Hur man frågar din pojkvän om han älskar dig

Att prata med din pojkvän om sina känslor kan vara super obehagligt. Men om du inte är säker på hur han känner dig, kan du ha ett hjärt-till-hjärta-prat det kan hjälpa till att rensa upp saker. Det bästa sättet att ta reda på är att fråga honom direkt, men du kan också lära dig mycket genom att uppmärksamma hans handlingar! Vissa killar har svårt att öppna, så det kan hjälpa till att bryta isen genom att berätta för honom hur du känner, först.

Steg

Metod 1 av 13:
Ge förhållandet lite tid innan du frågar.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 1
1. Bygga den nivån av förtroende och närhet kan ta ett tag. Ett nytt förhållande är en Roller-Coaster-ritt av spännande känslor, men det kan ta ett tag att ta reda på dina känslor. Rusa inte om att fråga din pojkvän om den stora l genast. Alla figurerar saker i sin egen takt, och sätter honom på plats för tidigt kan göra honom obekväma.
 • Det finns ingen rätt eller fel tid i ett förhållande för någon att säga "Jag älskar dig."Gör någon själsökning för att försöka bestämma när tiden är rätt. Till exempel kan du vänta tills du är säker på att du älskar honom Innan du börjar fråga hur Han känner sig om dig.
 • Oroa dig inte för "Regler" som att vänta på ett visst antal månader eller ha ett visst antal datum innan du tar upp ämnet. Varje par är annorlunda!
Metod 2 av 13:
Välj en tid då du är avkopplad och kommer inte att avbrytas.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 2
1. Det är lättare att öppna när du inte är under tryck. Om du och din pojkvän är stressade eller upptagna, kommer det att vara svårt att ha en bra konversation om dina känslor. Vänta tills de två av er kan vara ensamma och ha gott om tid att chatta. Till exempel, fråga honom inte när han är oroande för ett stort test eller försöker avsluta en massa läxor.
 • Försök säga något som, "Hej, det är något viktigt jag ville fråga dig. Är det här en bra tid?"
 • Det är också okej att vara lite spontan, om ögonblicket känns rätt! Till exempel, om du bara har haft ett fantastiskt datum och kopplar av i varandras armar, kan det vara ett bra ögonblick att prata om dina känslor.
Metod 3 av 13:
Leda genom att låta honom veta hur du känner dig först.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 3
1. Om din kille är inte säker på hur du känner, kan han vara rädd för att öppna sig själv. Försök att sätta honom lugn genom att spilla bönorna först, om du känner dig redo. Vara uppriktig och berätta för honom exakt vad som är i ditt sinne (och hjärta).
 • Om du säger det först, kan han låta dig veta hur han känner sig utan att vänta på att bli frågad!
 • Förutom att berätta för honom att du älskar honom, berätta för honom varför han är så speciell för dig. Till exempel kan du säga saker som, "Du är alltid där för mig, och jag är så tacksam för det. Jag älskar hur vi kan göra varandra le och skratta - och jag älskar dig."
 • Du behöver inte använda orden "Jag älskar dig" om du inte är bekväm med att säga det på det sättet. Prova till exempel något som "Du menar så mycket för mig," "Jag bryr mig om dig mycket," eller "Jag är helt galen på dig."
Metod 4 av 13:
Fråga direkt om du känner dig bekväm med det.
 1. Bilden med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 4
1. Ibland är det bästa sättet att få svar att fråga direkta frågor. Du och din pojkvän kan känna varandra ganska bra, men du kan inte läsa hans sinne! Om du inte är säker på hur han känner, fråga bara. När du väl har blivit upp på hur du känner, säg något som, "Jag vet att det kan vara svårt att öppna upp något så här, men det skulle verkligen betyda mycket för mig att veta hur du känner. Älskar du mig?"
 • Om du inte vill lägga för mycket tryck på honom, säg något som, "Jag vet att det är en stor fråga. Du behöver inte svara direkt om du inte är redo."
Metod 5 av 13:
Skriv ner det om du har problem med att fråga högt.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 5
1. Ibland är det lättare att fråga en svår fråga om du lägger den på papper. Om du bara inte kan få orden ur munnen, försök skriva din pojkvän en anteckning som frågar hur han känner istället. Du kan skriva den i ett hälsningskort eller på en klibbig anteckning, skicka honom en text, eller till och med hålla upp tecken!
 • Till exempel kan du skriva en söt anteckning som säger: "Älskar du mig? Kontrollera ja eller nej."
 • Det här är också ett bra sätt att ge din pojkvän extra tid att tänka på sitt svar. Till exempel, ge honom ett kort med en kärleksanteckning inuti och berätta för honom att han kan läsa den (och svara) när han är redo.
Metod 6 av 13:
Prova andra frågor om du är nervös för att fråga direkt.
 1. Bildbeteckningen Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 6
1. Det finns mer än ett sätt att prata om kärlek. Kanske direkt frågar "Älskar du mig" ger dig kalla fötter. Den goda nyheten är att det finns många andra frågor du kan be om att få en uppfattning om var saker står i ditt förhållande. Till exempel kanske du frågar saker som:
 • "Hur mår du om oss just nu?"
 • "Ser du att vi bor tillsammans långsiktigt?"
 • "Vad tycker du om vårt förhållande?"
 • "Vad kan jag göra för att hjälpa dig att känna dig mer älskad?"
Metod 7 av 13:
Acceptera att han kanske inte ger dig det svar du vill ha.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 7
1. Han kanske inte känner på samma sätt som du gör, och det är okej. Frågar någon hur de känner för dig är läskigt. Det finns alltid en chans att din speciella kille inte kommer tillbaka dina känslor. Men så tuff som det kan vara är det viktigt att rensa luften och få en uppfattning om var saker står. Du kan alltid hoppas på ett "ja", men var beredd på ett "nej" eller till och med en "jag är inte säker än."
 • Vad han säger, respektera hans svar. Bara han kan bestämma hur han känner till dig!
 • Även om han inte är redo att säga "Jag älskar dig" men det betyder inte nödvändigtvis att han inte kommer dit. Han kan bara behöva mer tid att räkna ut hur han känner.
Metod 8 av 13:
Lyssna på andra saker som han säger för att uttrycka sin kärlek.
 1. Bildbetiteln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 8
1. "Jag älskar dig" är inte det enda sättet att säga "Jag älskar dig."Var uppmärksam på andra saker som din pojkvän säger till dig. Använder han snällt, respektfullt och kärleksfullt språk? Använder han andra ord för att berätta hur han känner till dig och förhållandet? Till exempel kan han säga saker som:
 • "Jag bryr mig så mycket om dig."
 • "Du är grym!"
 • "Jag är så glad när vi är tillsammans."
 • "Jag är här för dig."
 • "Tack för allt du gör."
Metod 9 av 13:
Se om han visar riktigt intresse för dig.
 1. Bildbeteckningen Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 9
1. Om han agerar som om han är i dig är han förmodligen. Frågar din pojkvän dig om din dag? Var uppmärksam på dina rädslor, förhoppningar och drömmar? Har du märkt att han kommer ihåg de saker du berättar om dig själv? Om han gör en punkt att ta ett intresse och uppmärksamma, det är ett gott tecken - det betyder att han bryr sig om dig som en person.
 • Å andra sidan, om din BAE ständigt talar om sig själv och hans egna intressen och inte verkar det i någonting du måste säga, det kan innebära att hans sinne och hjärta är någon annanstans.
Metod 10 av 13:
Fråga dig själv om han är hjälpsam, hänsynsfull och snäll.
 1. Bilden med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig steg 10
1. När det gäller kärlek talar handlingar definitivt högre än ord. Titta på de saker som din kille gör för att visa dig hur mycket han bryr sig om det erbjuder att laga mat för dig, vilket ger dig lite gåvor, eller jublar dig före ett stort test.
 • Var uppmärksam på hur han handlar med dig både bra och dåliga tider. Till exempel är han där för att trösta dig när du känner dig nere? Fira han med dig när saker går bra?
Metod 11 av 13:
Var uppmärksam på hur han rör dig.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 11
1. En touch, en kyss eller en kram kan säga mycket. Tänk på hur det är som när din pojkvän blir fysisk med dig. Ger han dig massor av tillgivna handen? Känner hans beröring kärleksfull och respektfull?
 • Kärleksfulla handen kan innehålla saker som kramar, håller händer, backrubs, eller till och med bara en mild pat på axeln från tid till annan. Du kanske märker att han gillar att snuggla upp nära eller luta dig när du sitter tillsammans.
 • Sexuell beröring kan definitivt vara ett tecken på kärlek och tillgivenhet, men det är viktigt att dessa typer av handen är respektfulla och att det är något du båda vill ha. Ha en ärlig konversation med din pojkvän om vilket kön betyder för er båda.
Metod 12 av 13:
Titta på tecken på att han respekterar dina gränser.
 1. Bilden med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 12
1. Gränserna är super viktiga i ett hälsosamt förhållande. En kärleksfull pojkvän borde vara där för dig. Men var uppmärksam på om han är villig att backa och ge dig utrymme när du frågar honom. Om han respekterar dina gränser, är det ett gott tecken på att han älskar och bryr sig om dig.
 • Till exempel, om du frågar din pojkvän att sluta göra kommentarer eller skämt som stör dig, borde han be om ursäkt och sluta.
 • Det är helt normalt för människor att korsa varandras gränser ibland, även i ett kärleksfullt förhållande. Titta på hur han reagerar när du låter honom veta att han har korsat linjen, men. Han borde göra en uppriktig insats för att inte göra det igen.
Metod 13 av 13:
Observera om han inkluderar dig i hans beslut.
 1. Bild med titeln Fråga din pojkvän om han älskar dig Steg 13
1. Om han får dig involverad i hans livsval, är han förmodligen vacker in i dig. Din pojkvän behöver inte få din insats på varje liten sak han gör. Och det är också helt okej om han gör saker utan dig från tid till annan. Men om han går ut ur hans sätt att få dig, bryr sig han troligen om dina åsikter och känns som om det är viktigt att göra saker med dig. Till exempel:
 • Be han efter din inmatning om vad de två gör tillsammans?
 • Får han ditt råd när han fattar stora beslut som kan påverka er båda? Till exempel, om han tänker på var han vill gå på college, kanske han pratar med dig om det.

Tips

Om det är viktigt för dig att höra din pojkvän säga "Jag älskar dig", låt honom veta. Ditt förhållande blir mycket starkare om du båda kan vara tydliga om dina behov, önskningar och förväntningar!
 • Vissa människor har svårt att säga "Jag älskar dig."Om din pojkvän kämpar för att säga de 3 inte så små ord, prata med honom om sätt som han är bekvämt som uttrycker sina känslor.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande