Hur man lagar mat med medicinsk marijuana

Medicinsk marihuana används för att behandla en mängd olika problem, inklusive kronisk smärta, barndoms epilepsi och muskelkontrollproblem. Medan konsumtion av cannabinoider ofta uppnås genom rökning, är det typiskt att äta medicinsk marijuana den föredragna metoden. Matlagning marijuana är dock inte så enkelt som att kasta pottlöv i din brownie mix. Du måste först skapa marijuana infunderade ingredienser. Matlagning med medicinsk marijuana är då så enkelt som att ersätta en marijuana infuserad ingrediens för en vanlig.

Steg

Metod 1 av 3:
Göra cannabis matolja
  1. Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 1
1. Välj din matoljebas. Marijuana är inte vattenlöslig. Det är fettlösligt vilket betyder att du behöver matoljor med högt fettinnehåll. Canola olja fungerar bra. Du kan också välja olivolja eller kokosnötolja. Emellertid har olivolja och kokosnötoljor lägre kokpunkter än canolaolja. Välj din bas beroende på din ansökan.
  • Om din sista maträttsrecept kräver en viss typ av olja, kan du överväga det eller en tillförlitlig ersättare som en lämplig oljebas.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 2
    2. Slipa din marijuana. Du vill börja med torr marijuana. Du kan välja att hålla fast med bara blommorna. Vissa människor kommer att använda alla delar av anläggningen. Tänk på att du vill spänna din olja senare. Försök att inte slipa din kruka så fin att det kommer att gå igenom din sil. En kaffekvarn eller matberedare kommer att fungera bra. Vänd inte din marijuana till pulver.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 3
    3. Blanda din olja och marijuana. Styrkan på din cannabis matolja kommer att variera från din blandning. Häll din olja i en långsam spis, dubbelkedja eller kastrull. Lägg till din markmarihuana och rör om. Se till att all din marijuana är täckt av olja.
  • Om du inte vet vilken blandning som ska fungera, börja med en blandning av två delar olja till en del marijuana i volym. Till exempel, blanda 2 koppar olja med 1 kopp markmarihuana eller 100 ml olja till 50 ml marijuana.
  • Bild med titeln Kock med medicinsk marijuana Steg 4
    4. Värm blandningen för att lösa cannabisen i oljan. Hur du värmer din blandning beror på vad du lagar mat i. Hur mycket du lagar mat kommer också att påverka din matlagningsmetod. Målet är att få din olja och krukblandning varm utan att bränna. Rör blandningen ofta. Du kan lägga lite vatten till blandningen för att undvika brännande.
  • Om du använder en långsam spis, lagar du blandningen på lågt i minst 6 timmar. Du kan förlänga det till tre dagar för en bättre infusion.
  • Om du använder en dubbelkedja, laga mat på lågt i 6-8 timmar. Åtta timmar ger dig en bättre infusion. Rör om ibland och håll ett nära öga på din vattennivå. Låt inte din dubbla pannan gå torr.
  • Om du använder en kastrull, lagar du på lågt utan mindre än 3 timmar. Rör ofta för att undvika brännande. Denna metod kommer att vara mest mottaglig för brännande.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 5
    5. Spänna oljan. Gör det här medan oljan fortfarande är varm för bästa resultat. Du kan spänna oljan med en trådfilter för att ta bort de större delarna av marijuana. Om du fortfarande har fasta ämnen vill du bli av med, spänna en andra gång genom en kaffefilm. Detta kommer att ta mycket tid så var försiktig och tålmodig. Du kanske vill göra små satser medan du fortsätter att simma blandningen.
  • Alternativt kan du göra din ansträngning genom cheesecloth. Använd flera lager för mer filtrering. Sätt din cheesecloth över toppen av en stor mixskål. Säkra sidorna med ett gummiband. Häll blandningen i skålen. Om du kan få cheesecloth är den här metoden ofta föredragen eftersom du kan filtrera mer åt gången än du kan med en kaffesfilter.
  • Om du bara har små kaffefilter, försök använda ett gummiband för skydd. Hitta ett högt glas och placera kaffetilen på toppen. Kopp toppen lite in i glaset. Använd ett gummiband runt toppen av glaset och över filterets kanter för att hålla filtret på plats.
  • Om du använder en glasbehållare för att hälla din heta olja, värm upp ditt glas först. Överväg att köra ditt glas under varmt vatten och sedan skålla varmt vatten i några minuter. Detta borde hålla glaset från att splittras från den intensiva värmen.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 6
    6. Förvara din olja för senare användning. När din olja har blivit ansträngd, lagra din olja i en ordentlig behållare med ett lufttät lock. Din olja kommer att förlora potens när den utsätts för syre. Det kommer att vara bra i ungefär två månader. Du kan förlänga hållbarheten längre genom att kyla det.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 7
    7. Ersätta din cannabis matolja för en del av ditt recepts krav. Din matolja kommer sannolikt att vara mycket potent. Du vill förmodligen inte ersätta all din matolja med marijuana infuserad olja. Försök att ersätta endast en liten del som halvvätska ounce eller mer tills du känner till styrkan på din olja.
  • Metod 2 av 3:
    Infusande smör med marijuana
    1. Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 8
    1. Värm en smörpanna. Använd låg värme för att smälta en pinne av saltat smör. Använd en kastrull med lock så det kan tillåtas att simma senare. Flytta smöret runt medan det smälter för att undvika bränning. Du kan öka mängden smör du gör genom att lägga till fler pinnar och markmarihuana i rätt proportioner.
    • Alternativt kan du använda en långsam spis för att laga ditt smör och marijuana. Med den här metoden, laga mat i 8-24 timmar omröring ibland.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 9
    2. Slipa din marijuana. För varje smör på smör behöver du minst en fjärdedel av en ounce av markkruka. Ta bort frön, löv och stjälkar och fokuserar på blomknopparna. Slipa den torkade blomknoppen i en kaffekvarn eller matberedare. Finer slipning kan göras med en mortel och pestle.
  • Om du är en medicinsk patient kanske du vill dubbla din dos för att säkerställa bättre resultat med mindre smör.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 10
    3. Simma blandningen. Lägg till din kvart ounce eller mer av finant cannabis till ditt smälta smör. Håll temperaturen vid låg. Rör jordkruka i smöret tills det är jämnt fördelat. Om smöret börjar bli för varmt, lägg till lite vatten för att minska temperaturen.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 11
    4. Spänn smöret och kyl. Välj en förvaringsbehållare för ditt smör. Täcka toppen med cheesecloth för spänning. Använd ett gummiband runt behållarens topp för att hålla cheesecloth på plats. Häll blandningen genom cheesecloth i behållaren. Krama de fasta ämnena för att få så mycket smör ut som möjligt. Förvara i en lufttät behållare i kylskåpet för senare användning.
  • Du kan också använda en trådmätare. Om du använde mindre finmald marijuana, kommer trådnätet att fånga de stora fasta bitarna. Krama fastämnena genom att trycka på dem med en metallsked för att få överflödigt smör från dem.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 12
    5. Ersätta ditt marijuana infused smör för vanligt smör. Till skillnad från oljor använder de flesta recepten små mängder smör för smak. Du kan ersätta hela receptbeloppet med marijuana smör. Om du upptäcker att du inte får den medicinska effekten, överväga att öka mängden marijuana per pinne med smör till en halv ounce. Alternativt kan du använda en annan metod för matlagning med marijuana.
  • Metod 3 av 3:
    Gör marijuana mjöl
    1. Bild med titeln Kock med medicinsk marijuana Steg 13
    1. Ta bort alla stammar och frön från marijuana knopparna. Knopparna och blommorna har de högsta koncentrationerna av cannabinoider finns i knopparna. Ta bort eventuella stammar eller frön och låt knopparna torka noggrant. Du behöver dem så torra som möjligt för att bilda pulver. Även en liten mängd fukt kan vara skillnaden mellan pulver och pasta.
  • Bild med titeln Kock med medicinsk marijuana Steg 14
    2. Slipa blommorna. Använd en matberedare med skarpa blad eller kaffekvarn. Målet är att göra ett fint pulver nästan som mjöl själv. Håll blandningen och slipningen tills du ser nästan allt är pulveriserat. Det kan ta lite tid.
  • Bild med titeln Kock med medicinsk marijuana Steg 15
    3. Sifta genom markblommorna för ojordade delar. Du kan upptäcka att du fortfarande har några unground delar. Använd en trådstrålare eller mjöl sivare över en skål för att separera marken och de unground. Du borde bara ha lite, om det är mycket, unground. Lägg åt skålen med marijuana mjöl för nu.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 16
    4. Rekrika de ojordade delarna. De unground delarna kvar i din sil måste upparbetas. Om du har en kaffekvarn, skicka dem igenom en andra gång. Om du inte får det resultat du hoppades på eller om du började med en matberedare, flytta de ojordade delarna till en mortel och pestle. Applicera tryck med morteln och "Vispa" de unground delarna för att producera den nödvändiga slipningen.
  • Du kan upptäcka att detta producerar den mest fina konsistensen för ditt mjöl. Om du inte är nöjd med utgången från din matprocessor eller kaffekvarn, prova mortel och pestle. Tänk på att detta kommer att kräva mycket armbågsfett. Men om du förstår med en kaffekvarn eller matberedare, bör det vara lättare.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 17
    5. Förvara din marijuana mjöl i en lufttät behållare. Marijuanaens styrka kommer att försämras genom oxidation om de inte lagras korrekt. Använd en lufttät behållare. Vakuumtätning fungerar också bra. Försök använda det samma dag eller inom 24 timmar. Förvara i en frys för långvarig lagring.
  • Bild med titeln kock med medicinsk marijuana Steg 18
    6. Ersätta ditt marijuana mjöl för en del av ditt recepts krav. Generellt tittar du på en 10% substitution men så mycket som 20% kan vara OK. Detta är särskilt sant för bakat bra som måste stiga som bröd. Till skillnad från att använda infuserad smör eller olja är marijuana mjöl en sann substitution. Marijuana mjöl handlar inte ganska lika som vanligt mjöl.
  • En alternativ lagringsmetod innefattar förblandning av ditt mjöl med vanligt bakmjöl. Förvara din blandning i en lufttät behållare men. Bara för att det blandas med vanligt mjöl betyder inte att det är skyddat från oxidation. Överväg att lagra endast förmätta delar i vakuumförseglade påsar i en frys för optimal användning.
  • Tips

    Sötta bakverk tenderar att fungera bäst, och brownies tenderar fortfarande att vara den mest populära marijuana matvaran.
  • Försök att inte använda för mycket marijuana när du gör matvaror. Den starka lukten kan övervaka smaken av maten, liksom skapa en dos högre än förväntat.
  • Marijuana är namnet för en klass av växter. Det finns många versioner av samma växt som ger olika effekter. Kontakta din medicinska marijuana distributör för vilken typ av marijuana kommer att fungera bäst med ditt medicinska tillstånd.
  • Varningar

    Även om marijuana är laglig i ditt tillstånd, antar inte att det är lagligt i omgivande stater eller lagligt för att du ska konsumera. Antag inte att brottsbekämpning inte hade någon befogenhet att arrestera dig för besittning. Även om förbrukningen i Förenta staterna kan vara laglig på statsnivå, är det fortfarande olagligt enligt federal lag. Dessutom finns starka bestämmelser på alla nivåer. Kontakta dina lokala brottsbekämpande tjänstemän för mer information om ditt områdes marijuanaregler.
  • Medicinsk marijuana ska administreras som alla läkemedel. Det bör endast göras under ledning av en läkare. Använd inte cannabinoider utan läkares samtycke för att undvika biverkningar.
  • Eftersom marijuana i mat tar längre tid att metabolisera, tar det längre tid att påverka dig. Förvänta dig att känna effekterna på cirka 30 minuter till en timme. Förvänta effekterna att vara längre än i jämförelse med rökning. Du får inte samma effekter på grund av skillnaderna i hur kroppen absorberar cannabinoiderna. Var försiktig så att du inte överdoser genom att äta när effekterna inte är lika starka som önskade.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande