Hur man blir en medicinsk transkriptionist hemifrån

Är ditt yttersta mål att arbeta hemifrån? Har du hört talas om medicinsk transkription och vill göra en start en ny karriär? Medicinsk transkription är ett perfekt sätt att ha en stabil karriär, med flexibiliteten att ställa in ditt eget schema och vara där för din familj. Men som en framtida medicinsk transkriptionist måste du inse att det inte händer över natten. Vissa medicinska anläggningar kräver sex månader på platsen innan du tillåter en medicinsk transkriptionist att arbeta hemifrån. Andra kan kräva erfarenhet innan du får ta ditt hem.

Steg

  1. Bild med titeln Bli en medicinsk transkriptionist från hemmet steg 1
1. Anmäl dig till en medicinsk transkriptionskola som erbjuder jobbhjälp - det finns medicinsk transkriptionsskolor som hjälper dig att hitta ett jobb när du avslutar din träning. Detta inkluderar att lära dig hur man skapar ett effektivt CV, genomföra en solid jobbintervju, avslöja jobbledningar och mer. Ge ditt jobb sök ett ben upp genom att välja en skola som går den extra milen för dig och ger jobbassistans.
  • Bild med titeln Bli en medicinsk transkriptionist från hemmet steg 2
    2. Gå med i en professionell förening - det här är ett utmärkt sätt att ansluta till andra medicinsk transkriptionspersonal. Att välja en förening, till exempel föreningen för sjukvårdsdokumentation integritet (AHDI), ger dig tillgång till andra yrkesverksamma på fältet. Du kan ta reda på först hand hur det är att arbeta som en medicinsk transkriptionist och till och med få en ledning på jobbmöjligheter.
  • Bilden med titeln Bli en medicinsk transkriptionist från hemmet steg 3
    3. Kontakta läkare i ditt område - om du verkligen vill veta vad läkare behöver för sina medicinska transkriptionister, kontakta dem och fråga spetsiga frågor. Lägger de ut sina medicinska transkriptionsjobb? Behöver de erfarenhet innan de låter ett medicinskt transkriptionistiskt arbete hemifrån? Detta är ett bra sätt att lära dig vad du behöver göra för att arbeta med läkare i ditt område.
  • Bild med titeln Bli en medicinsk transkriptionist från hemmet steg 4
    4. Undvik annonser lovande "Arbeta hemifrån" - Att bli en medicinsk transkriptionist tar arbete och engagemang. Du måste få din träning från en ackrediterad medicinsk transkriptionskola och sedan ta kontakt med läkare i ditt område. Din medicinska transkriptionskurs kan ta upp till 18 månader. Alla annonser som lovar ett snabbt sätt att starta din karriär eller inte kräva någon utbildning har inte dina bästa intresse och bör undvikas alla tillsammans.
  • Bild med titeln Bli en medicinsk transkriptionist från hemmet steg 5
    5. Få erfarenhet - efter att du har slutfört din medicinska transkriptionskurs, försök att få erfarenhet. Kontakta en lokal doktorsbyrå och kanske erbjuda att arbeta med rabatterat pris för den första månaden eller ordna att starta en praktikplats. Detta kan ge läkaren överkomligt medicinskt transkriptionsarbete och gör det möjligt för dig att få erfarenhet under ditt bälte - vilket leder till ditt idealiska arbetskontrolljobb.
  • Bildbeteckningen blir en medicinsk transkriptionist från hemmet steg 6
    6. Bli certifierad - ta extra steg och bli en certifierad medicinsk transkriptionist. Detta kan lägga till referenser till ditt CV och låta potentiella arbetsgivare veta att du är väldigt seriös om din medicinska transkriptionskarriär. När du letar efter ett jobb kan det verkligen få dig att sticka ut och ge dig en fördel på arbetsmarknaden.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ditt ultimata mål är att arbeta hemifrån som en medicinsk transkriptionist - och det här är ett mål som ligger inom räckhåll. Få din medicinsk transkriptionsträning och ta kontakt med läkare i ditt område. Du kanske behöver få lite upplevelse först, men det är möjligt att arbeta hemma i din karriär. Att veta verkligheten av den nödvändiga träningen och erfarenheten kommer att göra det lättare att planera för ditt arbetstillfälle. Det finns många sätt att du kan vara proaktiv när det gäller din medicinska transkriptionskarriär - Kom igång idag!
  • "Betydelsen av kvalitet och noggrann medicinsk transkription kan inte betonas tillräckligt. När du behandlar en patient är hans / hennes journaler källan för att bedöma den nuvarande situationen, besluta om behandlingens gång och också vidta uppföljningsåtgärder vid återfall eller utveckling av relaterade komplikationer."https: // shestartedit.Co / Medical-Transcriptionist /
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande