Hur man frågar en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer)

När du har en speciell kille i dina sevärdheter, är ett av de bästa sätten att nå ut genom en text eller ett telefonsamtal om du inte har möjlighet att prata personligen. Naturligtvis kräver detta att få sitt telefonnummer, och även om det kan verka nerve-wracking, behöver det inte vara!

Steg

Del 1 av 4:
Närmar sig killen
  1. Bild med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 1
1. Plocka upp ditt mod. När du upptäcker killen ifrån sina vänner (om du föredrar) och i en lugn plats där du inte kan bli misheard, samla dina wits om dig och huvudet i hans riktning.
  • Bilden med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 2
    2. Var cool och självsäker. Det är inte nödvändigt att låtsas att du är där för någon annan anledning än att begära sitt nummer. Han respekterar ditt självförtroende och Chutzpah om du klarar av att du gjorde en beeline för honom bara för detta ändamål.
  • Vissa människor råder att låtsas gå upp av någon annan anledning, som att ha hjälp med en glömd läxa fråga eller vill veta något. Det kan fungera om du känner dig riktigt blygsam men det kan också backa om det är det enda du kommer att sluta, eftersom ditt mod misslyckas med dig. Dessutom blir det snart klart för killen som ber om hans hjälp var bara en ruse, som kan visa att du kan ljuga. Inte en bra start.
  • Del 2 av 4:
    Frågar efter sitt nummer
    1. Bild med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 3
    1. Fråga killen för sitt telefonnummer. Undvik att slå runt busken, verkar coy eller göra ett skämt om det. Allt du behöver göra är att komma till punkten. Killar lär sig att komma till punkten tidigt, utan att tillgripa Wiles och i det tjugoförsta århundradet, det är något konstigt att vissa gals känner att de fortfarande måste spela cojsspel. Så du kan också göra det, det är inte orimligt att komma till punkten.
  • Bild med titeln Be en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 4
    2. Var avslappnad i att fråga. Du behöver inte vara trubbig men du behöver vara tydlig, och genom att vara avslappnad kan du uppnå en smidig förfrågan.
  • Säg något avslappet på linjerna av "Hej, kan jag få ditt nummer till text du ibland?" Enkel. Sedan tack, och gå bort. Vid denna tidpunkt förväntar han din text, och du har sitt nummer.
  • Du behöver inte förklara förfrågan, men om du vill, behåll det enkelt, som "Det skulle vara super till hjälp om jag kunde nå dig med text"- eller "Jag skulle bara vilja kunna nå dig enkelt att fråga dig några av de sovsalar som vi kommer att kasta snart".
  • Om han frågar dig varför du vill ha hans nummer, håll det enkelt. Till exempel, säg något som "Jag skulle vilja hålla kontakten med dig, jag tror att du är riktigt cool" eller "Du ger mig bra råd" eller "Du är kul" .
  • Bild med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 5
    3. Vara en kyckling. Om det verkligen är, verkligen svårt för dig att vara öppen om att få sitt nummer, använd studier eller arbete eller något för att få numret. Fråga om du kan granska testpersoner med honom och han kommer sannolikt att ge dig sitt nummer.
  • Eller, närma sig killen tillfälligt och visa honom din telefon. Visa honom dina kontakter och säg då: Jag vill verkligen slå min vän och se vem som har de flesta kontakterna i slutet av dagen så.. kan jag få ditt nummer? (Ljud inte påträngande eller girig eller upphetsad, agera som om du berättar för dina föräldrar.)
  • Problemet med att använda någon ruse är att det här är allt han troligen kommer att förvänta dig att skriva om, om han inte har gjort det öppet klart han fantasierar dig. Om du börjar texta ständigt om allt som inte är relaterat, är han troligt att det är imponerat.
  • Del 3 av 4:
    Hantering av avslag
    1. Bild med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 6
    1. Var inte förstörd om han säger nej att ge dig sitt nummer. Det finns många möjliga skäl, från att undra varför du frågar av det blå att inte tillåtas ge sitt nummer till människor. Eller han kanske inte känner dig så bra och känner att det här är besvärligt.
    • Lära känna honom innan du ber om sitt telefonnummer igen. Det finns en annan chans!
    • Säg tack för hans övervägande. Avsluta artigt med något som: "Inga bekymmer, trodde bara att jag skulle fråga. Jag kan förstå om du känner att det är lite mycket av någon du inte riktigt vet än. Kanske en annan gång."
  • Bild med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 7
    2. Ha en vän att skicka numret till dig. Detta är fyllt med den potentiella irritationen som den här killen kan känna sig mot sin vän eller till och med en känsla av förräderi, men om du arbetar med det noga, och inte missbruka med numret, kan det vara okej ibland.
  • Dumpa inte vännen i det är vagt och säg det "någon" erbjöd sitt nummer till dig utan att specificera exakt vem. Eller, om det finns en trovärdig anledning att se hans nummer, till exempel på ett telefonsträd för sportspraxis, eller något, har du en legitim för att säga att du såg det på det sättet. Även om lite vita lögner är inte en bra början på någonting.
  • Del 4 av 4:
    Med hjälp av det nya telefonnumret klokt
    1. Bild med titeln Fråga en kille för sitt telefonnummer (endast tjejer) Steg 8
    1. Använd telefonnumret sparsamt när du har det. Du vill inte hamna i den situation där han så ångrar att du fick tag i hans nummer som han går och ändrar det bara för att bli av med din textning och samtal! Telefonnumret är bara ett litet steg i att odla ditt förhållande, så spendera mycket tid på alla andra viktiga aspekter, som att lära känna honom ansikte mot ansikte och hänger ihop tillsammans. Använd telefonen som ett verktyg för att göra möten, inte en ursäkt för att hälla ut ditt hjärta.
    • Skriv inte honom för mycket. Bra jobb om du får sitt nummer, men irriterar inte honom och får honom att ångra sitt beslut. Vara mogen med vad du säger, och ha kul!

    Tips

    Slå upp konversationen genom att säga följande: "Hej, jag vill inte hålla dig upp. Kan jag ringa dig någon gång så vi kan prata mer?".
  • Om du använder en ruse för att få numret och han frågar varför det här är så viktigt för dig, eller du vill bara ha en anledning att säkerhetskopiera det, var bara ärlig. Börja inte ditt band som en lögn - det kan komma tillbaka för att hemsöka dig.
  • Var inte rädd att be om hans nummer. Om han inte ger det till dig så vet du åtminstone att fråga om ett killarummer kommer inte att döda dig, och oroa dig inte, det kommer att finnas mycket fler möjligheter att få det.
  • Den första texten ska vara något sött, som kanske "Hej gissa vem?" Eller om du ringer honom och han plockar upp "Pizzaleverans! Bara skojar, det är ____" och skratta. Genom att göra detta får du se hur han svarar. Om han blåser dig, kanske du vill ompröva ditt plötsliga intresse för honom. Men om han kan återkräva den skojiga lediga energin du har visat, är chansen att han är lätt att prata med.
  • Kom ihåg att du bara har ett liv. I det ögonblick du kan vara rädd men bara gå för det. Det är inte lika stort av en affär som det känns som. Du behöver aldrig se den personen igen om du inte vill. En shrug, "tack ändå." och ett leende följt av en självsäker promenad bort kommer att göra när du avvisas.
  • Varningar

    Om du får numret från någon annan, var medveten om att de kan sluta berätta för den här killen.
  • Ljud inte girig, påträngande, irriterande, upphetsad eller något annat som kan få honom att springa i andra riktningen.
  • Tvinga inte din vän att fråga honom för dig. Om de är villiga att vidarebefordra det, är det bra men inte badger vännen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande