Hur man är likgiltig

Att vara likgiltiga innebär att de är dispassionat om de saker som händer runt dig. I stället för att bli upptagen i drama och känslor, njut av showen! Människor runt omkring dig är involverade i sin egen produktion - hur stor det skulle vara att luta sig tillbaka och titta på, sorglös. Det är sinne över materia, verkligen.

Steg

Del 1 av 3:
Tänker likgiltigt
  1. Bild med titeln vara likgiltig steg 1
1. Komma bort från dig själv. Ja, det är två separata ord. Det finns flera "du"s som existerar samtidigt. Typ av Freuds ID, Ego och Superego. Det finns "du" som beter sig, för att börja. Då är det en "du" som övervakar det beteendet (din högt utvecklade en, du). Och sedan Det finns faktiskt en del av dig som kan gå ut och titta på saker från ett annat perspektiv helt - det är den här sista du behöver för att bli likgiltig.Om det är lite förvirrande, låt oss säga det här:
  • Det är det som bara gör och är. Det är som barnet inom dig - det här är det första "du." Du äter, du andas, du gör mänskliga saker. Du ifrågasätter inte riktigt det. Det är du bara läser just nu.
  • Då är det "du" Det övervakar allt detta beteende, tänker, se till att det är socialt acceptabelt, se till att du överlever mm. Någonsin tänkt på dig själv, "Min Gud, varför äter jag 5 skivor pizza?!" Det är det andra du.
  • Den här "du" är lite mer elusiv. Det kan titta på ditt beteende och tankar och komma till högt utvecklade, självmedvetna slutsatser. Det här är "du" Vi är inriktade på. Detta känner du inte riktigt saker eller behöver saker - det observerar bara. Det är likgiltigt.
  • Bildbetiteln är likgiltigt steg 2
    2. Tänk på livet som en film. För att rikta det tredje måste du tänka på livet som en film. Det är, du måste vara lite mindre investerad i vad som händer. Känslor har inte riktigt en plats - eller om de gör det, skämmer de bara på ytan och har inga riktiga återverkningar. Vilken typ av film är du i just nu? Vem har kontroll? Vad som förmodligen kommer att hända?
  • Om du får det här tänker du börjar se mönster och tänka utanför lådan - mindre själviskt, mer stor bild. Till exempel, just nu sitter du hemma, äter en skål med spannmål, surfing wikihow. Vad är din karaktärs känsla och varför? Hur kan det förändras under de kommande dagarna? Tittar på en känsla, ser att det är där, är mycket annorlunda än att känna det.
  • Bild med titeln vara likgiltig steg 3
    3. Vet att det är ingen stor sak. Vad det än är. Allvarligt. Det är ingen stor sak. I det stora systemet av saker är få saker. Kanske den eventuella kollapsen av universum? Det verkar ganska stort. Men den zit i mitten av pannan? Den kommentaren Trang gjorde det kanske eller kanske inte varit skadlig? Nej och nope. Varför ska dessa små saker få någon reaktion eller känsla av dig?
  • När ingenting är en stor sak är det svårt att fasas. Det är dock svårt att bli glad också. Vet att det här är en ge och ta. I en ny studie, de som trodde att de inte hade något syfte i livet men inte bryr sig om, är mitten av vägen när det gäller lycka. Så medan du inte bryr dig om att din dumma scum av en pojkvän dumpade dig, kommer du också inte att känna sig super extatisk när du får den arbetet...Eftersom det är allt ingen storgie.
  • Bilden med titeln är likgiltig steg 4
    4. Öppna ditt sinne. Att vara likgiltig handlar om att lämna våra antaganden, våra övertygelser, vår stolthet, våra känslor och våra sårbarheter vid dörren. För att göra det måste våra sinnen vara helt öppna. Är lite lunatic raving om hur din sexuella orientering / kön / beteckning / tävling alla kommer till helvetet? Hmm. Intressant. Undrar varför han tycker det? Varje reaktion på din del bör vara bara fascinerad - aldrig förolämpad, arg eller defensiv.
  • Att stanna rationell och logisk är en stor hinder för många av oss. När någon personligen säger något som attackerar vårt trossystem, vill vi naturligtvis prata och sätta den personen på plats. Kan inte göra det! Du måste hålla ett öppet sinne och bli ouppkopplad till dina åsikter i frågan. Så den här personen tycker något annorlunda än dig - bra för dem!
  • Bildbetiteln är likgiltigt steg 5
    5. Tänk på processen bakom innehållet. När du interagerar med andra, tänk på dem som deras karaktärer. Tänk på deras bakgrund och varför det är de säger vad de säger och gör vad de gör. Och när det gäller deras ord, vad menar de faktiskt? Med andra ord, tänk på processen bakom innehållet.
  • När någon säger, "Hej, ohmigosh, jag har verkligen något jag vill berätta för dig - men jag borde helt inte," de säger faktiskt, "Snälla ge mig uppmärksamhet. Jag har lite skvaller och det skulle ge mig enormt tillfredsställelse om du bad om det." Processen (vad de faktiskt menar att säga) fortsätter fortfarande bakom innehållet (det som faktiskt kom ut ur munnen). Att se beteenden för processen gör det mycket lättare att ta itu med vad som faktiskt går på (och att ta bort dig från situationen till hands).
  • Del 2 av 3:
    Visas likgiltigt
    1. Bildbetiteln är likgiltigt steg 6
    1. Håll dina ansiktsuttryck till ett minimum. Att vara likgiltig är allt som om du inte bryr dig om ett eller annat sätt. För att fortsätta det intrycket är det viktigt att inte ge bort dina känslor på ditt ansikte. Om dina ord är, "Åh, det är lite intressant," Du kommer inte se likgiltig med upphöjda ögonbryn, ögonen, och mun som hänger sig.
    • Det handlar inte om att reagera negativt eller positivt eller till och med inte reagera. Du är fortfarande närvarande - du är fortfarande en levande människa. Det handlar bara om att höra eller se något och ta det lugnt och definitivt inte ta det personligen. Typ av som varje reaktion du har när din lilla systers vän börjar prata om sin potatischipberoende. Mild nyfikenhet i bästa fall.
  • Bildbetiteln är likgiltigt steg 7
    2. Låt inte din kropp ge dig bort. Så du har ansiktsuttryck ner - nu är det dags att se till att din kropp matchar vad ditt ansikte säger. Visar sig det mesta av kroppsspråk är bara det - kroppen. Även om dina ord och ditt ansikte skriker "Jag kunde inte bryr mig mindre" Men din kropp gör det klart att du är obekväma, du är inte längre likgiltig.
  • Du borde alltid ha en avslappnad, öppen position. Som om du tittar på en anständig film. Du är fortfarande förlovad, men du är bekväm och stressfri. Och om du försöker övertyga din förälskelse är du likgiltig, hängande på dem är inte sättet att maskera ditt kroppsspråk!
  • Bild med titeln är likgiltigt steg 8
    3. Håll dig öppen och mottaglig. För mycket av likgiltighet kan lätt misstas för avfall, vara kall eller är helt enkelt negativ. Det är inte vad likgiltighet handlar om! Du är fortfarande öppen, välkomnande och mottaglig - det är bara att du inte bryr dig om människor kommer till dig för att bli välkomna eller inte. Du gör din sak oavsett - i själva verket, om ingen var i rummet, skulle du uppstå på samma sätt.
  • Eftersom du är en observatör, har du ingen anledning att stänga av dig själv. Även om din signifikanta andra skriker på dig, håll armarna uncrossed och dina ben utvecklas. Det här är bara en visning av deras behov av att styra och du kommer att ta upp det när du kan få ett ord i Edgewise lugnt. Du hör fortfarande vad de måste säga, du hör bara alla nivåer för det och sätter det genom en objektiv analys.
  • Bildbetiteln är likgiltigt steg 9
    4. Njut inte med det för mycket. Vissa av oss vill vara likgiltiga för att uppnå någon form av självtillfredsställelse. Vi vill komma tillbaka i en ex, bevisa till vår chef / föräldrar / syskon, hur mycket vi bryr oss inte, etc. Om det här är ditt ärende, njut inte för mycket! Det kommer att ge det bort att din likgiltighet är en fasad, en show. Du är inte längre likgiltig - du har blivit en falsk.
  • Del 3 av 3:
    Agerar likgiltigt
    1. Bild med titeln är likgiltigt steg 10
    1. Var lugn. Eftersom allt är ingen stor sak och du analyserar processen från fjärran ändå, varför i världen skulle du vara något annat än lugnt? Du har inget att förlora i 99% av livets situationer när det kokar ner till det, så varför slösa din energi?
    • Massor av människor blir stressade under livets situationer - oavsett om det möter en tidsfrist, en kamp med en pojkvän eller flickvän eller drama mellan vänner. Det är för att de bryr sig om resultatet - något du inte gör. Så nästa gång du befinner dig i en stressig situation, tänk ingenting om det. Det kommer att passera snart nog ändå.
  • Bild med titeln vara likgiltig steg 11
    2. Vara stoic. Förutom att stanna lugnt är det viktigt att vara stoic (visar lite känsla). Du är inte bara stressfri sedan `93, men du är också aldrig arg, ledsen, eller alltför glad. Situationerna kring dig fasar dig inte mycket, så du har inte mycket anledning att känna intensiva känslor.
  • Oavsett om det är "Du dödade min fisk!" eller "Jag dumpar dig" eller "Justin Bieber kallade helt mig igår kväll," Din reaktion bör vara som om någon sa, "Jag köpte en ny lampa idag." Det är trevligt och allt. Kanske vill du veta vilken färg det är, kanske gör du det inte. Du kommer att fråga om du känner för det.
  • Bild med titeln vara likgiltig steg 12
    3. Vara objektiv. Världen är full av åsikter. Alla har dem. Och de flesta visar dem ganska lätt. Du är däremot inte de flesta människor. Du ser båda sidor av myntet och analyserar situationer för vad de är - inte sett genom ett moln av känslor.
  • Det betyder att se din sidan av myntet också. Ibland är det svårt att se skogen genom träden, men med övning är medveten om ditt eget beteende är möjligt. Så när du kämpar med en vän, se vad som kör henne, men se också vad som kör du.
  • Bilden med titeln är likgiltigt steg 13
    4. Adressera processen. När du har att göra med människor behöver du inte nödvändigtvis svara på sina ord. Du måste svara på vad de är faktiskt ordspråk. Ignorera innehållet och förlita sig på processen. Det hjälper dig att vara objektiv och borttagen från de känslor som virvlar runt dig. Istället tänker du på människors predispositioner, tendenser och komplex - ganska neutralt territorium.
  • Låt oss säga att Julia tog Pete, hennes man, en lista över saker att göra. Pete gör det inte och Julia blir upprörd. Pete börjar tänka Julia är en stor Nag och Julia tycker att Pete bryr sig inte om henne och är lat. Istället bör Pete tänka på hur den listan verkligen är Julia som behöver sitt liv att vara organiserad och hon ber om hans hjälp att göra detta - Julia behöver förverkliga sin egen översättning av Petes beteende och det har inget att göra med henne - - Det är bara att Pete fungerar på en annan våglängd. När de ser sig för hur de agerar, tar de bort sig från situationen och kan lösa det.
  • Bild med titeln vara likgiltig steg 14
    5. Ge den gemensamma artighet du ger till främlingar till alla. Om du är riktigt likgiltig, föredrar du inte en person över en annan. Återigen är det som om du är ensam i rummet. Om det finns en specifik någon du vill övertyga om din likgiltighet, behandla dem som om du skulle vara en främling. Du skulle definitivt vara civil, du skulle definitivt svara om de pratade med dig och du skulle göra chit chatt, men när de går bort är det allt det var. Och det är helt bra.
  • Detta fungerar också på fiender. Även om du hatar personen, är likgiltighet kraftfullare. De förväntar dig att reagera - när du inte gör det, kommer de inte veta vad de ska göra. Så var civil för dem och döda dem med likgiltig vänlighet.
  • Tips

    Det förflutna är borta, framtiden okänd - att komma ihåg är synd, oro är bara smärta-att leva bra i ögonblicket är sane.
  • Avlägsnande av blinkar och önskningar blir man fredlig.
  • Det spelar ingen roll vad andra tycker. Vissa har inget annat arbete men deras tankar. Sluta bry sig om sina tankar.
  • Fred finns bara i sinnet! För fullständig fred, bara fred: Ingenting behövs!
  • Det som lockar har oändliga strängar bifogade. Kanske ännu mer!
  • När man når roten till önskan och förstår helt roten till det blir det lättare att ta bort den roten.
  • Förlåt alla eftersom de gör det som verkar mest korrekta i det ögonblicket.
  • Kom ihåg att sann lycka aldrig beror på externa effekter som någons bild eller materiella ägodelar (pengar, berömmelse, kraft, etc...) eller på sina yttre förhållanden i kroppens sinnen eller andra, för den delen. Sann lycka är oberoende av alla dessa, som är tillfälliga.
  • Varningar

    I alla fall är introspektion nyckeln till att acceptera saker.
  • Dessa tankar fungerar bara om du verkligen tror på dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande