Hur man njuter av sommarlov

Sommarlov kan vara vad du gör av det, så gör varje dag minnesvärd genom att driva dina intressen. Oavsett om det blir organiserat, som passar, eller socialisering med vänner, tillåter sommaren tid för alla att följa sina lustar. Ta ut dina solglasögon, skum på lite solskyddsmedel och gör dig redo att ha roligt!

Steg

Del 1 av 4:
Vistas organiserad
  1. Bilden med titeln Passa som en tonåring utan tristess Steg 11
1. Göra sommarmål. Du kan försöka passa allt du vill göra i tiden mellan nu och slutet av sommarsemester. Gör en lista över dina sommarmål, notera vilka är det viktigaste för dig att bli gjort. Prioritera mål som är mest nödvändiga för din lycka och hälsa.
  • Bilden med titeln Ha det roligt när du
    2. Städa ditt rum. Om du märker något rörigt runt ditt hus, organisera det också. Du kommer att känna dig mer produktiv och avslappnad när din miljö är ren. Minska din stress genom att eliminera röran. Förvara lösa föremål i behållare för att hjälpa till med organisationen.
  • Att gå igenom gamla kläder kan hjälpa dig att minska röran. Donera alla gamla kläder som du kan ha vuxit ut för att hjälpa någon i nöd.
  • Bild med titeln Pass tid som en tonåring Steg 7
    3. Markera några viktiga händelser på en kalender. Om du pågår, eller firar en väns födelsedag, eller något annat spännande under sommaren, notera det på en kalender så att du kan förberedas för varje händelse.
  • Del 2 av 4:
    Bli aktiv
    1. Bild med titeln vara en bra simmare steg 12
    1. Gå och simma. Om vädret är flammat, simma i din pool eller på en lokal offentlig pool. Ett annat alternativ är att gå till stranden eller att besöka en närliggande sjö eller damm. Om de alternativen inte är tillgängliga för dig, sitta helt enkelt under en sprinkler för att svalna.
    • Simning hjälper till att arbeta dina muskler som ofta försummas under träning, som deltoids, triceps och biceps.
  • Bild med titeln övning på morgonen steg 15
    2. Gå springa. Se till att du undviker att springa under den hetaste delen av dagen, som tenderar att vara från 12 p.m. till 6 p.m. på sommaren. Försök att springa antingen innan solen kommer upp eller efter att solen går ner för att vara bekväm. Håll hydratiserad och drick mycket vatten efter din körning.
  • Bild med titeln GO FITPACKING STEG 5
    3. Ta en vandring. Gå längs ett spår som har markerats, eller bläddrar ditt eget spår. Var noga med att gå med en annan person och ta med en telefon eller en karta om du går vilse. Vandring är en utmärkt form av träning, men se till att du sträcker sig före och efteråt, och ta med en vattenflaska för att hålla sig hydratiserad.
  • Del 3 av 4:
    Göra tid för vänner
    1. Bild med titeln Get Fit som en tonåring utan tristess Steg 3
    1
    Ha en övernattning med dina vänner. Detta är ett bra sätt att tillbringa en natt och ha kul. Berätta spökhistorier utomhus och laga s`mores över en brasa om vädret är trevligt. Ha en filmmarathon och spela brädspel om din sömn är inomhus.
  • Bilden med titeln Ha det roligt när du
    2. Planera en picknick. Ta en tur till parken eller stranden med dina vänner. Lägg ut en stor filt och dela mellanmål och drycker. Spela lite musik på en radio eller iPod för att njuta av eftermiddagen.
  • Bild med titeln Krascha en fest Steg 10
    3
    laga en måltid tillsammans. Hitta ett recept i en kokbok eller online, och baka något med vänner. Var noga med att samla alla ingredienserna först. Ibland är matlagning med vänner ett recept på katastrof, men det resulterar alltid i ett bra minne.
  • Om du använder ugnen eller matlagningsredskapen som inte hör till dig, var noga med att få tillåtelse.
  • Bild med titeln Gör en gyllene triangelkrets i Indien Steg 5
    4. Utforska! Om du reser till ett annat land eller stad, gå sedan till många olika arenor och sevärdheter. Begränsa inte ditt besök på köpcentra och restauranger. Fråga människor som bor i området för råd om vad du ska se och göra. Om du bor i din stad eller stad under sommaren, försök att närma dig ditt eget grannskap som om du var turist. Prova en ny restaurang, ta en promenad, eller gå någonstans du har aldrig varit.
  • Del 4 av 4:
    Avkopplande ensam
    1. Bilden med titeln Ha det roligt när du
    1. Titta på tv. Titta på din favorit TV-serie på YouTube eller Netflix. Sommaren är en utmärkt tid att komma ikapp på dina favoritprogram. Ibland kommer det lokala biblioteket också att erbjuda uthyrning av filmer eller tv-program, så fråga en bibliotekarie om dessa gratis hyresalternativ.
  • Bild med titeln Njut av att vara homeschooled steg 14
    2. Gör några skolarbete. Vissa människor har paket och papper från skolan som beror i slutet av sommaren. Om du är i humör att borsta upp på akademiker, gör skolarbete. Om du har ett sommarläsningspaket eller ett mattepaket, arbeta på det under sommaren. Du kommer att vara mer benägna att komma ihåg vad du lärde dig om du gör lite varje dag istället för att vänta till slutet.
  • Bild med titeln Njut av att vara homeschooled steg 12
    3. Läs en bok. Komma ikapp på din läsning under sommaren. Du kan kolla gratis böcker från ditt lokala bibliotek och förnya dem om du behöver mer tid att läsa. Bokhandlare kan erbjuda erbjudanden på böcker under sommarmånaderna också.
  • Bilden med titeln Ha det roligt när du
    4. Lär dig en ny färdighet. Du kan göra det genom att ta kurser online eller ta en veckoklass. Lägg till din kunskap genom att bli flytande på ett språk, ta en dansklass eller mastera ett musikinstrument. Prova yoga eller meditationsklasser om du vill arbeta med att anpassa ditt sinne, kropp och ande. Prova en kickboxing eller självförsvarskurs om du hellre skulle få din adrenalinracing.
  • Varningar

    Medan du njuter av utomhus under sommaren, använd Sunblock för att skydda din hud från skadliga ultravioletta strålar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande