Hur man daterar en skilsmässig man

Dating a skild Man kan komma med unika utmaningar. Om du är intresserad av någon som är skild, kan du enkelt driva ett lyckligt förhållande med den här personen så länge du håller några saker i åtanke. Först tillåta saker att flytta långsamt och naturligt. En nyligen skild person kan vara lite försiktig. Håll dina känslor angående hans ex i kontroll. Arbeta med att känna sig trygg i dig i hela förhållandet. När det gäller familj, och barn, låt din pojkvän bestämma när och hur interaktioner kommer att inträffa.

Steg

Del 1 av 3:
Navigera en romantik
 1. Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 1
1. Förutse några problem med engagemang. Någon som har gått igenom en skilsmässa under det gångna året kan inte vara redo för ett seriöst förhållande. Om du bara letar efter datum, kanske det inte är ett problem för dig. Men om du hoppas på en mer allvarlig romantik, se till att mannen i fråga är redo att begå sig till ett romantiskt förhållande.
 • Om någon nyligen skiljs, kan de ha tvekan om engagemang. En skilsmässig man kan njuta av ditt företag först, men bli nervös om saker blir allvarliga. Han kan vara rädd för att upprepa gamla mönster eller misstag. Att gå in i förhållandet, kom ihåg emotionell intimitet kan vara ett problem.
 • Tänk på vad du vill ha av förhållandet. Letar du efter en potentiell långsiktig partner? Om så är fallet, kan någon med engagemangsproblem inte vara det bästa valet för dig. Men om du är i taget i ditt liv som du är ointresserad i en allvarlig romantik, kanske frågan om åtagande inte är lika viktig. Du kan vara bra att bedriva något avslappet.
Expertips
Moshe Ratsson, MFT, PCC

Moshe Ratsson, MFT, PCC

Äktenskap och familj Terapistmoshe Ratsson är verkställande direktör för Spiral2Grow Marriage & Family Therapy, en coaching och terapi klinik i New York City. Moshe är en internationell coach federation ackrediterad professionell certifierad coach (PCC). Han fick sin MS i äktenskap och familjeterapi från Iona College. Moshe är en klinisk medlem av den amerikanska föreningen för äktenskap och familjeterapi (AAMFT), och en medlem av den internationella coachfederationen (ICF).
Moshe Ratsson, MFT, PCC
Moshe Ratsson, MFT, PCC
Äktenskap och familj terapeut

Vara tålmodig när du lär känna honom. Äktenskap och familje terapeut Moshe Ratsson, "Om du daterar en skilsmässig man, ta tid att lära känna varandra, och gör inte antaganden om sitt liv. Se till att han är helt läkt från sin skilsmässa, och bli inte förvånad om han är långsam att begå. Om han och hans ex hade barn tillsammans, vara stödjande för sin familj och eventuella arrangemang relaterade till det."

 • Bild med titeln Datum en skilsmässa MAN STEG 2
  2. Rusa inte saker. När du använder en skilsmässig man kan förhållandet utvecklas långsammare än vanligt. Normal relation milstolpar, som att träffa föräldrarna och ge saker en officiell etikett, kan hända i en långsammare takt. Även vänliga skilsmässor är smärtsamma, och en skilsmässig man kan fortsätta med tvekan.
 • Förstå vad din partner går igenom. Förutom smärtan av en skilsmässa kan det läggas till att granskas från familjemedlemmar. Hans föräldrar eller syskon kan till exempel misstänka en ny partner.
 • Det är inte ovanligt att en skilsmässig man vill ta saker långsamt. Försök att vara tålmodig under denna process. Om du verkligen gillar den här personen, kommer det så småningom att vara värt att vänta. Om du blir frustrerad, försök att tänka på alla anledningar som du fortsätter med förhållandet. Påminn dig själv varför du ursprungligen drogs till den här personen.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 3
  3. Håll dina förväntningar i check. Navigering av ett nytt romantiskt förhållande är alltid tufft. Skilsmässa, dock lägger till ett annat lager av komplikation. Gå inte in i förhållandet med specifika förväntningar på hur saker kommer att utvecklas. En skild man kan vara något tveksam eller icke-förbundande först.
 • Det finns vissa saker du rimligen kan förvänta dig av de flesta pojkvänner som kan vara svåra om din partner är skild. Han kanske inte kan ta med dig till familjehändelser, eftersom familjemedlemmarna kanske inte är redo att se honom att dö igen. Om han har barn, kommer de att prioritera. Du kanske inte kan se honom vissa dagar i veckan eller vissa helger, eftersom han kommer att vara upptagen med sina barn.
 • Spontanitet kan inte vara ett alternativ med en skilsmässig partner. Han kan ha sin vakt upp mer när det gäller romantiska gester, för en, och barn från ett tidigare äktenskap kan lägga till en komplikation. Han kanske inte kan visa dig för en romantisk helg bort, till exempel om han har barn att ta hand om.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 4
  4. Förbered dig för pengar för att vara ett problem. Skilsmässa kan vara mycket dyrt. Mellan att betala för advokater, och saker som aliment och barnstöd, kan det ta några år för skilda människor att hitta finansiell stabilitet. Förvänta dig inte en skilsmässig man att kunna spendera mycket pengar på dig. Du kan behöva planera prisvärda datum mycket av tiden, speciellt om din pojkvän nyligen är skild.
 • Kom ihåg att du inte behöver splurge för att ha kul. Om pengar fortfarande är ett stort problem för din pojkvän, försök att planera billiga datum. Du kan ha en stranddag, till exempel, eller göra middag hemma och titta på en film.
 • Om du känner dig bekväm gör det, kan du också erbjuda att betala en gång i ett tag. Du vill inte känna att du har utnyttjat, men det kan vara en trevlig gest för att ibland betala för en trevlig middag om pengar är ett problem för din pojkvän.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 5
  5. Ha en diskussion om att annonsera ditt förhållande. En skilsmässig man kan ha tvekan om att annonsera förhållandet direkt. Skilsmässa är komplicerad. Barn, familjemedlemmar eller ömsesidiga vänner kan ha lojalitet mot den tidigare partnern. Innan du gör något, säg, uppdatera din Facebook-förhållande status, ta ett samtal med mannen du är dating.
 • Sträva efter att förstå här. Ta inte det personligen om din pojkvän hellre skulle hålla sakerna något diskret för tillfället.
 • Dating igen efter en skilsmässa kan orsaka spänning. Din pojkvän kan helt enkelt vilja hålla saker mellan de två som är okomplicerade för nu. Han är inte nödvändigtvis att hålla ditt förhållande diskret eftersom han vill gömma dig.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 6
  6. Se till att dina behov är uppfyllda. Medan du vill ha tålamod kan ett förhållande inte vara allt. Om en skilsmässig man inte är redo att möta dina behov, kan du inte ha ett hälsosamt förhållande. På något sätt, tänk på vad du behöver och om du känner att den här mannen kan ge det.
 • Tänk på att du känner dig uppfylld och omhändertagen. Är den här personen som gör att du känner det sättet? Varför eller varför inte?
 • Överväga om det finns något du håller med om att göra det du hellre inte skulle göra. Finns det något som din pojkvän driver dina gränser?
 • Finns det något du vill göra i förhållandet som inte för närvarande är ett alternativ?
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 7
  7. Kommunicera dina känslor. Om du någonsin känner att dina behov inte är uppfyllda är det viktigt att kommunicera så mycket. Du måste sitta ner med din pojkvän och prata saker. Medan hans känslor om skilsmässan är viktiga, är din känsla som sin nuvarande partner också betydelse.
 • Fokus i nuet. Försök att inte ta upp saker från det förflutna. Vara direkt. Om något stör dig, säg så direkt. Till exempel, "Jag vet att du är nervös för att introducera mig till din familj, men det har varit sex månader och jag känner verkligen det är dags."
 • Lyssna på din pojkvän svar. Ge honom en chans att förklara och svara. De två av er kanske kan räkna ut ett sätt att lappa upp saker och gå vidare.
 • Del 2 av 3:
  Reglera dina känslor
  1. Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 8
  1. Acceptera din pojkvän kan ha en typ. Många människor blir nervösa när de inser att de liknar sin pojkväns ex-man eller fru. Alla har en typ av person som de lockas till, och du kan mycket väl ha saker gemensamt med en tidigare make.
  • Det finns en bra chans att du kommer att likna ex-makeen fysiskt. Din pojkvän kan ha en specifik smak. Han kan dras till en viss hårfärg, ögonfärg eller kroppstyp, till exempel. Det kan också finnas likheter i din personlighet. Din pojkvän kan ha en tendens att datera personer med liknande intressen eller personligheter.
  • Försök att inte köpa för mycket i likheter mellan dig själv och en ex-make. Chansen är, du har en typ också. Även om du inte är medveten om det, är det förmodligen likheter mellan din nuvarande pojkvän och dina ex-partners.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 9
  2. Klagar inte på hans ex. Det kan vara frestande att prata illa om ex-make. Detta är särskilt sant om din pojkvän ex har varit fientlig för dig när som helst under förhållandet. Det är dock en dålig idé att klaga på din pojkvän om hans ex. Du vill inte komma ut som avundsjuk eller bitter. Dessutom kan din pojkvän ha negativa känslor om hans ex som är svåra att bearbeta. Du vill inte negativt påverka hans humör genom att fana flammorna.
 • Det kan finnas tider när du behöver ventilera om ex. Detta är förståeligt, speciellt om ex har inte varit trevligt för dig. Men om du behöver göra det, ring en vän eller familjemedlem.
 • Låt aldrig din pojkvän överra dig om att klaga på hans ex. Vänta tills han är ute av huset för att ringa en vän och ventilera.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 10
  3. Lär dig om omständigheterna långsamt. Om du börjar bli allvarlig, kanske du vill veta om skilsmässan. Hur och varför en skilsmässa hänt säger mycket om din pojkvän. Det kan hjälpa dig att bättre förstå hur han närmar sig ett förhållande i nutiden.
 • Undvik att fråga för mycket först. Detta är särskilt sant om det är osäkert hur allvarligt förhållandet kommer att vara. Du kanske inte behöver veta mycket om skilsmässan, och omständigheterna kring det,
 • Men om du blir seriös är det lämpligt att fråga. Detta är särskilt sant om du tror att den här personen kan bli din livspartner. Du kan försöka introducera ämnet försiktigt. Säg något som, "Om du känner dig bekväm, skulle jag vilja veta lite om din skilsmässa. Det hade uppenbarligen en stor inverkan på ditt liv, och jag skulle vilja känna dig mer som en person."
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 11
  4. Ta inte saker personligen. Det finns många små saker som kan känna sig som en snub eller en avgift när du daterar en skilsmässig man. Du kan till exempel inte bli inbjuden till vissa familjens middagar eller utflykter med gemensamma vänner av din partners make. Försök att komma ihåg att dessa saker inte är personliga. Det kan vara väldigt besvärligt att navigera den dating världen som kommer ut ur en skilsmässa. Din pojkvän försöker förmodligen inte skada dina känslor. Vissa situationer kan helt enkelt vara svåra eller besvärliga. Tänk på att det sällan har något att göra med dig personligen.
 • Del 3 av 3:
  Hantera familjen
  1. Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 12
  1. Stöd honom när han vill spendera tid med sina barn. I början av ditt förhållande med honom kan din pojkvän välja att inte presentera dig för sina barn. Din pojkvän kanske vill vänta med att presentera dig tills ditt förhållande är allvarligt. Barnen har redan varit mycket med skilsmässan, så det är ingen mening att låta dem lära känna en kvinna som kanske inte är en permanent fixtur. Tävla inte för sin tid, speciellt om han ibland behöver spendera tid med sina barn.
  • Även efter att du har integrerats i familjen, kan din pojkvän fortfarande behöva ensam tid med sina barn. Försök att förstå detta faktum. Kom ihåg att de alltid kommer att prioriteras.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 13
  2. Sträva efter positiva interaktioner med din pojkvän barn. Barn kan vara misstrogen eller fientlig för en ny romantisk partner för sin förälder. De har förmodligen lojalitet mot din partners ex. Förstå det här, och sträva efter att hålla interaktioner positiva även om det är spänning.
 • Planerar att träffas i en neutral, offentlig miljö först. Försök att planera något roligt, och lämpligt för barnens åldrar. Du kan planera att träffas på en barnvänlig restaurang eller planera en resa till någonstans som zoo.
 • Fråga om barnen. Fråga om sina hobbyer, intressen, favoritfilmer, favorit-tv-program, och så vidare. Du vill visa din pojkvän, och hans barn, du gör en ärlig ansträngning för att lära känna dem.
 • När det är lämpligt, dela lite om dig själv. Detta kan hjälpa barnen att lära känna dig bättre. Till exempel kan du interject något som, "Åh, jag älskade den filmen när jag var din ålder också."
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 14
  3. Förstå att det kan finnas fientlighet. Du kommer förmodligen inte att accepteras av familjen direkt. Detta är särskilt sant med barn. Om din pojkvän har gått igenom en skilsmässa kan det finnas en hel del skepticism av en ny partner. Gå in i sociala interaktioner, håll det här i åtanke.
 • Påminn dig själv, det är normalt att inte vara bäst vänner med alla direkt. Försök att sätta dig i din pojkväns familjes skor. Det är förståeligt att de kommer att ha reservationer om en ny partner, speciellt om din pojkvän skilsmässa var svår eller oväntad.
 • Bild med titeln Datum en skilsmässig man Steg 15
  4. Låt din pojkvän bestämma när du ska presentera dig. Tryck aldrig på din pojkvän för att presentera dig för sin familj innan han är redo, särskilt hans barn. Det finns många anledningar att din pojkvän kanske vill hålla fast på introduktionerna, och de är vanligtvis inte personliga. Låt honom gå i sin egen takt och vara respektfull för när och hur han väljer att göra introduktioner.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande