Hur man firar thanksgiving ensam

Även om Thanksgiving vanligtvis är tänkt som en semester som åtnjuter med familj och vänner, firar många människor ensam, oavsett om det är nödvändigt, nödvändigt eller omständighet, som det vi för närvarande upplever, Covid-19-pandemin. Oavsett orsaken, kan du fortfarande ha en underbar, rolig och avkopplande tacksägelse när du är själv.

Steg

Metod 1 av 4:
Avkopplande dagen bort
  1. Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 1
1. Sova i om du har ledig dag. Om du inte har någonstans att vara idag, dra nytta av det! Stäng av ditt larm innan du går och lägger dig och tar dig tid att vakna. Lounge runt i sängen ett tag och njut av friheten.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 2
    2. Ha en filmmarathon eller komma ikapp på dina favoritprogram. Välj några av dina favorit gamla filmer, eller dra upp dina program på din DVR eller Netflix. Curl upp i en filt och pop lite popcorn. Det är din dag att göra vad du vill, skuldfri, så tveka inte att koppla av med några av dina favoritfilmer.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 3
    3. Läs en bok och sippa en drink. Många människor har inte tid att läsa dagligen, så den här fria dagen är den perfekta möjligheten. Sitt ner med en ny roman eller en gammal favorit, eller en stapel tidskrifter som du inte har haft tid att komma till. Sippa lite varm choklad, te eller kaffe, eller häll ett glas vin eller öl.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 4
    4. Skäm bort dig själv för att helt njuta av din gratis dag. Ta ett varmt bad med massor av bubblor. Planera en massage eller en spa dag. Öva självvård och gör vad som helst som gör dig varm, tröstad och älskad.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 5
    5. Beställ mat om du hellre inte vill stressa om matlagning. En av de bästa delarna om att göra Thanksgiving ensam är att du inte behöver oroa dig för att förbereda en stor fest om du inte vill. Om du inte känner för att göra en kalkon, beställa pizza eller takeout. Koka upp något enkelt och stressfritt hemma. Avsluta det med en lätt, välsmakande efterrätt som glass.
  • Om du beställer, kolla upp restauranger online om dagen eller så innan Thanksgiving för att se vad som kommer att vara öppet. Stora kedjor och snabbmatplatser är mest sannolikt att vara öppna.
  • Den här dagen handlar om dig, så äta vad du vill. Känn inte pressat att ha en kalkon bara för att du känner att du borde.
  • Metod 2 av 4:
    Går ut och blir aktiv på tacksägelse
    1. Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 6
    1. Gå ut till middag om du vill ha företag. Att vara ensam på Thanksgiving betyder inte att du måste stanna i. Om du tycker om att vara runt människor och ta en paus från matlagning, titta på internet eller ringa några restauranger för att se vad som är öppet. Du kan chatta med servrarna och de andra på restaurangen medan du njuter av en Thanksgiving-middag som du, till skillnad från de flesta, behöver inte göra!
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 7
    2. Fånga en film på teatern. De flesta större biografer är öppna 365 dagar om året, så du borde inte ha ett problem på väg till en ny film. Teatern kommer inte att vara för trångt, så ta vad som helst du vill ha. Ta lite popcorn eller godis på vägen och luta dig tillbaka och slappna av!
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 8
    3. Ta en promenad eller gå till en jog för att få lite frisk luft. Även om du bor i en storstad, kommer trottoaren troligen att vara ganska tomma. Dra nytta av det genom att gå ut för en uppfriskande promenad eller jogga. Gå till en närliggande park eller spår för att njuta av lite natur på en dag där de flesta är fast inuti.
  • Kom ihåg att klä dig varmt om det är kallt ut!
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 9
    4. Gör lite semester shopping eller förbereda sig för svart fredag. Titta på nätet eller ringa för att se vilka butiker som är öppna. Många butiker är öppna på Thanksgiving Day eller öppna sina dörrar den kvällen för att förbereda sig för Black Friday Shoppers. Få tidigt för att undvika rush och ta hand om några av din semesterköp, eller köpa några nya saker för dig själv!
  • Om du hellre inte är modig folkmassorna, prova online shopping. Vissa butiker har även online-erbjudanden som inte gäller i butiken.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 10
    5. Ta en semester till en annan stad om du har tid att planera. Om du har pengar att resa, boka ett flyg eller ta en vägresa ut ur staden. Gå till en tropisk destination, eller åka skidor i bergen. Utforska ett nytt område, även om det inte är för långt från din egen stad, är ett roligt och äventyrligt sätt att tänka på Thanksgiving.
  • Om du har råd med det, är det det bästa sättet att distrahera dig från Thanksgiving, eftersom det inte firas samma dag i något annat land.
  • Metod 3 av 4:
    Volontärarbete och ge tillbaka
    1. Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 11
    1. Volontär på ett lokalt soppkök eller hemlöst skydd. Ring framåt för att se vad du kan göra. Du kan bli ombedd att göra en maträtt, eller helt enkelt att dyka upp vid en viss tid för att servera potatismos och kalkon. Du kommer att kunna prata med andra, hör sina historier och hjälpa dem, även om det är på ett litet sätt.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 12
    2
    Donera gamla kläder och andra föremål till goodwill eller en annan välgörenhet. Gå igenom din garderob och lådor och kasta allt du inte har slitit eller använt ett tag i en låda. Ring välgörenheten att se om de är öppna på Thanksgiving. Om inte, märk lådan snyggt och ta den till dem när de är öppna, eller ordna en hämtning.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 13
    3. Besök ett vårdhem och prata med invånarna. Titta online för att se var det närmaste vårdhemmet är för dig. Ge dem ett samtal och fråga när du besöker timmar är på tacksägelse. Planera ett par saker att göra under ditt besök, som att hjälpa dem att dekorera för semestern, dela lite kalkon och fyllning, eller helt enkelt njuta av lite musik eller en film. Fråga vårdhemmen vilka aktiviteter de tillåter och rekommenderar.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 14
    4. Besök ett djurskydd eller donera sällskapsdjur. Ring upp närmaste djurskydd och fråga om de är öppna på Thanksgiving. Berätta för dem att du är intresserad av att hjälpa dig som du kan och be om deras rekommendationer. Du kan bli ombedd att komma att leka med djuren ett tag, eller för en donation av sällskapsdjur, leksaker eller sängkläder. Att ge tillbaka till djur i nöd, och till och med att få se eller leka med dem, hjälper dig att känna dig varm och underbar på Thanksgiving, även om du är ensam.
  • Om skyddet inte är öppet, lägg åt lite hund eller kattmat och leksaker för att ta över efter semestern.
  • Metod 4 av 4:
    Komma in i andan själv
    1. Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 15
    1. Fira med lokala vänner som också är på egen hand. Några dagar före Thanksgiving, fråga dina vänner vad deras planer är. Om du inte är den enda som spenderar Thanksgiving ensam, fråga om de skulle vilja göra något tillsammans. Du kan göra en Thanksgiving potluck tillsammans, eller helt enkelt ordna att göra något roligt under dagen, som att fånga en film eller gå ut till middag.
    • En lokal vän kan till och med bjuda in dig till middag med sin familj. Om du vill acceptera, säg, "tack så mycket. Det skulle vara bra. Vad kan jag ta med?"Om du hellre skulle minska, säg bara," Jag uppskattar verkligen inbjudan. Jag är på att bara koppla av den här semestersäsongen, men kanske kan jag ta dig på det erbjudandet nästa år?"
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 16
    2. Gå till en gemenskapsmiddag om du vill ha företag. Många mindre städer och samhällen värd en Thanksgiving middag för invånare, ofta genom en kyrka eller rec center. Gå online för att se vilka alternativ du har lokalt, eller prata med dina grannar och lokala vänner. Du kan chatta med grannar och vänner, träffa nya människor och njuta av en hemlagad måltid och kanske även några spel.
  • Kolla i förväg för att se om ditt samhälle är värd en middag, om du måste RSVP.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 17
    3. Däck ut ditt hem med Thanksgiving Decorations. Göra en Thanksgiving-krans eller däck ut ditt bord på ett festligt, hösttema. Ta reda på tacksägelsekorationer och bilder eller saker som påminner dig om underbara tider med dina nära och kära. Några roliga dekorationer kan ta dig in i Thanksgiving-ande, även när du är ensam.
  • Vissa människor finner att dekorera sitt hem och tänka på sina kära hjälper dem att känna sig varma och glada under en tacksägelse som spenderas ensam. Det är okej om du inte känner detsamma. Om dekorera för Thanksgiving gör att du känner dig ensam eller saknar din familj eller vänner, gärna hoppa över det.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 18
    4. Skype eller ring in om din familj är borta. Om du ville gå med i din familj eller vänner för Thanksgiving men kunde inte använda modern teknik för att känna sig inkluderad. Ring dem för att säga hej till alla och höra deras senaste nyheter. Du kan också ordna ett skype- eller videosamtal för att känna att du är där med dem.
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 19
    5. Gör en Thanksgiving middag bara för dig själv. Göra en stor kalkon och lite fyllning, Mash några potatis och koka upp några majs och andra grönsaker. Du kan göra hela måltiden och njuta av rester för några dagar (eller veckor!), eller gör en modifierad Thanksgiving-middag för en med deli Turkiet, en bakad potatis, och några majs på cob eller konserverad majs.
  • Gör vad som helst som hjälper dig att känna den mest tacksägelseanda. Glöm inte pajen!
  • Bild med titeln Fira Thanksgiving ensam Steg 20
    6. Titta på Thanksgiving Day-paraden eller fotbollen. Stämma in i den traditionella Thanksgiving-programmeringen för att känna en del av semestern. Slå på Macy`s Thanksgiving Day Parade och titta på de utarbetade flottorna och roliga föreställningar. Om du gillar sport, ställ in för stora Thanksgiving matchups i fotboll. Kontrollera andra kanaler för att se om några festliga filmer eller visar är på.
  • Tips

    Om du är ensam på Thanksgiving betyder det att du får göra dagen om dig. Istället för att känna sig ledsen eller ensam, omfamna denna möjlighet att koppla av och göra vad du vill göra.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande