Hur man daterar en rik man

Du har aldrig daterat en rik man tidigare, och är nervös om hur man passar in i sin livsstil. Hur kan du ha ett meningsfullt förhållande utan att känna sig ute av plats, och få din man att du älskar honom för vem han är snabbare än du kan säga, "foie gras"? Läs vidare för att ta reda på det!

Steg

 1. Bild med titeln Datum En Rich Man Steg 1
1. Reflektera över dina motiv. Fråga dig själv om du är kär i en man som råkar vara rik, eller om du bara daterar en man därför att Han är rik. Om diamantörhängen han ger dig är mer meningsfull än hans ömma kyssar, är chansen, du är i förhållandet av fela skäl, och det kommer inte att vara kvar. Här är några frågor att fråga dig själv att hjälpa till att förstå dina sanna avsikter:
 • Skulle han fortfarande vara en bra fångst utan det snygga huset och åka? Om du inte är säker på om du fortfarande skulle älska ditt nuvarande intresse om han bodde i en studio och körde en bil som var äldre än du, så kan du vara kär i vad han äger, inte vem han är.
 • Är du tjugo år gammal medan han närmar sig pensionsåldern? Även om ålder kan vara bara ett nummer, "Sockerdaddy" är mer än bara ett ord.
 • Är "Han är rik" Det första som kommer att tänka på när någon frågar vad du älskar om honom? Om du är den som är besatt av sin rikedom, så är det troligt att du inte respekterar sina andra goda egenskaper - eller att de inte existerar.
 • Har du en historia av bara datingrika män? Om han är den tionde rika mannen du har daterat, så kan den här kvaliteten vara det enda du bryr dig om, och det kan vara dags att reflektera över vad du verkligen letar efter i ett förhållande.
 • Bild med titeln Datum En Rich Man Steg 2
  2. Njut av sina rikedomar, men återkallas men du kan. Visst, champagne och ostron är en behandling, men om du börjar be om dem varje natt utan att erbjuda någonting i gengäld, kan din man misstänka att du blir kär i sitt bankkonto, inte hans intelligens eller humoristisk känsla. Hitta en balans mellan dyra aktiviteter och de som alla har råd med.
 • Plocka upp fliken en gång i taget. Även om du är kortfattad, är det viktigt att du bryr dig, även om det bara är genom att betala för filmen efter att han betalar till middag, eller plockar upp drycker i en bar. Du kan också se upp för speciella erbjudanden på normalt dyra restauranger, eller se vilken lokal bar som har en gratis levande musiknatt, så du har fortfarande råd med den läckra maten och den roliga atmosfären.
 • Behandla honom till en billig måltid. Du kan bjuda upp honom och laga en läcker, men billig måltid över en rimligt prissatt flaska vin, eller förbereda en välsmakande picknick, som visar att du lägger tid och ansträngning att planera dina datum.
 • Bjud honom att gå med dig för en billig verksamhet. Be honom att göra utomhusaktiviteter, som att ta promenader, vandring, eller bara sola på stranden. Om det är för kallt att spendera mycket tid ute, bjuda in honom att utforska ett nytt museum eller bokhandel i ditt grannskap. Detta visar att hans närvaro är viktigare än hans presenter.
 • Bild med titeln Datum En Rich Man Steg 3
  3. Var inte besvärlig om sin rikedom. Om han är rätt kille, skulle han inte vilja upprepade gånger höra att du nämner hur rik han är eller hur mycket du älskar att träffa en rik person. Det kan få honom att förlora förtroende för sig själv - och ditt förhållande.
 • När du presenterar honom till dina nya vänner, se till att de ska vara diskreta. Om en av dem säger, "Åh, så du är den rika killen jag har hört så mycket om," Det kan låta som om det här är den enda kvaliteten på ditt sinne.
 • Om han vill betala för något fint, låt honom betala. Om han är fast besluten att ta dig till opera eller en snygg semester, vill du inte förstöra hans vänliga gest genom att upprepade gånger säga, "Detta måste kosta en förmögenhet..." Detta kommer att förstöra det romantiska humöret, och kommer att hålla dig från att njuta av sin gest.
 • Bild med titeln Datum En Rich Man Steg 4
  4. Försök att passa in i sin livsstil. Medan du inte behöver spegla hans alla drag, speciellt om du inte har pengar, är det trevligt att ha gemensamma intressen, och att få en bättre förståelse för världen kommer han ifrån. Och ju mer du har gemensamt desto mer sannolikt är din kärlek att växa.
 • Titta på. Klä för att imponera så mycket som möjligt, även om det betyder att köpa rabatterade kläder som gör dig se rik. Du kan enkelt ersätta Cubic Zirconia för diamanter, köpa knock-off-plånböcker som ser ut som den riktiga saken, eller vänta på dyra kläder att gå på superförsäljning innan du väljer det perfekta objektet. Du kan också splurge på tillfället "verklig" Fancy-objekt - det är kvalitet, inte kvantitet, som är viktigt, så om du äger bara några viktiga fina saker, kommer resten av din outfit att falla ihop.
 • Lära sig "rik" hobbies. Prova din hand på sport som tillgodoser de rika, som segling, polo eller tennis. Du kommer att lära dig en ny färdighet, skapa nya vänner och ha kul i processen!
 • Bild med titeln Datum En Rich Man Steg 5
  5. Pengar talar - Lär dig att prata tillbaka till det. Om du är seriös om din rika hunk, är chansen, du kommer att träffa sin familj och rika vänner. Du borde göra ett bra intryck och visa hur mycket du älskar din nya beau - inte hans nya yacht.
 • Om du är nervös för att träffa sina vänner, kan du hålla en låg profil när du först träffar dem för att få en känsla av sin gruppdynamik och sedan hoppa in i en vänlig konversation som visar att du inte är skrämmad av deras rikedom.
 • Om du träffar sin familj för första gången, försök att inte prata om sina pengar, eller alla de extravaganta sakerna du har gjort tillsammans. Chansen är att han tidigare har daterat en guldgrävare, och hans familj kanske redan är på utkik efter några tips som dina intentioner inte är rena.
 • Var dig själv. Även om du måste justera ditt tillvägagångssätt först, kom ihåg att alltid vara dig själv. Om din man älskar den riktiga du, så är hans vänner och familj att följa.
 • Bild med titeln Datum En Rich Man Steg 6
  6. Oavsett om han är rik eller fattig måste du fortfarande ge det hela för att göra ditt förhållande arbete. Till slut, kom ihåg att rika människor inte är så olika från resten av oss - de har bara mer pengar. Behandla detta förhållande som alla andra.
 • Ha öppen och ärlig kommunikation. Det är viktigt att berätta för vad som är i ditt sinne, och om hans rikedom har gjort dig obekväma.
 • Berätta för honom en ny sak du älskar om honom varje dag. Detta kommer att se till att han vet att du älskar vad som är i hans hjärta, inte hans plånbok.
 • Om du älskar ditt förhållande, känner du dig inte skyldig att njuta av förmånerna att träffa en rik man. Och om du slutar ta en resa till Venedig i processen, så är det bättre!
 • Tips

  Varningar

  Mannen kan vara bra, men pengar kan korrumpera honom över tiden.
 • De flesta rika män är aggressiva. Var beredd på det om du vill datera en rik man.
 • Rika människor kan vara mycket upptagna och ofta (inte alltid) över begreppet arbete.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande