Hur man är vänner med killar

Är du en tjej som vill expandera din sociala cirkel till inkludera några pojkar? Det är normalt om du inte redan har någon platonisk (det vill säga icke-romantiska) pojkvänner, som från fyra år framåt, tenderar pojkar och tjejer att bilda mer samma könsvänliga. Detta är ett världsomspännande mönster, så jag känner inte dåligt om du bara har tjejvänner! Med det sagt är det möjligt att bilda pojkflickvän med en liten planering och ansträngning.

Steg

Del 1 av 4:
Möta pojkar
  1. Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 1
1. Vara vänlig och tillmötesgående. Även om du kanske inte är van vid att vara runt pojkar, kom ihåg att de är människor som du. Casual hälsningar och litet prat kan gå långt!
  • Bli inte för avskräckt om pojkarna inte alltid svarar positivt. Pojkar är stereotypa i ung ålder och lär sig att vara "manlig", Så det kan ta mer tid för en pojke att värma upp till dig. Kom ihåg att om pojkar är oförskämda till dig när du bara är vänlig, säger det mycket mer om dem än vad det gör om dig.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 2
    2. Gå med i en extracurricular aktivitet. Pojke-tjej vänskap är mest sannolikt att inträffa utanför skolan så ta det här som ett tillfälle att driva något du gillar och förhoppningsvis hitta några nya vänner i processen!
  • Hitta en aktivitet som du verkligen tycker om. Till exempel, gå med i ett intramural fotbollslag om du gillar att spela fotboll, men gör det inte bara för att träffa pojkar! Pojkar är överallt och, även om det finns en stereotyp som de bara är intresserade av sport, har de också ett brett utbud av intressen. Så gå med i en filmklubb eller volontär på det lokala djurhemmet. Chansen är att det kommer att finnas minst ett par pojkar där som är intresserade av samma sak och du kommer att kunna knyta över ett äkta delat intresse.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 3
    3. Öppna din vänskapscirkel. Se om någon av dina andra tjejvänner är också intresserade av att bli vänner med pojkar och bjuda in dem att göra enkla saker, som att sitta tillsammans för att äta lunch. Det finns trots allt ingen lag som säger att vängrupper måste delas upp med kön.
  • Om din tjejvänner frågar dig varför du vill vara vänner med pojkar, förklara att du letar efter platoniska vänskap. Trots allt utgör pojkar upp ungefär hälften av den mänskliga befolkningen, så du kommer alla att behöva lära dig att interagera med dem på ett hälsosamt och positivt sätt förr eller senare!
  • Del 2 av 4:
    Bli vänner
    1. Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 4
    1. Spendera tid tillsammans. Det tar alltid tid att lära känna en annan person och bilda en riktig vänskap. Detta är särskilt sant för pojkar, eftersom de lär sig att prata och dela mindre om sina känslor och personliga liv som ett uttryck för deras maskulinitet.
    • Aktiviteter så enkelt som att gå till parken, titta på tv, göra läxor tillsammans, eller hänger med andra vänner är alla stora, lågtryckssituationer som gradvis kommer att utveckla vänskapen.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 5
    2. Var inte alltför tillgiven. Tjejer tenderar att vara mer fysiskt och verbalt tillgiven med varandra medan pojkarna tenderar att visa att de bryr sig igenom mindre uppenbara medel, som att göra gynnar för varandra.
  • Även om din instinkt kan vara att ge din pojkvän en kram när du ser honom, bör en enkel våg och "hej" vara tillräcklig. Visa att du är glad att ha sin vänskap genom att ge små komplimanger eller erbjuda för att hjälpa honom med en klass som han kämpar med.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 6
    3. Var dig själv. Även om det här kan verka som en kliché är det viktigt att alltid vara sant mot dig själv. Annars kommer alla vänskapar du gör att bygger på en falsk persona och det blir inte en riktig vänskap.
  • Var ärlig om vem du är, som dina intressen, gillar och ogillar, hur du spenderar dina dagar, etc. Även om du är mer traditionellt feminina saker, som bakning eller hantverk, betyder det inte att du alltid kommer att uteslutas från att ha vänskap med pojkar. När allt kommer omkring kan du till och med hitta en pojke som är intresserad av samma aktivitet!
  • Del 3 av 4:
    Spendera tid med killar vänner
    1. Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 7
    1. Gå med strömmen. Oavsett om du hänger med en eller flera pojkar är det troligt att den tid du spenderar med pojkvänner kommer att vara väldigt annorlunda än när du är med dina tjejvänner. Att veta och vara öppen för denna skillnad hjälper dig och dina nya vänner njuter av din tid tillsammans.
    • Att gå med flödet kan vara en enkel som att släppa förväntningar om vad du ska göra med dina killar vänner. Till exempel, om du är inbjuden till en ny pojke väns plats, bli inte förvånad eller irriterad om du spenderar de närmaste timmarna vegging ut på soffan och tittar på sport.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 8
    2. Lära sig grunderna i vissa maskulina aktiviteter. Medan tjejer tenderar att komma ihop för att prata eller varva ner, tenderar många pojkar att träffas för en viss aktivitet, även om det bara spelar videospel eller scrimking basket. Att veta grunderna i åtminstone ett par av dessa typiskt maskulina aktiviteter kommer att öka sannolikheten för pojkar med tanke på att du är "bara en av killarna."Du kan till och med upptäcka ett nytt, tidigare oexplorerat intresse!
  • Om du redan är en aktiv person, försök att ta upp en ny sport. Om du är en mer stillasittande person, utforska vad de senaste videospelen är att se om någon av dem tar tag i ditt intresse. Även bara titta på en sport eller hålla upp med ett specifikt team ger dig mycket att diskutera med dina nya vänner.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 9
    3. Ha en humoristisk känsla. Pojkar tenderar att binda över skämt och ofta göra av varandra. Låt dem veta om de har korsat en linje, men också inser att skämt på andras bekostnad är en vanlig manlig verksamhet.Om du blir plockad, men du vet att du faktiskt är vänner med pojken, kom med några roliga motstånd.
  • Till exempel, om din vän gör roligt med din dåliga prestanda i något, kan du skratta med att låta dem veta att du inte är så känslig. Du kan också poke på en av sina svagheter på ett roligt sätt. Var bara säker på att hålla den lätt!
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar steg 10
    4. Observera hur killar interagerar med varandra. Att titta på är ett av de bästa sätten att lära sig att passa in. Medan det alltid kommer att vara klart att du är annorlunda än pojkar, kan du göra denna skillnad mindre märkbar genom att märka hur killar behandlar varandra och imiterar dem.
  • Med det här steget, se bara till att du inte går överbord. Du bör fortfarande visa din naturliga personlighet, men du kan hämta lite gester, som knytnäve som hälsningar och vanliga ämnen som pojkar diskuterar och använder dem själv.
  • Del 4 av 4:
    Hantera sociala tryck
    1. Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 11
    1. Lär dig att stå upp för dig själv. På grund av könsnormer och de ibland ohälsosamma sociala miljöerna i skolor, bli inte förvånad om du hittar andra som inte stöds av din vänskap eller aktivt reta dig om det.
    • Om andra barn anklagar dig för att vara i ett romantiskt förhållande eller på annat sätt reta dig om din vänskap, öva några grundläggande comebacks som ", han är en vän som råkar vara en pojke, så vad?"Om du inte blir upparbetad om det, blir så småningom att andra barn blir trött på att reta dig och lämna dig och din vän ensam.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 12
    2. Gör det klart att du bara är vänner. Du kan hitta tryck för att vända din vänskap till ett romantiskt förhållande, men håller fast vid vad du vill ha.
  • Även vuxna kan oavsiktligt pressa dig genom att ställa frågor som, "är han söt?"Låt dem veta att du inte är intresserad av hans fysiska attribut och betonar att du bara är vänner.
  • En studie har visat att pojkar och tjejer ofta har svårt att upprätthålla sina relationer eftersom de är pressade för att göra det romantiskt eller sexuellt. Om din pojkvän börjar pressa dig för att vända vänskapen till ett förhållande, gör det klart att du bara är intresserad av honom platoniskt. Om han slutar vara din vän efter det, var han aldrig riktigt din vän till att börja med och du hittar andra människor som inte kommer att pressa dig i något du inte vill ha.
  • Bild med titeln vara vänner med pojkar Steg 13
    3. Kom ihåg ditt liv är ditt eget. I slutet av dagen gör du dina egna beslut om vem du vill spendera tid med och hur du vill leva ditt liv. Att hålla detta i åtanke hjälper dig att utveckla en starkare känsla av själv och inte vara alltför påverkad av andras åsikter.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Att vara vänner med pojkar kan vara svåra på grund av de olika sociala trycket både tjejer och pojkar ansikte! Bli inte förvånad om det inte händer över natten och låt det inte påverka ditt eget självkänsla om du tycker det är svårare att bilda vänskap med pojkar än vad du förväntade dig.
  • Kom ihåg var dig själv.
  • Dela dina intressen och vad du vill. När pojkar hittar saker som du båda gillar, blir du mer intressant för dem, och de vill prata med dig mer.
  • Ditch inte dina tjejvänner
  • Varningar

    En studie har funnit att med motsatta könsvänner under ungdomar kan negativt påverka en elevs GPA, särskilt om den studenten är en tjej. Se till att inte låta dina vänships komma i vägen för att göra bra i skolan!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande