Hur hittar du en man med barn

Så du har träffat din drömmans man...och han har barn. Kanske var barn inte en del av din första plan. Hur hanterar du situationen? Det finns många sätt som du kan reagera på att upptäcka att han har barn, men om han verkligen är din drömmans man borde du kunna ha ett förhållande med honom och med sina barn.

Steg

Del 1 av 3:
Avgöra om du ska fortsätta ditt förhållandeGå till annonsen och stödja WikiHow
  1. Bild med titeln Datum En man med barn Steg 1
1. Fråga dig själv vad du vill ha. Att vara med en man med barn är aldrig en lätt sak och det är inte för det svaga i hjärtat. Känn inte dåligt om du inte kan hantera uppdelningen av uppmärksamhet. Tänk på det självbevarande. Ta en tid ensam för att se till att det här är vad du vill ha. Fråga dig själv följande frågor:
  • Kan du hantera att dela sin uppmärksamhet och tid med sina barn?
  • Kommer du vara avundsjuk på den tid han spenderar med sina barn?
  • Är du villig att fungera som en bra förebild för sina barn?
  • Vill du ha ett förhållande med sina barn?
  • Bild med titeln Datum en man med barn Steg 2
    2. Känna igen behovet av delning. Om du bestämmer dig för att du vill fortsätta detta förhållande, måste du dela din signifikanta andra. Du måste vara medveten om att hans barn alltid kommer att vara hans högsta prioritet. Det kommer att finnas tider när du behöver dela honom med sina barn och beroende på situationen, om det finns en nödsituation eller om hans barns moder är oböjlig, kan denna delning bli ganska ensidig.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 3
    3. Vet att han sannolikt har en anslutning till hans ex. Oavsett om de är vänliga eller kämpar som katter och hundar, har din man förmodligen regelbundna interaktioner med sina barns mor. Även om det här är för hans barns välbefinnande kan det lägga en belastning på hans förhållande med dig om du är avundsjuk på hans ex, om du och hans ex inte kommer överens, eller om hans ex bestämmer sig för att störa din förhållande på något sätt. Fråga dig själv om det här är något du kan hantera.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 4
    4. Fråga om hans vårdnadsarrangemang. Du vill veta hur ofta han spenderar tid med sina barn och om han är deras primära vårdgivare. Detta gör det möjligt för dig att skapa realistiska förväntningar på hur mycket tid du kommer att kunna spendera med honom. Du kommer också vilja veta om han har en medföräldrars plan med sin ex som kräver att han spenderar semester, semester och andra delar av året med sina ex och hans barn som en hel familjenhet.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 5
    5. Få bekant med sin föräldraskap stil. Det är möjligt att han kommer att ha en föräldraskap som du inte håller med. Om så är fallet, vet du att du inte har någon rätt att argumentera med sin föräldraskap eftersom det här är hans barn och inte din. Om du inte kan följa med sin föräldraskap, ska du gå bort. Vet att om du stannar och be honom att ändra sin föräldraskap, kommer han sannolikt att lämna om du trycker på honom för hårt. Kompromissa med hans barns välbefinnande för att göra dig lycklig är inte på bordet för honom.
  • Del 2 av 3:
    Interagera med din signifikanta andraGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln Datum En man med barn Steg 6
    1. Prata med din man. Ibland diskutera hur du känner dig inte bara får dig att må bättre, men det kommer att låta honom veta hur du känner. Beviljas, du kan inte klaga på varje liten sak, men förtryck är ohälsosam. Låt honom veta om du känner mig orolig eller har reservationer om att fortsätta förhållandet och prata genom dessa problem på ett moget sätt.
    • Du kanske säger något så här: "Jag har aldrig daterat någon med barn innan och jag är lite nervös om det. Jag undrade om vi kunde prata om det."
  • Bild med titeln Datum en man med barn Steg 7
    2. Vara rörlig. När du träffar en man med barn kan hans schema förändras snabbt för att tillgodose sina barns behov. Det betyder att ditt middagsdatum kan gå ut genom fönstret när din mans son hamnar i ER för stygn efter att ha fallit av sin cykel.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 8
    3. Ta saker långsamt. Rusa inte att lära känna din man i hopp om att du kommer att träffa sina barn tidigare. Visst, kanske du vill träffa sina barn, men innan du gör det borde du med säkerhet att du är i ett hälsosamt engagerat förhållande med din betydande andra.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 9
    4. Vara mogen. Spela inte manipulativa sinnesspel med din man. Lägg inte honom i en position där han behöver välja mellan dig eller hans barn. En bra pappa kommer att eliminera ett potentiellt kärleksintresse om han känner att hon agerar avundsjuk, spelar spel eller konkurrerar mot sina barn för hans uppmärksamhet.
  • Del 3 av 3:
    Bygga ett förhållande med sina barnGå till annonsen och stödja WikiHow
    1. Bild med titeln Datum En man med barn Steg 10
    1. Ha ett hjärtligt förhållande med barnets mamma. Du behöver inte bli bästa vänner, men var inte kall (barnen kan känna att du är ett hot mot sin mamma och agera mot dig). Var inte rädd för att fråga din man om hans förhållande med henne. Vad de gjorde, men mer, varför de bröt upp? Ibland kommer att räkna ut hennes quirks hjälper dig att kommunicera bättre med henne.
    • Prova att samordna transport till skolan under veckan - kanske kan hon inte hämta dem på torsdagar, så du kan erbjuda att göra det - eller erbjuda att hjälpa till att planera en födelsedagsfest med henne. Om du hjälper till att planera en händelse som en födelsedagsfest, kom ihåg att du inte kör showen - bara vara där för att erbjuda din hjälp. Fråga om du kan hämta kakan, få ballonger, hjälpa till med att dekorera, eller om det finns några specifika saker som hon skulle vilja att du ska göra för att hjälpa. Vänd inte den till en kraftkamp.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 11
    2. Besluta när man ska träffa sina barn. Göra en punkt att inte träffa sina barn tills du har träffat ett tag och har ett mycket starkt överenskommelse om att du kommer att få en framtid tillsammans. Möt på en neutral plats och ta dig tid att verkligen lära känna sina barn väl. Glöm inte att varje relation är annorlunda och hans barn kan uppskatta att känna den person som deras förälder är dating.
  • Du kan besluta att träffa sina barn på en plats där du kan göra en gruppaktivitet, som en arkad, en bowlinghall eller ett trampolin gym. Det beror på hans barns och deras intressen. Försök hitta en gruppaktivitet som alla kan delta i att diffusa spänning och underlätta obehag.
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 12
    3. Ha en ärlig konversation med sina barn. Berätta för sina barn att du är väldigt nervös för att träffa dem eftersom du älskar sin far. Låt dem veta att du inte någonsin vill ge dem intrycket att du är där för att ersätta sin mamma. Avsluta konversationen genom att berätta för dem att du ser fram emot att lära känna dem bättre och vara öppna för sina frågor.
  • Du kan leda till något som, "Hej, mitt namn är _____. Jag har sett fram emot att träffa dig eftersom jag gillar att spendera tid med din pappa och han har alltid så många trevliga saker att säga om dig. Bara den andra dagen, berättade han för mig hur stolt han var av dig för att få ett A på ditt stavningstest."
  • Du kanske också säger, "Jag vill att vi ska vara vänner om det är okej med dig. Jag vet att du redan har en mamma och aunts och farbröder och andra familjemedlemmar som älskar dig, så jag trodde det kanske, vi kunde vara vänner."
  • Slutligen kan du säga, "Jag ser verkligen fram emot att spendera mer tid med dig så att vi kan lära känna varandra bättre. Hur låter det till dig?"
  • Bild med titeln Datum En man med barn Steg 13
    4. Inse att hans barn kanske inte gillar dig. Var inte upprörd om detta eller ta detta till hjärtat. Du är en främling för dem. Barn har tankar och känslor alla sina egna och ibland kan de agera impulsivt. Var säker på att du tror innan du agerar, erbjuda att lära känna dem i sin egen tid och ta saker i strid. Hantera avslag graciöst och prata med barnet med respekt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var ärlig med dig själv om dina långsiktiga relationsmål.
  • Var ärlig om din förmåga att acceptera sina barn.
  • Försök inte vara en ersättningsmamma för sina barn. Istället sträva efter att vara en moster eller en vuxen vän.
  • Varningar

    Gå inte in i förhållandet och letar efter en färdig familj. Var där för mannen, allt annat är en bonus.
  • Kom ihåg att om du blir involverad i den här mannen och hans barn och då bryter du upp med honom, bryter du också med sina barn.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande