Hur man är snygg

Om du handlar om nya kläder och sätter ihop stiliga outfits känns alltid som en kamp, ​​är du definitivt inte ensam. Att vara moderiktig kan känna sig så komplicerad ibland, men det behöver inte vara! Det finns faktiskt några enkla, grundläggande steg du kan ta för att omvandla din garderob och personlig stil så att du ser dig lättast snygg varje dag. Kolla in de tips vi har satt ihop för att lära dig hur du kan komma igång.

Steg

Del 1 av 3:
Plockning av kläder
  1. Bild med titeln vara snygg steg 1
1
Bära kläder som smickrar din form. Det första som ska göra för att se dig utan snygg är att se till att du bär kläder som du känner är bra för din kroppstyp. Eftersom enkel stil är tänkt att vara subtil, behöver du väl passande kläder för att få det eleganta, dyrt, snyggt utseende från din klädsel. Du kanske vill ha kläder som får dig att se tunnare och den perfekta höjden, med allt i proportion.
  • Bild med titeln vara snygg steg 2
    2. Hålla fast vid klassiska nedskärningar. Enkel stil är huvudsakligen baserad på klassiska utseende. Dressing för nuvarande trender visar bara att du lägger alltför mycket tanke i den outfiten och att du har följt modenyheter som en mäklare som tittar på aktier. Välj klassiska stilar i klassiska nedskärningar för ett mer enkelt utseende som ser bra ut i åratal.
  • Det betyder att kvinnor ska vara viktiga för golvlängd casual klänningar till förmån för knä längd, till exempel, medan män ska blyga bort från skinny-legged kostym byxor till förmån för något mer lös passande.
  • Bild med titeln vara snygg steg 3
    3. Välj dämpade, neutrala färger och djärva accenter. Vilka färger är populära och vilka färger anses vara absolut hemskt är mycket beroende av tid och plats. Titta bara på din mammas kläder från 1970-talet, till exempel. För att se dig utan snygg, kommer du att vilja ha ett mer tidlöst utseende, vilket innebär att klibba till mer dämpade och neutrala färger. Detta kan dock brytas med djärva accentfärger, speciellt på tillbehör.
  • Dämpade färger inkluderar solbränna, svart, vit, denim / marinblå och grå.
  • Bra accentfärger inkluderar de flesta nyanser av röda, många nyanser av blått, plommon / aubergine lila, gyllene gula (som gummibåtar eller tulpaner) och smaragdgrön.
  • Var försiktig med vissa färger. Var försiktig med andra gröna och gula, och i allmänhet undvika apelsiner, eftersom dessa färger är mycket benägna att gå in och ur mode, men om du tror att de är snygga, gå till det.
  • Bild med titeln vara snygg steg 4
    4. Undvik upptagna utskrifter och texturer. Upptagen utskrifter och texturer (som fuzzy / fluffy / fjäderväv) kan snabbt göra en outfit se daterad och ostylisk, eftersom de tenderar att vara på mode bara för en säsong eller ett år högst. Nästa år blir det ett annat mönster, så varför stör? Se enkelt snyggt genom att hålla dina kläder i stil över decennier, inte månader.
  • Bild med titeln vara snygg steg 5
    5. Köp strategiskt. Att se väldigt snyggt, vill du att dina kläder ska se dyra. Du kan göra billiga kläder ser dyrt men att investera i vissa faktiskt dyra föremål kan vara en bra idé. Några valstycken av svår att falska lyxartiklar, som en trevlig tröja eller ullrock, kan verkligen ta din garderob upp ett hack. Att ha ett begränsat antal trevligare föremål är att föredra att ha ett stort antal mycket billiga föremål.
  • Bild med titeln vara snygg steg 6
    6. Skapa en utbytbar samling. Om du verkligen vill sätta den självlösa stilen, vill du ha en garderob där nästan alla bitar matchar varandra. Detta kommer att låta dig klä på dig baserat på komfort, stilpreferens eller väderförhållanden, istället för att vara begränsad av färg- eller stilkombinationer.
  • Använd en enda klädstil (vintage, modern, etc.) och användningen av en enda färgpalett (detta bör hjälpas om du följde våra råd för att använda dämpade färger med begränsade djärva accenter).
  • Bild med titeln vara snygg steg 7
    7. Ta hand om dina kläder. Ser snyggt betyder att dina kläder måste se väl underhållna. Inga fläckar, inga hål, inga lösa trådar, inga rynkor. Om du vill att dina kläder ska se ut, är det bästa sättet att göra det för att behålla dem! Håll dina kläder rena, vika och lagra dem korrekt och gör annat grundläggande underhåll som behoven uppstår (e.g. sya mindre hål).
  • Bild med titeln vara snygg steg 8
    8. Få objekt skräddarsydda. Vad du förmodligen inte inser om modeller och kända personer är den delen av anledningen till att de ser så snyggt ut eftersom deras kläder passar sin kropp perfekt.Hur får du kläder som passar perfekt? Få dem skräddarsydda, förstås! Hitta en pålitlig skräddare i ditt område för att ändra dina kläder så att de är perfekt för din kropp. Även några varuhus kommer att göra det för dig.
  • Det är inte så dyrt som det låter. Skräddarsy en skjorta kostar ofta så lite som $ 10-20, byxor runt $ 30-40.
  • Det kan tyckas som en dumtillagd kostnad, men att ha kläder skräddarsys en gång och håller dem underhållna och hjälper dig att se fantastiskt ut de närmaste tio åren. Det är en värdig investering.
  • Del 2 av 3:
    Klä på sig
    1. Bild med titeln vara snygg steg 9
    1. Håll det enkelt. Enkel stil handlar om att se ut som du inte sätter i någon ansträngning, så håll dina kläder enkla. Använd ett begränsat antal kläder och tillbehör. Detta är särskilt viktigt när det gäller tillbehör.
    • Till exempel, bär inte en halsduk och armband och stora örhängen och en hatt. Försök att begränsa dig till två märkbara / accenttillbehör.
  • Bild med titeln vara snygg steg 10
    2. Välj ett klädsel som är lämpligt för tillfället. Du kommer att ha på sig kläder som ser snygg men är inte för mycket för tillfället. Överdressing är ett säkert tecken på att du lägger alltför mycket tanke och ansträngning i hur du är klädd. Använd inte en snygg klänning för livsmedelsbutik, och bär inte en lång klänning när en cocktailklänning kommer att göra, till exempel.
  • Bild med titeln vara snygg steg 11
    3. Betona tillbehören. Eftersom dina kläder själva borde vara i dämpade, neutrala färger, vill du göra dina tillbehör dina accentbitar. Dessa bör uppmärksamma och se extra cool. Det är lättare att ha tillbehör som överensstämmer med de senaste mode och trender, så oroa dig inte så mycket (i det här området är det vanligtvis okej).
  • Till exempel kan du para en diskett och mönstrad mode halsduk med en brun jacka, blå tee, vita skinny jeans och bruna stövlar.
  • Ett annat exempel skulle vara att bära en svart klänning och para den med röda örhängen och ett armband.
  • Se bara till att du håller din färgpalett över hela outfiten. Accent tillbehör Färger bör i allmänhet vara samma eller komplimangera varandra.
  • Bild med titeln vara snygg steg 12
    4. Försumma inte håret. Du vill att ditt hår ska vara snyggt. Håll det i en enkel stil eller noggrant skapad "tousled" look, men se till att du faktiskt skapar utseendet. Ditt hår ska se bra ut, även om det inte ser ut som du spenderade en timme att få det bara rätt.
  • Undvik produkter för att uppnå ett mer naturligt utseende i samband med enkel stil. Det betyder ingen gel eller hårspray!
  • Bild med titeln vara snygg steg 13
    5. Använd minimal smink. Kvinnor bör undvika att använda mycket märkbar smink. Håll färgerna naturliga, damer och få så nära som möjligt att se ut som om du inte har smink på alls. Du vill naturligtvis betona dina bästa funktioner och dölja vissa brister men gå inte överbord.
  • Läppar är ett undantagsområde, eftersom det kan vara ett bra sätt att lägga till lite extra bang till en outfit genom att introducera ljusa färger, som en klassisk röd.
  • Bild med titeln vara snygg steg 14
    6. Håll linjer och textur till ett minimum.Blandningsmönster är otroligt svårt och får dig att se mer kaotiskt och mindre elegant. Det är okej att ha ett objekt i din outfit har ett mönster eller en textur, men håll det begränsat till en.
  • Bild med titeln vara snygg steg 15
    7. Undvik bulk. Håll lager till ett minimum och undvik chunky-objekt eller andra föremål som lägger till mycket bulk. Dessa kommer att göra att du verkar chubbier och mindre strömlinjeformad och elegant. Överdimensionerade tröjor har en tid och plats, men tenderar att gå in och vara i viss mån, så var försiktig.
  • Del 3 av 3:
    Presentera dig själv
    1. Bild med titeln vara snygg steg 16
    1. Försumma inte doft. Medan det kanske inte är synligt, kan doften gå långt för att utveckla hur människor uppfattar dig. Lukta trevligt genom att hålla dig själv och dina kläder rena, men också överväga att lägga till en parfym eller cologne till din mode line-up. Undvik unga dofter som fruktiga dofter till förmån för något mer moget för en riktigt stilig touch.
  • Bild med titeln vara snygg steg 17
    2. Ha en signaturstil. Håll dina kläder i ett tema för att ge dig en signaturstil. Det här är en titt som människor kommer att associera med dig och kommer att göra dig mer elegant, även om de inte nödvändigtvis tycker om dina kläder.
  • Bild med titeln vara snygg steg 18
    3. Passa din utseende till dig. Den stil du skapar för dig själv bör i allmänhet matcha vem du är som person. Till exempel, en riktigt söt kvinna som tar på en kattig utseende verkar konstig och ur sin plats, detsamma som en seriös affärsman dressing i gangsta stil. Skräddarsy dina kläder för att passa din personlighet och folk kommer att vara mycket mer benägna att se det som din stil.
  • Bild med titeln vara snygg steg 19
    4. Var självsäker. Känner du någonsin att vissa modeller kan bära en brun papperssäck och fortfarande gå ner en bana som ser ut som modehöjden? Vet du en kille som bär en träning och lyckas fortfarande på något sätt se helt modernt? Vad modeindustrin inte vill att du ska veta är att mycket snyggt snyggt kommer ner till att projicera förtroende. Du behöver självklart inte vara säker, men om du går ner på gatan i kläder som du tydligt tycker att du ser bra ut, kommer folk vanligtvis att vara benägna att vara överens om att (åtminstone) de kläderna är perfekta för dig.
  • Bild med titeln vara snygg steg 20
    5. Agera som om du inte bryr dig - eller faktiskt bryr dig inte. Den lyckliga delen av det eleganta utseendet bör givetvis presenteras genom att ge av en luft som du inte bryr dig, eller att du bara kastade på den första outfiten du kunde hitta.Var ödmjuk eller likgiltig när människor komplimangerar dina kläder.
  • Bild med titeln vara snygg steg 21
    6. Gå graciöst. För att se snyggt, kommer du också att vilja se elegant och samordnat. Det betyder att inte falla ner om du har på sig klackar. Att vara graciös bör vara lättare för killar, men är fortfarande viktigt, så försumma inte det.
  • Bild med titeln vara snygg steg 22
    7. Ser bekvämt ut, även när du inte är. Även om du har på 4 "Stilettos, måste du se ut som om det är helt naturligt och du är helt bekväm. Klagar inte och justerar ständigt dina kläder. Om den stilen inte fungerar för dig, om du inte kan verka avslappnad i den, försök sedan något som är faktiskt mer bekvämt. Du kan vara bekväm och snygg.
  • Bild med titeln vara snygg steg 23
    8. Koppla av. Återigen handlar det inte om att du ser bra ut medan du ser ut som du inte försökte alls. Enkel, rätt? Så slappna av. Ta en i allmänhet chill inställning till allt i livet. Alltid vara lugn och glad, och du ser mycket bättre ut, oavsett vad du har på dig.
  • Tips

    Läs mode avsnittet av en mängd olika tidskrifter, som kosmopolitisk och glamour för gals och gq för killarna. Samla tips - Var uppmärksam på vad du gillar och ogillar.
  • Låt aldrig kläderna ha på sig du. Din personlighet är vad som ska skina igenom, inte dina kläder!
  • Göra med vad du har - blanda och matcha gamla kläder, eller omdesign och gammalt par jeans
  • När du känner att du behöver uppdatera din garderob lite, titta igenom din garderob och försöka hitta ett sätt att bära något du redan har annorlunda istället för att omedelbart gå och shoppa.
  • Kom ihåg att följande trender inte alltid gör dig snygg. Sann stil beror på att plocka och välja - du borde ha på dig vad du tycker blindrar dig och passar din personlighet.
  • När du använder halsband och / eller tillbehör, använd dem i färger som är i eller gå med din outfit!
  • Du behöver inte ha kläder från alla de senaste eller hetaste designersna.Leta efter de enklare bitarna från nedre ändbutiker, som enkla t-shirts och blusar, och sedan klä upp dem med de ibland pricier-tillbehören och / eller jackorna.
  • Kolla in sparsamhetsbutiker är ett måste. Speciellt i rika områden kan sparsamhetsbutiker vara väldigt praktiska.
  • Gå inte bara till Hollister och Abercrombie, för att alla andra gör det.De är inte mest originella, och ser därför inte alltid snygg ut.
  • Springa till fyndfacket! Du kommer bli förvånad över vad du hittar. Bara för att de är billigare betyder inte nödvändigtvis att de inte är snygga. Kolla även sändningsbutiker och garageförsäljning. Du kan hitta många söta, unika saker för en bråkdel av deras ursprungliga pris.
  • Ibland kan du hitta en hel del på en sparsam butik eller en sändningsaffär. Tänk inte att dyra kläder är vägen att gå om du vill vara snygg.
  • Om du inte känner dig bekväm med att bära något, gör det inte. Tänk inte att du måste passa in och ha något som alla andra är, speciellt om du inte gillar hur det känns på dig eller vilket meddelande det skickar. Klänning så att du känner dig bekväm och självsäker.
  • Var inte rädd för att ha knä längd kjolar eller toppar som har en högre hals, män tycker att kvinnor som täcker lite mer mystisk.
  • Vissa tjejer kanske inte vill visa sina nakna ben. Det här är bra eftersom du kan gå för hudfärgstrumpbyxor för att ge illusionen att dina ben är nakna. Försök att få dem så nära din naturliga hudton som möjligt.
  • Varningar

    Välj inte kläder bara för att andra människor gillar dem. Ha din egen stil, leva som du vill.
  • Var inte trashig, om du hellre skulle dö än att låta dina föräldrar se vad du har på dig, använd inte det!
  • Gå inte ut för utsatt, bära några kläder! Att gå ut i en lågklippt rör och byte shorts är inte snygg.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande