Hur man tar reda på om han spelar med dig

Om du verkligen känner en kille och är inte säker på om han är på samma sida, kan det orsaka mycket stress och självtvivel. Om du inte är säker på om killen leker med dig, måste du tänka på de saker han gör och säger när du är tillsammans. Även om det inte finns något idiotiskt sätt att veta om han spelar med dig om du inte frågar honom eller fångar honom i handlingen, det finns många tecken på att han inte är äkta med dig, och det är viktigt att veta om du ska se så snart som möjligt.

Steg

Del 1 av 3:
Ser vad han gör
  1. Bilden med titeln Ta reda på om han
1. Se om han bara hänger med dig i vissa delar av staden. Ett sätt att veta om han leker med dig är att se om han är bekväm att hänga med dig någonstans eller om han blir nervös eller motvillig om du vill hänga i en ny del av staden eller gå på ett nytt äventyr. Om han agerar på det sättet kan det vara för att han har hängt med andra tjejer i andra delar av staden och inte vill ha några besvärliga inlopp. Om du vill veta om han spelar dig, bör du tillfälligt nämna att du vill gå till en annan restaurang, olika biograf, eller en annan offentlig park i stan för att se om det gör skillnad för honom.
  • Om han verkligen spelar dig, har han förmodligen sin balansera handling ner till en konst. Om du försöker ändra sitt vanliga schema, kanske du kan ringa sin bluff.
  • Fråga dig själv om han alltid är den som bestämmer var du ska gå. Självklart kan han bara ta ansvaret av andra skäl, men det kan vara en giveaway som han vill styra dig bort från platser där du kommer att springa in till några av hans andra damer.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    2. Se om han är ovillig att träffa dina vänner eller att du träffar hans.Om din kille aldrig vill träffa dina vänner kan det vara för att han inte vill göra förhållandet ett allvarligt engagemang. Om han inte vill att du ska träffa sina vänner, kan det vara av samma skäl, med ytterligare oro att hans vänner kan säga något om de andra tjejerna som han ser. Oavsett om han ser någon annan eller inte, om du har varit tillsammans ett tag och han har inte visat något intresse för att vilja träffa dina vänner eller har du träffat hans, så är det en röd flagga.
  • Om han inte vill bli en större del av ditt liv, så är det för att han inte vill att saker ska bli för allvarliga.
  • Det sagt, om du försöker skynda honom till att träffa dina vänner, eller till och med din familj, efter bara några veckor av dating, kan du flytta för snabbt. Han kan ha legitima skäl att ta saker långsamma, som att vilja se till att han vet var saker står eller ger sina vänner lite tid att vänja sig på tanken på att han har en ny flickvän eftersom han nyligen kom ut ur ett seriöst förhållande.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    3. Se om han verkar konstigt om han går in i dig offentligt. Om saker är bra när du och din kille är ensam och han plötsligt ger dig den kalla axeln när du går in i honom på köpcentret eller utanför en restaurang, så är något definitivt upp. Antingen agerar han konstigt eftersom han ser en annan tjej och vill inte ses med dig, eller för att han inte vill att hans vänner eller någon annan ska tro att han daterar dig. Hur som helst, det borde vara en anledning till oro.
  • Om han verkligen bryr sig om dig, bör han vara upphetsad att se dig och borde även visa dig lite tillgivenhet. Naturligtvis behöver han inte vara så tillgiven offentligt som han skulle vara privat, men han borde agera som om han verkligen vill se dig.
  • Kolla in hans kroppsspråk. Gör han ögonkontakt och rör sig mot dig? Om så är fallet är det ett gott tecken. Men om han står bort från dig, korsar armarna över bröstet och fortsätter att titta runt istället för att titta på dig, så det betyder att han försöker hålla sitt avstånd.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    4. Se om han är ovillig att vara tillgiven med dig offentligt. Om du två går ut på ett datum men han verkar som om du är bror och syster, så borde du fråga dig själv varför. Om han spelar dig, så vill han inte att världen ska veta att han ser dig, antingen för att han också ser någon annan eller han vill bara hålla sina alternativ öppna. Även om inte alla killar är att hålla händerna, till exempel, borde han vilja ge dig någon form av kärlek om han verkligen bryr sig om dig.
  • Du vill inte sätta trycket på honom för att vara tillgiven i allmänhet för tidigt, men om du har gått på flera datum och han fortfarande står en fot bort från dig när du är ute tillsammans, då kan det vara en orsaka oro.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    5. Se om han är söt till dig en minut och avlägsen nästa. Om han är all kärleksfull, söt, snäll och vill kyssa dig en minut och då verkar han som om han knappt vet vem du är, då kan det vara för att han leker med dig. Kanske är han i humör att umgås med dig på vissa dagar, medan han tror att han har bättre saker att göra på andra. Om det betyder att han hellre hänger med en annan tjej eller spenderar tid med sina kompisar, om han alltid är varm och kall, då spelar han definitivt med dig.
  • Tänk på det: Lämnar han ofta att du känner dig förvirrad om vad han verkligen känner till dig eller var du står med honom? Om så är fallet kan det här bero på att han spelar med dina känslor.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    6. Se om han aldrig skulle ge upp en natt med sina vänner för dig. Om killen leker med dig, då kommer han aldrig att tro att du kommer först med honom. Han skulle alltid spendera en natt med sina kompisar, men när det gäller dig, kommer han bara att hänga med dig på vissa tillfällen, när du misstänker att hans vänner kan vara upptagna eller att han inte har något annat på sin sociala kalender. Om han verkligen gillar dig, då kommer han att tänka på dig som en prioritet, inte som sociala slarviga sekunder. Om du vill veta om han spelar med dig, se om han någonsin kommer att ge upp en natt med sina vänner för en trevlig kväll med dig.
  • Om killen är seriös om dig, då ska han vara upphetsad att hänga med dig istället för sina vänner, åtminstone en del av tiden. Även om du inte vill att han ska ge upp sina andra vänner eller hans sociala liv för dig helt, om han inte har några kompromisser för dig alls, så kan det vara för att han leker med dig.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    7. Se om han är skuggig med sin telefon. En död giveaway som en kille leker med dig är att han är väldigt hemlig när det gäller sin telefon. Om han alltid kontrollerar sin telefon och sedan textar bort från din riktning, går ut för att ringa mycket utan att berätta för dig som ringde, eller går timmar utan att plocka upp sin telefon utan förklaring, så kan det vara för att han spelar dig. Naturligtvis är vissa killar skyddande om deras integritet och det är helt normalt, men om han alltid är på sin telefon och du vet aldrig vad han gör, så kan det vara en röd flagga som han spelar dig.
  • Tänk på det: lämnar han någonsin sin telefon, även för en sekund, eller är den alltid fast i fickan? Även om du inte vill snoop genom det, om du kan säga att han är freaked ut även om tanken på att du ser vem som ringer eller textar honom, kan du ha ett problem.
  • En annan sak du kan se på är om han slår av sin telefon helt när han hänger med dig. Även om det här kan vara en söt gest för att ge dig full uppmärksamhet, kan det också vara hans sätt att avvärja andra tjejer som kan kalla honom när du är tillsammans.
  • Del 2 av 3:
    Ser vad han säger
    1. Bilden med titeln Ta reda på om han
    1. Se om han alltid säger att han är upptagen för dig, men han verkar ha gott om tid för alla andra. Om du har hört honom berätta hur upptagen han är om och om igen, säger att han inte har tio fria minuter för någon, och då hörde du att han tillbringade sin natt med en massa vänner, då kan det vara en tecken på att han leker med dig. Sanningen i saken är att om en kille verkligen vill hänga med dig, så hittar han tid att göra det. Även om det finns undantag om han verkligen blir super upptagen, om du upptäcker att han spenderar den tiden med andra människor, så borde det vara en anledning till oro.
    • Om han säger att han är upptagen med att studera eller jobba och då upptäcker han att han har gjort något annat, även om han bara hänger med sin bror, då spelar han dig. Om han brydde sig om dig, då skulle han vara ärlig om vad han gjorde istället för att ljuga.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    2. Se om han är ovillig att begå något mer än två veckor i framtiden. Om din kille försöker ändra ämnet när du försöker prata om framtiden, även om du bara pratar om dina semesterplaner, som är en månad bort, så kan det vara ett tecken på att han spelar dig. Om han är seriös om dig, så kommer han att vilja se dig som en del av hans framtid och han kommer inte tillbaka när du tar upp det.
  • Självklart, om du har daterat i tre veckor och börja prata om ditt bröllop, är det naturligt att han kommer freak out, men om du bara tar upp det du båda ska göra en månad från nu, då kommer han har ingen anledning att oroa sig om han bryr sig om dig.
  • Lyssna på hur han pratar om dig och förhållandet. Om han aldrig, någonsin ger upp framtiden eller inkluderar dig i hans framtida planer, kan han spela dig.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    3. Se om han inte har sagt någon av hans vänner om dig. Om du äntligen träffar sina vänner eller springa in i sina vänner och de säger något som, "Jag visste inte att han hade en flickvän ..." eller bara se överraskad av din närvaro, då är det för att killen inte trodde att ditt förhållande var Allvarlig nog för honom att ta upp det till sina vänner. Om han bryr sig om dig och du har sett varandra ett tag, då borde han vara upphetsad över förhållandet och borde att hans vänner ska veta vem du är.
  • Om han är söt till dig när det bara är de två, men är mer kompis kompis eller till och med avlägset runt sina vänner, så kan han bara flörta med dig utan att ha något allvarligt.
  • Naturligtvis gillar några killar att agera tufft framför sina vänner, och han kan inte duscha dig med kyssar när du möter dem. Men om han aldrig ens berättade för dem om dig, då kan han bara spela dig.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    4. Se om han är ovillig att kalla dig sin flickvän. Om du anser honom din pojkvän och ha sett bara honom i månader medan du aldrig hört ordet "flickvän" kommer ut ur munnen, så kan det här bero på att han inte tror att förhållandet är lika allvarligt som du tror det är. Om han introducerar dig till människor som sin vän eller ens verkar som att han inte känner det när du kallar honom din pojkvän, så kan det vara för att han spelar dig.
  • Ibland talar ord högre än handlingar, och om han vägrar att ringa till sin flickvän, men du har träffat ett tag, måste det finnas en anledning bakom det.
  • Han kan vara rädd för engagemang utan att spela dig. Om så är fallet behöver du fortfarande prata om det.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    5. Se hur han pratar med andra tjejer. Om du vill veta om han spelar dig, bör du se hur han pratar med de andra tjejerna han vet. Visst, han kan vara artig och inte intresserad när han pratar med andra tjejer om du står precis bredvid honom, men om du ser honom pratar med en tjej ur hörnet av ögat från den andra sidan av rummet och han är Att vara otroligt flirtig, då kan det här bero på att han spelar dig.
  • Om han verkligen gillar dig, så hittar han inget behov av att prata med andra tjejer på ett flirtigt sätt. Visst, han kan fortfarande prata med dem och han behöver inte ignorera varje tjej, men om du kan berätta från det sätt han pratar med andra tjejer som han vill ha mer från dem än bara vänskap, då kan han spela dig.
  • Även om du inte vill spionera på honom eller bli för obsessiv, om en av dina vänner är på en fest där han pratar med andra tjejer, fråga din vän hur det var. Även om din vän inte borde vara för uppenbar om att titta på honom, kan du få bättre att läsa på situationen på det här sättet än du skulle om du var i rummet själv.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    6. Se om han alltid är full av ursäkter. Ett klassiskt tecken på en spelare är en man som alltid är full av ursäkter. Han kan vara så smidig och så övertygande att du inte ens märker att han är helt ljuga för dig. Han kan berätta om sin mormor som blir sjuk, hans hund behöver gå till veterinären, eller om hur han glömde ditt datum för att han "sovit" eller var tvungen att trösta en vän. Visst, saker händer, men om du upptäcker att han har en perfekt ursäkt för varje liten anledning till varför han är besviken över dig, då kan han spela dig.
  • Om du har hört ursäkta "min telefon dog" mer än två gånger, då är chansen, det här är inte den verkliga anledningen att han inte ringde tillbaka.
  • Om han verkar extra söt och ursäktande när han ger dig dessa ursäkter, kan det vara för att han täcker det faktum att han ljuger.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    7. Se om han börjar agera nervös när du frågar honom om sin natt. Ett annat sätt att se om han spelar dig är att helt enkelt fråga honom hur hans natt gick om han berättade att han bodde i eller hängde med sina vänner. Medan du inte behöver fråga om varje liten detalj på natten, om du bara frågar några frågor om vad som hände, oavsett om du frågar vilken film han såg när han bodde ensam eller vilken bar han gick till om han var Förmodligen ut med sina vänner, bör du kolla in hans kroppsspråk och ord för att se om han blir nervös, börjar stammar, eller bara agerar obekväma.
  • Även om du inte vill förhöra honom, om du bara frågar några frågor utan att göra en stor sak om det, kan du till och med kunna fånga honom i en lögn.
  • Fråga honom medan du gör något annat, som att rulla genom din telefon, så att han inte ser att du verkligen försöker räkna ut honom.
  • Del 3 av 3:
    Upptäckt säkert
    1. Bilden med titeln Ta reda på om han
    1. Fråga honom. Om du vill veta om en kille spelar dig, kan det enklaste sättet vara att fråga honom. Även om du kanske inte vill veta om han fusk på dig, kan du bara fråga honom var du står med honom. Om han inte känner det så mycket som du är, så är du bättre att veta förr snarare än senare. Hitta bara lite tid att vara ensam och fråga honom vad hans tankar handlar om dig och din framtid tillsammans.
    • Även om det inte är lätt, är det mycket bättre än att undra i månader. Du har ett slutgiltigt svar, en gång för alla. Och om han självklart ligger, så kan du se det också.
    • Om du verkligen känner dig djärv, kan du bara planera frågar honom om han fusk. Peka på något skuggigt beteende som har lett dig att känna det här sättet.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    2. Fråga dina vänner vad de tycker. Även om det är bäst att bara fråga honom själv, kan du också få lite bra feedback från dina vänner också. De har tittat på situationen och kan ha en känsla av vad förhållandet är som från utsidan. De kan till och med ha en bättre känsla av huruvida han spelar dig, för att de kanske har sett honom med tjejer utan dig och kan ha ett annat intryck.
  • Berätta för dina vänner att vara ärlig med dig. De borde inte ljuga för dig bara för att spara dina känslor.
  • De kan undersöka lite om du verkligen vill ha dem. Om det inte kommer att se för uppenbart, kan du få en av dina vänner att dyka upp på en plats där din kille sannolikt kommer att vara och hålla ett öga på honom för att se hur han är med andra tjejer. Naturligtvis, om han tror att du har skickat en spion i hans riktning, kommer han att vara på sitt bästa beteende.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    3. Överväga att följa honom. Okej, så om du verkligen bryr dig om att bli upptäckt eller bryta sitt förtroende, så är en sak du kan göra att följa din kille när du har hängt, eller bara när du vet att han kommer att vara på en viss plats, för att se vad han har varit upp till. Oavsett om du kör på långt avstånd, gå, eller ta bussen, försök att vara tillräckligt långt bort att han inte ser dig och att ha en färdig historia om han fångar dig i lagen. Detta kan leda dig att se om han ser några andra tjejer - eller om han bara går hem för att umgås med sin katt.
  • Bara vet att det här är ganska riskabelt beteende som kan leda dig att få fångas. Om du är fångad och han har inte gjort något fel, kan det här vara en relationsändare för dig, så se till att du verkligen tror att följa honom är en bra idé innan du börjar.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    4. Dyka upp på hans plats när han inte förväntar sig det. Ett annat sätt att ta reda på om han spelar dig är att dyka upp på hans plats oanmälda. Du kan pop på en timme tidigare än vad du sa att du skulle vara där för att se om det finns en annan kvinna där eller om han är misstänkt rengöring allting upp. Du kan också bara släppa av eftersom du är "i området" i en tid då han ska studera eller hemma arbeta för att få honom lite kaffe eller en behandling. När du dyker upp, se om han är glad att se dig eller om han verkar nervös, som han gömmer något - eller någon.
  • Självklart, om det är helt absurt att du skulle dyka upp i hans hus ur det blå, då kommer han att vara på dig. Men om du har kommit där tidigare och det har inte varit en stor sak, försök bara göra det verkar naturligt.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    5. Snoop genom sina saker - om du är okej med att bryta hans förtroende. Även om snooping genom din kille kommer inte vinna dig några förtroendepoäng, om du är desperat och känner dig ganska säker på att du vill fuska på honom, så kan du försöka titta igenom sin telefon eller hans e-post, eller ens titta igenom sitt rum För misstänkta saker som kvinnliga kläder som uppenbarligen inte är din. Snooping är en sista utväg och du bör bara göra det om du känner att du verkligen behöver svar och inget annat fungerar.
  • Problemet med snooping är det, även om du har hittat bevis, måste du erkänna att du har gått igenom killen är om du vill ringa honom ut. Detta kommer att göra honom arg på dig, och kommer att ta fokus av den verkliga situationen.
  • Om du tittar igenom sin telefon, har du en ursäkt dig om han fångar dig. Du kan säga att din telefon dog och att du letade upp restaurangen där du två hade middag eller att du måste snabbt kontrollera ditt mail eller något. Även om det inte är för övertygande kan det vara bättre än ingenting.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    6. Försök att fånga honom i en lögn. Du kan också försöka fånga killen i en lögn att ta reda på om han spelar dig. Om han nämnde att han hängde med sina vänner eller bror den andra natten, när du ser dem, kan du fråga om hur pojkens utekväll gick - om de ser förvirrade ut, kanske du vet att han ljög. Om han berättar en historia om hur han var tvungen att stanna hemma eftersom hans syster hade drama, kan du fråga honom hur hon känner några dagar senare - om han agerar som om han inte har någon aning om vad du pratar om, så kan det vara För att han redan har glömt sin egen lögn.
  • Du kan även försöka fråga honom enkla frågor som vilken film han såg om han gick på bio med sina vänner. Om han ser generad eller tydligt inte vet svaret, vet du att han spelar dig.
  • Bilden med titeln Ta reda på om han
    7. Även om det inte finns något bevis, lita på din tarm. Om du bara får känslan av att killen inte är uppriktig även om du inte kan hitta något bevis på det genom snooping, så kan det vara dags att avsluta förhållandet. Kanske ser han inte andra tjejer, men han kan fortfarande leka med dig bara för att han inte känner det så mycket som du är. Så länge du vet att du inte är den med svartsjuka problem och ser att du har en riktig anledning att vara orolig, om du verkligen tror att han kan spela dig, då är det dags att skära honom lös.
  • När du är med en kille som verkligen bryr sig om dig och vem är det för bara du, vet du. Du kommer inte att spendera timmar som ringer honom och undrar var han är och du behöver inte stoppa så låg som snooping genom sina saker eller följa honom eftersom du inte har någon anledning att göra det. Du vet att han är där för dig 100% och det blir en fantastisk känsla.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du inte kan släppa, tänk på alla saker han gjorde för att skada dig och få dig att känna dig dålig.
  • Det kan vara svårt att släppa, men när du måste släppa. Allvarligt. Släpp taget.
  • Kom ihåg, om han leker med dig, släpp. Om du inte släpper, blir han en kanon och krossa ditt hjärta till en miljard bitar. Det minnet kommer att döda dig, hemsöka dig för resten av ditt liv och ge dig mardröm.
  • Kom ihåg att det finns gott om killar i havet, och det finns bättre killar än honom.
  • Gå vidare, för om han gjorde det en gång kommer han att göra det onceaain.
  • Om han daterar en tjej och skjuter den i ditt ansikte, gör detsamma. Eller kolla in artiklar om hur man gör en falsk sötnos.
  • Fråga dina bästa vänner eller närmaste vänner (vad som helst) vad de tycker att han gör med dig. Detta hjälper verkligen.
  • Varningar

    Fråga inte sina vänner om honom.
  • Tala bara om dina bästa vänner.
  • Prata inte med andra människor om honom alls.
  • Berätta aldrig för honom att du gillar honom.
  • Saker du behöver

    • Något att skriva med.
    • Anteckningsbok.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande