Hur man hanterar ett polispolipografintest

Ett polygrafiskt test är ett test som använder en maskin för att mäta svar från din kropp under en intervju, vanligtvis bestående av frågor om ditt förflutna. Att passera ett polygraphtest, även känt som ett "Lie Detector" -test, är ofta ett krav under förhandsgranskning för en karriär i brottsbekämpning. Testet mäter samtidigt flera fysiologiska svar, såsom andning av andning, puls och svettning, och registrerar dessa mätningar på grafpapper. Grafen visar vilka perioder av fysiologiskt svar sammanfaller med det ögonblick då en viss fråga ställdes. Ökat fysiologiskt svar och hög stress samtidigt som man besvarar en viss fråga, enligt teorin bakom testet, föreslår att undersökaren ligger. Tro på tillförlitligheten av PolyGraph Test, varierar dock.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå testet
  1. Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 1
1. Förstå de olika delarna av polygraph-utrustningen. Detta hjälper dig att uppskatta vad maskinen är och är inte kapabel. När du sätter dig ner för att ta provet, kommer du att vara försedd med blodtrycksmanschett, en pneumograf och två galvanometrar.
  • En galvanometer är en fingerplatta som placeras på fingrarna och det mäter hur mycket du svettar som ett resultat av stress.
  • En blodtrycksmanschett håller koll på ditt blodtryck. Blodtrycksmanschetten kommer att likna en som du kan ha erfarenhet av att besöka din läkare. När provet startar kommer den att fylla i luften och skapa ett tätt grepp runt armen, och när examen slutar, kommer undersökaren att lossa manschetten.Blodtrycksmanschetten mäter antalet slag eller pulser per minut som ditt blod producerar när det går genom din arm. När du blir mer nervös, kommer blodtrycksmanschetten att kommunicera större slag per minut till polygraph-maskinen.
  • En pneumograf är en uppsättning rör som placeras över bröstet och det mäter hur mycket luft du andas.
  • Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 2
    2. Vet att maskinen inte kan läsa ditt sinne. Det här kan vara något som undersökaren vill att du ska tro, men tro det, kommer det att öka chanserna att du kommer att göra dåligt på tentamen. Trots att det vanligen kallas en "lögndetektor" Test, en polygraph examen kan inte faktiskt visa sig bortom tvekan om att du ljuger. Det upptäcker snarare fysiologiska aktiviteter som ofta uppstår när någon ligger, på grund av den stress som ljuger är tänkt att producera. Mer specifikt detekterar maskinen:
  • Förändringar i din andning.
  • Svettkörtelaktivitet.
  • Kardiovaskulär aktivitet genom en blodtrycksmanschett eller liknande anordning.
  • I vissa fall, rörelse (e.g. nervös fidgeting) genom rörelsesensorer.
  • Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph-test Steg 3
    3. Förstå varför testet används. Polygrafen är inte 100% korrekt. Supporters av testet hävdar att det är ca 90% korrekt, medan kritiker tyder på att den här siffran är en överskattning av maskinens förmåga. Observera att eftersom maskinen är allmänt accepterad för att vara fallbar, används den inte typiskt i straffrättsliga förfaranden. Faktum är att de flesta stater är överens om att resultaten inte är tillåtliga i domstol. Några anledningar Testet används som en del av screening före anställning är:
  • Polygrafer främjar sanning-berättande. Eftersom polygrafiska test ofta är skrämmande, uppmuntrar de undersökaren att avslöja eventuella fakta som annars skulle kunna leda till att testet misslyckas.
  • Polygrafiska test avskräcker oönskade sökande. Människor som kan dölja något viktigt som kan göra dem en otillförlitlig polis kommer att vara mindre benägna att ansöka om jobbet eftersom de vet att de kommer att bli föremål för en polygraf.
  • PolyGraph Examination är ett snabbt och effektivt sätt att samla bakgrundsinformation.
  • Del 2 av 3:
    Förberedelser för testet
    1. Bild med titeln Deal med ett Polis PolyGraph Test Steg 4
    1. Sova och äta normalt före tentamen. Få en vilsam sömn natten före tentamen. Att vara väl vilad och avslappnad hjälper dig att vara lugn och konsekvent under provet, öka dina odds att passera. Hoppa inte över frukost morgonen av provet eller på annat sätt avvika från ditt normala ätmönster. Att hålla fast vid din rutin hjälper din kropp att fungera normalt och minska risken för fel på testet.
  • Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 5
    2. Undvik att ta medicin för att lugna dig ner. Du kan tro att du tar en bra idé, men de med år av erfarenhet av polygrafen föreslår att det inte är en bra idé.Det beror på att anti-ångestmedicin kan påverka din hjärtfrekvens och andas och därigenom producera felaktiga resultat. Undersökaren kommer sannolikt att fråga dig om du har tagit något läkemedel eller alkohol. Om du känner dig sjuk och behöver ta medicinering (e.g. kall medicinering), sedan överväga att omplacera ditt test.
  • Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 6
    3. Behandla testet som en arbetsintervju. Gör de flesta saker du skulle göra för en intervju intervju. Det betyder att du ska klä konsumt och lämpligt. Bära en kostym om du har ett, om inte, försök att klä dig så formellt som möjligt, till exempel genom att ha på sig en klänningskjorta och byxor. Dyker upp med gott om tid att spara före provet (minst 30 minuter före provet).
  • Slå av din telefon innan du går in i testet.
  • Bära en undertröja för att absorbera svett, eftersom du kan förvänta dig att svepa under testet.
  • Förvänta dig att vara nervös och vet att det är helt normalt att känna sig nervös före testet. Försök dock bäst att koppla av så mycket som möjligt före och under testet.
  • Del 3 av 3:
    Tar testet
    1. Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 7
    1. Ta pretest intervju. Vanligtvis kommer du att bli ombedd att ta en 20 till 30 minuters intervju, med fokus på de områden du kommer att bli ombedd om under polygrafiska examen. Du kan också bli ombedd att fylla i ett formulär som ger bakgrundsinformation före polygrafiken.
    • Dessa frågor kommer att fokusera på din tidigare anställning, körrekord, narkotikamissbruk och kriminell historia.
    • Examinatorn kommer att förklara processen i polygrafiska testet till dig på ett sådant sätt att testets tillförlitlighet och precision är. Målet här är att placera sanningsenliga ämnen, samtidigt som det ökar andel av något ämne med något att dölja.
    • Var ärlig och komplett på denna pretest. Underlåtenhet att göra det kommer bara att ge dig anledning att ligga under polygrafen. Om dessa lögner upptäcks kommer det att skapa misstankar från de som gör att de anställer besluten i avdelningen, och sanningen kan inte så illa som din potentiella arbetsgivare kan föreställa sig att det är om ditt svar uppstår på testet som omtänksamt.
    • Till exempel, om du försökte marijuana några gånger på college, är det bättre att erkänna detta under pretest än att svara "Nej" Till frågan "Har du någonsin använt olagliga droger" Under den faktiska polygrafen och har det detekterat som osann. Detta kan föreslå till examinator att du gömmer ett mycket svårare narkotikaproblem.
  • Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 8
    2. Förbli lugn eftersom maskinen är ansluten. För många människor är det som är anslutna till polygraftermaskinen den del av denna process som producerar den mest ångest. Håll din coola som sensorerna är fästa på din kropp. Här är vad du kan förvänta dig:
  • Korrugerade gummi rör eller elektroniska sensorer kommer att fästas på bukområdet.
  • Två små metallplattor eller elektroder kommer att fästas på fingrarna.
  • En blodtrycksmuff kommer att placeras runt armen.
  • Alla dessa sensorer kommer att fästas på polygraftermaskinen, som förmodligen kommer att anslutas till en bärbar dator som visar resultaten.
  • Bild med titeln Deal med ett Police PolyGraph Test Steg 9
    3. Gör provet. Efter en serie av "kontrollera" frågor, du får den faktiska tentamen. Igen, håll dig cool och vara sanningsenlig.
  • Kontrollfrågorna är avsedda att fastställa baslinjer för hur du svarar på frågor som du svarar på sanningsenligt mot de som kan provocera ångest eftersom du svarar oärligt.
  • Till exempel kommer du förmodligen att ställas några väldigt enkla frågor som ingen skulle ha någon anledning att ljuga om, följt av några frågor som du är inriktad på att svara otroligt. Undersökaren noterar hur din kropp svarar på var och en.
  • Frågor under tentamen kommer att fokusera på samma ämnen som pretest: kriminell verksamhet, tidigare anställning, narkotikamissbruk mm. Du bör också förvänta dig att bli frågad i slutet av processen om du medvetet ljög på någon fråga.
  • Undersökaren kan försöka provocera dig att säga något som strider mot din pretest, eventuellt genom att försöka visa sig sympatisk eller vänlig. Vad du än gör, avslöja inte något som skadar examinator som inte avslöjades i pretestet. Inkonsekvenser kommer att höja röda flaggor.
  • Om du har besvarat pretestfrågorna ärligt och fullständigt, borde du inte vara angelägen om under den faktiska tentamen.
  • Bild med titeln Deal med ett Polis PolyGraph Test Steg 10
    4. Vänta på dina resultat. När du har slutfört ditt test är allt du kan göra vänta på dina resultat. Ett par saker att komma ihåg när du väntar:
  • Brottsbekämpande organ förväntar sig inte att du har haft ett perfekt liv. En mindre överträdelse, som att ha rökt en liten mängd marijuana som en ung person, är osannolikt att diskvalificera dig, så länge du har varit rättvist om det.
  • Mostpolygraph Exams kommer tillbaka med en eller två "blips" som föreslår otruthful svar. På grund av detta ges sökanden ofta fördelen av tvivel. Det förstås hos de flesta polisavdelningar som polygrafen är ett felaktigt test, och du brukar inte diskvalificeras för ett eller två svar som registreras som osannolik.
  • Tips

    Examinator kan fråga om det finns något annat att lägga till i ditt bakgrundspaket som du har minns sedan din intervju. De kommer att förstå att du inte alltid kan komma ihåg allt och du kan lägga till något annat om det behövs.
  • Under hela processen gör du bäst för att vara lugn och avslappnad. Om du håller din coola och håller dig till de (förhoppningsvis sanningsenliga) svaren du gav på pretestet, borde du göra bra.
  • I vissa fall, om du har ett eller två svar som kommer tillbaka som potentiellt otruthful, kan du få möjlighet att förklara dig själv. Om du har en tillfredsställande förklaring är det troligt att detta kommer att beaktas.
  • Varningar

    Var sanningsenlig i alla brottsbekämpande jobbansökningar. Även om en lögn inte är avtäckt av polygrafiken, kan du fortfarande förlora ditt jobb om det är avtäckt senare.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande