Hur man bestämmer om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig

Killar är förvirrande, minst sagt. Det är så svårt att ta reda på om de gillar dig, och det kan köra dig galen inte vet sanningen. En speciell sorts kille som är svår att avkoda är nervös / blyg typ. Medan det finns hjälpsamma ledtrådar i att veta om de gillar dig, beror allt på killen.

Steg

Metod 1 av 3:
Observera hans beteende
  1. Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 1
1. Var uppmärksam på hans attityd. Om du pratar med honom online, märk om han är självsäker och pratsam, så se om han är på samma sätt person. Om han gillar dig, är chansen att han blir nervös / blyg när du är precis framför honom.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 2
    2. Meddelande som initierar konversation. Om du pratar med honom online, notera vem som börjar de flesta samtalen. Om det är han, det är ett gott tecken på att han gillar dig.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 3
    3. Titta på de uttryckssymbolerna. Dessa dagar kastar folk ut emoticons hela tiden. Det är vanligtvis en bra indikation på att han gillar dig om han regelbundet skickar dig smiley ansikten. Om du är smickrad, skicka ett smiley ansikte tillbaka. Det kan ge honom modet att fråga dig.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 4
    4. Vänta på kontakt. När en kille försöker röra dig på ett avslappet sätt, det är en bra indikator på att han gillar dig. Akta dig för de snygga killarna som kan försöka röra dig på olämpliga sätt.Om det är klart, så bara le och håll konversationen som flyter.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 5
    5. Titta på showbåten. Vissa män kommer att ta primalvägen och försöka imponera på sina prestationer. Även nervsystemet kan pynta en historia till dig. Lägg märke till om han försöker ta tag i din uppmärksamhet med en historia om honom "rädda havsarna utanför södra Stilla havet" eller hur hans "pappa spelade i Fleetwood Mac."
  • De brukar gå för något litet som "Ja, jag spelar elgitarr" eller "såg du min touchdown i fredags?"
  • Om du gillar dem tillbaka och de börjar kasta ut sina prestationer, spela med men snabbt ändra ämnet.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 6
    6. Se om han pratar om dig. Du kan inte nödvändigtvis gå ut på det här. Det händer bara om det händer. Ibland om killar är intresserade kommer de att fråga dina vänner om dig. Det här är en tydlig indikation på att han gillar dig.
  • Metod 2 av 3:
    Titta på hans kroppsspråk
    1. Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 7
    1. Titta på hans kroppsspråk. Du kan berätta om han är nervös runt dig från hans beteende. Jämföra hur han agerar runt sina vänner till hur han agerar runt dig. Förmedlar han någon typ av längtan runt dig?
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 8
    2. Titta på Fidgets. Många män är inte släta och har mycket lite erfarenhet närmar sig en tjej. En repercussion av vår nuvarande ålder är en oro som orsakar fidgeting. Titta på att se vad han gör med händerna.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 9
    3. Se hur nära han är. Han kan försöka komma närmare dig.Se om han naturligtvis graviterar mot dig i en folkmassa. Även om du sitter tillsammans, märk om han blir tillräckligt nära för subtil kroppskontakt. Det här är bra indikatorer som han gillar dig.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig steg 10
    4. Lägg märke till hans leende. En av de enklare signalerna en kille kan ge är att helt enkelt le. Ibland är män bara extra smiley, men om du märker många leenden riktade mot dig, är det ett gott tecken.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 11
    5. Titta på ögonkontakt. Se om han tittar på dig när han tycker att du inte letar efter. Han kunde göra en mängd saker om du fångar sin stirra. Han kunde se omedelbart ner, titta på dig i några sekunder och titta ner, eller fortsätt bara stirra.
  • Se honom i ögonen. Om du känner att du har hållit ögonkontakt med honom för även en bråkdel mer av en sekund än vad du skulle med någon annan, då är det mest sannolikt något där.
  • Metod 3 av 3:
    Lyssnar på honom
    1. Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 12
    1. Var uppmärksam på frågor. Om en kille gillar dig och du är i konversation, kan han fråga dig en massa frågor.Om han är smidig, kanske du inte ens märker den. Han fiskar efter ett liknande intresse som du två kan dela.
    • Omfamna ett gemensamt intresse om han blir upphetsad. Fråga honom frågor i gengäld för att se om han är en falsk eller inte.
    Expertips

    Många gånger när någon är nervös, pratar de väldigt snabbt och blurt ut det som kan vara pinsamt.

    Joshua pompey

    Joshua pompey

    Förhållande Expertjoshua Pompey är en relation expert med över 10 år med hjälp av människor navigera på online-datingvärlden. Joshua har drivit sin egen relationskonsultverksamhet sedan 2009 till en framgångsgrad på över 99%. Hans arbete har presenterats i CNBC, god morgon Amerika, trådbundet och raffinaderi29 och han har kallats den bästa online dater i världen.
    Joshua pompey
    Joshua pompey
    Förhållande expert
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 13
    2. Lyssna på sin ton. Ibland kommer män att ändra sin röstton beroende på vem de pratar med. Lyssna på honom i en grupp med sina killar vänner. Se sedan om han pratar på samma sätt som du är ensam. Om han pratar detsamma betyder det inte nödvändigtvis att han inte är in i dig. Hans röst bör mjukna någonsin så lite.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 14
    3. Lägg märke till mumblesna. Vissa människor mumlar naturligt. När killar gillar någon och de är benägna att mumla, kanske du hör det. Detta är mer karakteristiskt för en blyg kille.
  • Om du är i det här scenariot och vill att han ska slappna av, vila din hand på axeln eller hans övre underarm.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 15
    4. Lyssna på det vardagliga. Många gånger om du båda gillar varandra, spelar det ingen roll vad du pratar om. Två personer som gillar varandra kan fortsätta och om de mest vardagliga ämnena. Tänk tillbaka på dina konversationer. Återkalla om ämnet var dyster, men din kroppskemi är upphetsad.
  • Bild med titeln Bestäm om en kille är nervös runt dig för att han gillar dig Steg 16
    5. Prata i telefon. Om den här killen gillar dig och du gillar honom, försök att ringa honom på telefonen. Varför vänta på killen att initiera saker. Ta kontroll och ring honom. Se om konversationen rör sig naturligt.
  • Vissa människor är inte telefon människor, men du kan ibland berätta om de försöker göra ett försök.
  • Tips

    Om en kille verkar självsäker framför andra tjejer, men är blyg och nervös omkring dig, gillar han nästan dig.
  • Tjejer, lita bara på ditt hjärta. Det ligger inte. Om du ärligt Tänk att han gillar dig, han gör det troligtvis. Bara lura inte dig själv.
  • Om du gillar honom, försök flirta med honom online eller personligen. Om han flörtar tillbaka, det kan vara ett tecken som han gillar dig.
  • Titta och se om du oavsiktligt berör (till exempel armar, ben), och huruvida han rör sig. Om han gillar dig, kommer han troligen inte.
  • Du kan testa om han gillar dig med hjälp av "Personligt utrymme test." Gå in i killens personliga utrymme, så att du praktiskt taget rör. Om han gillar dig, kommer han antingen att flytta bort rodnad eftersom han är nervös / blyg eller han kan stanna där han är.
  • Undvik han ögonblick och undvik dig, men när du närmar dig honom ser han gärna till dig? Om så gillar han dig. Han är bara skrämmad av dig.
  • Varningar

    Bara för att en kille är nervös, menar du inte alltid att han gillar dig. Han kunde vara nervös runt tjejer i allmänhet. Om han är okej att prata med andra tjejer, men det är du agerar han nervös, så tycker han om dig.
  • Bara för att en kille flirter med dig betyder inte alltid att han gillar dig. Han kan vara en naturlig flört. Använd ditt eget gottfinnande att berätta.
  • Bli inte en känslomässig detektiv och projektera vad du vill se.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande