Hur man frågar en söt främling ut

Hur många gånger har du träffat eller ens passerat en attraktiv främling som du verkligen har velat fråga, men har varit osäker på hur man närmar sig dem? Många av oss är rädda för att vi kommer att vara generad eller känna sig avvisad om personen blir nere. Men om du odlar lite självförtroende kan du dock upptäcka att det inte är så svårt som du tror att fråga någon ut. Och även om du kan vara avstängd, kom ihåg att du definitivt förlorar 100% av chanserna du inte tar.

Steg

Del 1 av 3:
Närmar sig en främling
 1. Bild med titeln Air Kiss Steg 4
1. Leende. Leende hos en person visar att du är vänlig, icke-hotande och intresserad av dem. Om personen ler tillbaka på dig är det en bra indikation på att de tänker positivt av dig.
 • Lägg märke till skillnaden mellan ett "riktigt" och ett "falskt" leende genom att märka om huden på de yttre hörnen av ögonen veckar när de ler. Dessa veck indikerar att personen är verkligen glad. Om du inte ser dessa veck kan de bara vara leende för att vara artig. Deras leende kan också sakna ögonkrets om de har lidit nervskador eller har haft botoxbehandlingar.
 • Bild med titeln Flirt på jobbet Steg 10
  2. Använd ett tredelat tillvägagångssätt för att öppna en konversation. Börja med att göra en observation om något du båda har gemensamt eller något du båda ser eller upplever i det ögonblicket. Avslöja sedan något om dig själv relaterad till det, och följ omedelbart med en fråga om dem.
 • Om du är på en musikkonsert kan du göra en observation om bandet, som, "Gitarristen spelade en bra solo under den sista sången. Det här är min första gång att se det här bandet. Har du sett dem att utföra tidigare?"
 • Du kan kommentera vädret genom att säga: "Vädret i eftermiddag är perfekt. Jag har väntat på att det var tillräckligt för att gå kajakpaddling nerför floden. Har du någonsin kajakat floden?"
 • Om den person du försöker prata med har ett intressant tillbehör eller klädsel, kan du börja med en observation om det, som "det är ett mycket intressant halsband du har på. Det påminner mig om en handskuren figur som jag såg på en marknad i Marrakech. Gjorde du det själv?"
 • Bild med titeln vara en söt, sexig och oemotståndlig kille steg 12
  3. Undvik Clichéd Pickup Lines. Hämtningslinjer kan vara roliga att skämta med vänner, men med hjälp av dem på allvar medan du försöker att fråga en främling kan göra dig som om du inte är smart eller charmig nog att tänka på något original på egen hand. Dessutom är många hämtningslinjer förolämpande och belittling, och kan göra den person du närmar dig känner sig objektiverad eller bara av dem av dig helt.
 • Bilden med titeln lockar en äldre pojke steg 9
  4. Introducera dig själv. När du har börjat en konversation och du har bestämt att det här är en person som du vill spendera mer tid med, ta en stund att presentera dig själv och be dem att presentera sig i gengäld.
 • Du kanske säger, "Mitt namn är Casey, förresten. Vad är din?"
 • Bild med titeln Express dina känslor Steg 9
  5. Erbjuda din hand för ett handskak som du presenterar dig själv. Det här är en bra tid att initiera fysisk kontakt. Om personens kroppsspråk visar dig att de är intresserade av och lockas till dig, kanske du vill hålla sin hand längre än ett typiskt handslag. Överväg att placera din andra hand ovanpå deras, så du håller sin hand i båda dina. Ett annat mycket flirtatiskt alternativ är att ta med sin hand till dina läppar och kyssa det strax ovanför eller under knogarna.
 • Om personen är ovillig att ge dig sitt namn eller drar sin hand snabbt efter ett handslag, kan personen inte lockas till dig och bara pratar med dig för att vara artig.
 • Bild med titeln Act Sexy Step 9
  6. Avgöra om personen är tillgänglig och öppen för dating. Frågar om personen är i ett förhållande kommer att signalera att du är romantiskt intresserad av dem. Om personen redan är i ett engagerat förhållande, kommer de förmodligen inte att vara intresserade av att gå på ett datum med dig. Om de inte är i ett förhållande men inte intresserad av dig, frågar dem om en betydande annan ger dem möjlighet att säga att de inte är intresserade av att datera vid den här tiden.
 • Du kan fråga direkt om de har en betydande annan genom att säga, "Så har du en pojkvän / flickvän?"Eller" ser du någon just nu?"
 • Du kan också fråga på ett mer passivt sätt genom att säga: "Var är din pojkvän ikväll?"Eller" Det är en fin klocka. Köpte din flickvän det för dig?"
 • Bild med titeln Fråga en tjej för en kyss steg 8
  7. Fråga om de har några planer för den helgen. Detta tillvägagångssätt banar vägen för dig att fråga dem på ett datum. Till exempel, om de planerar att gå till en konsert med vänner på fredagskvällen, kan du be dem att gå ut med dig på lördag.
 • Du kan använda detta tillvägagångssätt istället för att fråga om en betydande annan direkt. Frågar dem vad de gör över helgen ger dem möjlighet att nämna en betydande annan om de har en genom att säga, "min flickvän och jag går bowling på lördag."
 • Del 2 av 3:
  Frågar någon på ett datum
  1. Bild med titeln Hitta en flickvän som gillar videospel Steg 7
  1. Fråga personen på ett datum. Berätta för personen varför du tycker att de är attraktiva och att du vill lära känna dem bättre. Fråga om de skulle vara intresserade av att spendera mer tid med dig på ett datum.
  • Till exempel kan du säga, "Jag njuter verkligen av den här konversationen med dig. Du vet så mycket om kajakpaddling, och du är också väldigt vacker. Jag skulle gärna se dig igen och lära känna dig bättre. Vill du gå ut på ett datum med mig?"
 • Bild med titeln Datum En militär kvinna Steg 5
  2. Vara specifik med en idé för ett datum, om möjligt. Om du inte kan tänka på en dateidé på plats, berätta för dem att du kommer att ringa dem för att ställa in specifikationer för ditt datum. Om du har fått veta personen genom konversation, kan du redan ha en idé om vad som skulle göra ett bra datum.
 • Till exempel, om du tror att de kommer att vilja ha ett visst band som spelar på fredagskväll, fråga om de skulle vilja gå till konserten med dig genom att säga: "Har du sett de viktigaste spelen än? De gör en show fredag ​​kväll på Joy Theatre. Vill du följa med mig?"
 • Bild med titeln Deal med långdistansförhållanden Steg 24
  3. Exchange Contact Information. Om personen är överens om att gå ut på ett datum med dig, se till att du får sin kontaktinformation. Be om sitt telefonnummer så att du kan kontakta dem. Var direkt genom att bara fråga, "Kan jag få ditt telefonnummer?"
 • Om du känner att de föredrar att vara i kontroll när du kontaktar dig, erbjuda att ge dem ditt nummer genom att säga: "Här är mitt telefonnummer. Ring mig den här veckan så vi kan ställa upp något för helgen."
 • Bild med titeln övertyga dina föräldrar att låta dig spendera nattsteget 17
  4. Ring personen inom en dag eller två av att få sitt nummer. Ringa dem visar omedelbart att du är intresserad av dem och att du tar dem på allvar.
 • Om du inte redan har ställt in en viss tid och plats för ditt datum, har du en specifik idé att bjuda in dem när du ringer. Att vara obeslutsam kan vara en avstängning för vissa människor och om du ringer utan en specifik idé i åtanke kan det tyckas som att du inte respekterar dem tillräckligt för att planera.
 • Bild med titeln Svar
  5. Acceptera avslag vänligt. Även om allt sitt kroppsspråk indikerar att de lockas till dig, finns det fortfarande en möjlighet att personen kan vända dig till ett datum. Berätta för dem att du verkligen tyckte om att prata med dem och att du önskar dem bäst innan de skiljer sig med dem.
 • Det finns många olika anledningar att en person kan vända dig till ett datum. De kan lockas till dig, men har något som händer i sitt liv som gör det svårt för dem hittills, till exempel om de har ett krävande jobb, som modellering, agerande, eller omvårdnad, eller om de måste resa mycket. De kan också ha blivit ut ur ett seriöst förhållande och kanske inte är redo att datera igen. Eller kanske de bara inte hittar dig så attraktivt som du trodde att de gjorde. Avslag betyder inte att du gjorde något fel - det är bara inte rätt passform med den här personen just nu.
 • Uppskatta att det kan vara svårt att vara ärlig med någon när de frågar dig på ett datum. Om den här personen berättar för dig att de inte vill datera dig, är de mer modiga än att ge dig sitt telefonnummer och sedan svara aldrig på dina samtal.
 • Del 3 av 3:
  Läs kroppsspråk
  1. Bild med titeln Act Sexy Step 2
  1. Få ögonkontakt. Hållbar ögonkontakt i 2-3 sekunder är ett tecken på att en person lockas till dig. En person som är blyg eller flirtig kan titta på din, titta bort och sedan se tillbaka flera gånger. Å andra sidan, om personen ser bort och inte ser tillbaka eller vänder huvudet eller kroppen bort från dig, är det ett tecken som de inte är intresserade av dig.
  • Vissa kvinnor kan ta ner sin haka ner och titta snabbt upp på dig och slåss ögonen.
  • En man kan vara mer benägna att lyfta ögonbrynen kort för att visa att han är intresserad.
 • Bild med titeln Act Sexy Step 1
  2. Leta efter tillgänglighet i sitt kroppsspråk. Tecken på tillgänglighet inkluderar leende, ocrossade armar och ben, och tittar upp eller rakt framåt.Otillgängliga eller defensiva ställningar inkluderar vikning av sina armar över sina kistor, korsar sina ben tätt och tittar ner på fötterna eller till och med en mobiltelefon.
 • Hur en kvinna har sin handväska är en bra indikation på tillgängligheten. Om hon håller sin handväska framför sin kropp eller klämmer den tätt mot hennes sida, kan hon undermedvetet försöka "gömma" från dig eller placera ett hinder mellan dig och henne. Håller sin handväska på hennes sida eller tryckt mot ryggen är goda tecken på att hon är öppen för dig. Om du är i ett upptagen, trångt område, kan hon bara klara sin handväska eftersom hon är rädd för att få den stulen eller pickpocketed, så var uppmärksam på andra tecken på attraktion.
 • En kvinna som har en kjol kan hålla benen korsad ur anständighet medan hon sitter och fortfarande är öppen för dig. Att vända hennes torso mot dig är en bra indikation på att hon är öppen för att närma sig. Hon kan också ändra sin position från att korsa benen på knäna för att korsa dem på anklarna, vilket är en annan indikation hon kan lockas till dig.
 • En man kan stå med sina händer på sina höfter eller, om du sitter, sprider benen längre för att bredda sin hållning. Båda dessa gester är indikationer som han lockas till dig.
 • Bild med titeln ACT SEXY STEG 3
  3. Lägg märke till om de leker med håret. En person som lockas till dig kan börja köra fingrarna genom håret. En kvinna med längre hår kan vända håret av sin axel för att avslöja nacken. En man kan antingen släta ut eller röra upp håret för att få sin frisyr mer smickrande och attraktiv.
 • Bild med titeln förhindra illaluktande fötter Steg 11
  4. Var uppmärksam på sina fötter. Människor pekar instinktivt sina fötter mot någon de lockas till. Om personen har vänt sina fötter för att peka på dig är det en bra indikation på att de lockas till dig, eller åtminstone mycket intresserad av dig.
 • Bild med titeln Fråga en tjej för en kyss Steg 9
  5. Lägg märke till om de har ett bröllopsband. Det är möjligt att en gift person kan lockas till dig och visa tecken på att vara intresserad av att träffa dig. Men om de är lagligen kopplade till någon annan, kanske de kanske inte är intresserade av att dö dig eller kan leta efter någon att fuska på sin make med. Bara fortsätt att fråga den här personen om du är bekväm med den här potentiella komplikationen eller är beredda att bli nedslagna.
 • Tips

  Var självsäker. Många människor tycker att det är attraktivt, eftersom det visar att du är säker i din egen identitet.
 • Le när du närmar dig och pratar med någon du är lockad till.
 • Ignorera inte någons telefonsamtal. Om du ändrar dig om att du vill datera den här personen, svara på telefonen och berätta för dem att du inte längre är intresserad.
 • Varningar

  Fråga inte någon på ett datum om det är uppenbart att de är med en betydande annan. Be någon ut framför den personens pojkvän eller flickvän är aggressiv och hotande, och det kan leda till en fysisk kamp.
 • Om den person du lockas till har en intensiv konversation med en vän eller om de är med sina föräldrar eller andra familjemedlemmar, kan du överväga att det kanske inte är den bästa tiden att fråga dem på ett datum.
 • Ingen är skyldig att gå ut på ett datum med dig, även om du var trevlig och även om du köpte personen en drink eller lite mat. Känsla att någon måste säga ja bara för att du gjorde allt "rätt" betyder att du känner dig berättigad och kanske ser det avslaget på ett datum som ett avslag på ditt eget självvärde. Kom ihåg att den personen vänder dig kanske inte har något att göra med dig och allt att göra med andra saker som händer i den personens liv.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande