Hur man agerar högt

Vad gör du när du har blivit gjuten i rollen som en stoner men du har aldrig gått högt från marijuana? När allt kommer omkring vill du ge en övertygande prestanda. För att förbereda sig för en roll som du måste agera, finns det vissa steg för att dra av prestanda, börja med forskning. Om du också kommer in i karaktär och mästare olika stoner beteenden, kommer du enkelt att dra av delen.

Steg

Del 1 av 3:
Mastering av höga beteenden
  1. Bild med titeln ACT HIGH STEP 1
1. Mästare zoned-out stare. Människor som är höga lata ofta, och tittar på världen runt dem genom halvt slutna lock. För att perfekta den dazed och halvma som sover, släcka din käke och lura ditt huvud något till ena sidan.
  • Människor som röker eller konsumerar marijuana går ofta vilse i sina tankar och är lätt distraherade. Att verkligen visa att du har zonat ut, agera som om du tänker på något helt irrelevant till din omgivning. På det sättet kan du bättre agera som om du är fristående från verkligheten.
  • Du kan också uttrycka dina slumpmässiga tankar eller insikt mot dem som finns omkring dig så att du verkligen kan skildra det faktum att du har zonat ut. Försök att ta upp ett ämne, slumpmässigt faktum, eller insikt som inte har något att göra med konversationen till hands. Agera som om du har upptäckt något om dig själv eller din omgivning som redan är mycket uppenbart.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 2
    2. Sakta din reaktionstid. Människor som är höga från marijuana har försenat svar, sotry för att svara på allt långsammare än vanligt. Låt den bollen slå dig i ansiktet och göra saker som om hela världen rörde sig i slow motion. Om du måste sitta, stå eller flytta, var noga med att göra så långsamt och langualt.
  • Gör det här autentiskt - inte agera som om du är i en video som har minskat. I huvudsak vill du bara att det verkar som om det tar dig längre att tänka på saker och att göra rörelser än det borde eller normalt skulle.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 3
    3. Giggle mer än vanligt. Ett tecken på att vara hög är ökat giggling eller skratt, vanligtvis för liten eller ingen anledning. Om någon gör något roligt, försök att skratta eller fnissa hårdare än du normalt skulle. Fnissar på saker som inte är vanligtvis mycket roliga, och agera som om du inte kan sluta skratta.
  • Potte gör ofta att människor känner sig lyckligare och mer fri först, så giggling och skrattar över varje liten sak kommer att hjälpa till att visa att du är avslappnad och sorglös.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 4
    4. Fake The Munchies. Människor utvecklar ofta växande aptit efter att de använder marijuana. Föreställ dig att du inte har ätit något annat än sallad för den senaste månaden, och du har just satt fot i en mat fristad där du kan äta allt du kan få händerna på. Den känslan är känd i Stoner World som Munchies.
  • Näring är sällan en oro för någon som är hög och har munchiesna. Efter att ha använt marijuana kommer en person ofta att sluka den mest skräp och kombinera de craziest concoctions som är tillgängliga.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 5
    5. Visa röda ögon och dilaterade elever. Människor som är höga från marijuana har ofta röda ögon och bär ögondroppar för att motverka rodnad eller slitglasögon. Om du verkligen vill se ut som om du har rökt pott, hitta några kreativa sätt att få rodnad till dina ögon. Försök att stanna i mörkare tända områden så att dina elever ser mer dilated.
  • Om du vill efterlikna röda ögon för så kort tid, gnugga dina ögon för lite. Då, bära runt några ögonväxter att agera som om du försöker motverka rodnaden. Du kan också ta ett par solglasögon med dig och sätta dem på när du är runt människor, att agera som om du försöker dölja din rodnad.
  • Du kan också skapa ögonrödhet genom att minska din sömn. Marijuana användare är ofta benägna att dåsighet ändå, så att bli mindre sömn än vanligt kommer att öka rodnad i dina ögon och hjälpa dig att spela rollen bättre. Du kan också hitta några kontaktlinser som är färgade för att se ut som om du har ögonrödhet.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 6
    6. Bli olycka benägen. Precis som de påverkar en full person, gör dålig samordning och dom en hög person som är utsatt för olyckor. Eftersom du kan bli frånvarande och vårdslös medan hög, kommer du ofta felaktigt att uppskatta dina möjligheter och orsaka olyckor. Du kan röra upp saker ännu värre ju mer du försöker vara försiktig, vilket gör att en katastrof leder till en annan och nästa efter det.
  • Till exempel, medan du agerar högt kan du hitta det svårt att hälla en kopp kaffe. Du kan stänka varmt kaffe på din hand, vilket gör att du stöter på koppen av bordet. Koppen krossar på golvet, och samtidigt som du försöker städa upp roten skär du fingret, och så vidare och så vidare.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 7
    7. Utveckla kortvarig minnesförlust. Ibland när människor är höga, lider de av kortvarig minnesförlust. En hög person kan börja en historia eller till och med en mening och glömma vad de sa halvvägs genom. Glömska kan också orsaka en hög person att komma in i ett rum och glömma vad de är där för.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 8
    8. Perfekt din fascinerade stirra. När människor är höga blir de ofta fascinerade med slumpmässiga föremål eller rörelser. Efter att en person använder marijuana kan de plötsligt börja stirra tomt i händerna på en klocka, en droppande kran eller en spinntakfläkt. Eventuella repetitiva rörelser tenderar att fånga ögat av en stoner.
  • Precis som den zonade ut stirra, kommer den fascinerade stjärnan från det faktum att du är distraherad av något. Medan den zonade ut stirra betyder att du är vilse i dina tankar, visar den fascinerade stjärnan att något i din omgivning plötsligt har nått ditt intresse. Välj ett objekt runt dig som rör sig och stirrar på det länge, tills folk börjar märka.
  • Tecknade är också fascinerande till höga människor. Oavsett om det är, "Simpsons," Bugs kanin eller Mickey Mouse på skärmen, Stoners kommer att stirra intensivt på TV: n och skrattar på slumpmässiga scener.
  • Del 2 av 3:
    Komma i karaktär
    1. Bild med titeln ACT HIGH STEP 9
    1. Ta på sig personen hos en hög person i ditt vardag. Mastering en roll innebär mycket mer än att repetera linjer. Att verkligen kunna lura människor, måste du träna att vara hög ofta. Tillbringa en hel dag som agerar högt och se till att du tränar när du är runt människor.
    • Använd alla tekniker för att mastera höga beteenden i din dag. Om du är runt någon som vet att du bara spelar en del, be dem att titta på dig och ge dig råd efteråt. Se till att du har någon som kan berömma eller kritisera din prestanda efteråt, så du vet om du gör ett övertygande jobb.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 10
    2. Skriv en bio för din karaktär. Fyll i blankorna som lämnas av författaren, och skriv en bio baserad på din karaktärs kända egenskaper och erfarna. Föreställ dig hur karaktären skulle klä, hur han eller hon skulle prata, tänka och agera baserat på de biografiska egenskaperna. Det kan hjälpa dig att fungera bättre, för att du får en viss karaktär att gå av.
  • Olika människor har också olika reaktioner på potten. Om du spelar en specifik roll, se till att du förstår hur den karaktären svarar på marijuana. Vissa människor kan vara mer sorglösa och giggly, medan andra kan uppleva ökad hjärtfrekvens, ångest eller avvikelse som leder till depression. Medan det verkar som marihuana visas alltid som det lyckliga drogen, det är inte alltid sant.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 11
    3. Improvisera en historia. Öva att komma in i det höga tecknet genom att spela med en partner, vilket bara gör en eller några linjer i taget. Det spelar ingen roll om historien leder dig, den viktiga delen är att du agerar högt hela tiden, enligt Bio skrev du tidigare om din karaktär.
  • Be din vän att berätta när du har brutit karaktär eller när det verkar helt ställt. En del av en prestation innebär att manövrerar linjer och tar flera gånger, så om du måste repetera samma linjer är flera gånger inte avskräckta.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 12
    4. Spela ett kortspel i karaktär. Underhålla dig själv medan du övar för en marijuana-användare genom att spela ett spel medan du agerar högt. De aktiviteter som är inblandade i ett kortspel är överflödiga, men sporadiska nog att utmana dina färdigheter och förmåga att fortsätta agera högt.
  • Inte bara kan du träna skådespela med ett kortspel, men du kan förbereda dig för en audition på samma sätt. Både sociala och ensamma spel av kort kommer att hålla dig från att försöka för hårt, samtidigt som du hjälper till i rätt känslomässiga sammanhang.
  • Del 3 av 3:
    Undersöker rollen
    1. Bild med titeln ACT HIGH STEP 13
    1. Titta på relevanta exempel på thespians som är höga för en roll. Det bästa sättet att lära sig att agera hög är att titta på andra aktörer gör det. Massor av filmer och tv-program avbildar marijuana-användare, och du kan lära dig mycket genom att titta på erfarna aktörers skildringar.
    • Om du förbereder dig för en komisk roll, titta på filmer som, "Upp i rök," "Halvbakad" eller "Dude, var är min bil?"
    • För att förbereda sig för en mer dramatisk roll, titta på exempel på marijuana-användare i filmer som "Omtöcknad och förvirrad," "Frukostklubben" eller "Blåsa."
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 14
    2. Prata med andra om sina erfarenheter medan de är höga. Även om du inte använder marijuana, är chansen att du känner någon som antingen gör eller gjorde tidigare. Förklara för den person du förbereder dig för en dramatisk roll och ställer frågor om hans eller hennes erfarenheter.
  • Du kan uppnå en ännu bättre förståelse för din väns minnen genom att fråga honom eller henne att reenact sina erfarenheter snarare än att bara beskriva dem.
  • Du kan bäst förbereda dig för att agera högt genom att spela in dina sessioner. Varje gång du talar med en person om deras minnen av att vara hög, registrera diskussionen. Du kommer att få ett ännu bättre grepp om beteenden genom att titta på sessionerna flera gånger.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 15
    3. Titta på andra rökmarihuana. Om du bor på en plats där marijuanaanvändning är laglig, kan du se hur man agerar hög förstahand genom att titta på andra röka växten eller ta det genom edibles. Var uppmärksam på deras mannerisms, handlingar, talmönster och beteenden.
  • Bild med titeln ACT HIGH STEP 16
    4. Prova lite marijuana. Om du bor i ett område där rökning marijuana är laglig, kan du alltid dra av personlig erfarenhet genom att prova några för dig själv. Bara prova en liten mängd om du inte är en erfaren rökare.
  • Du kan använda marijuana på olika sätt, inklusive att röka det eller intag det i krukmör, brownies, godis och en mängd andra edibles.
  • Förbered dig för din roll genom att hålla en anteckningsbok under din höga erfarenhet för att senare komma ihåg dina tankar medan de är höga och genom att spela in sessionen för att senare titta på dina beteenden och mannerisms.
  • Tänk på att marijuana kan ha farliga biverkningar. Eftersom det saktar din reaktionstid, undvik att köra bil eller göra aktivitet som kan fara medan du påverkas av drogen. Marijuana effekter brukar slita av efter tre till fyra timmar, så ge dig själv lite tid att uppleva drogen innan du försöker gå ut i allmänheten. Vet att marijuana också ökar din hjärtfrekvens, så om du redan har risk för hjärtinfarkt, undviker du att använda marijuana helt och hållet.
  • Tips

    Den som är en sann rökare av cannabis kan se rätt genom din charade.
  • Försök att införliva en liten bit av alla steg i din handling så att du är väldigt övertygande.
  • En annan sak du kan göra för att agera hög är att sätta chapstick på dina ögonlock
  • Varningar

    Medvetet agerar hög bör sparas för att agera roller, inte vardagslivet. Marijuana är bara laglig i någon form i 23 av 50 U.S. Stater och distriktet Columbia.

    Saker du behöver

    • Sortiment av snacks
    • Ögondroppar
    • Skådespelsfärdigheter
    • Filmer som visar marijuana användning (valfritt)
    • Potrökande vänner eller familj (tillval)
    • Videobandspelare (valfritt)
    • Kortdäck (valfritt)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande