du är inte vald men känner dig engagerad i en viss sport, är det ett bra alternativ. Många städer har organiserat sportliga ligor för spelare av alla åldrar och talangsnivåer. Vissa är mer konkurrenskraftiga än andra och kräver att du reser större avstånd för spel. Prata med andra jocks samt tränare för att lära sig mer om varje ligas rykte.
  • Gå till ett spel bara för att titta och se om du gillar nivån på konkurrenskraften.
  • Se om dina vänner är intresserade av att sätta ihop ett lag. Om du har tillräckligt med människor för sporten är det vanligt för stora grupper av vänner och bekanta att bilda sin egen squad.
  • Bild med titeln Gör en fotboll (fotboll) Team Steg 12
    4. Delta i alla metoder och scrimmages. Det sägs ofta att övningen gör perfekt. För att bli en bättre idrottare / jock måste du konsekvent sätta i ansträngning. Lär dig att erkänna och stärka dina styrkor medan du förstår och förbättrar dina svagheter. Arbeta med dina tränare - Bra tränare hjälper dig att excel och hitta rätt position för dig i någon sport.
  • Öva är platsen att prova olika roller på ett lag för att räkna ut vilken som passar dig bäst. Varje sport har ett antal positioner med olika ansvarsområden och färdighetssätt - Utforska dina talanger som en idrottsman.
  • Scrimmages är vänliga matcher där lagmedlemmar spelar varandra. Använd dessa möjligheter att ta enskilda risker samt utveckla din medvetenhet om hur man arbetar som ett lag. Generellt spelas inte scrimmages full kraft för att undvika skada.
  • Bild med titeln Gör en fotboll (fotboll) Team Steg 13
    5. Studera sportstrategier. Oavsett om det är fotbollsspel eller fotbollsformationer, kommer någon sport du spelar teorier om hur man bäst står inför en motståndare. Ta dig tid att träna din hjärna så mycket som din kropp och det kommer att betala tillbaka?.
  • Prata med äldre, mer erfarna spelare på laget (er) du går med.
  • Läs böcker om taktik som är specifika för din sport.
  • Lär dig filosofierna av idrottare som är kända för deras skicklighet och segrar.
  • Bild med titeln vara en bra basketspelare Steg 11
    6. Träna. Fysisk styrka är en av de viktigaste egenskaperna hos jocks. De som är högre, tyngre, och mer muskulösa är sannolikt att betraktas som toppval för sportlag. Om du går med i ett idrottslag kan du regelbundet träna som ett lag. Spendera tid att lära sig olika övningar för att bygga de olika muskelgrupperna så att hela kroppen blir starkare.
  • Idrottare behöver äta var som helst från 2.500 till 3.500 kalorier om dagen. Ät en balanserad kost av grönsaker, frukt, korn och protein för att bygga muskler och vara frisk.
  • Få ett gymmedlemskap. En del av att vara en jock identifierar med sporten du spelar och med att träna i allmänhet. Om du vill ta din ansträngning utöver vad du gör på ett lag, eller om ditt lag inte fungerar tillsammans, gå med i ett gym och träna ensam.
  • Bild med titeln vara en bra basketbollsspelare Steg 16
    7. Spela i konkurrenskraftiga matcher. Även om du är en ny spelare, be din tränare att ge dig så mycket aktiv tid i spel / matcher som möjligt. Gör en uppriktig ansträngning varje spel och upprätthålla medvetenheten om dina lagkamrater så att du kan arbeta tillsammans. Respektera dina motståndare som lika och njut av dig själv. Om du vinner, visa ödmjukhet i din seger, och om du förlorar, förbli nådig i nederlag.
  • Ju mer du förbättrar genom träning och levande spel, desto mer sannolikt kommer du att väljas för att spela och eventuellt börja (välj att spela i början av ett spel).
  • Metod 2 av 3:
    Att vara social
    1. Bild med titeln Var populär i sjunde klassen Steg 16
    1
    Var självsäker. Vet att du är en viktig, stark, skicklig person och visar det i dina interaktioner med andra. Gå, stå och sitta med rätt hållning. Tala inte ner om dig själv. Forskning visar att människor som spelar på varsity sportlag för sina skolor visar större självförtroende, självrespekt och ledarskap.
    • Deltagande i gruppsporter hjälper dig att vara säker. Forskning visar att det leder till många egenskaper, inklusive mod, ärlighet, integritet, uthållighet, rättvisa, samarbete och respekt.
  • Bild med titeln ACT CONFIDENT STEP 5
    2. Befriend många av dina kamrater. Jocks är notoriskt populära. Detta kommer med förtroende, vänlighet och öppenhet. Prata med ett brett utbud av människor i din skola. Ofta finns det olika sociala klienter baserade på ömsesidiga intressen och / eller kulturella grupper. Göra ett försök att prata med olika människor så att du utvecklar en balanserad förståelse av din sociala värld. Detta kommer också att visa personer du är tillvägagångssätt och nonjudgmental.
  • Spendera tid in och ut ur skolan odla vänskap med de människor du bryr dig om de flesta.
  • Det är viktigt att bygga kamratskap med dina lagkamrater på och utanför fältet. Ta dig tid att lära känna ditt lag så att din kemi förbättras.
  • Tänk på att inte varje person kan vara din bästa vän. Det är acceptabelt att skapa gränser med människor och har olika nivåer av närhet. Om du är snäll och ärlig, kommer ofta människor att sluta respektera dig för det.
  • Bild med titeln Play Beer Pong Steg 11
    3. Gå till fester och fester. När dina kamrater firar födelsedagar, team segrar, stora skolevenemang (jag.e. prom, hemkomst), eller är helt enkelt värd för en händelse att ha kul och umgås, var noga med att delta. Jocks är idrottare först, men lika viktigt har de aktiva och engagerande sociala liv. Var en källa till jubel, ande och respekthet bland dina vänner - ta med gåvor om det är lämpligt för tillfället och gå med i några roliga och spel.
  • Även om siffrorna sjunker de senaste åren är det fortfarande vanligt att idrottare dricker alkohol, ofta i överskott. Tänk på att det är olagligt att dricka under 21 år. Också, alkohol har en negativ effekt på din hälsa och prestanda som en idrottsman.
  • Bild med titeln Gå från blyg till självsäkert steg 12
    4. Datum andra idrottare. Dating visar att du har förtroende för att närma sig människor och vara sårbara. Dating medborgare kommer att multiplicera ditt utseende så coolt och viktigt. Jock-identiteten används en majoritet av tiden för att beskriva män, men vissa kvinnor identifierar också som jocks. För både män och kvinnor, kommer en annan idrottsman att öka din sociala ställning.
  • USA och brittisk sportkultur är ibland förknippade med homofobi och misogyny. Det är dock bäst att inte följa alla generaliseringar. Även om du använder någon av samma kön som du kanske inte vinner samma godkännande och bekräftelse av din jockidentitet som i ett heteroseksuellt par är det viktigt att aldrig neka en del av vem du är för andras godkännande.
  • Professionella idrottare som Michael Sam börjar offentligt komma ut som gay. Den offentliga föreningen för idrottare och jocks med homofobi kan minskas.
  • Bild med titeln Höghopp (spår och fält) Steg 9
    5. Odla positiva relationer med vuxna. Att vara en jock betyder också att vara ledare, och det är mycket lättare att uppnå med de äldste. Leta efter vuxna du beundrar - det här kan vara din tränare, lärare och andra medlemmar i ditt samhälle i stort. Prata med dem en-mot-ett om ditt liv, de utmaningar du möter, och lär dig vad du kan om hur du bor med nåd, mod och lycka.
  • Utöka ditt sociala liv bortom dina kamrater kommer att utöka ditt perspektiv och hjälpa dig att navigera i de olika världarna där du spenderar din tid.
  • Dela de råd du får med dina kamrater när du känner att de kan dra nytta av.
  • Bild med titeln Höghopp (spår och fält) Steg 6
    6. Gå med i skolan Pep Rallies. Pep Rallies är vanliga i mitten och gymnasiet. Studenter samlas ofta i gym blekare separerade av examensår och jubla på varje sportslag när de går in i byggnaden. När du har gått med i ett skolteam, var noga med att dyka upp i uniform för att representera under Pep Rally. Detta är ett tillfälle att bygga moral, skolpride och optimism.
  • Ofta är Pep Rallies tävlingar för att se vilken klass som kan vara den högsta. Kom med mycket energi och pumpa upp dina klasskamrater.
  • Metod 3 av 3:
    Upprätthålla jockintressen
    1. Bild med titeln får folk att tro att du är övertygad om steg 10
    1
    Bygg hälsosam aggression. Jocks är i allmänhet mer benägna att vara aggressiva än sina kamrater. Aggression är inte ett helt negativt drag, och kan ha mycket mer att göra med direkt uttryck än mobbning. Utveckla din förmåga att djärvt prata ditt sinne, samtidigt som man visar respekt för andra.
    • Den sport du spelar kommer att lära dig vilken hälsosam aggression känner och ser ut.
    • Generellt är aggression inte fel. Men som mobbning, om du leder det på det svaga och / eller oskyldiga, kan du förvänta dig straff, dom och olycka i dig själv.
  • Bild med titeln Skär en hoodie steg 8
    2. Klä som en jock. Kläder som gjordes speciellt för idrottare är alltid ett bra val för alla som vill vara en jock. Om du går med i ett idrottslag, har du ett snyggt val. Detta kommer att öka ditt utseende som en idrottsman.
  • Hoodies, t-shirts, pullover jackor och tröjor är stilistiska normer som kan fylla en hel vecka av jock outfits. Var noga med att para dem med jeans och tennisskor. Tuck inte i dina skjortor - det här liknar "nerd" utseende.
  • Lettermanjackor är toppen av jockstil eftersom de visar att du har uppnått en nivå av prestation inom din valda sport.
  • Bild med titeln förbättras vid basketsteget 26
    3. Titta på sport. När du inte spelar, övar eller studerar, spenderar tid att njuta av sporten du älskar. Välj ett lag eller spelare som ska stödja och följ dem genom en hel säsong. Samlas i ditt hem, vänner hem, eller till och med restauranger och sportbarer för att titta på spel gemensamt. Planera i förväg så att människor har tid att samla alla leveranser som de behöver.
  • Köp tröjor och andra tillbehör av laget du stöder för att visa din stolthet.
  • Organisera en potluck där alla som vill titta på ett spel ger ett mellanmål eller maträtt för alla att äta.
  • Hitta biljetter och gå till ett professionellt spel för att uppleva Fervor och spänning i en live match.
  • Se även sportanalysprogram på nätverk som ESPN, FSN och stora nätverkssändningar av sportevenemang för att utveckla din förståelse av spelet.
  • Bild med titeln vara en självsäker basketbollsspelare Steg 8
    4. Gå med i Fantasy Sports Leagues. Organisera en grupp vänner / idrottare / personer som är intresserade av sport för att skapa en fantasiförbund tillsammans. Lär dig att välja spelare baserat på konsekvent produktivitet och skicklighet - utveckla en bredare förståelse för de professionella ligorna i vilken sport du tycker om. Detta kommer att uppmuntra din taktiska förståelse av spelet och ge dig en känsla av hur det är att vara en tränare.
  • Medan det är olagligt att satsa på riktiga spel är vadslagning på fantasesporter lagligt i USA eftersom det är ett skicklighet. Om du är mindre, se till att du konsulterar din förälder / vårdnadshavare innan du satsar någonting.
  • Bild med titeln Bli en WWE Wrestler Steg 1
    5. Lär dig om college och professionella spelare. Mycket av konversationen mellan idrottare kan handla om specifika spelare, deras talanger, svagheter och till och med deras sociala liv som avslöjas i media. Läs sportwebbplatser, titta på sportprogram på TV och följ karriärerna på dina favoritutövare och lag.
  • Att titta på / läsa intervjuer av begåvade idrottare kan ge dig en aning om karaktärsdragen som hjälper någon att bli en toppnivå jock.
  • Tips

    Visa aldrig brist på förtroende I din skola, säg inte nerdy saker som "Den här skolan suger" och "Vi förlorar allt" och "Alla här är en förlorare". Var positiv och har massor av ande!
  • Får inte fångat hazing eller mobbning
  • Skolskjortor är coola.
  • Jocks anses allmänt som ledare av skolan, visa ledarskapskvaliteter, bli involverad, och visa massor av skola.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande