Hur man klär sig sportig till skolan

Du behöver inte vara stjärnan i din skolas basketlag för att rocka atletisk slitage. Dressing sportig till skolan är något som någon kan göra-och sportiga kläder är super bekväma! Hålla fast vid vardagliga kläder som t-shirts, atletiska shorts och sneakers att se sportig varje dag i veckan med lätthet.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja sportiga föremål
  1. Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 1.jpeg
1. Välj kläder och hattar som annonserar sportlag. Du kan hitta massor av skjortor, byxor, hoodies, strumpor och hattar som annonserar dina favoritsporter. Lager upp på dessa typer av saker så att du alltid har något sportigt i din garderob.
  • En Team T-shirt eller hoodie skulle para bra med sweatpants eller jeans.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 2.jpeg
    2. Leta efter bitar med atletiska detaljer eller logotyper. Välj toppar och bottnar från märken som Nike, Puma, Adidas, och under rustning för att visa din sportiga stil. Leta efter atletiska detaljer som ränder, som är ett klassiskt sportigt element. Gummi- eller bungee-stil dragkedja pullar också skapa en atletisk atmosfär.
  • En puma t-shirt, jeans och puma skor är en lätt go-to outfit.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 3.jpeg
    3. Välj andningsbara tyger. Oavsett om du faktiskt planerar att spela en sport eller inte, välja ljus, andningsbara tyger som vinner bort svett, som bomull, lycra eller mikrofiber, ger dig en atletisk atmosfär. Plus, de är super comfy!
  • Bära svarta lycra yoga byxor och en jersey eller lagt-skjorta varje dag i veckan.
  • Bild med titeln Dress Sporty to School Step 4.jpeg
    4. Var inte rädd för att välja ljusa färger. Bara för att du vill se sportig betyder det inte att du måste hålla fast vid alla neutrala. Välj kläder i dina favorit nyanser, oavsett om de är neons eller pasteller.
  • Försök med en ljus rosa polotröja, en vit tennis kjol och vita sneakers.
  • Alternativt, välja Neon Green Basketball Shorts, en svart tank och svart converse.
  • Dricks: Välj ett enda färgstarkt objekt för att göra det fokalpunkten för din outfit.

    Metod 2 av 3:
    Skapa outfits
    1. Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 5.jpeg
    1. Välj toppar som ser ut som tröjor för att skapa en atletisk känsla. Även om du inte har en uniform, kan du fortfarande se ut som om du gör det! Leta efter skjortor med stora nummer över framsidan och / eller tillbaka som efterliknar tröjor. Du kan hitta dessa i ett brett utbud av färger och stilar, så välj några som du gillar det bästa och gör dem en häftklammer i din garderob.
    • Om du har en överdimensionerad jersey, koppla det med monterade byxor för att balansera ut ditt utseende. Lägg till några sneakers och du är bra att gå.
    • För en flicka outfit, försök ha på sig en tröja med ett sött par converse skor. Om det är kallt, sätt ett par solidfärgade tights på under din klänning.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 6.jpeg
    2. Välj T-shirts eller tankar för en avslappnad vibe. T-tröjor är en häftklammer av en sportig garderob och du kan välja i vilken färg som helst eller stil du gillar. Solida färgskjortor och de med atletiska logotyper eller lagnamn på dem är din bästa satsning. Tank toppar är också ett bra sportigt alternativ för sommaren. Lösa skjortor Skapa en mer avslappnad känsla medan monterade toppar är bra om du vill se lite mer samman.
  • Om du gillar en prepier-vibe, par polos med shorts eller jeans.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 7.jpeg
    3. Kasta på atletisk shorts om vädret är trevligt.Atletisk shorts är ett bra sätt att se sportigt, så köpa flera alternativ så att du alltid har ett par till hands. De parar bra med t-shirts och sneakers. Välj en längre stil (som basket shorts) om du gillar ett mer konservativt utseende eller om din skoles klädkod inte tillåter kortare alternativ.
  • En vit t-shirt med blå och vita shorts skapar ett klassiskt, sportigt utseende. Avsluta ditt utseende med vita sneakers och en visir eller bollhatt.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 8.jpeg
    4. Välj Lösa passande byxor för ett avslappnat utseende. Sweatpants eller joggare är ett bra alternativ som de faktiskt är gjorda för att träna. Om du vill avge en avslappnad vibe, kasta på en t-shirt och ett par svettar för skoldagen. Avsluta ditt utseende med en baseballlock eller solglasögon.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 9.jpeg
    5. Bära leggings eller jeans om du gillar monterade bottnar. Bara för att du vill se sportig betyder inte att du måste bära baggy kläder. Monterade leggings (om din skola tillåter dem) eller jeans fungerar bra med sportiga toppar och tillbehör eftersom de har en avslappnad känsla.
  • En T-shirt som annonserar ditt favoritsporter och jeans skulle fungera bra för en skoldag. Rem på en sportig klocka och ta tag i din ryggsäck innan du går ut genom dörren.
  • En lång jersey skulle se bra över ett par leggings. Lägg till ett par solglasögon och några sneakers för att slutföra din outfit.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 10.jpeg
    6. Välj en golf eller tennis kjol för ett mer feminint utseende. Dressing Sporty betyder inte att du inte kan bära en kjol eller klänning! Välj bara stilar som har en atletisk känsla, som en golf eller tennis kjol. Koppla det med en polo i en komplementär färg för en preppy-vibe.

    Dricks: Ton ner den girly vibe av en klänning eller kjol genom att ha på sig med sneakers!

  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 11.jpeg
    7. Välj en spårdräkt för ett enkelt alternativ. Tracksuiter skriker praktiskt taget "Sporty" och du kan hitta dem i massor av färger och finish. Bära både byxorna och jackan tillsammans, eller blanda och matcha bitarna för att skapa olika outfit-alternativ.
  • Till exempel, bära ett par spårbyxor med en neutralfärgad tröja eller kasta en spårjacka på över en t-shirt och ett par jeans.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 12.jpeg
    8. Bära din sport uniform, om du har en, på speldagar. Om du faktiskt spelar en sport - om det är lacrosse, volleyboll, fotboll, fotboll, hockey eller softball-bär din uniform, är ett av de enklaste sätten att se sportigt. Bara bära din uniform om det är meningsfullt att, som om du har ett spel efter skolan den dagen.
  • Om du spelar en lagsport, se om dina lagkamrater vill samordna så att du alla kan bära dina uniformer tillsammans och visa en riktig skola.
  • Fråga din tränare om att bära din uniform till skolan för att se till att det är okej.
  • Metod 3 av 3:
    Lägga till tillbehör
    1. Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 13.jpeg
    1. Lager upp på sneakers. Sneakers är det bästa fotbollsalternativet om du vill se sportigt. Det betyder inte att du måste ha samma par dag efter dag, men! Få några olika färger och stilar så att du alltid har de perfekta skor som matchar din outfit.
    • Till exempel skulle ett par svarta och vita nikes ganska mycket med någonting, medan ett par neon-konversion verkligen skulle göra ett uttalande.
    • Undvik att bära klänningskor eller klackar som de inte riktigt ger av en sportig atmosfär.

    Dricks: Om du måste bära en uniform till skolan, koppla det med sportiga tillbehör! Sneakers, sportiga strumpor, solglasögon, en klocka och en sport duffel hjälper dig att skapa en atletisk atlering.

  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 14.jpeg
    2. Bära atletiska strumpor med dina skor. Oavsett om du gillar långa, knä strumpor eller korta, no-shows, kan dina strumpor hjälpa till att skapa det sportiga utseendet. Du kan välja strumpor av bomull, akryl eller syntetiska material. Leta efter detaljer som vertikala ränder eller sportlogotyper i färger som kompletterar dina sneakers.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 15.jpeg
    3. Lägg till lager i kallare väder. Du kan fortfarande se sportig även om det inte är sommartid. Välj byxor som jeans eller joggare, ha på sig en långärmad tröja och kasta på en hoodie eller varsityjacka för att hålla varma. En mössa, tjocka strumpor och vattentäta sneakers är de perfekta finishen.
  • En raglanskjorta under en zip-up hoodie och jeans är en stor outfit för skolan på vintern.
  • Om du vill rocka en klänning, kjol eller shorts, bära tights eller leggings under för att bekämpa chillen.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 16.jpeg
    4. Toppa av ditt utseende med solglasögon eller en baseballlock eller visir. Hattar är det perfekta tillbehöret för sportigt utseende! Oavsett om du väljer en vanlig eller en keps som annonserar ditt favoritsporter, är det ett bra sätt att slutföra din outfit. Solglasögon är ett annat tillbehör som du kan bära - var noga med att välja en sportig stil, som ett par polariserade linser i plastramar.
  • Om du inte kan bära en hatt i klassen, lägg det bara under din lunchpaus eller när du är ute.
  • Under skoldagen, släpp bara dina solglasögon ovanpå huvudet.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 17.jpeg
    5. Bär en duffel eller ryggsäck för att hålla allt ditt redskap. Duffel påsar är tillräckligt stora för att hålla alla dina skolmaterial och sportutrustning, så de gör ett bra alternativ till ryggsäckar. Oavsett vilken typ av väska du väljer, leta efter en med sportiga detaljer, som ränder eller en märkeslogo. Välj en i en neutral färg så det matchar alla dina outfits.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 18.jpeg
    6. Bära en vattentät klocka om du har en. Klockor är ett atletiskt tillbehör som kan ta ditt utseende till nästa nivå. I stället för att välja en prickig metallklocka, välja något som en riktig idrottsman skulle ha på sig, till exempel en svart vattentät klocka.
  • Om du spelar en sport eller träning ofta kan en klocka som övervakar din hörsfrekvens och aktivitetsnivå vara användbar. Om du kör eller cyklar, kan en GPS-klocka vara din bästa satsning.
  • Bild med titeln klänning sportig till skolan steg 19.jpeg
    7. Håll dina smycken till ett minimum. Du måste ta av dina smycken för att spela de flesta sporter, så håll det i åtanke om du går för ett sportigt utseende. Du kan lämna ut smycken alla tillsammans eller välj 1 eller 2 underskattade bitar. Till exempel, ett par örhängen, ett enda armband eller ett enkelt halsband skulle avsluta din outfit snyggt.
  • Undvik att bära stora eller prickiga smycken.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande