Hur man är en workaholic

Ibland kan den normala 9 till 5 slipan bara få dig vad du behöver från din karriär. Om du är missnöjd med din framsteg, vill du tjäna mer pengar, eller vill börja bli märkt som ledare, ägna extra tid och energi till ditt arbete. Detta är ett surefire sätt att tjäna ett rykte som någon som arbetar på allvar, men du måste ta hand om att balansera ditt arbetsliv och personligt liv. Börja med steg 1 nedan för att lära dig hur du kommer fram på jobbet medan du bor säkert och sant.

Steg

Del 1 av 4:
Överskridande förväntningar
  1. Bild med titeln 1432775 1
1. Fråga om övertid. Det mest okomplicerade sättet att visa ett allvarligt engagemang för ditt arbete är att helt enkelt arbeta mer än den genomsnittliga medarbetaren. Även om vissa företag har politik mot att ge övertidstimmar till anställda, kommer många att låta dig göra det. Om ditt företag är mottagligt för tanken på dig som arbetar övertid, fråga din handledare om tillstånd direkt. Inte bara kommer det att visa din chef som du är villig att gå det allt viktiga extra steget för att få jobbet gjort, men det kommer också att ge dig en fin bump i din nästa lönecheck.
  • I Förenta staterna dikterar Fair Word Standards Act (FLSA) att anställda som arbetar mer än 40 timmar i en given vecka kommer att få minst en och en halv gånger deras baslön för de ytterligare arbetade timmarna. Även om enskilda stater kan ha lagar som skiljer sig, är berättigade medarbetare rättsligt berättigade till den federala en och en halv hastighet om det är högre än statlig lag tillåter.
  • Observera att övertid i allmänhet bara är ett alternativ för timmarna anställda-tjänstemän som inte nödvändigtvis får betalt mer för att arbeta längre timmar. Om du är provad kan du istället vilja fråga din handledare för en bonus för att utföra extra arbete.
  • Bild med titeln 1432775 2
    2. Driva nya projekt utan att bli frågad. Generellt, chefer och handledare älskar det När deras anställda tar på sig ytterligare ansvar utan att få veta att göra det. Gör så visar initiativ, intelligens och ambition. Om det körs korrekt kan det också göra livet enklare för din chef som kan tjäna dig själv och mer konkreta belöningar. Men när du följer nya projekt, var försiktig så att du inte överstiger din auktoritet eller skämmer andra anställda. Ditt mål är att vara ambitiöst - inte arrogant. Nedan är bara några idéer för att komma igång:
  • Presentera din chef med en rapport detaljering sätt som har gjort ditt arbete effektivare, föreslå sätt att använda dina idéer under hela arbetsplatsen.
  • Organisera och köra möten för att hjälpa dig att arbeta effektivt på andra projekt utan att störa din chef.
  • Brainstorm för att skapa en lista över strategier för att öka företagets vinst.
  • Organisera interna kontorshändelser (födelsedagsfester, helgdagar och så vidare).
  • Bild med titeln 1432775 3
    3. Engagera sig i arbetsplatsen. Det är mycket, mycket lättare att fungera effektivt om du har ett positivt förhållande med dina kollegor. Det innebär att man gör ett försök att ha vänliga, positiva interaktioner med alla regelbundet. Åtminstone bör du sträva efter att spendera måltider med dina medarbetare på de flesta dagar. Använd dessa möjligheter att lära känna dina medarbetare genom små samtal och vänlig konversation. Om du inte kan tänka på något att säga, kan du alltid fråga om maten de äter.
  • Om du tycker att du gillar att prata med dina medarbetare, kanske du vill bjuda in dem att spendera tid med dig utanför jobbet. Till exempel kan du bjuda in dem att få drycker med dig, för att spela ett golfspel (eller din föredragna sport) eller att besöka en ömsesidig bekantskap. Men om du inte ser dig själv är en nära vän till dina medarbetare, är det inte absolut nödvändigt.
  • Bild med titeln 1432775 4
    4. Avsluta projekt tidigt. Arbetet kan ofta verka som en lång kedja av hotande tidsfrister-dagliga arbetsuppgifter måste slutföras när du lämnar varje dag, mindre projekt måste vara färdiga i slutet av veckan, stora projekt måste vara färdiga i slutet av månad, och så vidare. Om du kan klara dig att slutföra ditt arbete tidigare än du är skyldig att, kommer du inte bara att göra ett bra intryck på dina överordnade, men du ger dig också en chans att ta på sig ytterligare ansvar, vilket kan i sin tur öka din profil på jobbet. När dina överordnade ger ut kampanjer, kommer de sannolikt att överväga de hårt arbetande, snabba anställda först. Se till att du är på toppen av sin lista genom att få ett rykte för att leverera högkvalitativt arbete med en snabb vändning.
  • Medan det är en bra idé att göra en vana att vända sig i projekt tidigt, var noga med att inte göra det här för mycket. Om du vänder dig i varje enskild projekt tidigt kan dina överordnade intrycket att de inte ger dig tillräckligt med att göra och kan öka din arbetsbelastning, vilket gör att du jobbar mer för samma lön. Om du kan, försök att fokusera på att bara de viktigaste, uppmärksamhet-gripande projekten.
  • Bild med titeln 1432775 5
    5. Konsekvent leverera mer än förväntat. Som nämnts ovan respekterar de flesta chefer och handledare hårt arbete, ambition och kreativitet. Om du vill komma vidare på jobbet är det knappast ett bättre sätt att göra det än genom att ge dina chefer mer än vad de förväntar sig. Att göra detta visar att du är seriös om ditt engagemang för ditt jobb och att du är en värdefull medarbetare som gör mer än andra som levererar vad som ställs. Men som när man försöker slutföra projekt tidigt måste du balansera din ambition med den verklighet som konsekvent arbetar extremt svårt kan vara enormt beskattning på kroppen och sinnet. Försök att reservera dina absolut bästa ansträngningar för viktiga projekt som sannolikt kommer att märkas och uppskattas. Nedan är bara några idéer:
  • Om du begärde att presentera en rapport om interna företagsdata, gör din egen oberoende forskning och extrapolera meningsfulla take-aways från dina resultat.
  • Om du blir ombedd att städa upp ett rörigt förråd, utveckla ditt eget system för att organisera objekten och skriva ut riktningar så att andra kan använda systemet.
  • Om försäljningsuppgifter för ditt företag glider, utveckla och testa dina egna försäljningstekniker, dela dem med dina medarbetare.
  • Bild med titeln 1432775 6
    6. Ta med ditt arbete hem med dig. När de flesta kommer hem från en lång dag på jobbet, är mer arbete det sista de har på sig. Men om du kan stå för att göra det, kan det ibland skilja dig från paketet. Detta kan vara i form av telekommunikation till möten från din hemdator, gör ytterligare forskning eller analys "läxa" För viktiga projekt, med viktiga affärsringar och mer.
  • Om du har en familj vill du undvika att göra alltför stora mängder arbete hemma. Medan en enda person kan komma undan med att göra mycket extra arbete hemma, kan en familjes åtaganden göra det svårt att ägna hela din uppmärksamhet åt ditt arbete när du är hemma. Undantaget till denna regel är naturligtvis om arten av ditt jobb kräver att du gör det mest eller allt ditt arbete hemifrån.
  • Del 2 av 4:
    Märkt
    1. Bild med titeln 1432775 7
    1. Klänning för framgång. Även om det finns gott om undantag från regeln, i allmänhet är människor lite grunda, särskilt om de känner dig i ett formellt företagskontext. Om du klär på ett seriöst, värdigt sätt, är människor (inklusive dina chefer och medarbetare) mer benägna att behandla dig allvarligt. Detta betyder inte nödvändigtvis att du behöver bära skräddarsydda kostymer för att arbeta varje dag dyrt är inte alltid bättre. Om du inte har pengar för en allvarligt högklassig garderob, är du förmodligen bättre att hålla fast med en av de prisvärda men ändå värdiga alternativen nedan:
    • För män - Det är svårt att gå fel med ett vanligt par khakis eller slacks och en blygsam klänningskjorta. För extra klass kanske du vill överväga att lägga till en jacka och ett slips. Om du arbetar på en ledig plats för företag (som en internetstart), kan du kanske komma undan med en outfit som informell som en t-shirt och shorts. Det är dock en bra tumregel att klä sig en station högre än din nuvarande position, som är klä på en par med den mest sartorial stilfulla av dina chefer "kollegor.
    • För kvinnor - En långärmad skjorta och kjolkombination fungerar bra i de flesta kontor. Konservativa klänningar är också ett bra alternativ. Passar och pantsuits är smarta val för jobb som kräver att du ska interagera med allmänheten. Medan casual jobb kan låta dig komma undan med en t-shirt och jeans, är det bäst att inte gå den rutten, eller gå upp ett hack med lite dressierklädsel.
  • Bild med titeln 1432775 8
    2. Värde vikten av allt du gör. Förutom att klä sig för att passa den del av en seriös, dedikerad medarbetare, vill du se till att din deportion också ger detta intryck. I viss utsträckning är andras åsikter av dig formad av din åsikt av dig själv. Således, behandla vad du än gör just nu som mycket viktigt är ett bra sätt att göra andra människor på kontoret inse att du är Viktig. Försök att anta följande vanor för att se till att människor tänker på dig som en oumbärlig medarbetare:
  • Gå snabbt och med syfte, även om du bara är på väg till kylaren för att få en drink med vatten.
  • Artikulera tydligt och självsäkert.
  • När du går förbi människor, hälsar dem varmt, men fortsätt att gå.
  • Sitt upp rakt i stolen när du är på ditt skrivbord.
  • Bild med titeln 1432775 9
    3. Var inte rädd för att uttrycka dina åsikter. För det mesta, om inte de har känsliga egos, uppskattar chefer att få feedback från sina anställda-positiva eller negativa. Att erbjuda dina åsikter ibland visar att du är engagerad i ditt jobb och att du bryr dig vad som händer med dig själv och till företaget. Beroende på företagets moral på din arbetsplats kan detta märkbart ställa dig bortsett från de flesta anställda. Nedan är några idéer för när och var det är lämpligt att uttrycka dig själv:
  • På företagets strategi möts, erbjuda idéer för hur företaget kan göra sig mer konkurrenskraftigt.
  • Fråga intelligenta frågor när du är osäker på hur du fortsätter i ditt arbete. Detta kan få dig att se särskilt bra ut om du gör det när andra verkar ovilliga att utgöra sina egna frågor (som under en besvärlig tystnad efter ett spänt möte).
  • Om du är missnöjd med någon aspekt av ditt jobb, prata med din handledare om att ändra det. Men inte förolämpad om du får en "Nej".
  • Bild med titeln 1432775 10
    4. Sök utmaningar. Att ta på sig nya ansvarsområden kan vara ganska utmanande, särskilt innan du har haft tid att anpassa sig till en ny roll. Om du framgångsrikt kan utföra dina nya uppgifter kommer du dock att belönas med erkännande, en viktigare position i ditt företag, och (möjligen) mer pengar. Men när det gäller att söka nya ansvarsområden, var noga med att övertrycka dig själv genom att bita av mer än du kan tugga. Se till att du kan hantera den extra arbetsbelastningen innan du tar på sig nya ansvarsområden eller du riskerar att behöva begära mindre arbete, som kan vara pinsamt på en professionell nivå.
  • Om det inte finns några uppenbara sätt att utöka ditt nuvarande ansvar på jobbet, försök att fråga din handledare direkt för fler ansvarsområden. Det finns en betydande chans att hon eller han kommer att kunna tilldela dig ytterligare arbete, och även om hon eller han inte kan märkas för att ta initiativet att be om det.
  • Bild med titeln 1432775 11
    5. Uppmärksamma dina ansträngningar. Om du arbetar hårt, förtjänar du att bli erkänd för det. Men i stojet och rörelsen på arbetsveckan kan bra jobb lätt gå obemärkt. Låt inte dina prestationer bli svepade under mattan. I stället leta efter ursäkter för att visa upp dina ansträngningar. Försök att få fram framgångsrika projekt på sätt som klargör att du är ansvarig för framgången utan att tyckas som en Braggart. Om du faktiskt har gjort ett bra jobb, behöver du inte vara generad genom att göra det. Nedan är bara några möjligheter där du kan få möjlighet att visa upp ditt bra arbete:
  • Om du har slutfört ett projekt och har inte fått mycket erkännande, försök dela det med andra via en grupp e-post. Du kan enkelt utgöra din e-post som enbart "hålla alla upp till fart" Meddelande samtidigt som du ser till att viktiga medarbetare och handledare ser ditt arbete.
  • Om du har slutfört ett projekt som är relevant för ett nytt projekt som diskuteras, ta upp ditt gamla arbete som ett exempel på hur man ska fortsätta eller som vägledning för nya arbetsområden att utforska.
  • Bild med titeln 1432775 12
    6. Var vänlig, men inte irreverent. Att ha en optimistisk attityd på arbetsplatsen är inte bara ett sätt att visas energisk och motiverad till andra, det är också ett sätt att hålla dina egna andar upp och göra dig en mer effektiv arbetare. Om du går ut ur ditt sätt att vara vänlig har du enklare tid att interagera med andra anställda och de kommer också att finna det lättare att arbeta med dig. Detta gör det lättare att samarbeta eller be om hjälp på projekt, vilket ökar din produktivitet. Slutligen är det värt att notera att du är mer benägna att få belöningar och kampanjer om du är gillad.
  • Medan du vill göra ett försök att vara vänlig, vill du hålla dig borta från Touchy Topics of Conversation och Racy Humor. Att få ett snabbt skratt är inte värt att sabotera dina ansträngningar genom att förolämpa en kollega eller visa brist på känslighet.
  • Del 3 av 4:
    Främja bra arbetsvanor
    1. Bild med titeln 1432775 13
    1. Eliminera distraktioner medan du arbetar. Det finns ingen anledning att spendera timmar och timmar på jobbet om du inte kan få något gjort när du arbetar. Se till att du är en produktiv arbetare genom att ta bort alla distraheringar som kan Sidetrack dina ansträngningar för att få ditt arbete gjort. Några idéer för att eliminera några av de vanligaste distraktionerna för arbetstagare är listade nedan:
    • Minska distraktionen av viloläge / chatter på arbetsplatsen med hjälp av hörlurar eller öronproppar eller flyttar till ett annat arbetsområde.
    • Tordigt berätta de ihärdiga konversationisterna att du är upptagen och kommer att kunna prata när du är klar. Alternativt, försök att placera ett tecken på ditt skrivbord eller arbetsområde artigt anmäla andra att inte störa dig.
    • Installera produktivitet tillägg och platsblockeringsprogram till din webbläsare för att kringgå tendensen att driva internetdirigeringar (spel, sociala medier och andra tidsavlopp).
  • Bild med titeln 1432775 14
    2. Ange ambitiösa (men realistiska) mål. Om du har problem med att vara motiverad att arbeta hårt, kan du besluta om ett visst mål och deadline hjälpa dig att komma ut ur arbetsdagen Doldrums och fokusera på uppgiften till hands. När du väljer mål, var ambitiös, men har ett fast grepp om vad du kan och inte kan uppnå i en viss tidsram. Ställa in mål som är utom räckhåll ställer in dig själv för misslyckande, vilket kan få dig att känna dig som en under-achiever. Det är troligt att inställning av mål för hög kommer att sluta skada din moral och göra det ännu svårare att vara motiverad på lång sikt.
  • Bild med titeln 1432775 15
    3. Bryta stora projekt ner i hanterbara delar. Ibland kan viktiga projekt tyckas så stora och skrämmande att det är svårt att berätta vart man ska börja. I dessa fall kan det vara till hjälp att fokusera på en liten men betydande aspekt av projektet och slutföra det här först. Att slutföra den här små delen av det större projektet ger dig en känsla av prestation som du kan använda för att bränna din motivation när du fortsätter till resten av projektet. Du kommer också att ha en uppfattning om vilka delar av projektet som sannolikt kommer att orsaka problem och kan därmed ägna sig åt mer ansträngning för dessa saker.
  • Om du till exempel har till uppgift att göra en halvtimmepresentation till en grupp av högnivåföretagets anställda, kanske du vill börja med att fokusera på att skapa en grundlig, detaljerad kontur. Även om konturen bara representerar en bråkdel av det arbete som behövs för att förbereda sig för presentationen, kan det göra resten av projektet enklare genom att styra din skapande av bilder, pratpunkter, och så vidare.
  • Bild med titeln 1432775 16
    4. Försök att inspirera storhet i andra. Ledarskap är en färdighet som är önskvärd i nästan alla yrken. Handledare letar efter anställda som har naturliga ledarskapsförmåga när de letar efter anställda att belöna. Visar ledarskap på jobbet kan få dig erkännande, viktigare ansvarsområden och till och med höjer och kampanjer. Att visa ledarskap, göra ett försök att hjälpa andra i sina uppgifter och att spara dina egna gruppprojekt. Som det noteras ovan vill du också se till att ditt ledarskap är erkänt genom att visa det till andra och ta upp det vid lämpliga möjligheter. Om du har ett rykte som ledare på din arbetsplats är det vanligtvis bara en fråga om tid innan du blir en faktisk ledare. Nedan är några möjligheter till ledarskap:
  • Dra nytta av möjligheterna att utbilda nya anställda och hjälpa dem att bekanta sig med sina uppgifter.
  • Designa ditt eget projekt, då med tillstånd från dina handledare, utnyttja andra anställda för att hjälpa dig att slutföra det.
  • Göra en punkt att leda diskussionen under gruppmöten som inte har någon utsedd ledare.
  • Del 4 av 4:
    Håll dig frisk och glad
    1. Bild med titeln 1432775 17
    1. Planera tid för pauser. Workaholics bör spendera mycket av sin tid, men de borde inte spendera varje sekund av deras dagsarbete. Tillfälliga raster laddar din kropp och sinne, så att du är så skarp som möjligt under hela dagen och ökar din långsiktiga produktivitet. Dessutom hjälper brytningar dig att hålla dig i gott humör, vilket kan vara en viktig del av att vara effektiv på jobbet, speciellt om du arbetar ansikte mot ansikte med kunder. Hoppa inte över dina raster för att klämma på några minuter av arbetet smartare, inte längre.
    • Det är värt att notera att du också kan vara lagligt skyldig att ta pauser. I Förenta staterna finns det några federala lagar som dikterar de typer av raster som en arbetsgivare är skyldig att tillhandahålla. Men statliga lagar varierar från stat till stat. Till exempel, i Kalifornien, måste anställda ta en 30-minuters måltidsavbrott om de arbetar i mer än fem timmar rakt om inte deras totala arbete för dagen är mindre än sex timmar.
  • Bild med titeln 1432775 18
    2. Fungerar inte under ledighet. Under semester, sjukdagar, lediga dagar och familjetid, försök att arbeta så lite som möjligt, om alls. De perioder där du är borta från jobbet är avsedda att låta dig ladda dina energireserver, återställa din attityd, lysa upp dina utsikter och återhämta sig från slipan av arbetet hårt. Medan ett visst arbete kan vara oundvikligt, ägna för mycket av din "av" Tiden till jobbet kommer att kortsluta de återställande fördelarna du kanske har fått.
  • För att säkerställa att du kan hålla dig fullt motiverad när du faktiskt är på jobbet, låt dig njuta av dina dagar helt arbetsfri.
  • Att hålla ditt schema klart under din tid kan innebära att du gör ytterligare arbete innan du lämnar. Om så är fallet, gör så mycket arbete som möjligt innan du är borta så att du kommer att kunna spendera så lite ansträngning som är oroande för jobbet som möjligt.
  • Bild med titeln 1432775 19
    3. Få gott om sömn. Nästan varje del av ett jobb är svårare om du inte är välupplevnad. Vistas fokuserade under möten, hålla reda på många projekt, och att ditt arbete blir gjort i tid kan vara utmanande när du inte har haft tillräcklig vila. För att undvika dessa problem, försök att få en hel natt sömn så ofta som möjligt (om inte varje natt). Att göra det gör det lättare för dig att vara fokuserad på ditt arbete när det verkligen räknas-på ditt jobb. Genom att hålla ditt immunsystem starkt minskar tillräcklig sömn också sannolikheten för att du måste ta ledig tid på jobbet på grund av sjukdom.
  • Även om allas biologiska behov är olika, är de flesta medicinska källor överens om att vuxna i allmänhet behöver någonstans i närheten av sju till nio timmars sömn regelbundet för optimal hälsa, humör och mental funktion.
  • Bild med titeln 1432775 20
    4. Upprätthålla intressen utanför arbetet. Även om arbetet borde vara ett stort fokus på ett arbetsförmedlings liv, borde det inte vara deras enda fokus. Att ha vänner och hobbyer utanför ditt arbetsliv kan hjälpa dig att hålla dig motiverad på jobbet genom att hålla dig från "slocknar" från rutinen av ditt jobb. Ännu viktigare är det ett sätt att berika ditt liv genom att öka både kvalitet och utbud av din upplevelse. Människor är inte definierade enbart av det arbete de slutar under sin livstid - de definieras också av de relationer de bildar, det roliga de har, och, mest speciellt den kärlek de delar och de minnen de skapar. Spendera inte hela ditt liv. Om du inte har något att arbeta för, vad är poängen?
  • Ibland har människor som ägnar större delen av sin energi till sitt arbete en svår att göra vänner utanför jobbet. Om det här är sant för dig, känner dig inte stressad, eftersom det inte är ovanligt bland woraholics. I sådana situationer kan du upptäcka att inskrivning i en singelklubb kan hjälpa dig att göra nya anslutningar på ett upptagen schema.
  • Bild med titeln 1432775 21
    5. Hitta mening i ditt jobb. Låt oss möta det - inte varje jobb är ett drömjobb. Ibland kan de saker vi gör för att stödja oss själva, mycket, väldigt annorlunda än de saker vi gillar att göra för att hitta personlig uppföljning. Men det är nästan alltid lättare att arbeta hårt om du kan hitta någon anledning att investera i ditt jobb emotionellt, även om anledningen är en liten. Leta efter aspekter av ditt jobb som ger dig tillfredsställelse, låter dig vara stolt över ditt arbete, eller göra världen till en bättre plats i något litet (men märkbart sätt).
  • Till exempel, om du har ett jobb som ofta beskrivs som relativt obetydlig som en kock på en snabbmatrestaurang, försök att fokusera på de positiva, tillfredsställande aspekterna av jobbet. Till exempel, i din position, är du ansvarig för att snabbt tillgodose hundratals upptagna, arbetande människor varje dag. Om du inte gör ett bra jobb kan du enkelt lägga några av dem i ett felaktigt humör, vilket kan påverka dem i andra delar av sitt liv. Å andra sidan, om du är stolt över ditt arbete och fokuserar på att göra ett bra jobb, kan du hjälpa dessa hundratals människor att tillfredsställa måltider, vilket i sin tur kan hjälpa dem att vara det bästa att de kan vara hemma och arbeta.
  • Bild med titeln 1432775 23
    6. Spendera tid med din familj eller betydande andra. Det här är något som många Workaholics kämpar för att göra och vissa misslyckas med att göra helt. Arbets / familjebalansen är en som ibland är svår att hantera även för personer som arbetar normal 40 timmar per vecka jobb. För personer som arbetar 70 timmar per vecka, kan slående rätt balans vara extremt utmanande. Men din familj är inte något som du bör försumma för att ägna extra tid att arbeta. I slutändan är kärleken till en lycklig familj mycket mer uppfyllande än de belöningar som erbjuds från ett krävande jobb. Om du befinner dig att debattera om du ska spendera några nätter varje vecka med din make och barn eller att arbeta extra långa timmar för att få den kampanj som du har varit ute, känner igen att dina prioriteringar är i ordning. Även Workaholics bör sträva efter att vara kärleksfulla makar och föräldrar, och ibland betyder det att det hyller arbetet för att göra tid för de saker som verkligen materia.
  • Bild med titeln 1432775 22
    7. Motivera dig själv. Precis som det är lättare att arbeta hårt om du kan hitta tillfredsställelse i ditt jobb är det också lättare att arbeta om du ger dig något att arbeta för. För några lyckliga människor är det en extremt tillfredsställande aktivitet i och av sig själv. Men för de flesta är det ofta något att göra helt enkelt för att stödja sig och sin familj. Under humled dagmark av arbete är det lätt att glömma slutet av ditt arbete. Påminner dig om orsaken till att du arbetar kan hjälpa dig att fokusera och sätta i den extra ansträngning som krävs för att komma framåt när det verkligen räknas.
  • Till exempel, om du arbetar för att stödja dina barn i ett jobb är du inte galen om, kan du hitta det till hjälp att placera några små bilder på dem i ditt bås eller arbetsområde. När du har svårt att motivera dig själv för att stanna sent eller ta ett extra projekt, titta på dessa bilder. De ger en praktisk påminnelse om exakt vad du hoppas uppnå genom att arbeta så hårt.
  • Tips

    Låt dina kunder och medarbetare veta att du alltid kommer att vara tillgänglig för deras behov.

    Varningar

    Det rekommenderas att du får åtta timmars sömn även om du känner att du kan gå med fyra.
  • Om din familj inte förstår så kan du ha problem hemma.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande