Hur man utför dig som taylor swift

Taylor Swift är beundrad över hela världen av många människor, inklusive medarbetare, fans och till och med hennes familj. Här är hur man gör dig själv som henne på alla sätt.

  1. Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 1
1. Anta Taylors manners. Hon har utmärkta sätt och hon kan acceptera komplimanger på ett graciöst och elegant sätt. Även när hon står inför människor kanske hon inte gillar, håller hon inte att de är privata och är graciös. Hon lägger aldrig någon ner offentligt och antar en "Inget trevligt att säga, säg inget attityd". Hon är en utmärkt förebild i det perspektivet.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 2
    2. jaga dina drömmar. Taylor har obevekligt förföljt sina drömmar. Hon är inte rädd för att ta risker med sin karriär och hon har alltid satt henne "orädd" och "prata nu" Motto är till handling. Hon kanaliserar alla hennes negativa känslor i sin musik.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 3
    3. Ta reda på din talang. Taylors talang skriver, särskilt låtskrivning men hon är också en poet. Om din talang ligger med siffror eller ord. Räkna ut det och använd det till det bästa av din förmåga.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 4
    4. Vara öppen för vänner. Taylor har en stor cirkel av anslutningar. Hon bränner aldrig broar med människor om de inte skadar henne och hon håller en nära ring av vänner runt henne som hon kan dela sina tankar och känslor med. Hon är också nära hennes familj och håller en bra kändis persona.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 5
    5. Upptäck din hobby. Taylors hobby är antik shopping och inredning. Hon hamnar i detta när hon har en paus. Om din hobby är antik shopping eller något annat som målning. Njut av det och utveckla dina färdigheter med det.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 6
    6. Var kreativ och var inte rädd för att ta risker. Taylor tänker ständigt på nya sätt att utmana sig för att hjälpa sig att växa och utvecklas som en person. Gör det här.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 7
    7. Lev en dag i taget. Taylors bästa råd är att agera din ålder. När hon var 18 agerade hon 18 och när hon var 21 hade hon agerat 21.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 8
    8. Utveckla din egen unika stil. Taylor har gått igenom flera faser med sitt mode och just nu är hon på hennes 60-tals chic mode. Hitta ditt eget mode och vara kreativ med det.
  • Bild med titeln Gör dig själv som Taylor Swift Steg 9
    9. Sist men förmodligen viktigast. Var snäll mot andra oavsett vad. Tay har en mycket glad, lycklig optimistisk inställning till livet som förmodligen hjälper hennes framgång. Hon är snäll mot alla runt henne som också hjälper henne men också gynnar henne.
  • Tips

    Bli inte bara Taylor Swift, adoptera din egen personlighet, men om hon är någon ser du upp för att läsa detta och ta reda på vilka aspekter av hennes personlighet du beundrar och hur du vill arbeta mer mot det.
  • Jobba hårt
  • Låt inte kritikerna faze dig för mycket, alla människor är"Är medelvärde" trots allt".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande