Hur man är feminin

Vill du förbättra din feminina sida? Om du verkligen vill omfamna din inre dam, måste du anta en mer traditionell kvinna och odla nåd, artighet och förmåga. Om du vill projicera en feminin bild, följ bara dessa steg.

Steg

Metod 1 av 3:
Ser feminin
  1. Bild med titeln klänning om du
1. Bära rätt kläder för din kroppsform och storlek - de som är vackra och blygsamma om det gör dig bekväm. Försök att bära kjolar istället för byxor eller jeans - kjolar är comfy och feminin. En kjol ser söt ihop med en blus, bälte och lägenheter. Bära kjolar så korta eller långa som du vill, men se till att det ser bra ut. Många tycker rosa och lila är mer feminina färger. Ingenting slår verkligen en klassisk penna kjol, medan en pläterad kjol kan vara både söt och bekväm. Om du har haft jeans i flera år, kommer en kjol att vara en uppenbarelse - det kommer att få dig att känna dig elegant och feminin, speciellt när du är ute med vänner som alla har jeans eller om du är den enda tjejen på jobbet Bär en kjol.
  • Klänningar (passform och flare klänningar med bälte) är också söta.
  • Använd alltid hosiery istället för nakna ben. Gå till det klassiska sunt utseendet och undvikspatterns. Tan eller nästan svart är också bra färger att välja. Din kjol hjälper dig att njuta av känslan av att ha dina ben på displayen samtidigt som du håller dig bekväm.
  • Bära platta skor om du inte gillar klackar. Nyckeln är att välja något enkelt och elegant.
  • Om du kan dra av "Bara rullade ut ur sängen" Titta, använd den. Om du inte kan, gör det inte! Använd inte något som gömmer din form. Vad du än har på dig, folk borde kunna berätta för att du har lagt lite tid och ansträngning att sätta på dig.
Expertips
Tannya bernadette

Tannya bernadette

Professionell stylisttannya Bernadette är grundaren av garderobens redigering, en Seattle-baserad personlig stylingstjänst. Hon har varit i modeindustrin i över 10 år och har blivit erkänd som Ann Taylors Loft Brand Ambassador och Seattle Southsides officiella Rockstar Stylist. Tannya fick hennes ba i modemarknadsföring och företag från konstinstituten.
Tannya bernadette
Tannya bernadette
Professionell stylist

Balansera din garderob med feminina bitar. Master Stylist Tannya Bernadette säger: "För mig kategoriseras feminin mode efter färg och passform. Jag kan bära en lösare passande topp, men då vill jag ha en häl eller en pop av färg eller mycket smycken för att balansera det och göra det mer feminin. Feminin kan också innebära floraler och utskrifter, eller pekande tå platta skor. Det handlar verkligen om hur du parar saker tillsammans."

  • Bild med titeln vara feminin steg 2
    2. Bära en liten smink. Detta steg är inte nödvändigt, men det hjälper dig att se dig lite mer feminin. Röd och rosa läppstift och neutrala ögonskuggor hjälper till att skapa ett feminint utseende. Men kom ihåg, du behöver inte smink. Bära det bara om du vill. Om du inte är bekväm med smink, så var det så.
  • Om du verkligen är emot smink, se till att dina läppar är fuktiga genom att ha läppbalsam när du kan.
  • Bild med titeln vara feminin steg 3
    3. Accessorisera. Förutom dina kläder och smink, bör du spendera lite tid att hitta de perfekta tillbehören att gå med din garderob. Du behöver inte en låda full av tillbehör - bara några nyckelposter kan hjälpa till att binda dig och kan få dig att se mer feminin. Här är några saker att tänka på när du arbetar med ditt mer feminina utseende, samtidigt som du tar ut din personlighet:
  • En vacker silkesa
  • Pearl örhängen eller andra studs
  • Ett sött huvudband
  • En bandet hår barrette
  • Några armband
  • Ringar som är söta, men inte för klumpiga eller prickiga
  • Ett enkelt och sött halsband
  • Ett leende! Leende kan få dig att se underbart ut, liksom gör dig säker.
  • Bild med titeln vara feminin steg 4
    4. Älska varje tum av din kropp. Detta är det första steget till förtroende. Din kropp är det som gör dig vacker och feminin utan att ha på sig en sak! En kvinnas kropp har naturligtvis en högre kroppsfettprocent än en man, så avskräcka eller dölja dina kurvor - det är inget att skämmas för. En del av att älska din kropp tar också hand om det, så håll en hälsosam kost, få tillräckligt med sömn och träna för att hålla sig i form. Emulerar en modells kläder och mode kan få dig att se feminin ut.
  • Att älska varje tum av din kropp behöver inte betyda flaunting din kropp eller visa det av varje chans du får. Det betyder bara att älska hur du ser och är bekväm i din egen hud.
  • Tänk inte att du inte kan träna eftersom det inte är ladylike. Att ta en yogaklass, en dansklass eller springa eller simma eller till och med gå till gymmet i några minuter kommer du mer i kontakt med din feminina sida och kommer att få dig att älska din kropp ännu mer.
  • Bild med titeln vara feminin steg 5
    5. Avsätta tid för grooming. Även om du inte behöver ta en två timmars dusch varje dag eller spendera en timme som gör ditt hår, bör du se till att du alltid ser, känner och luktar rent och att du har ägnat tillräckligt med tid att hålla upp ett ladylike utseende. Att dyka upp någonstans efter att ha tränat utan duscha är inte mycket feminin - se till att du utesluter renlighet och poise och ser relativt samman där du än går.
  • Ser aldrig ut som om du rusade för att få din titt tillsammans i tid eller lägg på smink eller kamma håret framför dina vänner eftersom du inte hade tid att göra det förut.
  • Bild med titeln vara feminin steg 6
    6. Ha på sig parfym eller doftlotion. Om du vill se ut som en dam, måste du lukta som en dam. Överväg att lägga en dab av parfym på nacken eller gnugga någon doftande lotion på nacken eller armar. Kom ihåg att bara använda en lätt beröring, du vill inte överväldiga någon med parfym som är överväldigande.
  • Metod 2 av 3:
    Agerar som en dam
    1. Bild med titeln vara feminin steg 7
    1
    Vara graciös. Många kvinnor verkar mer feminina när de gör smidiga rörelser. Du kommer att känna dig vacker och in-control. Självklart, överväga sammanhanget. Du kanske vill vara hård på volleyboll eller skytte och svält i en bar eller i sovrummet. Det finns ingen regel som säger att du måste vara graciös (eller feminin) hela tiden.
    • Att vara graciösa, bära skor som passar ditt utseende, och det är bekvämt för dig att gå in så att du inte reser eller går på ett sätt som ser onaturligt eller konstigt. Om du vill behärska gå i klackar, men vet inte riktigt hur, öva hemma eller framför en spegel innan du tar din nya utseende i världen.
  • Bild med titeln vara feminin steg 8
    2
    Lära sig att dansa. Dans är en förlängning av din kropp och genom dans kan du hitta sätt att betona din femininitet. Belly Dancing, till exempel, accentuerar de naturliga kurvorna av en kvinnas form. En partnerdans, som Salsa eller Waltz, kan också hjälpa dig att känna dig mer feminin eftersom sådana danser är byggda på de traditionella skillnaderna mellan män och kvinnor - mannen guider, medan kvinnan följer och gör mer vätska, extravaganta rörelser.
  • Bild med titeln vara feminin steg 9
    3
    Vara lekfull. Låt oss dikta hela tanken att det är kvinnligt sätt att vara perfekt och eteriskt. För de tiderna när nåd saknas och du faller platt på ditt ansikte i mitten av ett rum är det sanna testet av din femininitet din förmåga att skratta av det! Tänk på det: Att ta livet för allvarligt är inte särskilt feminin i de flesta människors uppskattning, det är inte heller det mycket friska. Så le mycket, flört, reta och spela. Ha så kul! I slutändan är det feminin att känna sig lugn med dig själv och du kan inte känna dig lugn om du är för styv, dyster och allvarlig, så var motsatt: Lighthearted och lekfull.
  • Flirta är en del av att vara en kvinna. Tänk inte att du inte får flörta bara för att du försöker vara feminin.
  • Bild med titeln vara feminin steg 10
    4. Vara självsäker - ett annat viktigt steg att projicera femininitet. Att ha förtroende kommer inte bara att få dig att se och känna sig mer feminin, det hjälper dig att vara mer oberoende och enastående. Ge aldrig upp dig själv, någonsin.
  • En del av att vara självsäker betyder att du mastera kroppsspråket hos en självsäker person. Gå med huvudet högt, le och titta rakt framför dig, inte ner på golvet.
  • Att vara säker betyder inte att vara arrogant. Du behöver inte skryta om dina prestationer för att få folk att se hur säker dig är.
  • Bild med titeln vara feminin steg 11
    5. Gå på ett mer feminint sätt. Om du vill ha en mer feminin promenad, ska du arbeta med att gå mer med dina höfter än dina axlar, ta lättare steg istället för att stomping, och ta dig tid att flytta från plats till plats. För att vara riktigt feminin, bör du glida graciöst på väg och inte se ut som om du rusar på din nästa plats. Om du måste rusa, försök att se sammansätta som du tar snabbare korta steg för att nå din destination.
  • Bild med titeln vara feminin steg 12
    6. Vara en bra vaktmästare. Om du vill vara feminin, måste du veta hur man tar hand om någon, om din partner har blivit sjuk, din hund har blivit skadad eller din bästa vän behöver bara en axel att gråta på. Var beredd att servera kycklingsoppa, ta en persons temperatur eller berätta för en person att ligga och få honom att känna sig mer bekväm och bryr sig om. En feminin kvinna hjälper, när hon ser vem som tydligt behöver henne hjälp. Hon borde våren till handling när någon behöver vårdas.
  • Det betyder inte att du bör fokusera dina energier för att ta hand om andra människor. Det betyder bara att när tiden kommer att vara en vaktmästare, bör du vara beredd.
  • Bild med titeln vara feminin steg 13
    7. Har beundransvärt sätt. Om du vill vara feminin, måste du ha bra manners vid bordet och i alla andra aspekter av ditt liv. Manners betyder inte att äta med dina armbågar på bordet, hälsar en person vänligen även om du har en dålig dag, inte slouching eller nysa i dina händer istället för en vävnad och i allmänhet agerar på ett sätt som kan fungera som en modell för andra. Här är några andra saker att tänka på när du förfina dina manners:
  • Om du äter middag i en gruppinställning, se till att du säger, "Snälla skicka kycklingen," I stället för att nå och invadera en annan persons personliga utrymme.
  • Hitta ett bra sätt att ge negativ feedback. Istället för att säga, "Kommer du att hålla käften redan?" säga, "Skulle du tänka dig att sänka din röst?"
  • Undvik att begränsa offentligt. När du når en viss ålder är Burping offentligt inte roligt längre. Om det händer av misstag, säg bara "Ursäkta mig," eller "Ursäkta mig."
  • Undvik att rulla ögonen eller i allmänhet är oförskämd när någon säger något du inte vill höra.
  • Metod 3 av 3:
    Använda rätt ord
    1. Bild med titeln vara feminin steg 14
    1. Prata som en dam. Femininitet och förbannelse går inte ihop. En riktig dam svär inte. Tala artigt, tydligt, och påmartat. En dam säger, "Det är lite kyligt idag," hellre än "Jag fryser min rumpa av!"
    • Börja ändra hur du tror. Är ämnet du vill diskutera lämplig för blandat företag? Nej? Styra och tänk på något annat. Är det rå eller crass eller olämpligt? Ja? Säg inte något. Börja träna ditt sinne för att ompröva saker som inte är ladylike.
  • Bild med titeln vara feminin steg 15
    2. Ge uppriktiga komplimanger. Att ge falska komplimanger är catty, inte feminin. En dam borde kunna hitta något slag eller gratis att säga eller få en person att känna sig speciell och viktig genom att påpeka något som han eller hon mår bra. Du kan säga något så enkelt som, "jag älskar din klänning. Det matchar dina ögon perfekt." eller "Du är så bra på piano. Hur länge har du spelat?" Ta ett uppriktigt intresse för en person och hitta ett litet sätt att visa att du uppmärksammar.
  • Du behöver inte gå överbord. Bara ge ett komplimang när humöret slår dig.
  • Bild med titeln vara feminin steg 16
    3. Undvik bragging. Om du vill vara feminin, undvik sedan skryta om dina prestationer, prata om hur fantastiskt du ser eller generellt visar sig. En verkligt feminin person är säker nog i hennes utseende och förmågor att låta andra människor räkna ut hur fantastiskt hon är. Du behöver inte vara så ödmjuk att du inte kan ta en komplimang eller aldrig prata om dina prestationer, men undvika att göra någonting som kan komma av som bragging eller gör att du verkar lite full av dig själv.
  • En verkligt feminin person behöver inte visa sig för de komplimanger som kommer.
  • Bild med titeln vara feminin steg 17
    4. Vara artig. En feminin person är inte oförskämd, off-sutting eller vanligtvis betyder för någon runt henne. Även om du hänger runt någon som du inte gillar väldigt mycket, bör du undvika att vara öppet kamativt eller fientlig. Istället, le, vara artig och begränsa din kontakt med personen så mycket du kan. En feminin kvinna säger också "Snälla du," och "Tack" När det är nödvändigt.
  • Att vara artig betyder inte att du är begränsad från att prata om vissa ämnen. Bara ton inte prata om allt alltför vulgär, förbannar för mycket eller uppmanar olämpliga ämnen i fel företag.
  • Bild med titeln vara feminin steg 18
    5. var medkänslig. En feminin person känner till medkänsla för andra människor, vet hur man sympatiserar med människor och säger rätt sak när de försöker hjälpa någon. Vet hur man säger saker som, "Jag är så ledsen att du känner det sättet," "Jag kan inte föreställa mig hur svårt det är för dig," eller "Snälla låt mig veta om det finns något jag kan göra." En feminin kvinna vet hur man känner igen när någon känner sig upprörd, oavsett om det är en kära vän eller ett litet barn och vet hur man gör den personen bättre.
  • Medan du säger tröstande ord, bör du också beter sig på ett tröstande sätt. Var inte rädd för att lägga armen runt personen eller att använda ditt kroppsspråk för att visa hur sympatisk du är om det är lämpligt.
  • Tips

    Femininitet är stark och har alltid varit.Visa världen hur stark du kan vara medan du är feminin!
  • Alla har en maskulin och feminin sida. Du kan vara feminin på ett sätt, till exempel att du gillar att få dina naglar gjort eller göra smink, men maskulin i en annan eftersom du gillar att spela eller titta på sport. Men de flesta är mer än den andra.
  • Använd alltid ditt hår eller pinnat upp.
  • Det är okej att vara flickaktigt, omfamna det!
  • Överdriv inte din smink. De flesta tror faktiskt att tjejer ser bättre naturliga ut.
  • Försök att byta runt frisyrer. Till exempel, en dag kan du bära ditt hår i en fläta, nästa dag en pinned upp bulle, nästa dag curl det mm.
  • Att vara feminin betyder inte att agera som en prinsessa. Det betyder bara att du bär dig på ett bra sätt, och inte vara så känslig.
  • Ser folk i ögonen och var inte blyg med ögonkontakt, speciellt när du har en konversation. Stirra inte eller låsa ögonen för länge. Naturlig, avslappnad ögonkontakt kan skapa mer intensiva känslor av attraktion i älskare och mer intensiva känslor av intimitet och säkerhet och kamratskap i dina vänner och familj.Men visa inte att du är desperat.
  • När du är nervös, andas och börja om om du hade jumbled upp dina ord. För vissa människor är det svårt att prata med andra utan att jumla upp dina ord.Om du lyssnar på någon annan, och de blir nervösa, berätta för dem att andas, och att du inte dömer dem.
  • Varningar

    Vad som anses vara feminin och maskulin varierar från plats till plats. Vissa kulturer har även en "tredje" kön.
  • Dessa tips är mestadels för västerländska kulturer. Det finns andra kulturer runt om i världen som erkänner mer än två könen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande