Hur man beter sig i kyrkan (för barn)

Barn kan bli uttråkad och rastlös under en kyrktjänst, men det är vanligtvis inte välkommen för dem att misshandla eller vara rastlös medan andra försöker uppmärksamma och delta. Tekniskt sett gäller det inte bara små barn, men förvånansvärt, gäller de flesta gymnasieelever, liksom vissa vuxna, speciellt om du har ADHD (uppmärksamhetsunderskott hyperaktivitetsstörning).

Steg

 1. Bildbeteckningen uppför sig i kyrkan (för barn) Steg 1
1. Kom till kyrkan förberedd för tjänsten. Det betyder, åtminstone för barn gamla nog att förstå, att använda toaletten, ta en drink med vatten, och om det är lämpligt, att äta en måltid innan du går in i helgedomen, eller inte tugga tuggummi under tjänsten. Hungriga eller törstiga barn kan ha svårt att bestå av timmen eller längre servicen, och gå på toaletten kan vara en störning för flera personer när du gör dig mellan pews eller sittplatser och nerför gångarna.
 • Bildbeteckningen beter sig i kyrkan (för barn) Steg 2
  2. Hålla ganska stilla och tyst.För de flesta kyrkliga goers är tjänsten en högtidlig händelse, och oönskade buller eller rörelser kan distrahera människor.
 • Bildbeteckningen beter sig i kyrkan (för barn) Steg 3
  3. Klä sig bekvämt.Om det är kallt utomhus, bära en jacka som kan tas bort innan du sitter så att du inte är varm och svettig medan du lyssnar på liturgin eller meddelandet.För varmt väder, speciellt utan luftkonditionering, undvika att ha formell klädsel som en kostymjacka och slips om det inte krävs av din religiösa tro eller övertygelse.
 • Bildbeteckningen uppför sig i kyrkan (för barn) Steg 4
  4. Sitta på ett inkonsekvent läge.Sitter mot baksidan eller åtminstone nära en gångning kommer att minska distraktionen för andra om ditt beteende blir ett problem.
 • Bildbeteckningen uppför sig i kyrkan (för barn) Steg 5
  5. Lyssna tyst och var uppmärksam på tjänsten.Om du är intresserad av händelserna pågår, blir du mindre bullriga.
 • Bildbeteckningen beter sig i kyrkan (för barn) Steg 6
  6. Håll dina händer för dig själv.Tug inte på människor som sitter nära dig, eller stör sina tillhörigheter om de är inom räckhåll.
 • Bildbeteckningen beter sig i kyrkan (för barn) Steg 7
  7. Hitta eller ta med en bit papper för att doodle eller scribble på för att hålla dig upptagen om du inte kan tolerera det önskade beteendet.Du kan behöva ta med en penna eller penna, även om det inte finns några tillgängliga.Aldrig Rita eller skriva i kyrkans publikationer om de finns i sätena.
 • Bildbeteckningen beter sig i kyrkan (för barn) Steg 8
  8. Delta som en del av gruppen när ledaren av tjänsten frågar församlingen att stiga för bön, sång eller annan verksamhet.Sjung med de vuxna, om det är lämpligt, men sjunger inte i för högt röst om du inte är bekant med sången, eller du kan helt enkelt inte bära en melodi.
 • Bildbeteckningen uppför sig i kyrkan (för barn) Steg 9
  9. Leta efter alternativ om du bara inte kan klara sig för tjänsten. Vissa kyrkor har barnklasser eller grupper för att hålla barnen upptagna medan vuxna dyrkar.
 • Tips

  Föräldrar som vill att deras barn ska njuta av att träna sin religiösa tro bör försöka göra upplevelsen roligt och meningsfullt medan barnet är litet.
 • Föräldrar bör använda sunt förnuft och disciplinera sina barn om de är alltför störande under kyrkan eller vid någon olämplig tid.Undervisa barn medan de är väldigt unga att uppträda gör processen enklare för barn och deras föräldrar.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande