Hur man blir en college fotbollsspelare

Att tävla i college fotboll är ett spännande, livsförändrande strävan, och är en process som börjar med ditt första år av gymnasiet och sträcker sig väl förbi ditt seniorår. För att bli en college fotbollsspelare måste du träffa specifika akademiska riktlinjer samtidigt som du går i gymnasiet, bestämmer vilka skolor som passar dig, och sedan marknadsför dig som en toppkandidat. Att tävla i fotboll på högskolans nivå är konkurrenskraftig, men förberedelser tidigt i din högskole karriär tillåter dig att vara före spelet och ställa upp dig för framgång från fältet.

Steg

Del 1 av 3:
Blir berättigad till college friidrott
  1. Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 1
1. Tala med din gymnasierådgivare om dina mål. Planera din gymnasieplaner så tidigt som du kan, tala genom dina mål med din gymnasierådgivare. Din rådgivare kommer att känna till NCAA-kärnkraven och bidra till att du tar alla nödvändiga klasser medan du fortfarande är i gymnasiet.
  • Tala ärligt med din gymnasierådgivare om vad du vill uppnå som högskoleutövare, och rådgivaren hjälper dig att uppfylla dina mål.
  • Tala med din rådgivare så snart du kan, eftersom det är viktigt att få din gymnasieplaner på spår direkt.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 2
    2. Ta de nödvändiga högskolekärnklasserna. Både division I och Division II-skolor har strikta kärnsakkonsolen som måste uppfyllas under din högskole karriär. Det finns 16 kärnklasser som måste slutföras under dina gymnasieskolor, allt från matematik till engelska kurser.
  • Om du kan, börja ta dessa kärnkurser tidigt i din gymnasieskola så att du kan slutföra dem på fyra år.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 3
    3. Slutför handlingen eller satt. Som junior i gymnasiet bör du slutföra både ACT och SAT standardiserade test och skicka dina poäng till NCAA för att förbereda din anmälan. Även om varje NCAA-division har olika standardiserade testkrav, gör testen tidigt i din högskole karriär tillåta dig att återta dem senare om du behöver.
  • Din SAT-kombinerade poäng eller Act Sum-poäng ska matcha din övergripande gymnasieskolan, och den obligatoriska övergripande GPA beror på vilken NCAA-division du strävar efter att kvalificera sig för.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 4
    4. Förbered dig på Division I Akademisk behörighet. Division i skolor och idrottsprogram är den mest konkurrenskraftiga och har specifika akademiska krav som måste uppfyllas innan de övervägs. Högskoleutövare Hoppas att spela fotboll för en division i skolan måste slutföra de 16 NCAA-godkända kärnklasserna under hela de fyra åren. Du måste också behålla en 2.30 Övergripande gymnasiet GPA och en SAT eller ACT-poäng som matchar denna övergripande GPA.
  • NCAA Division I Behörighet kräver en student för att slutföra fyra godkända engelska, matte, vetenskap och samhällsvetenskapliga kurser, en varje år av gymnasiet.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 5
    5. Bestäm att du vill bli berättigad till ett division II-team. Division II Behörighet kräver att du slutförde 16 godkända kärnkurser, men de specifika kurserna är mer öppna än det för Division I-kraven. Du måste behålla en övergripande GPA av 2.20 i hela din högskole karriär och få ett motsvarande poäng på din SAT eller ACT-standardiserade test.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 6
    6. Bli berättigad till division III College Athletics. Alla division III-skolor sätter sina egna akademiska behörighetskrav och riktlinjerna för varje skola kan skilja sig åt. Det bästa sättet att ta reda på vad en division III-skola kräver för akademisk certifiering är att kontakta skolan direkt eller besöka behörighetscenter.com för specifikationer.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 7
    7. Registrera med NCAA-behörighetscentret. För att bli berättigad till NCAA-applikationer, oavsett vilken division du syftar till, måste du registrera dig med NCAA: s behörighetscenter vid behörighetscenter.org. Registrera med NCAA tidigt, eftersom det gör det möjligt för dig att göra ändringar i din gymnasieplan om du behöver.
  • Som en del av din registrering, be din rådgivare att skicka dina transkript till NCAA-behörighetscentret efter sex terminer av gymnasiet.
  • Del 2 av 3:
    Kontakta de högskolor som du väljer
    1. Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 8
    1. Gör en lista över de skolor du vill ansöka om. Forskningsskolor med en balans mellan sina fotbolls- och akademiska program, se till att det är balanserat fokus mellan de två. Tänk på var skolan är belägen och huruvida du skulle kunna leva i området, eller om du skulle vara villig att resa från din hemstad.
    • Att hitta ett program som är en bra passform för dig, både akademiskt och atletiskt, kommer att vara en viktig del av din framtid som både en student och en idrottsman.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 9
    2. Delta i några läger som hålls av dina bästa skolor. Många college-program håller showcasing läger under sommaren, genom vilken de blir bekanta med gymnasiet talang. Dessa läger är ett bra sätt för dig att visa dina förmågor, samtidigt som du förbättrar dina färdigheter som idrottsman. Delta som många av dessa läger som möjligt under din gymnasieskola.
  • Du kan hitta vilka läger och program som en skola erbjuder på skolans atletiska webbplats, eller genom att besöka NCAA-webbplatsen.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 10
    3. Ange hjälp och vägledning av dina gymnasiet tränare. För att verkligen utmärka sig i rekryterings- och registreringsprocessen med NCAA, fråga dina gymnasiet tränare för hjälp och feedback. Dina tränare kommer att kunna ge dig ärlig vägledning, som berättar vilken högskoleavdelning de tycker att du kommer att trivas i, samtidigt som du skapar anslutningar mellan dig och college-tränare.
  • Börja prata med dina tränare om dina mål så tidigt i din gymnasieskola som möjligt, och fråga dem vad du kan göra för att förbättra dina chanser på lång sikt.
  • De bästa gymnasieskolan har kontakter på flera NCAA-skolor och borde kunna hjälpa dig att bygga relationer med skolans skola.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 11
    4. Besök dina campus i dina bästa skolor och tala med fotbollstränarna. Innan du besöker en college campus, kontakta skolan och skolans fotbollsprogram för att schemalägga turer och möten med coachingpersonalen. Att möta coachingpersonalen personligen kommer att låta dig veta om du tror att du är en bra passform för programmet, samtidigt som du visar coachingpersonalen som du är seriös om att spela för dem.
  • Undersök skolans anläggningar och fråga dig själv om både de akademiska och atletiska anläggningarna uppfyller dina behov.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 12
    5. Ansök på dina bästa skolor. När du har minskat fem till tio skolor som du vill spela college fotboll för, börja din ansökan. Tillämpa Till dina högskolor senast i januari i högskolan för att träffa högskolansökningsfrister.
  • Var noga med att få dina transkript, testresultat och övergripande GPA till hands innan du ansöker.
  • Vissa skolor kan kräva skriftliga uppsatser som en del av din ansökan, så lägg till gott om tid för att slutföra dessa uppsatser.
  • Del 3 av 3:
    Marknadsför dig själv som en högskoleutövare
    1. Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 13
    1. Uppnå så mycket som du kan som idrottsman i gymnasiet. Det bästa sättet att stå ut bland dina konkurrenter och placera dig själv som en konkurrenskraftig idrottsman är att utföra ditt bästa under din gymnasieskola. Träna hårt och håll dig tillägnad sporten medan du balanserar dina atletiska prestationer med akademisk framgång.
    • Bygga ett starkt konkret återuppta som en gymnasieutövare, genom enastående personlig statistik och etablera dig själv som en lagspelare kommer att skilja dig från din tävling.
  • Bildbeteckningen blir en college fotbollsspelare Steg 14
    2. Visa din atletiska förmåga genom en video eller CV. Under hela din högskole karriär, anlita någon att videoband dina bästa prestationer så att du kan skapa en showreel av dina gymnasieskolor. Skapa en kort höjdpunkt video som kan delas med college rekryterare, och posta videon på YouTube. Gör ett kort atletisk högskolans återuppta detaljera dina prestationer och statistik medan du spelar gymnasiet fotboll.
  • Att skapa dessa saker tidigt i din högskole karriär tillåter dig att starta ansökan och rekryteringsprocessen innan dina konkurrenter.
  • När du kommer närmare examen, skicka din video och fortsätt direkt till de program som du väljer.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 15
    3. Använd en atletisk rekryteringstjänst för att sätta dig framåt. Även om det är nödvändigt att anlita hjälp från en rekryteringstjänst, kan vissa program hjälpa till att få ditt namn till program som annars inte skulle märka dig. Överväg att betala organisationer som atletisk stipendier sport rekrytering för att hjälpa dig att få dig märkt, men var noga med att undersöka organisationen innan de ger dem pengar, och fråga dem exakt hur de planerar att hjälpa.
  • Innan du begår en tjänst, fråga programmet hur mycket de kostar, hur många skolor de garanterar att du utsätter dig och vilken typ av tjänster de planerar att tillhandahålla.
  • Bild med titeln Bli en college fotbollsspelare Steg 16
    4. Kontakta skolans atletiska program direkt. När du väl har ansökt om de bästa skolorna om du väljer, kommer du till varje fotbollsprogram individuellt att hjälpa dig att sticka ut bland andra sökande. Skicka rekryteringsbuss ett e-postmeddelande eller ring programmets kontor direkt.
  • Om du mailar rekryteringsbussen, glöm inte att lägga till ditt höjdpunkts video och atletisk CV till e-postmeddelandet som en bilaga.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande