Hur man undviker att få vikt över thanksgiving

Turkiet, dressing, pumpa paj...Holiday Weight Gain är praktiskt taget en nationell sport. Skulle det inte vara underbart om den här välsignade binging-sessionen (för en gång) inte försvann dina midja? Njuter av tacksägelse betyder inte oundviklig viktökning!Sätt i någon planeringstid, lära sig att reframe din attityd mot Thanksgiving-maten själva, och du är på väg till mer semester njutning och mindre semester överbelastning.

Steg

Del 1 av 3:
Planera i förväg
  1. Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 1
1. Gå lätt på kalorierna veckan innan. Det stora med semestern är du vet exakt när de kommer. De är inte som den överraskningspotten av Queso din vän tog över den ena natten som du av misstag slukade sig själv efter en beklaglig flaska och en halv vin. Så gör dina bekymmer en tjänst och skär tillbaka veckan innan. Det kommer att göra maten på Turkiet dag så mycket mer utsökt!
  • Vi förespråkar inte dieting, i sig. Vad vi är Säg är hoppa över efterrätten, spendera inte eftermiddagen bakning, eller låt din Froyo kupong löpa ut. När du går ut för en måltid, ruta upp hälften innan du ens börjar. Göra små framsteg du inte annars gör. Thanksgiving handlar inte om att gå ner i vikt - det handlar om att inte få det.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 2
    2. Sätta godis ur sikte. När våra kök, matsalar, vardagsrum, och, låt oss vara ärliga, är sovrummen fyllda med kakor, kakor och söta, söta munchies, det skulle ta en robot att inte böja sig för läckerhet. När pepparmint brownies, pepparkaka och toffee är inom armens räckvidd, kommer ingen att skylla på dig för att gå över till den mörka sidan. Eftersom det skulle vara löjligt att föreslå att du slänger dem ut, är det bästa du kan göra att sätta dem i en osynlig behållare och i skåpet. Utan sikte, ur sinnet. Det fungerar faktiskt!
  • När vi stirrar på ett bord fullt av godis går allt hopp ut genom fönstret. Men när de är där men inte sett kan vi glömma att de är där (det mesta) och därmed kan undvika den frånvarande munchie greppet. Gör dig själv en tjänst och packa dem bort innan du inte inser att du är på din femte mintchokladmuffin.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 3
    3. Planera dina träningspass. När våra scheman får sylt-packade (som normalt händer under semestern), är övningen vanligtvis den första som går. Gymmet ändrar timmar, vi slutar resa, familjeförpliktelser förstorar tiofaldigt - oavsett orsaken, vi buktar för kraven i våra scheman och slutar göra mycket mer sittande, väntar och äter än vi tänkte. I stället för att låta ditt schema regera dig, styra den.
  • Ring upp ditt gym och ta reda på sina nya timmar. Vakna upp 30 minuter tidigare för att klämma på 20 minuters morgonsträning. Gör bara din semester shopping efter Du har haft en session med löpbandet. När du gör det en prioritet är det mycket lättare att hålla fast vid.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 4
    4
    Minska stress. De flesta av oss springer runt som kycklingar med våra huvuden avskurna denna tid på året. Ökningen av våra stressnivåer leder faktiskt till att mer kortisol produceras, vilket kan leda till viktökning. Och du trodde det var bara middagsrullarna!
  • Ta dig tid att göra några uppvärmningar och sträcka på morgonen eller klämma i en yoga-session när det är möjligt. Ta 10 minuter av mig när du sitter vid ditt skrivbord på jobbet. Vad som helst skulle ge dig den zen, gör det. Din midja kommer inte att veta att tack, men siffrorna kommer (eller inte!) Bevis det senare.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 5
    5. Planera en semester träningsrutin. Så kanske schemaläggande träningspass sätter vagnen före hästen. För att schemalägga träningspass, måste du ha träningspass i första hand. Vad kan du vara möjligen att börja göra? Någon är bättre än ingen!
  • Om du reser, vilka träning kan du göra just själv? Kärnträning (hopputtag, plankor, squats, etc.) kan göras i ditt hotellrum / pojkvän farbrors extra sovrum.
  • Gör det med familj! Börja en rutin för att ta en tidig kvälls promenad, tillåter väder. Även springa runt huset kan få alla att gå.
  • Registrera dig för en Turkiet Trot! Ditt område kan ha en 5k, 10k eller rolig körning tillgänglig på morgonen av Thanksgiving. Och intäkter kan till och med gå till välgörenhet! Vilket bra sätt att börja skriva genast (och rätt sätt).
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 6
    6. Hålla varm. När våra kroppar blir kalla är allt vi vill göra hudda i hörnet under en filt, rockar oss tills frysen passerar. Kanske griper en varm toddy eller två. För att undvika denna fysiska stagnation, håll dig varm! Vrid uppvärmningen i huset, kasta på en extra tröja, men framför allt - fortsätt flytta. Och du vet vad som rör det? Burns kalorier!
  • När våra muskler är varma och avslappnade är det mycket lättare att välja den träningen. Så springa runt ditt hus lite så ofta. Den kvällsövningen kanske inte verkar så helt inte genomförbart längre.
  • Del 2 av 3:
    Planerar din måltid
    1. Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 7
    1
    Volontär att vara värd för Thanksgiving-festligheterna.Du kommer att vara ansvarig för menyn och kan planera från början vad maten kommer att vara på bordet. Var noga med att fråga om någon av dina gäster har kostbegränsningar! Det kan också vara potluckstil, så att du har några alternativ som du har godkänt dig själv.
    • Glöm inte bordet! Om du inte redan visste, har WikiHow massor av Thanksgiving-artiklar För att få dig genom dina värduppgifter.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 8
    2. Revamp dina traditionella favoriter. Välj naturliga, obearbetade livsmedel, förberedda helt enkelt men smaklast med örter, kryddor och frukter, som citron och apelsin.Kasta ut de konserverade tranbären och gå färskt. I stället för att överbelasta på carb-tunga fyllning som blötläggs i Turkiet, väljer du en nutty quinoa. Bacon-inslagna gröna bönor? De är lika läckra ångad med olivolja, salt och peppar!
  • Det finns många webbplatser och online receptplatser som ger detaljerad "rent att äta" Menyer och recept. Thanksgiving är en stor trend och det är också hälsa - du har en verklig guldminne av information till hands.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 9
    3. Koka med substitut. När recept kräver ägg, smör, olja och socker (bara för förrätter), har du lite wiggle rum. Bortsett från det uppenbara (som att byta socker för Splenda, etc.), du kan ersätta yoghurt, banan eller äppelmos för dina ägg eller olja eller lägga till kroppen till dips och såser.
  • För att komma igång, ta en titt på s hur man lagar mat med sockersubstitut, Hur man ersätter ägg i din matlagning, eller Hur man använder Applaesauce för att baka artiklar. Och ja - det kommer fortfarande att smaka bra!
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 10
    4. Gå tungt på grönsakerna. Gram för Gram, Veggies packar mycket färre kalorier än kött eller kolhydrater. Om du vill fylla på din tallrik, är det de saker du ska göra på (om de är beredda korrekt!) Ha en mängd veggiealternativ vid ditt bord - så att du får mindre utrymme för middagsrullar!
  • För din potatismos, gör 25% av det blomkål. Berätta inte för någon och se om de till och med märker!
  • Håll dig till hälsosammare olja som olivolja, canola eller valnöt. Om du kryddar dina grönsaker, försök att lägga ut saltet - det är den skyldige bakom uppblåsthet.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 11
    5. Planera hälsosammare snacks. Även om vi är fullt medvetna om Thanksgiving är den absoluta största måltiden på året (Spara kanske Jul), som inte håller oss från att snacka dagen bort när vi väntar på att Turkiet lagar mat i ugnen. I stället för att munching på kakor och kakor, välja en veggiebricka, frukter och lätta ostar. Eftersom kakorna är i skåpet (höger?), du kommer inte att bli frestad att gå för dem ändå!
  • Självklart, om du helt kan hålla sig borta från fingermatarna, det är bäst. Men kom, det här är Tacksägelse Vi pratar om här. Will-Power och Self-Control är för Holiday Grinches.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 12
    6. Välj hälsosammare desserter. Visst, pumpa paj är en given. Lyckligtvis är det mycket friskare än Pecan Pie. Och om du inte äter skorpan är det ännu bättre. Men det behöver inte vara ditt enda alternativ. Fyllda äpplen eller päron - verkligen någon frukt utan skorpa - är en bra semester efterrätt också och mycket lättare i kalorier. Ta den här dagen som en ursäkt för att bredda din efterrättrepertoar.
  • Aldrig checkat ut wikihow s Desserter och godis sektion? Det finns ädelstenar som hur man skapar hälsosamma efterrätter för din familj, Hur man gör parfaits, Hur man gör Butterbeer, och även hur man gör karamellbelagda cheetos, Gör ätbar gllitter, och hur man gör desserter med ramen nudlar. Tänk på alla desserter du aldrig har försökt!
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 13
    7. Planera din måltid för 1-2 pm. Uppmanar det schema om du kan påverka tiden för måltiden.På det sättet behövs inga aptitretare alls när du sitter ner för att äta tidigt.Den tidigare starttiden ger dig också tid för matsmältningen (tangent att känna sig bra nästa dag) och för mer aktivitet i din dag efter måltiden är klar.Om du är aktiv efter måltiden hjälper det dig att hantera fysiskt och känns mycket bättre.
  • Mormor var rätt, ha den vackra måltiden på bordet vid 1 eller 2 - det fungerar bättre för kock / tableetter / städa upp personer. Då är du inte för utmattad för att njuta av dig själv! Och du behöver definitivt tid före efterrätt. Som du vill njuta av och inte tvinga ner, förresten.
  • Del 3 av 3:
    Strategering i hela den stora dagen
    1. Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 14
    1. Ät en anständig frukost. Du har i grunden två alternativ här: 1) Ät en anständig, proteinrik frukost följt av en stor tacksägelsens måltid, eller 2) hoppa över frukost, börja svälta och äta en tacksägelsens måltid som är så stor du tillgriper att rulla dig till soffan och be mamma att ta med dig mer paj eftersom du inte kan flytta. Vilken som låter som det mer viktvänliga alternativet?
    • Förhoppningsvis tänker du # 1. Det är inte exakt raketvetenskap - går in i en måltid som inte svälter får oss att äta mycket mindre när vi träffar middagsbordet. Visst, du slösar i kalorier på mat du äter varje dag, men du förhindrar dig från att gorging på en 3,500-kalori-måltid. Och nej, det kommer inte att resultera i ett högre kaloriintag. Du kommer Ät mindre om du äter frukost.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 15
    2. Var en aktiv värd. Om du fick turen för att säkra värduppgifter, bra för dig! Nu kan du springa runt underhållande människor, fylla upp sina drycker, se till att allt är bra att gå och dekorera. Låter som arbete, säkert, men det kommer att hålla dig flytta runt. Om fidgerers är tunnare, är det definitivt en idé som är värt att utnyttja.
  • Tänk inte på detta som att förstöra din tacksägelse. Nej, nej, nej - du är faktiskt mer involverad. I slutet av dagen känner du dig mer som om du skapade den, snarare än att vara en passiv deltagare. Och kanske dina vänner och familj kommer att vara tacksamma för du det här året! Tänk dig att.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 16
    3. Bära en tight-passande outfit. Den här behöver knappt upprepa. Om dina byxor är så snäva äter är obekväma, gör du mycket mindre av det. Åtminstone kommer du att vara medveten om vad som händer i din kropp och känner sig mindre fri att börja din självinducerade matkoma!
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 17
    4. Använd delkontroll. Ta matskedstorlek av endast de olika rätterna du verkligen vill ha.Lämna kvar något du känner dig ljummet om! Ta biter av vad du gillar det allra bästa, först. När du rensar din lilla tallrik, vet du exakt vad du vill noll på i sekunder. Det handlar om taktisk planering!
  • Du kan äta något om du bara äter en liten mängd. Så berätta inte för dig själv att vissa livsmedel är off-gränser. Som bara banar vägen för intensiva cravings och faller av vagnen senare. Ät lite för att tillfredsställa din hunger.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 18
    5. Ät kalkon det friska sättet. När det gäller den stora fågeln, ska det vara bakat eller rostat - definitivt inte stekt. Om du kan trycka på någon av de två alternativen, gör det. Och när det träffar bordet, välj vitt kött som är utan hud. Huden är den fattigaste biten.
  • Om din familj är stor i sås med droppar, koppla det först i ca 15 minuter. Som kommer att skilja fettet, lämna en film på toppen som du kan skrapa av. Om någon frågar, berätta för dem att du läser pilgrimerna gjorde det och försöker vara äkta.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 19
    6. Tänka dina margaritas. Den alkohol du dricker - var det egggnog (Gud förbjuder), Manhattans, eller rött vin är fullt av tomma kalorier. Du kan dricka och dricka och dricka och din kropp har ingen aning om det är intag av kalorier eftersom det bara inte är fullt. Gå med vatten, klubb soda med lime, eller en kopp mintte!Du kommer att känna dig så mycket bättre, var mer närvarande och överleva säsongen med mindre vikt kvar på din byte och mer slitbanor kvar på dina däck.
  • Om du gör imbibe, försök att växla varje alkoholhaltig dryck med en "hydratiseringscykel" av något slag - vatten med citron, diet soda, perrier, etc. Eller ta det glaset vin och vrida det till en spritzer med bubbligt, 0-kalori vatten. Du vill komma ihåg dagen, höger?
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 20
    7. Sakta ner. Njut och var tacksam för varje bit, som verkligen njuter av den underbara smakerna.Den långsammare du äter desto mindre kommer du att intaga innan din mage når din hjärna och säger, "Woah! Sluta. jag är mätt!" Det tar vanligtvis ca 20 minuter för din mage att börja skicka CCK-signaler till din hjärna - "jag är mätt" hormon. Så istället för att gorging själv innan du inser att du inte vill ha mer, ta det lugnt. Du har hela eftermiddagen, trots allt!
  • Ett enkelt sätt att göra detta är att lägga ner gaffeln mellan bett. Tugga din mat lite mer än vad du normalt skulle (inget behov av att räkna och förstöra tacksägelse med matte) och förlora gaffeln är två konkreta sätt att bekämpa din chowinghastighet.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 21
    8. Falla inte byte till "nu eller aldrig" tänkande.Du får stiga en kalkon eller kalkonbröst, göra en pumpa paj, eller återskapa moster Sues speciella fyllning i juli, om du vill!Dike "endast en gång" Tillgänglighetsteori, som orsakar gobbling av Thanksgiving Foods.Denna tankegång och fokus kommer att göra att du kommer att göra extra semestermassor mycket enklare.
  • Maten är inte den viktigaste till Thanksgiving (annars skulle det kallas mat att äta), och maten kommer inte att springa iväg!Det kommer att bli rester för senare, eller imorgon.Luta dig tillbaka och besöka, eller vara personen att initiera en "Vad jag är tacksam för i år" konversation.Håll ditt fokus, äta vad du verkligen tycker om, och sedan sluta.
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 22
    9. Undvik att slå soffan strax efter måltiden.Hitta ett aktivitetsuttag efteråt.Vrid upp 70-talets disco hits och dansa samtidigt som du hjälper till att städa upp måltiden och köket.Ta en lång promenad med familj och vänner för att njuta av staden och / eller njut av höstfärgen.Spela taggen ute med barnen.Du får idén! Bara bli rörlig efteråt.
  • Du kommer inte att vilja. Men ditt utvecklade jag kan säga, "NEJ!" till de tryptofanska receptorerna och tryck igenom det. Frisbee i parken, någon?
  • Bild med titeln Undvik att få vikt över Thanksgiving Steg 23
    10. Kom ihåg Thanksgiving Day är bara ett dag!Om du blåser det, kom tillbaka på hästen och åka.Det gör ursäkter och rationaliseringar varje dag efter de 40 + dagarna mellan tacksägelse och nyår som kommer att få dig att få de typiska 3-7 semesterpund. Med den rätta tankegången kan ditt nyårs upplösning vara något som är faktiskt användbart och unikt!
  • Framför allt, låt dig inte säga "Vad heck, det är Thanksgiving (eller december, jul eller nyår)!" och springa vild. Semestermat kan göras någon tid på året - inte fångas upp i hur speciella de är. Var picky och gillar verkligen vad du bestämmer dig för att äta!
  • Tips

    Ha ett ljust hjärta och njut av en underbar tacksägelse och högsäsong!
  • Om du redan är överviktig, var väldigt flitig med att avsluta måltiderna när du bara är full, väljer rena livsmedel och daglig rörelse / övning över semestern.De som redan är överviktiga är mer benägna att gå ner i vikt än tunna människor genom semesterperioden!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande