Hur skickas en vän

"Friend Zone" - två goda vänner, en som sitter och längtar efter det andra - är ett klassiskt förhållande problem och saker av många en romantisk komedi. Är du bara goda vänner? Kan du vara mer? Hur går du från bara vänner till dating? Avsluta vänzonen i det verkliga livet kan vara riskabelt företag, skada din vänskap eller till och med till en bredare krets av vänner och bekanta. Medan belöningarna verkar bra, bör du vara uppmärksam på farorna och säker på dig själv innan du agerar.

Steg

Del 1 av 3:
Utvärdera vänskapen
  1. Bild med titeln Tänk som Leonardo da Vinci Step 1
1. Tänk på riskerna. Du är på väg att ta en stor risk. Men nära kan du vara, och dock kompatibelt är du som platoniska vänner, går från vän till pojkvän eller flickvän är en stor förändring i något förhållande - så stort att det kommer att ändras för alltid. Du bör därför noggrant överväga om risken är värt det. Kan du komma över ett avslag? Är du villig att riskera att skada din vänskap, även slutar det, för chansen att älska? Du, och din vän, kanske inte vill ha det.
  • Bild med titeln vet om en tjej gillar dig Steg 1
    2. Leta efter tips. Försök att ta reda på om känslan är ömsesidig. Verkar din vän att släppa muntliga eller fysiska tips som hon ser dig som en potentiell partner? Flörs hon med dig? Eller, behandlar hon dig som syskon eller pratar om hennes attraktion mot andra? Om den senare, då kan hon vara signalering att hon inte är intresserad av dig.
  • Bild med titeln Förbättra ditt äktenskap Steg 1
    3. Tänk kompatibilitet. Du kan vara helt kompatibel som vänner. Du kan komma med berömd, spendera timmar tillsammans en-mot-en eller i större grupper av vänner, skrattar tillsammans och delar alla dina tankar. Men det garanterar inte att du kommer att vara kompatibel som älskare. Delar du samma värden? Övertygelse? Passioner? Kommer du ha bra kemi? Om du inte kan bestämma det här, kan du ärligt föreställa dig att de två av er skulle fungera som ett par?
  • Bild med titeln Berätta för en tjej du älskar henne när du inte är säker på att hon älskar dig tillbaka Steg 3
    4. Var säker på dina motiv. Är du säker på att dina känslor är mer än bara lust eller passera fancy? Ibland driver stora livshändelser människor tillsammans och moln vår dom. Är du på rebounden? Är du ensam? Är du båda som hanterar personlig förlust, som en död i familjen? Om katalysatorn är en av dessa kanske du vill vänta och se hur du känner på en eller två månader. Se till att ditt intresse är motiverat av legitim önskan, längtan eller kärlek.
  • Bild med titeln berätta för en tjej du älskar henne när du är osäker på att hon älskar dig tillbaka steg 15
    5. Förbered dig för ett avslag. Det kan vara att hon inte ser dig som någonting mer än en vän. Du måste vara beredd på den möjligheten. Du måste också förstå att ditt förhållande inte kommer att vara ganska lika när du har kommit rent med dina känslor. Det kan vara besvärligt, eller det kan sluta helt. Om du har bestämt dig för att riskera din vänskap, måste du kunna acceptera konsekvenserna.
  • Del 2 av 3:
    Gör ditt drag
    1. Bild med titeln Gör en tjej jaga dig Steg 1
    1. Plantera fröet. Ett sätt att börja ditt drag är att signalera att du verkligen är intresserad. Din vän kanske inte inser det, och hon kan dela dina känslor och ha ingen aning om att du känner på samma sätt. Prata öppet om ditt datingsliv. Kanske, även fråga din vän om hennes. Du måste ändra hur hon ser dig, och att visa henne att du letar efter ett förhållande.
  • Bild med titeln Gör en tjej jaga dig Steg 5
    2. Fördjupa ditt intresse. Om du har känt varandra ett tag, borde du redan ha någon uppfattning om vad din vän gillar, ogillar, gör för skojs skull och letar efter i andra. Fördjupa ditt intresse för henne. Fråga henne om hennes aktiviteter. Gillar hon tennis? Visste hon inte att du gör det också? Kanske kan du spela en match tillsammans någon gång? Fokusera på aktiviteter som du delar med ett öga för att visa din kompatibilitet.
  • Bild med titeln Gör en tjej jaga dig Steg 3
    3. Flört. Vetenskapliga studier visar att flirta - signaleringsintresse och tillgänglighet - ofta trummar fysisk attraktivitet. Börja långsamt. Le, få ögonkontakt, skämt, kanske bara lätt röra din vän på armen. Men kom inte ut för starkt eller för fysiskt. När allt kommer omkring är ditt mål att signalera ditt intresse och samtidigt sätta din vän tillfreds.
  • Bild med titeln Gör en tjej lycklig steg 14
    4. Få henne att känna sig bekväm. Även om du flirter, håll alltid din väns nivån på komfort i åtanke. Det värsta möjliga du kan göra är att sätta henne av genom att komma för starkt. Skratt är vanligtvis en bra social smörjmedel - gör hennes skratt och visa av ditt beteende och demeanor att du är en rolig person, och att du njuter av sitt företag. Försök att vara ditt gamla ljuvt själv - den som hon vet så bra - och inte låta trycket i situationen göra dig för allvarlig.
  • Bilden med titeln Be en tjej ute i gymnasiet steg 11
    5. Be om ett datum. När du har vägit beslutet, signalerade ditt intresse och testade vattnet, det är äntligen att ta språnget: Fråga din vän ut. Tänk på att du måste vara på förhand om vad du frågar så att det inte finns någon tvetydighet. Detta är ett datum, inte bara en vänlig sammankomst. Det bästa sättet är att fråga henne personligen. Detta kommer att låta dig se hennes kroppsspråk och reaktion och hjälpa dig att ändra ditt beteende i sin tur. Du kan vara bekvämare att fråga via telefon, per meddelande, eller genom en tredje person, och det är alla giltiga alternativ. Men kom ihåg att ansikte mot ansikte kontakt, dock läskigt, är mer personligt och vänligt.
  • Del 3 av 3:
    Omfamna resultatet
    1. Bild med titeln Hitta din perfekta match Steg 2
    1. Ordna ett första datum. Din vän sa ja. Vad tog dig så länge att fråga! Vid arrangemanget är det viktigt att hålla situationen låg nyckel. Du har aldrig varit tillsammans på det här sättet innan, och båda kan känna sig stressad. Gå en promenad tillsammans, spela en tennis match, gå till kaffe. Det behöver inte vara en stor händelse eller till och med senast. Det viktigaste är att se varandra i en ny dynamisk.
  • Bild med titeln datum ett Stenbock steg 1
    2. Gå långsamt först. Om det första dagen var en framgång, börja se varandra mer regelbundet. Du kommer båda att behöva tid att göra en mental och fysisk övergång från "vänner" till "par."Tryck inte på problemet. Å andra sidan, försök att behandla din nya Beau som Beau, inte bara din vän. Börja med att planera rätt datum och klargöra att förhållandet har förändrats.
  • Bild med titeln Håll händerna för första gången (endast för tjejer) Steg 6
    3. Få fysisk när tiden är rätt. Det är inte nödvändigt att rusa detta. Du kan redan användas för att hälsa på varandra med en kram. Börja där. Efter en eller två datum, försök hålla handen. Vara så självsäker och avslappnad som möjligt, hitta nya men fortfarande bekväma sätt att lägga till beröring till förhållandet. I tid, och med kemi, kan du börja tänka på den första kyssen och krama.
  • Bild med titeln Håll händerna för första gången (endast för tjejer) Steg 1
    4. Var öppen om förhållandet. Du och din beau borde vara tydlig med varandra om dina förväntningar. Om en av er vill ha ett seriöst förhållande och det andra, kommer det förmodligen inte att fungera. Låt dina vänner i din ändrade status, också, särskilt om de är gemensamma vänner. Att hålla dem i mörkret kan göra det verkar som om du gömmer något, eller gör för extra komplikationer.
  • Bilden med titeln Få över avslag Steg 5
    5. Acceptera avslag graciöst. Din vän kan säga nej. Hon kan känna att det första datumet inte fungerade eller att du inte delade tillräckligt med kemi. Eller, du kanske daterar för en tid innan du bestämmer dig för att du var både bättre som vänner. Oavsett fall måste du komma överens med det här resultatet och fortsätt i tid. Med tur du och din vän kan fortfarande vara på bra villkor, eller till och med vänner som tidigare.
  • Bild med titeln Rädda ett förhållande Steg 1
    6. Försök att rädda vänskapen. En misslyckad romantik gör inte nödvändigtvis en vänskap. Men det kan vara problematiskt. Om du bestämmer dig för att stanna vänner, försök att stanna ljust om dina misslyckade ansträngningar - lite humor kan gå längs vägen. Det sagt, satte klara känslomässiga och fysiska gränser: ingen kyssning, ingen flirta, ingen hanky-panky. Om du behöver tid att sörja, sätt några avstånd mellan er själva. Datum andra människor, liksom. Håll inte vänskapen i det stora hoppet att hon på något sätt kommer att komma igen och datera dig igen. Medan det värsta scenariot måste skära av all kontakt, kommer du åtminstone att ha stängning och vet att du gav det en tapper ansträngning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande