Hur man bestämmer om man arbetar hemma är för dig

Arbeta från hemmet har sagts vara "Framtidens sätt", ger anställda friheten att arbeta i en miljö som är bekväm för dem. Det finns många fördelar med att arbeta hemifrån, inklusive eliminering av pendling, ökad flexibilitet med timmar och förnyat fokus på produktivitet. Att arbeta hemifrån är dock inte för alla och kräver allvarlig övervägning innan du gör flytten till telekommunikation.

Steg

Del 1 av 3:
Utvärdera din ekonomi
  1. Bildbeteckningen blir en hypotekslånsofficer Steg 9
1. Ange realistiska förväntningar om ekonomi. Du bör sitta ner och gå över din ekonomi för att avgöra om arbetet hemifrån är ett ekonomiskt sund beslut. I vissa fall kommer det inte att bli någon förändring i din lön om du bara gör samma jobb hemifrån. Om du kommer att ta en betydande lönesänkning kan du göra en lista med sätt som du potentiellt kan ändra din livsstil för att passa din nya budget.
  • Bild med titeln Börja ett anställningsigenkänningsprogram Steg 7
    2
    Utveckla en budget. När du väl har alla dina finanser fram emot dig, kan det bli klart att arbetet hemifrån inte är genomförbart ur en finansiell synvinkel. Det kommer att vara till hjälp att utvärdera om du måste arbeta ett extra jobb ovanpå att arbeta hemifrån eller arbeta mer timmar för att motivera flytten. Att ha en budget kommer att klargöra om ditt liv dramatiskt förändras genom att arbeta hemma.
  • Inkludera alla dina nödvändiga kostnader som bostäder, verktyg, matvaror och andra regelbundna kostnader.
  • Det kan vara till hjälp att skapa ett kalkylblad och spåra dina utgifter och jämför det med vad du får tillgång till med din livsstilsförändring.
  • Bild med titeln Svar
    3. Diskutera ditt intresse för att arbeta hemifrån med någon som du litar på. Det kommer att vara till hjälp att ta sig tid att sitta ner med någon du litar på som en make, vän, handledare eller mentor, för att diskutera ditt intresse för att arbeta hemifrån. Du kommer sannolikt att behöva stöd och förståelse för din arbetsgivare, familj eller make och vänner om du bestämmer dig för att fortsätta med denna strävan.
  • Del 2 av 3:
    Hantera arbetsbelastningen
    1. Bild med titeln Bli en California Process Server Steg 6
    1. Skapa en plan som ska vara disciplinerad hemma. Anställda som arbetar hemifrån kan vara mer framgångsrika och produktiva än de som arbetar på kontoret, om de är disciplinerade och hålla sig till sitt arbete. Om du släcker, kommer du att sluta betala för det på lång sikt, speciellt om du arbetar för ett företag som spårar din produktivitet.
    • Börja med att skriva ner dina mål för arbete. Att skapa en lista kommer att hålla dig på spår och motiverad i en potentiellt distraherande miljö.
    • Undvik distraktioner genom att ladda ner tillägg för din webbläsare som blockerar sociala medier eller andra webbplatser som inte är arbetsrelaterade. Dessutom kan en app för din telefon som begränsar tid som spenderas på distraherande appar vara till hjälp för att hålla fokus.
  • Bild med titeln Bli en medicinsk teknologist steg 10
    2. Utvärdera om du är mycket motiverad och organiserad. Tanken att arbeta hemifrån är mycket attraktiv, men det kräver mycket engagemang och disciplin. Du måste vara passionerad om att arbeta hemifrån, förutom organiserad, motiverad och uppmärksam. Du kan ta en personlig inventering och göra en lista över de egenskaper du äger som hjälper dig att arbeta hemifrån.
  • Du kanske tycker att du måste arbeta med att vara mer organiserad genom att städa upp din arbetsyta och rensa huvudet.
  • Dessutom kan du behöva lägga ansträngning att kommunicera tydligt med ditt kontor genom att vara inloggad i en chatt med dina medarbetare eller hålla telefonen i närheten av några samtal som kan komma in.
  • Bild med titeln Svar
    3
    Tala med din chef eller chef om vad de letar efter i en avlägsen anställd. Det är troligt att du kommer att behöva kommunicera om ditt arbete oftare än om du var på kontoret. Bevisa för dem i ditt arbete som du är motiverad, pålitlig och kan prioritera. Se till att deras idé om en idealisk fjärransvarig är densamma som det du vill uppnå.
  • Du kan behöva ändra hur du kommunicerar med din arbetsgivare hela dagen, och det kommer att bli nödvändigt att känna till den här informationen så snart som möjligt så att du kan förbereda dig tillräckligt.
  • Bild med titeln Svar Mänskliga resursintervjufrågor Steg 11
    4. Bestäm om du är bekväm att vara ensam. Vissa människor tycker det är lätt att vara ensam, men om du är en extrovert eller du tycker om att vara social, kan den isolering som kommer med att arbeta hemifrån kanske inte vara något du kan tolerera. Tillbringa en träningsdag i ditt hem, få lite arbete gjort, och se om det är något du kan göra under långa perioder.
  • Del 3 av 3:
    Balansering och hem
    1. Bild med titeln vara en militär flickvän eller pojkvän Steg 6
    1. Bestäm om du har ett lugnt utrymme som du kan använda för att arbeta. Vissa människor behöver ett separat område som endast är avsedda att arbeta, och du bör överväga om det kommer att bli nödvändigt för dig. Utvärdera om du skulle kunna skära ut ett utrymme bara för att arbeta i ditt hem om det är viktigt för dig. Du kommer sannolikt att behöva ett privat och bekvämt område för att slutföra allt ditt nödvändiga arbete under dagen.
  • Bild med titeln ring ett möte för att beställa steg 7
    2. Planera ett arbetsschema. Detta hjälper dig att skapa en vanlig timmutin och ta din position så seriöst som du skulle ha något annat jobb. Du kan behöva filtrera dina samtal, berätta för familj och vänner att inte störa dig när du arbetar, och avböjer inbjudningar som är sociala under dina etablerade arbetstimmar. Du borde vara fast och disciplinerad med dina timmar och agera som om du verkligen är på kontoret under den här tiden.
  • Bild med titeln vara vänner med dina medarbetare Steg 13
    3. Se till att du får tid att ägna sig åt aktiviteter utanför jobbet. Medan det kan vara frestande att begå mycket tid att arbeta, särskilt när man arbetar hemifrån, är fritid viktigt för produktivitet. Planerar att ägna tid till en hobby, spendera tid med vänner, eller bara att ha tid att reflektera kommer att positivt påverka ditt personliga och arbetsliv.
  • Bild med titeln vara ledande på arbetsplatsen Steg 8
    4. Betygsätt hur viktigt att arbeta hemifrån är till din framgång. Det blir viktigt för dig att utvärdera om arbetet hemma hjälper dig att uppnå både dina personliga och professionella mål. Försök skriva ner en lista med skäl som du vill arbeta hemifrån. Fråga dig själv om dessa skäl kommer att fortsätta att motivera dig under en lång tid, och om de hjälper dig att uppnå dina personliga mål.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande