Hur man är graciös

Att vara graciös handlar om mer än att bara inte trippla över dig själv. Det är inte bara ett sätt att bära din kropp, utan att behålla kontrollen över dina handlingar såväl som dina tankar. Människor som är graciösa är naturligt eleganta utan att vara avskedade, och de bryr sig om andra människor och behandlar dem med respekt. Även om du är känd för att gå in i dörrarna, kan du också vara graciös med lite hårt arbete.

Steg

Del 1 av 3:
Ser graciös
  1. Bild med titeln är graciöst steg 1
1. Var bekväm i din egen hud. Människor som är graciösa är kända för att vara i kontroll över sina kroppar. De tenderar inte att resa över sina egna fötter eller låta sina lemmar vildt flail, knacka över vaser eller koppar kaffe. De bär sig bra och är bekväma i sin egen hud. Om du vill vara graciös, måste du arbeta med att vara medveten om vad din kropp gör och var det går hela tiden. Det här kan låta lätt att göra, men du skulle bli förvånad över hur ofta människor blir distraherade och inser inte att de invaderar en annan persons utrymme eller sitter i en besvärlig position.
  • Du behöver inte vara en kroppsbyggare att vara i kontroll över din egen kropp eller att känna sig bekväm i din egen hud. Fortfarande, träna, oavsett om du kör eller bergsklättring, hjälper till att förbättra din styrka och uthållighet och låter dig komma i kontakt med din egen kropp.
  • Bild med titeln vara graciöst steg 2
    2. Upprätthålla korrekt hållning. Om du vill vara graciös, måste du stå upp lång och stolt och bibehålla en rakt tillbaka även när du sitter. Det kan vara frestande att slinga om du är trött eller bara vill slappna av lite, men om du får vana att ha en rakt tillbaka, kommer du inte ens att vara störd genom att ha rätt hållning efter ett tag. Även om de människor du pratar med att tendera att sluka, borde du inte följa dem bara för att efterlikna dem. Arbeta med att stå högt och hålla ögonen rakt fram istället för att titta på marken om du går och du kommer direkt att se mer graciös.
  • Att ha rätt hållning hjälper dig också att ha ett självsäkert kroppsspråk. Människor som är graciösa är också kända för att vara övertygade på att de är stolta över vad de måste ta med sig till världen. Slouching eller curling upp gör det ser ut som om du försöker gömma, även om det inte är fallet.
  • Bild med titeln är graciöst steg 3
    3. Andas djupt och helt. Inte bara ser det här bättre, men det förbättrar också dina kognitiva funktioner. Var uppmärksam på din andning och känna mig medveten om din kropp när du andas in och ut. Om du känner dig själv stressad eller överväldigad, gör en punkt att ta djupa andetag tills du känner dig lugnande.
  • Som du kanske vet från yoga, andas in och ut, och fokuserar på din andning, hjälper dig att vara i kontakt med din kropp och kan göra dig till en mer centrerad person. Detta är ett måste om du vill vara graciös.
  • Bild med titeln är graciöst steg 4
    4. Förbättra din flexibilitet. Att ha stark flexibilitet är en del av att ha kontroll över din kropp. Du borde göra tid för dagliga sträckor så att du känner dig avslappnad och inte för tätt under hela dagen. Detta är särskilt viktigt när du tränar, eller om du sitter vid ett skrivbord hela dagen och behöver koppla av och nacke lite. Göra tid för sträckor, även om du gör dem framför TV: n, och du kommer bli förvånad över hur mycket mer graciös du känner.
  • Att göra yoga kan förbättra din flexibilitet oerhört. Ta en nybörjarklass och se vilken skillnad bara några timmar i veckan kan göra.
  • Bild med titeln är graciöst steg 5
    5. Klä sig graciöst. Dina kläder definierar inte dig, men de kan hjälpa dig att se mer graciös. Det viktigaste är att du bär kläder som är rena, snygga och välutrustade, och som ger dig en elegant och sätter ihop. Dina kläder behöver inte vara dyra - istället, de borde vara smakfulla, inte för högt eller ljusa och smickrande.
  • Använd inte kläder som begränsar din rörelse på obekväma sätt. Höga klackar kan se graciösa, till exempel, men de borde inte bäras under långa perioder. Baggy överdimensionerade byxor ger dig en konstig shuffle som inte är mycket graciös. Använd alltid kläder som får dig att känna dig självsäker och attraktiv, och stila ditt hår i enlighet därmed.
  • Se till att dina kläder är fria från rynkor och kolla dem för fläckar efter att du har ätit.
  • Det är inte heller graciöst att ha en knapp som poppar öppen eller att få din skjorta halvvägs untucked, så kolla på några timmar.
  • Om du vill gå till en mer elegant stil kan en enkel svart klänning göra tricket. Även kläder i subtila färger, som bruna, blekrosa eller grå, kan hjälpa dig att se mer graciös.
  • Att accessorize, bara ett pärlhalsband, några enkla örhängen, eller ett silverarmband kan göra tricket. Du vill inte överdå det med skrymmande tillbehör, vilket kan hålla dig från att se graciös.
  • Bild med titeln är graciöst steg 6
    6. Bära smink, om det passar dig. Inte alla människor gillar att bära smink. Om du inte gör det, känner du inte trycket att förändras. Men om du bär smink, bör du se till att din smink är balanserad så att den lyfter fram en eller två nyckelfunktioner på ditt ansikte som du verkligen vill sticka ut. Till exempel kan du bära djärv eyeliner, men då kanske du inte vill ha super tjock ögonskugga och tunga mascara också. Bara lite läppstift, rodnad och ögonskugga och du borde vara bra att gå.
  • Se till att din foundation matchar din hudfärg.
  • Kom ihåg att inte tillräckligt med smink är alltid bättre än för mycket.
  • Om du bär concealer eller rodna, se till att den är helt blandad.
  • Bild med titeln är graciöst steg 7
    7. Gå med syfte. Håll huvudet upp, dina ögon framåt och gå på en naturlig bruten. Människor som är graciösa inte hunchar över eller shuffle sina fötter - de vet var de går. Om du tittar på golvet ser du bort eller gillar att du inte är säker. Ser rakt framåt kommer det också mer troligt att du kommer att göra ögonkontakt med människor, vilket också kommer att få dig att se och känna sig mer självsäker och graciös. Plocka upp fötterna, ta ändamålsenliga framsteg och gå med förtroende.
  • Naturligtvis, om du går bredvid någon med en långsammare pace, så borde du sakta ner din takt ut ur respekt.
  • Jogging eller löpning kan hjälpa dig att förbättra både din form och uthållighet när du går.
  • Bild med titeln är graciöst steg 8
    8. Sitta med nåd. När du sitter, flopp inte i en stol. Dra ut stolen och sitta försiktigt. Även om du inte behöver se ut som royalty sitter på en tron, bör du undvika att sluka och fortsätta sitta med rak hållning. Luta dig inte tillbaka med benen, och sitta med benen tillsammans eller korsas i anklarna istället. När du sätter dig ner, se till att du gör det med omsorg, oavsett hur trött du är.
  • Om du sitter på en buss eller ett tåg, försök att inte ta upp för mycket utrymme. Att vara en mellanslag är inte särskilt graciös.
  • Del 2 av 3:
    Beter sig graciöst
    1. Bild med titeln är graciöst steg 9
    1. Behålla din lugn. Människor som är graciösa ses ofta ofta att blåsa upp på människor, säger saker som de ångrar, eller kasta möbler genom fönster. De är sammansatta och låt inte andra människor komma till dem och de vet när de ska ta en andning om de känner sig arg. De är inte sett Ranting och Raving eller Hurling förolämpar på människor, heller. De tenderar att vara lugna och vara en bastion av styrka när andra behöver dem.
    • Som sagt, graciösa människor är inte perfekta. Om du spränger på någon, måste du ge en uppriktig ursäkt.
  • Bild med titeln är graciöst steg 10
    2. Tala väl. Graciösa människor tenderar att bli artikulerade, att tala i rätt volym, och att inte tala för fort eller för långsam. De är tydliga och direkta på sitt språk, har en varierad ordförråd och gör sina tankar tydliga. De tenderar också att undvika att förbanna eller använda för mycket slang. Även om det är okej att pausa ibland när du samlar dina tankar, tenderar graciösa människor inte att stöta eller säga "uh" eller "um" eller "som" alla andra ord. De har kontroll över sina ord och de tror på vad de säger.
  • En del av att tala bra betyder att tänka innan du talar. Om du planerar vad du ska säga innan du säger det, så blir du mer sannolikt att du inte behöver backtrack och vara tydlig i dina ord.
  • För att prata bra bör du också ha en behärskning av rätt grammatik. Till exempel borde du inte säga "honom och jag gick på bio" när det verkligen är "han och jag gick på bio" och så vidare.
  • Bild med titeln är graciöst steg 11
    3. Ta en skådespelarklass. Graciösa människor är färdiga och självsäkra, både muntligt och icke-verbalt. Lär dig några bra gester och rörelser, och använd dem. Du behöver inte vara nästa Jack Nicholson för att ta en skådespelarklass. Du kan bara använda den för att lära dig hur du bär dig med mer poise och nåd. Det kan också hjälpa dig att bygga förtroende och lära sig att prata framför en publik, vilket är något som människor med nåd naturligt utmärkte.
  • Du lär dig också att interagera med en bredare mängd människor, vilket också är något som graciösa människor vet hur man gör det.
  • Om en skådespelarklass inte är upp i din gränd, kan du försöka ta en dansklass eller en ballettklass. Som också kan hjälpa till med din poise, samordning och lugn.
  • Bild med titeln är graciöst steg 12
    4. Vara artig. Graciösa människor är artiga. De pratar inte ur sin tur, de förolämpar inte människor, och de gör inte off-color kommentarer, särskilt inte framför människor som de inte vet super bra. De gör en punkt att fråga människor hur de är, att erbjuda sina platser till människor som står, eller bara generellt undviker vulgariteter eller oacceptabelt beteende. De är också avsedda för andra och ser till att inte ställa frågor som är för personliga eller som gör människor obekväma.
  • Goda sätt är en stor del av att vara artig, också. Du måste inte tugga med din mun öppna, hålla dörrarna för människor, stå när du är introducerad till en ny person, se människor i ögat när du pratar med dem, vänta din plats i linje och i allmänhet visa goda intentioner om du vill vara graciös.
  • Bild med titeln är graciöst steg 13
    5. Undvik bragging. Det är inte särskilt graciöst att prata om hur vacker, snygg eller fulländad du är. Faktum är att graciösa människor är väldigt blygsamma, och är stolta över vem de är utan att känna behovet av att sända sina prestationer. Du kan prata om de saker du älskar att göra utan att göra verkar som om du är bäst på det, och du kan nämna dina hobbyer eller intressen utan att nämna dina medaljer, priser eller världsrekord. Graciösa människor söker inte validering från andra och behöver inte visa sig vara lycklig och uppfylld.
  • Om du skryter mycket, kommer människor att vara mindre benägna att umgås med dig. Du borde känna dig tacksam för alla de fördelar du har i livet istället för att skryta om allt du har åstadkommit. Visst, du kanske har gjort mycket, men det är inte nödvändigt att sända det om du vill hantera dina lycka till och prestationer med nåd.
  • Bild med titeln är graciöst steg 14
    6. Har poise. Graciösa människor är kända för sin poise. De bär sig med värdighet och gör ett försök att stå lång, att inte snubbla runt och att ha förtroende och syfte i sitt lager. Människor med poise går inte ofta vilse, kommer i argument med människor, eller förlora sin känsla av fokus. Om du vill vara graciös, måste du ha poise både fysiskt och i ditt temperament. Att ha poise innebär att vara balanserad i alla aspekter av ordet.
  • Människor som har poise också behålla sin poise i svåra situationer. De blir inte förvirrad eller kämpar tillbaka till människor som är oförskämda, vulgära eller menar.
  • Del 3 av 3:
    Behandla andra med nåd
    1. Bild med titeln är graciöst steg 15
    1. Vara hänsynsfull. Graciösa människor är alltid avsedda för andra. De gör ett försök att verkligen lyssna och ta hand om människor och att sätta sig i sina skor. De tänker ofta på hur andra människor känner och gör ett försök att få dem att må bättre och göra sina dagar enklare. De ger upp sina platser till människor som är trötta. De kontrollerar på vänner som de vet går igenom en svår tid. De går inte runt är högt och störande och ser till att inte störa människor i allmänhet. Om du vill vara graciös, då är det viktigt att vara nyckel.
    • För att vara hänsynsfull, måste du träna empati och att verkligen tänka på vad en annan person tänker och går igenom. Till exempel, om din vän bara dumpades av sin långsiktiga pojkvän, så kanske hon inte är för glad över att höra om ditt heta nytt datum ännu.
  • Bilden med titeln är graciöst steg 16
    2. Visa respekt. Graciösa människor är också kända för att vara otroligt respekosamma för folket runt dem och de är alltid omtänksamma i sina handlingar. De gör inte offensiva kommentarer, de går inte på andra människors tår, och de respekterar andras integritet. De ger kredit där kredit beror och de stör inte människor eller förolämpa dem, till deras ansikte eller bakom ryggen. Istället gör de en punkt att behandla andra människor med den respekt som de behöver och förtjänar.
  • Människor som är respektfulla stör inte människor när de talar. De pratar inte i telefon när de checkar ut på en räknare. De svävar inte ett fyra personer bord på ett café till sig själva, heller.
  • Bild med titeln är graciöst steg 17
    3. Vara taktfull. Graciösa människor demonstrerar takt i sina dagliga interaktioner. De förstår att det är viktigt att välja sin timing och ord noggrant och veta att det är viktigt att leverera viktiga nyheter på ett slag och tankeväckande sätt istället för att pilla på förolämpningarna. De vet när de ska vara diskreta och när man ska leverera information i privat. Takt är nyckeln när det gäller att vara graciös.
  • Taktfulla människor gör inte kommentarer som är troliga att skämma på människor. Till exempel, om din vän bara gick igenom en uppbrytning, kanske du inte vill kommentera det framför en grupp människor.
  • Bild med titeln är graciöst steg 18
    4. Hjälpa andra människor. Om du vill vara graciös, kan du inte sätta dig först hela tiden. Graciösa människor är ofta osjälviska och är glada att ägna sin tid för att hjälpa andra, oavsett om de hjälper en vän att avsluta en uppsats eller volontärarbete på ett soppkök på söndagar. Du borde inte tro att din tid är så viktig att du inte kan ta några timmar ur din vecka för att lyssna på andra, att dela dina saker och tid, eller bara göra världen lite bättre.
  • När du hjälper människor, bör du göra det ur ditt hjärtas godhet, inte för att du vill ha något i utbyte.
  • Bild med titeln vara graciöst steg 19
    5. Håll inte våld. Människor som är graciösa slösa inte sin tidsstöd eller fylls med bitterhet och vrede. De lär sig att förlåta människor och att gå vidare, istället för att låta ilska dominera dem. Även om du inte borde låta folk gå över dig, bör du acceptera att människor gör misstag och att du ska förlåta dem om de är riktigt ledsna, inom anledning. Graciösa människor gör ersättningar för andra människor och slösa inte sin tid att bli fast i småfeuds. Dessutom, håller ett grudge dig en mer bitter, mindre glad person.
  • Tillsammans med att inte hålla våld, skvaller inte om de människor du mindre än, heller. Det är ingen mening att sprida dåliga vibbar, och det kommer förmodligen att komma tillbaka till de människor och kommer att orsaka mer drama.
  • Bild med titeln är graciöst steg 20
    6. Ta kritik med nåd. En av de mest utmanande tiderna som är graciösa är när du står inför kritik. Oavsett om din chef berättar för att förbättra dina förhandlingsförmåga eller en vän säger att du måste sluta vara sent till allt, du borde lära dig att ta kritik mot nominellt värde och att använda den för att förbättra, om det verkligen är konstruktivt. Var inte en dålig sport eller en öm losare, och förstå att människor inte alltid kommer att kväva dig med beröm. Det är viktigt att lära sig att ta den dåliga tillsammans med det goda och fortsätta att vara graciös oavsett vad.
  • Självklart, om människor bara kritiserar dig för att vara meningsfullt, då bör du ignorera den. Men när människor verkligen försöker hjälpa dig, borde du vara mottaglig för det så att du kan förbättra som en person.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Att vara graciös betyder också att det inte är så illa på ögat - om du har mycket akne, få en ansiktsgrädde. Acne avger intrycket av att vara smutsig eller att du inte tvättar ditt ansikte.
  • Bära rena kläder. Du behöver inte designerkläder - bara ha en känsla av stil och presentabla kläder och hår.
  • Försök att inte säga "tycka om" för mycket, eftersom det avger intrycket av att vara omog.
  • Att vara graciös betyder inte att vara oförskämd eller prissy.
  • Du kan sväva eller rocka försiktigt, men inte twitch eller fidget.
  • Försök att upprepa bekräftelser eller fokusera ord till dig själv.Tänk fraser som "Jag är slät, suave och graciös.""Jag sveper in i ett rum så här."Känn dig fri att dansa lite eller göra en gest som du säger dessa ord.
  • Titta på vad du äter. Vi pratar inte om att gå ner i vikt. (Grace har inget att göra med vikt, det är allt i hur du bär det). Ät dina grönsaker och undvik att äta för många saker som är för söta, för fet, eller för stärkelse (bröd, potatis, etc). Drick mycket vatten, och gå lätt på stimulanserna (koffein och nikotin).
  • När du går ner trappor, eller går ner, gör det alltid som du reser upp. Håll dina axlar öppna och ditt huvud och blick hålls högt. Om du reser, ger ett litet leende och kommer ut ur det smidigt - istället för att människor skrattar, är de awed av din återhämtning.
  • Alltid vara medveten om var varje del av din kropp är och vad den gör.Du äger det här verktyget och du kontrollerar det, det kontrollerar dig inte.
  • Glöm hur din kropp "skall" vara större, mindre, mjukare, hårigare, en annan färg eller vad som helst.Det är vad det är, och sanningen är det är ganska coolt.(De kroppar du ser i tidningar är vanligtvis inte riktiga ändå.)
  • Hur du ser till andra: Ju mer du förstår det här desto bättre kommer du att utvecklas.
  • Håll dig ren genom duscha varje dag eller två, och luktar trevligt. (En bra aura kan uppnås med en subtil parfym eller kroppsspray.)
  • Om du är på den tyngre sidan, använd kläder som passar - men är inte för täta. De får dig att se mer presentabel.
  • Om du har läst Twilight-serien, tänk på Alice Cullen. Hon har hela tiden mycket graciös rörelse.
  • Tricket att se graciös är att flytta smidigt.Du vill se ut som om varje drag är avsiktlig och övervägd, men inte för långsam eller skyndsam.Detta kommer att ta lite övning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande