Hur man är en medicinsk transkriptionist

Medicinsk transkriptionist eller sjukvårdsdokumentation specialister, lyssna på inspelad diktering från läkare och översätta dem till skriftliga rapporter. Medicinsk transkription är ett flexibelt jobb. Det erbjuder möjligheten att arbeta i en strukturerad kontorsmiljö eller hemifrån. Det finns inga formella krav för att bli en medicinsk transkriptionsare än ett gymnasiet diplom. Utbildning utöver gymnasiet och certifieringsutbildning kan dock göra dig till en mer konkurrenskraftig jobbkandidat.

Steg

Del 1 av 2:
Slutföra din utbildning och utbildning
  1. Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 1
1. Tjäna ditt gymnasiet diplom eller GED. Ett gymnasiet diplom eller GED är det enda formella kravet för att bli en medicinsk transkriptionist. Om du är en vuxen utan ett gymnasiet diplom, kan du ta ett test till Tjäna din GED.
  • De flesta stater kräver att du är minst sexton år innan du kan ta GED.
  • Du kan ta GED utan att delta i klasser först, men det hjälper till att granska materialet innan du tar provet. Det finns många tillgängliga online-resurser, och nästan varje stad erbjuder GED-klasser.
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 2
    2. Bedöm din typhastighet. Som en medicinsk transkriptionist kommer det mesta av din tid att spenderas på läkarnas diktering och transkribera den informationen i skriftlig form. Du måste kunna hålla en bra typhastighet när du transkriberar. Men du behöver inte vara den snabbaste typisten i världen. Fyrtiofem ord per minut är en hastighet som gör det möjligt för dig att skriva och noggrant.
  • Du kan testa din typhastighet på olika webbplatser.
  • Om du är en mycket långsam typist, bör du överväga att ta en online-typskurs till Öka din hastighet.
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 3
    3. Tjäna en Associates examen eller certifikat i medicinsk transkription. Du behöver inte mer än en gymnasieutbildning för att bli en medicinsk transkriptionist. Men ytterligare utbildning i medicinsk transkription hjälper dig att lära dig den medicinska terminologin som är en del av jobbet. Det kommer också att ge dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.
  • Föreningen för Healthcare Documentation Integrity listar godkända medicinska transkriptionsprogram.
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 4
    4. Välj dina referenser. Detta är inte ett nödvändigt steg, men att få credentialed kommer att ge dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden. Det finns två certifieringar tillgängliga för medicinsk transkriptionist: Registered Healthcare Documentation Specialist (RhDS) och Certified Healthcare Documentation Specialist (CHDS). RHDS-certifieringen är tillgänglig för medicinsk transkriptionist som bara börjar i sin karriär. Tjäna CHDS-certifieringen kräver två års erfarenhet.
  • Båda certifieringarna erbjuds genom föreningen för sjukvårdsdokumentation integritet (AHDI).
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transkriptionist steg 5
    5. Gör provet. RhDs och CHDS-tentamen erbjuds på olika centra i hela USA. Du kan också ta testet online.
  • RHDS-examen testar din grundläggande kunskap om medicinsk terminologi, liksom dina engelska förmågor, inklusive grammatik och skiljetecken. CHDS-tentamen kommer att testa avancerad kunskap om medicinsk terminologi, liksom din förmåga att utnyttja professionella referensmaterial.
  • Ahdi erbjuder förberedelsematerial på deras hemsida.
  • Del 2 av 2:
    Välja din arbetsmiljö
    1. Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 6
    1. Arbeta på en läkares kontor. Sjukhus, kliniker och läkares kontor Medarbetare Medicinska Transcriptionists att arbeta på plats. Det bästa sättet att hitta jobböppningar är att göra en lista över sjukhus och läkares kontor i ditt område och kalla dem. Du kan också använda webbplatser som craigslist och monster.com.
    • Om du arbetar på en läkares kontor kan du få ytterligare administrativa uppgifter som schemaläggning av möten och telefonsvarare.
    • Var professionell när du ringer läkarens kontor. Till exempel kan du säga "Jag är en registrerad sjukvårdsdokumentation specialist och jag ville erbjuda mina tjänster till ditt kontor."
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 7
    2. Arbeta i ett tredjeparts transkriptionstjänstkontor. Transkriptionstjänster från tredje part är körd på plats från sjukhus och läkares kontor. De tenderar att ha en mer traditionell kontorsliknande atmosfär där du kommer att arbeta i en bås omgiven av andra medicinska transkriptionist. Om du gillar en strukturerad nio-fem miljö, kan det vara för en tredjeparts transkriptionstjänst för dig.
  • Det här alternativet kommer att kräva att du är på jobbet för angivna timmar varje dag.
  • Du kan hitta transkriptionstjänster jobbposter på webbplatser som Craigslist, Monster.com, och faktiskt.com.
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 8
    3. Arbeta hemifrån. En av fördelarna med att bli en medicinsk transkriptionist är att många läkares och sjukhus tillåter dig att arbeta hemifrån. Det här alternativet ger dig mest flexibilitet eftersom du kan göra egna timmar.
  • Att arbeta hemifrån kommer att kräva att du köper din egen utrustning. Du behöver en bra dator med en internetanslutning, en fotpedal- och transkriptionsprogram, en plats att arbeta.
  • Fotpedaler gör att du kan starta och stoppa inspelningarna du transkriberar utan att behöva lyfta händerna från tangentbordet. Du kan köpa fotpedaler och motsvarande transkriptionsprogram online på butiker som Amazon.com, eller du kan hitta dem på butiker som officemax.
  • Om ditt mål är att arbeta hemifrån, se till att ange detta när du ringer läkarens kontor. Till exempel kan du säga, "Jag är en hembaserad medicinsk transkriptionist och jag vill lägga till i min klientlista."
  • Bild med titeln vara ett medicinskt transcriptionist steg 9
    4. Ansök om positioner. Oavsett om du arbetar på en läkares kontor, för en tredjeparts transkriptionstjänst, eller hemifrån, måste du ansöka om jobbet. De flesta arbetsgivare kommer att be om en kopia av ditt CV, samt bevis på alla utbildning eller certifieringar du kan ha.
  • Gör ditt CV mer attraktivt för arbetsgivare genom att betona transkriptionsrelaterade färdigheter från dina tidigare jobb.
  • Om du frågade hur din tidigare erfarenhet gäller jobben med en medicinsk transkriptionist, kanske du säger, "Jag arbetade tidigare i kundtjänst, där jag spenderade mycket tid på att lyssna på människor och skriva anteckningar på en dator. Detta arbete förberedde mig för den multitasking som krävs av en medicinsk transkriptionist."
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande