Hur man väljer mellan två killar

Även om det verkar som att likna två killar på en gång skulle vara dubbelt så kul, det kan få dig att känna att ditt hjärta är sönder i hälften. För att göra det bästa beslutet mellan de två killarna, tänk på hur var och en får dig att känna och lita på din tarm när tiden kommer.

Steg

Del 1 av 2:
Välja en kille
  1. Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 1
1. Tänk på de positiva egenskaperna hos varje kille. Nästa gång du är runt varje kille, gör ett försök att verkligen engagera honom och att tänka på hur det är du som om honom så mycket. Även om du inte alltid kan stifta de komplicerade känslorna som gör dig som en person är det viktigt att ha så mycket information som möjligt när du gör ett så viktigt beslut. Fråga dig själv följande frågor när du pratar med varje kille:
  • Får han mig att skratta? Har han en bra humor? Vi är alla lockade till människor som kan få oss att skratta. Killar med god humor gör oss upphetsad och för att vi ska titta på världen på ett annat sätt. Om han kittlar dig, är det konstigt eller gillar du det? Ingen kille bör röra dig på de uppenbara platserna om du inte är redo för det, men som en kram runt midjan, håller händerna, eller till och med armen runt dig är okej, men om du är på scenen där han ska kyssa Du och du kysser honom tillbaka, se till att du är redo att vara på det steget. När han kysser dig, var noga med att du vet hur man kysser. Du vill inte att den ska vara besvärlig. Killen du ska välja måste kunna begränsa sig själv.
  • Verkar han nyfiken på andra människor? Är han intresserad av saker utanför sig själv? Killar som bara är intresserade av sig kan vara ganska tråkiga. Du vill ha en kille som har hobbyer, vänner och ett bra perspektiv på livet.
  • Är kontakten med sin känslomässiga sida? Är han känslig för andra människor? Massor av killar har en känslomässig sida - problemet är att de inte vill att andra människor ska se det. En kille som är okej med andra människor som ser hans känslor är en kille som är säker och mogen.
  • Flörs han respektfullt? I grund och botten pekar frågan om detta: verkar det som att han gillar dig för mer än bara din kropp eller bara ditt utseende? Är komplimangerna han ger dig mer än bara om din kropp?
  • Tar han saker långsamt? Killar som tar saker sakta som att njuta av saker. De bryr sig om att få varje sista droppe av njutning ur att vara omkring dig. Killar som rör sig på ljusets hastighet är ofta på nästa tjej snabbare än du kan säga "besvikelse."
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 2
    2. Tänk på hur varje kille får dig att känna. Detta är lika viktigt som att tänka på vad du gillar om varje kille. En kille kan se bättre ut på papper och kan ha alla de egenskaper du letar efter, men den andra killen kan ha förmågan att göra ditt hjärta pund bara genom att skicka ett textmeddelande. Så nästa gång du är runt varje kille, tänk inte bara om varför du gillar honom, men fråga dig själv om han får dig att känna dig självsäker, glad, giddig och som en bättre person. Här är några saker att tänka på:
  • Hur får han dig att känna när du är omkring honom? Får han dig att känna att han bara är intresserad av dig, eller verkar han som han flörtar med andra tjejer hela tiden, och du är bara en annan tjej på sin långa lista?
  • Tar han ut det bästa i dig, eller är han okej med dig bara "Okej"?
  • Utmanar han dig och gör att du vill vara en bättre person?
  • Komplimangerar han dig på ett sätt som är meningsfullt och inte tvingat?
  • Gör han dig rodna, fnissar och känner sig som en gängig liten tjej?
  • Behandlar han dig som en dam och får dig att känna dig speciell?
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 3
    3. Tänk på de negativa egenskaperna hos killen. Även om du bara kanske tänker på alla de stora egenskaperna hos båda killarna och om hur de båda ger dig fjärilar, bör du också överväga de negativa aspekterna av deras personlighet eller livsstil för att få mer förtydligande. Om du är seriös om att göra detta val måste du överväga proffsen och nackdelarna att vara med varje kille. Här är några saker att tänka på när du fattar ditt beslut:
  • Har killen mycket bagage? Har han ett komplicerat förflutet och en slängd emotionella problem att hantera? Visst, du kan ha kul med honom, men är det som du vill vara ansvarig för på lång sikt?
  • Är han bossig och manipulativ? Försök alltid att få sin väg, eller är han oförmögna att erkänna att han är fel? Det här är allvarliga tecken på att han förmodligen är lite självisk, och tecknar att du kan få mer än du förhandlas för i ett förhållande.
  • Har han ljugit för dig? Du vill ha en kille som du kan lita på, en kille som inte är rädd för att vara ärlig med dig, oavsett hur mycket sanningen gör ont. Killar som gillar att skvallra och starta rykten förmodligen bryr sig inte mycket om andra människor, vilket betyder att hålla sig borta från honom.
  • Kommer han ständigt i trubbel, antingen i skolan, med sina föräldrar eller med myndigheterna? Dåliga pojkar kan ha en viss sexighet om dem, men chansen är om de ständigt distraheras med shenanigans eller hijinks, de kommer inte att ha någon tid att vara runt dig.
  • Pratar han fortfarande om sin ex-flickvän? Om han fortfarande pratar om sin ex, släpper i små tips från tid till annan, eller ständigt pratar om henne, det är ett dåligt tecken. Det betyder inte att han är en dålig kille - det betyder bara att han fortfarande älskar henne.
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 4
    4. Tänk på hur varje kille känner sig du. Om båda killarna är helt ägna åt dig, har du en tuff uppgift på dina händer. Även om du inte borde gå med killen som gillar dig mer bara för att det är ett säkrare val, bör du överväga hur viktigt du är för varje kille, och vad det skulle betyda för honom om du slutade se honom. Om han bara skulle skaka av det och sedan gå vidare till nästa tjej, då är han inte killen för dig. Om du tror att en av killarna gillar dig mycket mer än den andra, bör det här spela en stark roll i ditt beslut.
  • Du behöver inte fråga dig direkt. Du kan få en känsla av hur mycket kille känner dig precis för det sätt han tittar på dig, hur ofta han vill umgås, och hur mycket han pratar om en framtid tillsammans.
  • Självklart, om du bara vill ha kul med en sommarflicka eller få lite datingupplevelse i några månader, så behöver du inte bry sig så mycket om killen ser dig som långsiktig potential.
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 5
    5. Fråga dina betrodda vänner för sina åsikter. Dina vänner är där för en anledning: de erbjuder axlar att luta sig på, ge exempel på hur man uppträder och ger dig råd när du behöver det. Ta sina råd, men med ett saltkorn. Du är fattar beslutet i slutet av dagen. Kom ihåg att du inte ber dem att hjälpa dig att välja "bättre" kille eller killen som de skulle välja, men att du vill att de ska hjälpa dig att bestämma vad som är rätt för dig.
  • Fråga inte, "Vem gillar du bättre?" Fråga, "Vem tror du är bättre för mig?" Dessa frågor kommer att hålla dig från att få förslag om vem din vänner skulle datum, istället för vem du bör datum.
  • Var öppen för sina förslag! Om du har gjort det om vem du vill datera, finns det ingen nytta för att fråga dina vänner om deras åsikt. Om du frågar dem om deras inmatning, var redo att följa den.
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 6
    6. Väga sina likheter och skillnader i en lista. Detta hjälper dig att se vad du verkligen ville ha i första hand. Hur får var och en att känna dig? Gör en lista över vad du verkligen vill ha i en kille och inte. Gör ett PRO / nackdelar med varje killar styrkor och svagheter. Se hur denna pro / nackdelar diagram linjer upp med listan över vad du vill ha ut ur en kille. Här är några andra frågor du kan fråga:
  • Vilken kille kommer att behandla mig bättre?
  • Vilken kille kommer att vara där för mig genom de tuffa tiderna?
  • Vilken kille har jag mer gemensamt med?
  • Vilken kille ansikte vill jag alltid se i slutet av dagen?
  • Vilken kille kommer med bättre med mina vänner och familj?
  • Vilken kille kan jag inte leva utan?
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 7
    7. Lita på din magkänsla. Vi kan inte välja och välja vem vi gillar. Vi är födda ett visst sätt, och vi utvecklar så småningom gillar och ogillar. Överväga inte saker. Lita på vad din tarm berättar om dessa killar och går för det. Vänd ett mynt i luften. Berätta för dig själv att om det landar på huvuden måste du gå med kille a, och om det landar på svansar, måste du gå med killen b. Medan myntet är i luften, vart vill du instinktivt vill det landa? Det är ditt svar.
  • Om du känna till En kille är dålig för dig men kan inte hjälpa att känna sig lockad till honom (och inte riktigt som den andra killen), ta en paus från båda killarna. Att inte vara i ett förhållande är verkligen inte dåligt. Det är faktiskt mycket bättre än att brännas.
  • Lär av dina misstag. Om du har daterat en viss kille innan och förhållandet slutade dåligt, gör inte samma misstag igen med en annan kille. Även om du känner dig lockad till honom, vad är användningen för att gå igenom samma sak om igen om det orsakade dig hjärtat och elände?
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 8
    8. Rusa inte det. Känn dig inte som du behöver att fatta ett beslut direkt. Ditt beslut kan ta lite tid. Under den tiden kommer förhoppningsvis en av killarna att göra något bra eller dåligt för att fatta beslutet mycket lättare för dig. Så länge du inte har förbundit sig till en kille och inte känner att du är disloyal mot en kille genom att hänga med den andra, bör du ta lite tid att fatta beslutet.
  • Bara dra inte det på för lång. Om du väljer en kille, men han upptäcker att du har hängt med en annan kille under de senaste månaderna, så kan han känna sig lite skadad eller förvirrad.
  • Del 2 av 2:
    När du bestämmer dig
    1. Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 9
    1. Begå den killen du har valt. När du har gjort ditt beslut, håll dig till det. Det betyder inte att du måste berätta för killen, "Hej, jag valde dig över killen a!" Det kommer inte att göra killen mycket speciell. Åtagandet är något du gör genom dina handlingar och ditt hjärta. Arbeta med att bygga ett hälsosamt, stabilt förhållande med den kille du har valt - och bara den kille du har valt.
    • Gör dig redo att börja datera och hänga med endast den kille du har valt. Njut av fördelarna med att vara med en person utan att undra vad en annan kille är upp till.
    • Om du känner dig tom eller ofullständig utan den andra killen, kan det antingen innebära att du gjorde det felaktiga beslutet eller att du aldrig gillade den första killen så mycket i första hand - du gillade bara chasen.
    • Var vänlig mot den andra killen men gå inte ut ur vägen för att umgås med honom eller gör saker ensam tillsammans. Om du är alltför vänlig med honom, kanske han tror att han fortfarande har en chans. Plus, det kan få den kille du valde onödigt avundsjuk.
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 10
    2. Var beredd på efterdyningarna. Vet att det väljer mellan två killar kommer att påverka ditt förhållande med båda. Detta är det dubbelkantade svärdet av relationer: Chansen är bra att du kommer att bryta den andra killens hjärta och sakna ett förhållande med honom. Om killen du inte väljer inte vet om den första killen, behöver du inte göra det till en stor sak eller ge honom den verkliga anledningen till att du slutar din "relation." Även om du borde vara glad när du har fattat ditt beslut, vet att haven fortfarande kan vara lite stenigt.
  • Vet att du kan vända killar mot varandra. Vad händer om båda killarna är bästa vänner? Vad gör man då? Om du väljer en och den andra gillar dig, kommer de förmodligen att sluta vara bästa vänner. Om du vill undvika denna situation helt och hållet, datera någon annan istället.
  • Var beredd att förlora killen som du inte valde. Han kanske inte vill vara "bara vänner" När du har hängt ut romantiskt eller flirtade med varandra. Men det kan vara för det bästa.
  • Bild med titeln Välj mellan två killar Steg 11
    3. Acceptera ditt beslut. Livet är din Att leva, och du förtjänar att leva det som du vill - när du försöker skada andra så lite som möjligt. Även om du kan känna dig skyldig att fatta beslutet, är du och de två killarna bättre när du har kommit överens med dina känslor. Var stolt över dig själv för att göra ett moget val istället för att leda två killar för alltid.
  • Var inte rädd för att göra misstag så länge du lär dig av dem.
  • Oroa dig inte för att ha alla som du - när du gör ett stort beslut så kommer känslor att bli skadad.
  • Tips

    Kom ihåg - oavsett vad råd som någon kan ge dig - det enda du kan bestämma vilken kille som är rätt för dig.
  • Om du börjar bli irriterad och stressad med "Vem väljer du?" eller den "När kommer du att välja, skynda dig," Välj bara någon annan helt. Det finns andra fiskar i havet, och ingen borde sätta på dig för att bestämma saker som detta - och genom att försöka välja, gör du bara saker hårt på dig själv och kan störa dem.
  • Om du verkligen inte kan välja, ta din tid. Om ingenting kommer till dig, låt bara känslorna drifta. När du är redo, kommer de att vara redo och respektera det om de älskar dig.
  • Om du inte kan välja, titta på hur varje kille ser dig. Även om det här handlar inte om vem som älskar dig mer, borde det säga något. Om en kille är mildt intresserad av dig eller det är bara du, och den andra går ut ur hans sätt att gå med dig i korridoren, måste du låta det spela i ditt beslut. Du vill inte bli skadad av den första killen eftersom han aldrig hade känslor för dig, men du valde honom ändå, och du vill inte bryta den andra killens hjärta helt enkelt för att du inte kan släppa den första killen. Om du verkligen älskade den första, skulle den andra aldrig ha kommit med.
  • Känn inte pressat med att fatta ett beslut, de bästa sakerna i livet är värda att vänta på att de tar tid.
  • Om du älskar två killar på samma gång, valde den andra, för om du verkligen älskade den första du inte hade fallit för den andra.
  • Om du har en förälskelse på två killar och plötsligt frågar de båda dig att välja den du tycker om den mest eller den du känner dig mest nervös. Det beror på att du gillar dem mer.
  • Se hur varje kille agerar runt dig. Som om man talar till dig och den andra gör det inte. Gå på med din förälskelse att du är mest närmare, för en bättre chans.
  • Varningar

    När du känner att du är disloyal mot en av killarna, så är du på gränsen till fusk.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande