Hur man domstol en man

Courtship är processen med vilken två personer lär känna varandra och bestämma om de har möjlighet till en framtid tillsammans. Courting är annorlunda än att datera i det fallet är lite mer allvarligt, ofta med religiösa motivationer och tittar på framtiden med äktenskap som det ultimata målet. Ibland kan courting vara mer begränsad än dating - med chaperonövervakning, strikta fysiska gränser eller förutbestämda interaktionsperioder. Om du vill göra en man, bör du se till att du är kompatibel genom att spendera tid tillsammans, lära dig om hans intressen och bakgrund och prata om dina respektive mål för framtiden.

Steg

Del 1 av 3:
Skicka lämpliga signaler
  1. Bild med titeln domstol en man steg 1
1. Gör dina avsikter klara. Courtship leder vanligtvis till äktenskap - det är ett allvarligt, framåtblickande sätt att avgöra om du kan spendera ditt liv med någon. Se till att din man förstår dina avsikter och vilken domstol betyder för dig.
  • Berätta för honom att domstolen är något du tar på allvar för att det är ett bra sätt att spendera tid tillsammans, samtidigt som du respekterar dina religiösa värderingar. Det är också ett bra sätt att bygga en solid grund för ett förhållande.
  • Bild med titeln Court En man Steg 2
    2. Vara ledbar och vänlig mot mannen du är courting. När du försöker att locka uppmärksamheten hos en man, bör du försöka göra dig som möjligt som möjligt. Du vill bli vänliga och engagera, som en person som han skulle vilja lära känna.
  • Det innebär att du bör försöka projicera ett varmt, välkomnande leende när du är omkring honom.
  • Du borde också ha öppet kroppsspråk - uncrossed armar, öppet utrymme mellan dig (håll inte föremål, som din väska, framför din kropp) och direkt ögonkontakt.
  • Bild med titeln domstol en man steg 3
    3. Visa intresse för honom. Gör det klart att du är intresserad av att courting din man. Skicka honom meddelanden och svara när han kontaktar dig. Låt honom veta att du tänker på honom. Gör det uppenbart att du är upphetsad att se din man och spendera tid med honom.
  • Kom ihåg att skicka honom söta lilla meddelanden när du är ifrån varandra, speciellt om det är under en längre tid. Även något så enkelt som "Jag tänker på dig!"Kan verkligen lysa sin dag.
  • Gör små saker för att visa honom du bryr dig - som att göra honom middag som en överraskning, får konsertbiljetter till ett band som han gillar, eller planerar en oväntad dagstur någonstans kul.
  • Bild med titeln domstol en man steg 4
    4. Lära känna sina vänner. Investera tid i byggförhållanden med sina vänner är ett bra sätt att visa en man som du är allvarligt engagerad i detta fängelse. Försök att spendera lite tid med sina vänner och lära känna dem personligen.
  • Bjud honom och hans vänner över att titta på en sportevenemang. Eller göra arrangemang för att gå till en live konsert som en grupp.
  • Du kan till och med bara försöka tagga med de vänner när de redan har planerat. Var noga med att läsa situationen för att se till att det är okej att du går med i.
  • Del 2 av 3:
    Bestämning av kompatibilitet
    1. Bild med titeln Court En man Steg 5
    1. Ställ frågor om hans bakgrund när du lär känna varandra. För att bestämma kompatibilitet är det viktigt att du lär dig om varandras historia. Du måste veta vad som hände med din man i det förflutna om du vill förstå vem han är och hur han svarar på vissa situationer.
    • Fråga inte honom alla frågor på en gång. Du vill inte verka som om du förhör han. Men, med tiden, ta upp en viktig fråga då och då när du har någon ensam tid tillsammans.
    • Fråga honom om hans erfarenheter växer upp. Var bodde han? Vilka skolor gick han till? Kom han med sina syskon? Var gick hans familj på semester?
    • Fråga honom om tidigare relationer. Hur många romantiska partners har han tidigare haft? Hur länge var hans längsta relation? Vad var några av anledningarna till att dessa relationer slutade?
    • Det kan också vara en bra idé att ta upp sexuell historia - fråga hur många sexuella partners han har haft.
  • Bild med titeln domstol en man steg 6
    2. Hitta gemensam mark. Försök att hitta intressen som du delar gemensamt med honom. Alla bra relationer har en grund byggd på någon form av kompatibilitet - och ofta är det enklaste sättet att bygga detta, initialt, att upptäcka saker som du har gemensamt och smidigt framåt för att räkna ut resten.
  • Kanske har du en liknande smak i filmer eller musik. Fråga honom vad hans favoritböcker och tv-program är. Det här är bra sätt att binda med en man som du försöker göra domstolen, särskilt i början av ett nytt hölje.
  • Om du gillar några av samma aktiviteter (spelar eller tittar på sport, reser till nya platser, går till stranden, cyklar runt staden, går till hundparken), bör du göra ett försök att göra dessa aktiviteter tillsammans så att du kan knyta och lära känna varandra bättre.
  • Bild med titeln Court En man Steg 7
    3. Träffa sin familj när saker börjar bli allvarlig. Om du vill seriöst domstol en man, måste du träffa sin familj. Courting leder ofta till äktenskap, och äktenskapet involverar familjen. Så det är viktigt att du träffar sin familj och kommer överens med dem för det mesta. Försök att interagera med sina närmaste familjemedlemmar (föräldrar och syskon) och se om du kan bilda vara en del av sin familj.
  • Börja långsamt med en middag eller ett weekendbesök. När du kommer närmare din man, försök att tillbringa helgdagar eller längre besök med honom och hans familj för att se till att du känner dig inkluderad i familjen Dynamic och du är bekväm runt dem.
  • Att se hur en man interagerar med sin familj kan ofta vara en bra indikator på hur han behandlar dig över tiden.
  • Bild med titeln Court a Man Steg 8
    4. Prata om dina förhoppningar om framtiden. Eftersom domstolen är vanligtvis inriktad på att bestämma kompatibilitet för en framtid som ett par är det viktigt att veta från början om du har samma förhoppningar och planer för framtiden. Du måste se till att du båda är överens om några mycket grundliga delar av relationer - nämligen äktenskap, spädbarn och plats.
  • Om du vill gifta dig och det gör han inte, så är det inte en bra match.
  • Om du vill ha barn i framtiden och det gör han inte så kan det orsaka stora problem i framtiden.
  • Om han alltid vill bo i sin hemstad och du vill resa eller uppleva en ny stad, kan det vara problematiskt för ditt förhållande på vägen.
  • Del 3 av 3:
    Inställning av gränser
    1. Bild med titeln Court En man Steg 9
    1. Ange fysiska gränser. Du bör överväga att diskutera med din partner vilka nivåer av fysisk intimitet du är bekväm med. Om du inte är intresserad av att ha sex före äktenskap, se till att han är på samma sida som du. Om du har andra sexuella förväntningar, bör du diskutera dem med honom för att du båda är överens.
    • Om en person har olika förväntningar än den andra, kan detta orsaka många problem. Även om du har olika önskade nivåer av fysisk intimitet, kan du vanligtvis förhandla om denna skillnad om du kommunicerar ärligt och öppet med varandra.
  • Bild med titeln domstol en man steg 10
    2. Använd chaperones för att undvika frestelse om du är en yngre person i ett fängelse. Om du vill komma till äktenskapssteget kan det vara viktigt att undvika att spendera för mycket ensam tid tillsammans medan du är courting - speciellt om du är relativt ung och du har en religiös bakgrund. Att hänga ihop i övervakade inställningar hjälper till att minimera frestelsen för att göra dåliga beslut eller bli fysiskt intimt på ett sätt som du kanske inte är redo för.
  • Att vara chaperoned kommer också att hjälpa andra (särskilt din familj) observera ditt förhållande så att de bättre kan ge sitt stöd när tiden kommer för äktenskap.
  • Bild med titeln Court En man Steg 11
    3. Fråga en pålitlig rådgivare om du stöter på ett förhållande problem. Det är viktigt att arbeta på ditt förhållande medan du är courting en kille. Om du stöter på ett problem, var inte rädd att be om råd från en betrodd vän, relativ, religiös ledare eller rådgivare. Relationsrådgivning kan vara en bra idé att hjälpa dig att lära dig hur man hanterar konflikt och meningsskiljaktigheter på lämpligt sätt.
  • Dina föräldrar kan vara en bra källa till förhållningsråd, speciellt om de deltar i ditt fängelse genom att chaperonera dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande